Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVD-n láttam és aszittem,hogy a vilszmisszes Ali lesz, aztán pozitívan csalódtam.
WICKED!!!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
gamertag: kenobita
Egyszer megnéztem, a végén pislogni se tudtam a "sokk"-tól, aztán kész.
Kiírtam CD-re, hogy meglegyen, de valahogy nincs kedvem mégegyszer megnézni....
Nem akarok megint olyan hangulatba kerülni mint attól a filmtõl kerültem...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szóval én igazából nagyon bosszús vagyok mert két hete néztem meg azt a SZART (FDC) és a The Ring amit már annyira vártam tulajdonképpen semmi újdonsággal nem tudott szolgálni😞
En is lattam es nagyon tetszett bar vannak ennel jobb filmjei is ...
A kék kocka a lelkiismerete erre eddig rajottem ill en erre gondoltam eloszor .. es amikor a szinhazban vannak rajon hogy valojaban mar meghalt ezert kezdenek el sirni . kb ennyi a tobbit koltsd hozza Te 😊))
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A kritikusok sem mind fogták fel ...
>
: )
A medve nem játék.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Moszkva tér meg ... Elég szarnyák. Még az ilyen faszi(o)knak sem volt túl jellemzõ akkoriban a fülbevaló!? Ez inkább a 90-es évek terméke lett. 89-ben azért még nem volt annyira divat, szerintem. Sokkal többet ki lehetett volna hozni a filmbõl. Akkoriban a SKY és Super Channel korszak dühöngött Magyarországon, DJCattel + a Countdownnal. Rick Astley, Kylie - már akkor is -, + Jason Donovan szólt a rádiókból. 0 rap - egyre emlékszem csak a BVSMP-re akiket befuttattak, nem csak a raprajongók - Beastie, RDMC etc. körében. Ebbõl több is visszajöhetett volna.
Nagy Imréék újratemetése, azonban az akkori fiatalok körében - akik nem politizáltak -, tényleg kb. ilyen fogadtatású volt. 8 helyett szerintem inkább 6.5 egy 10es skálán.
A magas sarok, alvilág - High Heals, Low Lifes - is egy jó film. Nem tudom mikori, de csak most került a kezembe. Szinkronos, úgyhogy nem mai. M. Driver a fsz. Jópofa film az is. Angol ...
A medve nem játék.
Le a kalappal! Végre valaki akinek jó észrevételei vannak és azokat megfelelõ stílusban tudja tálalni!
Respect!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Moszkva tér (tegnap néztem) meg olyan 8, de csak azoknak, akik voltak már legalább olyan 14-15 évesek 90-ben

Én is😊Bár, ha ez ilyen nemiszerves iqmínuszos baromság, akkor engem valószínûleg hidegen hagy.
nagyon idióta és néhol fárasztó, de vannak benne hatalmas poénok is.
nem rossz nem rossz 😊
Clerks
MallRats
Dogma
Chasing Amy
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most oszinten engem kirazott a hideg es vegig izgultam a filmet.
Nos igy taman kivul ki szereti Jay-t es Silent Bob-ot ?😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.tvandfilmgrrl.com/femmefatale/femmefatale.html
Rajta sok kép, köztük ez:
Jó kis film ez ...
A medve nem játék.
nem volt rossz, mert rég néztem sima popcorn akciót, Bondot méginkább.
nadeakkoris számomra csakis Sean Connery az igazi 007 😊
(!!! egy nagyon cool és szexi dán csaj "a26"), Peter Coyotte, Eriq Ebouaney és mások. Qurva yoo (c) sztori és aranyos csattano a végén.
A medve nem játék.
Ja és ami a filmben látható mind a képzelet szüleménye, otthon próbáljátok ki😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A medve nem játék.