106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
és ha netről szedte? -
akkomá az angyal
-
Hát, USA-ban nem valószínű, hogy szinkronosan néz filmet (max angol szinkronnal :-D) -
Nyiri #23607 Szinkronosan lattad? Mert a magyar szinkron most sokkal jobb mint az angol. -
JO REGGELT VIETNAM
meg sosem lattam.. nemtom.. vhogy kimaradt.. mindenesetre jo kis film, bar nem egy vilagujito tortenettel van megaldva de tetszik..mondjuk a nem tul happy end kicsit letort -
Darkman
Látam százszor, de mindég lenyűgöz egy igazi klasszikus !
"A rózsaszín elefántot kérem !"
áááááááááááááááááá -
tegnap elott: rettenthetetlen...
uberfilm... nekem nagyon bejon! 10/10 -
Of kóz, it iz :-) -
oh, el sem kellett olvasnom, hogy mire válaszoltál, 101% hogy a citromdíjas Világok harcáról van szó :D -
ilyen is van? :D
Én most a Grimm tesókat néztem
sok mese megfordult a filmben, érdekes is volt, de sajnos felejtős számomra :\ -
American Pie 4- Band Camp [Amerikai Pite 4- Zenetábor]
Ugye ez CSAK video&dvd fogják kiadni. Teljesen más szerepelők vannak benne. Stiffler öcsének a kanosságát követhetjük, de igen gyér formában.
Természetes jó nők most is vannak benne.
De több pozitívum nincs benne. Egy-két hahotát elengeddetm a film közben :) de így is limonádé a film.
Kikapcsolni kikapcsolt, de nem hatott rám túlságosan [még jó hogy]
--> 4/10 [jó nők miatt] -
A ZAngyal nagyon durva benne. -
tegnapi szkifi, Inpoztor jó volt -
North #23597 - Hazárd megye lordjai -
Igazi hangulatfilm. Ha nincs akkor csinál. Könnyed esti movie. 7/10 -
számomra a közepe rettenetesen unalamas volt, btw a credits utáni jelenetet láttad? -
Basebolndok nagyon nagy film szerintem szorakoztató lehet hüyle poénok vannak benne de sztem kurva jó! -
North #23594 Nekem is. Onnantól, amikor megjelent a Sátán. -
Nekem csak a vege teccet pl. -
meg jó kis tüdőrák
-
Nekem a Constantin jött be nagyon.Jol megcsinált látványeffektek, viszonylag jo történet(vezetés). Összességében jo. 
-
Még 1párszor meg fogom nézni !!! -
Sin City !
Nekem 10 pontos a műfaján belül !
Az emberevőt leszámítva, ami már túlzás volt és kicsit ki is lógott nekem a sztoriból igazi mestermű ! Túlontúl igaz is sajnos... -
Tolvajtempó
Könnyű szórakozás, 1x nézhető, de csak a jó színészek mián, Angelinát nem számolom term. -
Nos a könyv a maga idejében szerintem MÉG ütősebb volt, hiszen az angol verzió ugye nagyon brutális és fantasztikus a kor technikai színvonalán nézve !
Egyébiránt ajánlom még olvasásra a Triffidek napját ! Klasszikus alapmű ! -
ott van pl. a 2001 Urodusszeia
alapmu, de szamomra rettenetesen unalmas retesteszta -
Fight Club:
Aztakúvaaaa, gebasz ezt a filmet párszor még meg kell nézni. Oldboy után nem voltam ilyen hangulatban... -
Lantee #23584 The Skeleton Key:
Kellemes kis movie, nem várt fordulattal! Pedig már annyit írtatok róla, hogy végig azt találgattam, hogy mi is lehet a végén a csavar, de mégis meglepett!
Jó film! 8/10
Fantastic Four:
Ki kellett volna írni, hogy a film megtekintése szigorúan 6-14 éves korig ajánlott!
Nem jó film: 2/10
-
Doom felirat, #23559 feltételekkel.
Nehézségi értelmezések: #23566 -
Lantee #23582 Nem vagyok hülye, brada! Láss is, de csak nézz: "Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a KÖNYV OLVASÁSA közben."
Pontosan tudom, hogy az Orwell féle rádiójáték alatt igencsak bepánikoltak az emberek, ezt nem is vitatom. DE én a könyvről írtam, brada!
Na mindegy! Sajnos ezek a sztorik mit sem javítanak a Spielberg féle változaton! :( -
bezony 4-es metro -
T1 #23580 Alien 1: 8. utas a halál tegnap néztem meg -
Saw 2 [Fűrés 2]
Hát Saw hozta a sikert így érdemes volt egy második részt csinálni. Mint folytatás keveset vártam tőle, de nagyon meglepődtem. Hozta a színvonalat sőt, még túl is tett rajta. Képi világ, illetve a borzongás az tökéletesen megvolt, rendezői ötletek hihhetetlen tárháza nyílt meg a néző elött. Szereplők hozták a megszokottat és az elmaradhatatlan csattanó a végén amit már várt az ember.
Ötletes csapdák és tökéletes történet együtt ötvözve nem hiába hozta a világsikert. Nem tudod, hogy az ilyedségtől vagy a meglepettségtől essen le az állad vagy hogy térj visza a jelen világba.
Számomra ebben a kategoriában a Saw 1-2 nagyon magasan viszi a pálmát legfőképp hála a forgatókönyvírónak és a rendezőnek, mert le a kalappal aki egy ilyen öszetett kis story-it megspékel jó ötletekkel ami nem hétköznapi.
Sajnos az ilyen minőségi filmból kevés van, és mint tudjuk várjuk a folytatást.
Talán nem lövöm le a poént ha annyit mondok, hogy a vége isszonyat csavaros és felteszi az i-re a pontot.
Minőségi film minőségi alakítással ---> 9.8/10
Game Over
-
Azt a mozgólépcsőt nevezem!
-
500 -
A Star Trekes szkennereink meg még nem működnek 100%-ra, hiába baszogatjuk vele Scotty-t
-
De ez nem maszlag. Mostanság tudják a felső kérget tektonikai elemzésekkel, főként robbantásos tomográfiával vizsgálgatni. De az sem alkalmas egy ekkora jószág felderítésére, max. földgáztelepek, földlemezek stb. elemzésére ! Ez túl kicsi ahhoz, hogy rábukkanjunk egyhamar. -
Hányszász méter mélyen?
-
Én ezt a maszlagot htx, de nem eszem meg és idegesít, hogy PONT szpílberg próbálta megetetni velem a 21.sz-ban... -
De metró és csatronarendszer tán akad.
-
Ne légy hülye brada ! Ma is sok minden van párzsáz méter mélyen és a büdös életben nem lelnek rá. Nagy a világ. Amúgy meg bizoyos mélység alá tudo, hogy nem fúrunk. Aztán ott van a lehetőség, hogy pont azérz indultak be, mert közel voltunk ahhoz, hogy rájöjjünk a turpisságra, elértünk egy túlontúl fejlett technológiai szintet.