Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy komolyra fordítva a szót, a legnagyobb hatások, amik a szerzõket érték:
- animék
- képregények (leginkább mangák)
- játékok
- vallások, filozófiák (jó sok fajta!)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

És ezzel a különbségek ki is merültek 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Na ezaz!
Ramza, le lehet állni a kokainról!!!!!!
:-DDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
nem 😄 itt nincs oklomnyi szeme es egnekallo tuske haja a fohosnek 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Nem, ez egy japán kalandjáték 😊
Tényleg nem tûnt fel eddig? 😊

Blasta
Jahogy akkor ez a matrix igazából csak egy Nintendo platform gém????
ÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁ!
:-DDDDDDDDD

Pedig az, meglásd 😊
A játék elsõ pályája a mátrix, a második pálya a valódinak hitt világ (Zion), a harmadik pályát meg majd megismerjük a harmadik részbõl. De minden pálya csak egy része a programnak, a fõellenféllel, Agent Smith-el együtt, aki pályáról pályára új speckókat kap, egyre erõsebb lesz, és egyre nehezebb legyõzni.

Blasta
Már megint hülyeségeket beszélsz!
Vagy ne akard szegény Aiyyo-t félre vezetni!!!!!!

Méghogy a matrix része???? Jézusom, ekkora ökörséget Ramza!
Mindig is hülyeségeket írtál a filmekkel kapcsolatban, meg úgy általánosságban véve szar az ízlésed és utállak is már vagy 2 éve, de azért ilyeneket nem kéne mondanod!!!!!!!

Tegnap megint megnéztem a Final Fantasy múvit.
Hát, vazz, ezt még két-három év után sem sikerült még csak megközelíteni sem. Ha a gyengécske történeten túl tudja tenni magát az ember, akkor vizuális orgazmus.
Ja, és közben sokszor jót röhögtem magyar ember 2 hiperintelligens beszólásán a filmmel kapcsolatban 😊

Szerintem meg egész egyszerûen az is csak a mátrix része. Csak ezt Neojék még nem tudják 😊

Blasta
NEMISMERÉÉÉÉÉÉÉN!
Te csak egy betmen vaaaaaaaaaaaaagy!
:-DDDDD

Galy
juuuuuuj de jó lesz! Én vagyok Neo!

😄DDDDDDDDD
Blasta
Az van, hogy Neora annyira hat a matrix, meg a tervezõ, hogy egyfajta Superman lett belõle!
A matrix 3-ban már úgy fogja írtani a gépeket, mint egy varázsló, vagy mint Superman tenné!
A gondolatával fog parancsolni a gépeknek!
Bizony!

Sziasztok! Tegnap lattam a Donnie Darkot meg a Matrix 2-ot. A Donniet nem vagtam fingom sincs mit akartak kihozni belole 😊 A Matrix 2 tetszett, de van egy dolog amit nem egeszen ertek: Amikor Neo megallitja a gepeket a film vege fele akkor ugyebar a Matrixon kivul van (ott van a nyakan a csatlakozo is). Akkor most mi van?

Thx
Laalee
nem jobb, más. Ettolmeg nagy kedvenc 😄

CSOCSO
meglestem a telefonfülkés filmet.. nekem tetszett..nem egy húdeizgalmas meg ilyenek de semmiképenn nem volt szar..fõleg hogy elötte a 28 nap után-t lestem
a.carkey
A felitratok.hu forumán írtak már valamit a témáról?

A medve nem játék.

WiZZaRD
oksa latom😊
k anyjat az artisjusnak, a buzi jogaszoknak (kivetel nelkul), a bsa-nak, es ugy altalaban mindenkinek, aki az internetes szabadsagot korlatozza!

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
off:
meg tudna vki mondanni, mi letta feliratok.hu-val?
on

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Factor_007
megnéztem az Animatrixot
Mondanom sem kell hatalamas nagy a kilenc kisfilm
nekem a masodik reneszánsz tetszett a legjobban de mindegyik bejött végülis. Nagyon király hangulata van mindegyiknek. nem tom elmondani 😊
De nagyon tetszett

gyraph
Talán akkor visszaolvasok...kösz!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Igen, az a rész engem is idegesített kicsit, de azért nehogymá' a Dogma jobb legyen mint a Shop Stop!

PetruZ
Nekem a sorozat többi tagja nem tetszett annyira, de ez igen. 😊
Laalee
pedig szenzacios 😄 a jnb visszavag kivetelevel az osszes

Nekem a "sorozat" többi darabjához képest nem tetszett, amúgy nézhetõ volt.

Talán vissza kellene olvasni 10 üzenetet...

PetruZ
Dogma
Még csak most láttam, szinkronosan, de nagyon jó volt, fõleg a két "angyal" tetszett. 😊
magus
Blöff

a.carkey
Ha már adaptációk és remake-ek, akkor pont ma volt az MTV 1-en az egyik kedvenc regényemrõl egy "nagy" stúdióbeszélgetés. Ez a Pál utcai fiúk. A lényege, hogy egy botrány készülõdik kitörni vsz akkor, amikor bemutatják azt az olasz feldolgozást, amiben Nemecsek anyja szeretõt tart, Janó a fatelep õre meg kefélget valakit. Az olasz változatban Ónódi Esztertõl - Gabi Dohmig (nagyfogú Kriszta nõvér a Klinikából 😊 sok mindenki fog játszani. Szóval a botrány nem mai - kb. 1 hónapos -, de azért ez is egy tipikusan nyugati felfogású film lesz. Amikor a Rómeó és Júliából (a Di Caprio féle) is egy modern remake-et csináltak, már attól is hányni lehetett volna, de ott nem nyúltak hozzá - szinte semmiben - az eredeti szöveghez, csak átültették a mai viszonyokba. Mi következik ezután? A Sorstalanságot átültetik egy Izraelben lévõ palesztin menekülttáborba? 😞
Szerintetek mennyiben lehetne szabad egy eredeti regény történetébe oda nem illõ dolgokat beleültetni, beleírni? Mert ugye a jogvédelem is elég fontos, meg a szerzõi védelem stb. Azonkívül maga az eredeti film, a rendezés mind szuper volt 1968-ban, annyira, hogy 1969-ben Oscarra jelölték, de ugye akkor nyert a Bondarcsuk féle orosz Háború és Béke, így nem kapott díjat, majd lassan elfelejtõdött. Pedig még külföldi krapekok szerint sem volt a filmben semmi hiba. A gyermekszereplõk hála istennek nem magyar "tehetseggek" voltak, és aki magyar szereplõ játszott benne az meg a legprofibbak közül volt való: Törõcsik Mari, Pécsi Sándor és ahogy akkor írták a filmek elejére "és sokan mások".

A Daredevil viszont tényleg atomszar film. Big Ben a Rettegés arénája óta nagyon visszaesett a szememben ...

A medve nem játék.

gyraph
Próbálok felmenni a www.feliratok. hu oldalra, de kb. 3 napja a: "403-as HTTP-hiba - Tiltott
Internet Explorer" üzenetet kapom. Van valakinek hasonló problémája az oldalal? Az explorer biztonsági szintje meg a tûzfal is ugyanúgy van konfigolva, mint eddig és az oldalt már milliószor használtam. Nem értem... HELP!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

NaNoKuTyA
inkább lõjenek fejbe, mint hogy megnézzem megint! Amugy most néztem meg a mátrix reloaded-et is moziban! Kurva szép, nagyon pörgõs, de valahogy nem azt érztem amikor kijöttem a moziból, amit anno az elõ résznél! kááár

\':..:\'

Blasta
Én láttam már sokkal rosszabb képregény adaptációt is...
Egy 4-es fölét én ednék rá 10-es listából, de csak azért, mert a kategóriájában szódával elmegy.
Amúgy fos, ez egyértelmü...

daredevil: büntetõtáborokban vagy börtönökben kellene vetíteni ezt a filmet
2/10

ja, ez igy van 😞

a.carkey
Mivel az ISONEWS is újjá tudott alakulni, a feliratok.hu elõbb-utóbb miért ne? De ez biztos amit írtok? Tuti, hogy leállíttatták?

A medve nem játék.

aláirják, hogy kötelezõ ajnározni a filmet, és nem mondhatnak rola rosszat
profik, a marketing része

Dynamic
Mocskos és szemét dolog ez.Nem értem, miért ne csinálhatnék(elvileg) feliratot az angol nyelvû DVD-mrõl.Nevetséges.Szerzõi jogok?Elmennek az anyjukba!A filmet még megértem, de a felirat...ez már egy vicc.
SoDI---
Ha így is lenne, kiírhatnák az oldalra, hogy mi a gond 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Dynamic
Remélem nem.Nem hiszem, hogy a BSA ugathatna filmfeliratok miatt.Milyen alapon?
Dynamic
De miért????
Köszönöm a bizalmat 😄

Igen, egyébként amúgy is ajánlott a kicsit kattant filmeket szippantva megnézni.
Ezzel kapcsolatban egy élmény: a Lost highway életem egyik legparázósabb moziélménye volt, gyakorlatilag végigrettegtem a filmet, egyszerre volt katarzis és (jó értelemben vett) borzalom 😊

Gery1980
Ramza alaparc, nem nézhetjük le, de azt javasolnám, hogy tekintse meg még1x az alkotást narkotikumok bûvöletében😄

Laalee
igyvan nezzuk le durvan erte 😄

Gery1980
A baj talán az, hogy te éppen akkor nem voltál erõs drogok hatása alatt😄

Végre megnéztem a teljes Animátrixot.
Nagyon tetszett, talán egy-kettõ olyan kisfilm volt csak benne, ami nem jött be.
De a legkevésbé tetszõnek (Mátrixalizálva, vagy valami hasonló címû 😊 a legpszichadelikusabb a képi világa, erõteljesen drogok hatása alatt lehettek a készítõk, szal összességében rulezik az is

shaba23
A Gangs of NY-nak még csak az elejét néztem, de hangulata az már most van neki.
Igaz, hogy DiKabrió még csak 6-7 éves...
Blasta
Persze, mert akkor korhatáros lett volna....
:-)

I.C.ram
Tehát nem volt olyan jelenet, amit min. kinézek egy "középkori" csatából. 😊
I.C.ram
Nekem jobban tetszett. 😊 Itt legalább mutattak "mókákat" is. LOTR-ban nem volt valami valós a csatajelenet, tehát semmi "vér" nem volt benne.