Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jöttem ki a "28 nappal azután"-ról!
Még mindig görcsben van a gyomrom!
Nagyon meleg film.
Egy sima zombifilm lenne, ha nem a Danny Boyle rendezi! (Trainspotting, The beach, Sekély Sírhant)
Marha komoly! A sztorit nemtudom hányan ismerik, de aki nem annak a kedvéért nem lövöm le! A lényeg, amit a bemutatókból is le lehet vágni, az annyi, hogy mi történne, ha egyszercsak felébredsz valahol és azt veszed észre, hogy a város ahol élsz TÖK ÜRES! Az utcák kihaltak, sehol senki...
Persze ez nem így van, és mint mondtam, egy sima zombifilm lenne, ha nem kavart volna bele Boyle-bácsi...
KOmolyan, rég paráztam ekkorákat. És nem nagyon emléxem olyan jelenetre, amik ezekben a "horrorfilmekben" százával vannak. (a kisfiu/kislány egyedül bóklászik a töküres pincében és ráközelít a kamera, a zene elhalkul, majd jön a brutálisan hangos effekt és mellé a vicsoritó szörnyeteg) Nem sok ilyen dolog van a filmben, mégpedig azért, mert nincs rá szükség. A környezet, a sztori és a fényképezés megteszi ezt a hatást, de úgy hogy majdnem az egész film alatt görcsben volt a gyomrom. Egy ilyen tipikus klisére emléxem, amikor az alagútban próbállnak kijutni a városból, és persze PONT itt kapnak defektet. A többit el tudjátok képzelni. Csak pár olyan rész volt, amikor azt tudtam mondani magamnak, hogy "na most tuti nem történik semmi, hátra lehet dõlni, meg lehet nyugodni".
A fényképezés meg olyasmi, mint a The Ring-ben. A jó szó rá, a DURVA! Szemcsés, színtelen, majdhogynem fekete-fehér. Színek alig vannak benne. Legalábbis nem domninánsak...
Melegen ajánlom mindenkinek, nem az a Ring féle idióta "gyilkos videokazetta" stílus, hanem erõsen a megtörténhet kategória.
Nézzétek meg, de a gyenge idegzetü barátnõt készítsétek fel rá! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Négy szoba az egyik legjobb
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egy filmet nem csak rendezni szokás!
Tarantino írta a Született Gyilkosokat! (Ponyvaregény, Jackie Brown, stb)
Nézz utána next time!
:-)))
Elég régi film, tegnap néztem meg harmadszorra. Szerintem aki szereti Tarantinot, annak kötlezõ darab. Aki meg egy jó kis elvont filmet akar látni, annak is ajánlom nyugodt szívvel.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
konkretan aza a jelenet mikor a csaj nezi a filmet es probal tancolni ahogy a filmben. a film a Streets of fire 1984bol a ket leutosebb szamot irta Steinman a filmhez es Fire incl. neved adta elo...
de azert a Bubamara is jo 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Muzika! Agresszió! 😊))))
bomba film es ami meglepett a kedvenc szerzom zeneje is benne volt - Jim Steinman - Nowhere fast (az elejen amire a csaj probalt tancolni, de nem ment neki)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Volt nekije több folytatása is, bizony.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
háááááát......

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A medve nem játék.
V9ykn8_TZL0
Hát nem tudom...Megnéztem, mert sokan mondták, hogy milyen [email protected] a helyzet, hogy nekem nem igazán jön be ez a stílus.Az még hagyján, hogy a történet szánalmasan bugyuta, de marhára idegesítõ, hogy egy csomó mai vígjáték a farkakra,a dugásra és az ízléstelenségre van kihegyezve.Lehet, hogy az ízléssemmel van baj, de nem igazán tudok röhögni azon, amikor a kutya leszopja Alit,vagy az egyik "tesó" seggberakja a másikat, vagy mondjuk Ali lefingja a fickó fejét.Ez inkább szánalmas.Csak sajnálni tudom, hogy elferdült az emberek ízlése, hogy erre van igény.
Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem a vígjáték Pierre Richard,Woody Alen,Eddie Murphy vagy Jim Carrey korrábbi filmjei stb., nem pedig Ali a primitív "poénjaival".
legutobb az rtl-en a Get Shorty-t néztem de komolyan mondom hogy még a poénok sem voltak olyan jok a szinkron miatt, pedig nagyon jo kis film, fõleg John Travoltának volt szar a szinkronja
ejha de mindjárt kezdõdik...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Life is around you and in you.\"