Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
engem érdekel a kis chihiro
CSOCSO
martin és murphy -t lecsukják megörekszenek stb..most a HBO-n ment.. megvan kazin a film valahol de nem láttam vagy 2 éve😊 jo volt ujra meglesni😊))
életfogytig.. ez a címe:
Chihiro szellemországban tegnap.
Már elõre látom, hogy menniyre le lesz fikázva itt a fórumon. Pedig nem kellene. Egy gyönyörûen megrajzolt - de régen láttam ilyen szépen rajzolt animációs filmet - szürrealista mese. Szerintem gyerekek, felnõttek egyaránt szórakoztatónak találhatják, ha szeretik az animét. Ha nem szeretik, akkor lassan el lehet kezdeni megszeretni 😊
Szóval nagyszerû kis mese, nagyon jó ötletekkel, szép történettel, kitûnõen magalkotott háttérvilággal - és valószínûleg hatalmas magyarországi bukással. Kár.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
So... csak szolni akarok hogy az Inspector Gadget 2 c. filmet meg veletlenul se nezetek meg mert remisztoen gyenge gyerekmese. Az elso resz meg elvezheto volt de ez... Aztan meg ott a Riders film... mar anyire unalmas a tema hogy egyszeruen elaludtam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
OFF TOPIC. SORRY ...
😊 -> (Lemaradt)

A medve nem játék.

a.carkey
FREAK! Enyhe "alkotói zûrzavar" volt nálad tapasztalható az elmúlt 1-2 hónapban a logók terén, de úgy látszik végre megtaláltad régi önmagad. Várható újabb "imageváltás"?

A medve nem játék.

Sephi
Megneztem a Jackass The Movie c. oszealitast es hat nem is tudom... voltak benne jo jelenetek de rohadt gusztustalanok is. En nem ertem hogy egyesek ezt nevezik szorakozasnak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

harakiri
Az jó, én tegnap láttam elõször....
Sirály volt!

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Coine, The A&O
Dark city
másodszorra

Galy
Training Day

film, amit egyszer érdemes....

FREAK
én egy egész este veszekedtem valakivel, aki azt állította, hogy nem igazi a film... aztán bepipultam, megnéztem másodszor is, és megvártam a végén az infokat

a helyszín tök más volt, mint amirõl a filmben beszéltek, meg azért le lehetett már innen vágni, hogy ezt filmezték, nem megtalálták....

Riszpekk

Oké, mea culpa.
Akkor nem abban olvastam az említett cikket, de az biztos, hogy már rendesen fel voltam készülve a moziba beülve.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Na, erre emlékeztem én is....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dynamic
Itt van a kezemben a 99.novemberi GS (Lara és Ganxsta Zolee a címlapon).Két mondatot hadd idézzek a BW cikkbõl(121.oldal):

"A filben tehát semmi trükk, minden kockája dokumentum-értékû és a valóságban is megtörtént."

És a legutolsó mondat:
"...A XXI.század küszöbén.Nem egy forgatókönyvíró vagy rendezõ fantáziájában, hanem a valóságban."
FREAK
nanemé..... azért egy Tuxedo-t egy Rush Hour mellé emelni kicsit durva.......

Riszpekk

Bocs, de az ominózus GS cikkben bizony leírták a lényeget (sõt, még talán ki is emelték a Cannibal holocausttal kapcsolatos párhuzamokat - bár ezt lehet, hogy csak képzelem).

Dynamic
Az igazat megvallva pont azért nem néztem meg mert csak egy cikket olvastam róla, meg pár jelenetet láttam(akkor még NEM tudtam, hogy fake) és úgy volt beállítva, hogy VALÓSÁG, szó sem volt áldokumentumról.Ez pont a GS-ban volt!Szóval én biztos összeszartam volna magam, hogy ha azzal a tudattal ülök be hogy valóság és ezért inkább nem néztem meg, majd csak utána miután kiderült a turpisság😊
Blasta
Érdekes, nekem több mint valószinü, hogy megvan az a GS, és el is olvastam a cikket, de nem emléxem ilyen dologra....
Én úgy ültem be, hogy ez doksi film. Aztán utána csodálkoztam egy nagyot....
Fasztuggya, már rég volt, lehet, hogy nem emléxem pontosan...

Én dec. 30-án néztem meg 😊
Az akkor októberi (novemberi?) Gamestarban volt egy két oldalas cikk a filmrõl, abban szinte minden le volt lõve.

Blasta
Márpedig én úgy ültem be rá, hogy az doksifilm....
Emléxem, a 2000-es évben ezt a filmet néztem meg elõször, egybõl Jan. 1-én...
És akkor még nem volt világgákürtölve, hogy Fake az egész....
Az elejétõl a végéig állt a szõr a hátamon...
:-DDD

Én nem ismerek olyan embert, aki ne tudta volna, hogy ál-dokumentumfilm...
Ettõl függetlenül (sõt, ki tudja, lehet, hogy pont emiatt is) a többségnek bejövõs volt erõsen.

a.carkey
A tuxedot végre sikerült megnézni. Rosszabbat vártam, de kellemesen csalódtam.
Nem ez a legjob Jackie film, de nem is egy Rush Hour féle: "bigyó". (Mégis csak egy Dreamworks production.)

Jenny "Tits" Hewitt - Tényleg bárkit be lehetett volna tenni helyette a hollywoodi fiatal csajok közül ...
Õ, esztétikailag szép látvány volt, de ennyi.

A medve nem játék.

a.carkey
"-a 20 ezer dolláros összköltség"
Shop Stop
Az se volt egy drága film ... -> 25 ezer dollár, 0 gázsi)

A medve nem játék.

Dynamic
Én akkor láttam a Blair witch-et amikor, már tudtam, hogy ál-dokumentumfilm.Végig sem néztem, mert ennek tudatában, nagyon unalmasnak találtam.
[Walaki]D`Lair
Én a filmrõl beszéltem....nem a hátterérõl...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
"Tudod mi a legjobb a Blair Witch-ben?"

-az ötlet
-a megvalósítás
-a reklámkampány
-a 20 ezer dolláros összköltség

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Tudod mi a legjobb a Blair Witch-ben? Hogy nem akkor parázol nagyot amikor egnézed, hanem amikor utána dumálsz róla...én beszélgettem egy haverommal, mert õ is látta és szabályosan kirázott a hideg, meg libabõrös lettem...pedig csak meséltük a jeleneteket...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
TAXI 3....hát sztem kurvajó 😄DDDD

Coine, The A&O
Sztem, pedig a magyar változatban jobban átélik a szereplõk a szövegüket, továbbá Aragorn (Viggo Mortensen) angol hangja katasztrófa.
persze ez saját vélemény, nekem jobban bejött a magyar változat, de a legjobb lenne a 2 összemosása, persze itt a hangnemekre és hangszínekre gondolok, nem a nyelvre 😊

magus
Kapj el ha tudsz

szutem jo volt. kb olyan mint a regi James Bond. a történetre alapzoztak es nem a latvanyra. ezert olyan jo a sztori sztem

Coine, The A&O
Bejövõs erõsen.
Én most szombaton láttam 3x-ra most kivételesen angolul és csak annyit tudok mondani, h. a magyar szinkron _klasszisokkal_ jobb.

nektek tetszett a Gyûrûk ura 2? Szerintem igen király volt

War. War never changes.

CSOCSO
28 nap mulvt akartam meglesni.. erre leszedtem a 28 nap c,. filmet... sandra bullock van benne nem szar film de... a 28 nap mulvának jobban örültem volna😊))
a.carkey
Most néztem meg "két menetben" az elsõ "Kocka"-t és aztán egyben az Ed Harris féle "Egy szexõrült naplója"-t. Egyik sem volt egy "hûha". A másodikban Harrisnek haja is volt. Furcsa volt így látni ...

A medve nem játék.

Coine, The A&O
Halálhajó télleg jó!

Én úgy tudtam, hogy ideje már járunk!? 😊

De hogy ne offoljam szét a topikot: a film után az járt folyamatosan a fejemben: te jó ég, hozzáértõ emberek kezében talán még a Resident filmbõl is lehetett volna "valami".
De az lett belõle, ami 😞

Blasta
Nem járunk?
;-))

Blasta
Márpedig ez kizárólag fantázia kérdése...
Arrõl szól, hogy neked mi jön be?
1. A Szokásos klisékbõl építkezõ, szörnyes, maszkos, hangos hangeffektekkel operáló tipikus horrormúvi
2. Inkább pszihikai jeleneteken alapuló, nem szokványos film, amiben a a parát nem a nagyonronda szörnyike, vagy a sejtelmes, folyamatosan hangosodó és a parajelenet elött 1 mp-re megálló zene jelenti, hanem a történet és a körités maga nyomja rá a para-bélyeget a filmre.....

Ez a lényeg. Szerintem (illetve Ramza or Freak szerint) az utóbbi filmek nagyobb hatást tudnak ránk gyakorolni...

Nyaljunk még egymásnak? 😊

Blasta
A te ízlésedben nem tudok csalódni!
:-DDDDDD

Tegnap nekem is a 28 nappal késõbb volt meg.
100%-ig egyetértek Blasta véleményével. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy így meg lehet csinálni egy "egyszerû" zombi filmet.
Életemben talán 5-10 film volt, amirõl azt gondoltam a megnézése után 12 órával, hogy újra meg kell néznem - na ez ilyen volt.
Olyan hangulata volt, hogy ilyet még hjasonló filmben nem nagyon éreztem (talán a BWP-ben, de ez még annál is jobban bejött). Az operatõr fantasztikus, a zene nagyon a helyén van. Nincsen sztori? Valóban nincs. Mert ez a film nem errõl szól. Kb. két percben el lehetne mesélni a történetet, de mégsem mondanánk semmit...
Eszméletlenül szomorú film - nem a megható, "siratós" típusból, hanem a mély nyomot hagyó, depressziós jellegûbõl.
Kötelezõ. D.Boyle pedig atyaúristen.

A fantáziámmal nincs semmi gond, de ez a film akkor is szar! Hidd el, pár filmet már megnéztem életem során, de ennyire gyengén kidolgozott sztorival rég nem találkoztam. Mellesleg az egész terem a végén olyan unottan állt fel, mint anno a Ház a Kisértethegyen után.
Ha nem vetted volna észre a Taxi filmet irónikusan, mint egy képletesen tettem bele a mondandómba, de ugyanigy mondhattam volna Tom & Jerry-t is.

A "kamerakapkodás" meg hogy "rám bizza mit lássak"....hát nem túl meggyõzõ érvek. A Halálhajó is hasonló film volt, de ott tényleg parázott az ember!!!

Uff, én beszéltem!
Dynamic
Ghost Ship:
Én is megnéztem.Az eleje jól indult, épp megfelelõen volt sejtelmes és izgalmas.De a közepétõl átestek a ló túloldalára és tul.képpen a történet lényege egy idiótaság lett.Nem akarok nagyon spoilerkedni, de az a ...gyûjtés elég nagy marhaság volt.(érti aki érti😊)Most miért kellett?
Na meg a befejezõ pár másodperc:Egyrészt simán lehetett rá számítani, másrészt meg már rohadt unalmas...
Coine, The A&O
Ellenség a kapuknál (Enemy at the gates)

nem is rossz film
az elsõ fele durva, utánna meg egyszer nézhetõ

Dynamic
Half Past Dead:
Szerintem elég annyit mondanom, hogy Steven Seagal.A film az unalomig ismert klisére épül.Rossz idõben rossz helyen(vagy ellenkezõleg, nézõpont kérdése).Hajó és vonat után, most egy börtön.Természetesen a sztori felejthetõ, egyértelmûen "agyatlan akció", 5 percenként a már ismert hatásvadász effektek felsorakoztatása(Mátrix,Blade2 stb.)Azt hiszem ezeket enyhén szólva túlzásba vitték.Ha a Mátrixnál tartunk akkor a "fõgonosz" egyérteelmûen Morpheus (magas kopasz feka,hosszú kabátban), a rossz nõci meg Trinity utánérzés.Gyakorlatilag semmi eredeti nincs a filmben.
Amúgy Seagal meg valahogy eléggé másodhegedûs szerepet játszik.A film elsõ felében alig van a képernyõn.A másik felében, már többször de akkor is alig csinál valamit, azt is elég vérszegényen.De a börtön is elég érdekes.Inkább luxusbörtönnek mondanám, ahol mindenki azt csinál amit akar(az egyik feka videójátékokat nyom naphosszat, a másik mûvészi hajlamait élheti ki a börtön falára festett festményekkel,a kivégzõszobában kivetítõn változtatható tájképek,nem semmi...).Amúgy meg tisztára olyan volt az egész film, mintha csak a 3 cellatárs lakott volna az egész börtönben, sosem mutattak senki mást.Ellenben az elején világosan látszott, hogy vannak vagy 100-an.Ez tiszta baromság volt!
Összeségében a film elég felejthetõ.Egyszer ugyan meg lehet nézni, de cd-re nem írnám ki.Kis túlzással a Blade2-höz hasonlítanám az akciók és a zene miatt, de annál gyengébb. 3/10
FREAK
az a Blair Witch féle kamerakapkodás némileg komolyabb, mint egy profin megépített gumiboszorkány vagy egy digitális zombi... a képzeletedre van bízva, hogy mit "látsz", és hogy ez neked mennyire para

ha nem paráztál, akkor valószínûleg a fantáziáddal vannak gondok..... a Blair Witch után a moziban a hátsó sorban felállt egy 14 éves, hurkásdzsekis nagymenõ azzal a szöveggel, hogy "de szar, legalább a boszorkányt mutatták volna"..... az ilyet csak sajnálni tudom, ha annyi agya nincs, hogy átélje a történetet, és elképzelje azt, amit a készítõk szándékosan nem mutatnak (megjegyzem jól is teszik, 10 éve még hatásos szörnyeket tudtak kreálni de ma már nem jellemzõ, hogy a mozinézõ bármitõl megijedne)

amúgy az említett filmet még nem láttam, de ma vagy holnap megnézem, és akkor visszatérünk rá, csak épp szúrta a szemem a Blair Witch, mint stílusteremtõ alapfilm és a Taxi, mint bugyuta vígjáték összehasonlítása

Riszpekk

Nincs meg valakinek egészen véletlenül a SÁRKÁNYÖLÕ (DRAGONSLAYER) címû 1981-es istenkirály (bár nem láttam) fantasy film? Vagy esetleg a THE DARK CRYSTAL címû fantasy BÁBFILM(!!!) Jim Hensontól? Naggggyonnn szeretnééémm. Bár ennek esélye egyenlõ a nullával sajnos 😞((
Úristen az mekkora film!!!
Hasonlóan érzek ;(
Evil
most tervezem a Bangkok Hilton t megnezni.Megint.Igaz eleg hosszu de szerintem nagyon jo film.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CSOCSO
28 days akkor mozis inkább vagy szedjem le simán netrõl?