Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életfogytig.. ez a címe:

Már elõre látom, hogy menniyre le lesz fikázva itt a fórumon. Pedig nem kellene. Egy gyönyörûen megrajzolt - de régen láttam ilyen szépen rajzolt animációs filmet - szürrealista mese. Szerintem gyerekek, felnõttek egyaránt szórakoztatónak találhatják, ha szeretik az animét. Ha nem szeretik, akkor lassan el lehet kezdeni megszeretni 😊
Szóval nagyszerû kis mese, nagyon jó ötletekkel, szép történettel, kitûnõen magalkotott háttérvilággal - és valószínûleg hatalmas magyarországi bukással. Kár.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sirály volt!
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
a helyszín tök más volt, mint amirõl a filmben beszéltek, meg azért le lehetett már innen vágni, hogy ezt filmezték, nem megtalálták....
Riszpekk
Akkor nem abban olvastam az említett cikket, de az biztos, hogy már rendesen fel voltam készülve a moziba beülve.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"A filben tehát semmi trükk, minden kockája dokumentum-értékû és a valóságban is megtörtént."
És a legutolsó mondat:
"...A XXI.század küszöbén.Nem egy forgatókönyvíró vagy rendezõ fantáziájában, hanem a valóságban."
Én úgy ültem be, hogy ez doksi film. Aztán utána csodálkoztam egy nagyot....
Fasztuggya, már rég volt, lehet, hogy nem emléxem pontosan...
Az akkor októberi (novemberi?) Gamestarban volt egy két oldalas cikk a filmrõl, abban szinte minden le volt lõve.
Emléxem, a 2000-es évben ezt a filmet néztem meg elõször, egybõl Jan. 1-én...
És akkor még nem volt világgákürtölve, hogy Fake az egész....
Az elejétõl a végéig állt a szõr a hátamon...
:-DDD
Ettõl függetlenül (sõt, ki tudja, lehet, hogy pont emiatt is) a többségnek bejövõs volt erõsen.
Nem ez a legjob Jackie film, de nem is egy Rush Hour féle: "bigyó". (Mégis csak egy Dreamworks production.)
Jenny "Tits" Hewitt - Tényleg bárkit be lehetett volna tenni helyette a hollywoodi fiatal csajok közül ...
Õ, esztétikailag szép látvány volt, de ennyi.
A medve nem játék.
Shop Stop
Az se volt egy drága film ... -> 25 ezer dollár, 0 gázsi)
A medve nem játék.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-az ötlet
-a megvalósítás
-a reklámkampány
-a 20 ezer dolláros összköltség
Riszpekk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
persze ez saját vélemény, nekem jobban bejött a magyar változat, de a legjobb lenne a 2 összemosása, persze itt a hangnemekre és hangszínekre gondolok, nem a nyelvre 😊
szutem jo volt. kb olyan mint a regi James Bond. a történetre alapzoztak es nem a latvanyra. ezert olyan jo a sztori sztem
Én most szombaton láttam 3x-ra most kivételesen angolul és csak annyit tudok mondani, h. a magyar szinkron _klasszisokkal_ jobb.
War. War never changes.
A medve nem játék.
De hogy ne offoljam szét a topikot: a film után az járt folyamatosan a fejemben: te jó ég, hozzáértõ emberek kezében talán még a Resident filmbõl is lehetett volna "valami".
De az lett belõle, ami 😞
Arrõl szól, hogy neked mi jön be?
1. A Szokásos klisékbõl építkezõ, szörnyes, maszkos, hangos hangeffektekkel operáló tipikus horrormúvi
2. Inkább pszihikai jeleneteken alapuló, nem szokványos film, amiben a a parát nem a nagyonronda szörnyike, vagy a sejtelmes, folyamatosan hangosodó és a parajelenet elött 1 mp-re megálló zene jelenti, hanem a történet és a körités maga nyomja rá a para-bélyeget a filmre.....
Ez a lényeg. Szerintem (illetve Ramza or Freak szerint) az utóbbi filmek nagyobb hatást tudnak ránk gyakorolni...
:-DDDDDD
100%-ig egyetértek Blasta véleményével. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy így meg lehet csinálni egy "egyszerû" zombi filmet.
Életemben talán 5-10 film volt, amirõl azt gondoltam a megnézése után 12 órával, hogy újra meg kell néznem - na ez ilyen volt.
Olyan hangulata volt, hogy ilyet még hjasonló filmben nem nagyon éreztem (talán a BWP-ben, de ez még annál is jobban bejött). Az operatõr fantasztikus, a zene nagyon a helyén van. Nincsen sztori? Valóban nincs. Mert ez a film nem errõl szól. Kb. két percben el lehetne mesélni a történetet, de mégsem mondanánk semmit...
Eszméletlenül szomorú film - nem a megható, "siratós" típusból, hanem a mély nyomot hagyó, depressziós jellegûbõl.
Kötelezõ. D.Boyle pedig atyaúristen.
Ha nem vetted volna észre a Taxi filmet irónikusan, mint egy képletesen tettem bele a mondandómba, de ugyanigy mondhattam volna Tom & Jerry-t is.
A "kamerakapkodás" meg hogy "rám bizza mit lássak"....hát nem túl meggyõzõ érvek. A Halálhajó is hasonló film volt, de ott tényleg parázott az ember!!!
Uff, én beszéltem!
Én is megnéztem.Az eleje jól indult, épp megfelelõen volt sejtelmes és izgalmas.De a közepétõl átestek a ló túloldalára és tul.képpen a történet lényege egy idiótaság lett.Nem akarok nagyon spoilerkedni, de az a ...gyûjtés elég nagy marhaság volt.(érti aki érti😊)Most miért kellett?
Na meg a befejezõ pár másodperc:Egyrészt simán lehetett rá számítani, másrészt meg már rohadt unalmas...
nem is rossz film
az elsõ fele durva, utánna meg egyszer nézhetõ
Szerintem elég annyit mondanom, hogy Steven Seagal.A film az unalomig ismert klisére épül.Rossz idõben rossz helyen(vagy ellenkezõleg, nézõpont kérdése).Hajó és vonat után, most egy börtön.Természetesen a sztori felejthetõ, egyértelmûen "agyatlan akció", 5 percenként a már ismert hatásvadász effektek felsorakoztatása(Mátrix,Blade2 stb.)Azt hiszem ezeket enyhén szólva túlzásba vitték.Ha a Mátrixnál tartunk akkor a "fõgonosz" egyérteelmûen Morpheus (magas kopasz feka,hosszú kabátban), a rossz nõci meg Trinity utánérzés.Gyakorlatilag semmi eredeti nincs a filmben.
Amúgy Seagal meg valahogy eléggé másodhegedûs szerepet játszik.A film elsõ felében alig van a képernyõn.A másik felében, már többször de akkor is alig csinál valamit, azt is elég vérszegényen.De a börtön is elég érdekes.Inkább luxusbörtönnek mondanám, ahol mindenki azt csinál amit akar(az egyik feka videójátékokat nyom naphosszat, a másik mûvészi hajlamait élheti ki a börtön falára festett festményekkel,a kivégzõszobában kivetítõn változtatható tájképek,nem semmi...).Amúgy meg tisztára olyan volt az egész film, mintha csak a 3 cellatárs lakott volna az egész börtönben, sosem mutattak senki mást.Ellenben az elején világosan látszott, hogy vannak vagy 100-an.Ez tiszta baromság volt!
Összeségében a film elég felejthetõ.Egyszer ugyan meg lehet nézni, de cd-re nem írnám ki.Kis túlzással a Blade2-höz hasonlítanám az akciók és a zene miatt, de annál gyengébb. 3/10
ha nem paráztál, akkor valószínûleg a fantáziáddal vannak gondok..... a Blair Witch után a moziban a hátsó sorban felállt egy 14 éves, hurkásdzsekis nagymenõ azzal a szöveggel, hogy "de szar, legalább a boszorkányt mutatták volna"..... az ilyet csak sajnálni tudom, ha annyi agya nincs, hogy átélje a történetet, és elképzelje azt, amit a készítõk szándékosan nem mutatnak (megjegyzem jól is teszik, 10 éve még hatásos szörnyeket tudtak kreálni de ma már nem jellemzõ, hogy a mozinézõ bármitõl megijedne)
amúgy az említett filmet még nem láttam, de ma vagy holnap megnézem, és akkor visszatérünk rá, csak épp szúrta a szemem a Blair Witch, mint stílusteremtõ alapfilm és a Taxi, mint bugyuta vígjáték összehasonlítása
Riszpekk
Hasonlóan érzek ;(
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!