Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: )
A medve nem játék.
én meg néha bedõlök egy ilyen szövegnek, aztán meg csodálkozom, hogy mikor jön már az az ultrabrutálpara rész 😄 és nem jön 😄
Riszpekk
De azért bárki megkérdi tõlük, a válasz:
NAGGGYON KOMOLY! NÉZZÉTEK MEG!
:-)))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
én a Sejtre mondtam, hogy nem sokan értik meg a filmet
Riszpekk
Máshogy kéne a mûvészethez hozzáállni.
Riszpekk
Riszpekk
ilyesmi nem sok van a Ringben, viszont sablon horror elembõl annál több
belenéztem az eredeti japcsi verzióba, és ott még talán ül a sztori, de ez az amcsi verzió popcorn múvi lett
Riszpekk
ez olyan mint a sejt.. elborult agy szüleménye az egész egy beteg film...
én pont a Kör-ön nem bírtam izgulni, nálam már nem jönnek be az ilyen torz hullapofát ábrázoló gumimaszkok, meg a magától bekapcsoló tv, meg a kiszámítható, ijesztõnek szánt hangeffektek
talán a film vége elõtt 10 perccel borzongtam meg, amikor a kiscsákó beizgult az anyja hülyesége miatt, és rádöbbentem, hogy NINCS VÉGE
de ezt leszámítva, unalmas, lapos és iszonyatosan sablonos tinihorror film az egész, tele logikai gerinctörésekkel
hasonló stílus, de ezerszer komolyabb filmek: Rossz álmok, Temetetlen múlt
na ezeken bírtam izgulni
Riszpekk
mit is monodanék...valaki látta a Sejt et??? nah az is ilyen elborult világ mint ez..az se tetszett ez se tetszik..mondjuk ez a film jobban tetszett ebben azért néha félni...
de többször nem fogom meglesni....
baromság
Annyit elmondhatok roluk hogy rajzfilm es mesze veri a Simpson Csaladot mivel ebben sokkal jobb a humor es meg is lehet erteni 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem elég jóra sikerült, bár voltak benne zavaros részek is.
Az nagyon nagy poén volt, amikor egy hatágú,sárga csillagos emberkének mondják hogy serif..
Hat lehet akkor jobban teccet volna de aranyos volt es rohadt jok voltak az efektek es a babuk ahoz kepest hogy ez 1986 -os muvi vazz. Jah es George Lucas keze is benne volt ahogy olvastam😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a Kocka 2-höz kéne felirat
a feliratok.hun már leszedtem egyet de azt meg nem müködött
elöre is kösz
Lantee_ azert kicsit tulzol a 28 nappal kessobb tejesen mas mufaj es szerintem sokkal parasabb😊
Jah es megneztem a Friday After next-et... hat igen azert mar nem volt annyira jou mint az elso ketto resz.
Filmek amiket nem tudtam vegig nezni mert rohatul untam :
Riders
Welcome To Collinwood
Cityt by The Sea
Knockaround Guys
Most eppen kaptam 4 giganyu Family Guy sorozatot es azzal vagyok el 😊
Ott volt pl. a Blair Witch.Abból csak egy részletet, láttam de nem is mertem megnézni.Vagy a Más Világ.Amikor éjszaka elkezdtek futkározni a szellemek és csak a padlódübögés hallatszott körülöttem, attól is kellõen kész voltam...
Miért?Mert ezek kellõen hitelesek és sejtelmesek aminek szvsz sokkal, nagyobb lélektani hatása van, mint amikor direktben látvánnyal ijesztgetnek és még a sztori sem hihetõ.
(Az más kérdés, hogy miután kiderült a BW-rõl, hogy kamu, akkor már dögunalmasnak találtam)
Az egesz filmben az egyetlen dolog ami tetszett: "Na es mit erdekel, amig nem megy be egy toll boltba" .. vagy vmi hasonlo

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
most tegnap, azaz pénteken néztem meg a Kör vcímû filmet a moziban. Nem vártam sokat tõle, egy "szokványos" filmet vártam.
de erre... olyat paráztam mint még thriller filmen soha. a barátnõmmel néztem, aki a parától elszorította az ütõeremet a karomban. nagyon félelmetes. a sztori egész jó, magával ragadó. sõt... csupa kérdõjel a film. nemtudod miért õ, miért úgy, és fõleg az, hogy KI ? szal rád van bízva, azt gondolsz amit akarsz. az még semmi... mindenki várná a happy endet a végén amikor vége mindennek... a "szellemszörny" lelke megtérült, teste örök nyugalomra lelt... és itt vége is lenne... erre a mellékszereplõ fiú kilyelenti: -Õ sosem alszik... és leszedi a fõszereplõ csávót... elég rendesen 😄 szóval tarogat meglepetést... aki nézni akarja az nézze meg, úgyis meglepõdik, aki látta az véleményezzen...
ezt szedd le.. majd open subtitle mikor megnyitod kérdezi hány fps legyen..nyomj a 25 re és mentsd el..ennyi...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Analyze.That.DVDSreener.XViD
Jó a film? Az elsõ része nagyon ott volt!!!
Az is jó lenne ha valaki lépésekben leírná mit kell csinálni a konvertáláshoz.
A medve nem játék.
(Ja, és ugye ez nem A Cab for Three felirat?)
Elõre is köszi!
Cab for Three: http://us.imdb.com/Title?0291507
Taxi 3: http://us.imdb.com/Title?0295721
Mert van egy cab for three c.
és van a rendes Taxi3.
Namost a rendeshez NEM TALÁLOK FELIRATOT sehol! plz valaki küldjön egyet ha tud.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(A koreaiak bekeményítettek. Ez is a foci vébére készült, fõleg a világnak. A "2009 - Lost Memories" is. A Shaolinban a foci volt a középpontban, a 2009-ben a japán elnyomás (kis idõutazás. Már csak Észak-oreát kéne kivonniuk a forgalomból.)
Ehhez hasonló ökörség csak a Kung Pow. Láttad?
A medve nem játék.
Jééézus ekkora állatságot😊))
dragon ball féle hülyeség volt ...
egész aranyos volt.. az effektek tetszettek...szvsz egy ilyen gamma tuti befuto lenne...egyszer kõtelezõ meglesni de nemhiszem hogy még egyszer megfogom lesni...
állat film volt de egyben bugyuta is😊...
Én tegnap néztem meg a Riders-t, és a maga mûfajában egész klassz kis movie!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
életfogytig.. ez a címe:

Már elõre látom, hogy menniyre le lesz fikázva itt a fórumon. Pedig nem kellene. Egy gyönyörûen megrajzolt - de régen láttam ilyen szépen rajzolt animációs filmet - szürrealista mese. Szerintem gyerekek, felnõttek egyaránt szórakoztatónak találhatják, ha szeretik az animét. Ha nem szeretik, akkor lassan el lehet kezdeni megszeretni 😊
Szóval nagyszerû kis mese, nagyon jó ötletekkel, szép történettel, kitûnõen magalkotott háttérvilággal - és valószínûleg hatalmas magyarországi bukással. Kár.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!