Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt még nem is láttam. Viszont egy remek érv, hogy megnézzem 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
City of God - ezt írtad te
City of Ghosts - ezt írtam én!
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
War. War never changes.
Szerintem már vagy 3-4 hónapja letöltöttem, de felirat híjján nem néztem még meg!
Tipikus amerikai "hogyan-csináljunk-gyerek-mese-legendából-horrofilmet", de tetszett a genyónak a hangja. 😄
Horrorból hármas alá. A többit hagyjuk. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
erre csak azt tudom mondani, hogy latni kell😊
Nalam Scarface utan kapasbol a masodik helyre avanzsalta magat ez a film.
Még nem is néztem a userinfo-dat!
Kurvakúl! :-DDDDDDDDDDDDDD
E. Norton isten! American Historyban egyszerüen ÁÁÁÁÁÁSZ!
) úgyhogy akkor megnézem ezt is.
Talán nem annyiszor, mint a FC-t, de 1x mindenképpen. :p
nem jött annyira be...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SZámomra jó közepes volt!
Most egy darabig nem lesz más dolgom, mint 0-24ig bámulni a monitort! :-D
Mintha nem is te lennél G! :-DDDDDDDDDDD
Trapped
Számomra Charlize Theron önmagában elég az élményhez, most is csúcson volt a nõ. Maga a sztori egy erõs átlag, csak sajnos belekeverték a lelkibeteg maszlagot meg a hideg profit, aki azért mégis kúrni akar ahelyett, hogy végezné a jól begyakorolt munkáját. A vége túl lett tekerve, de izgis volt. Courtney Love is hozta a formáját, kiégett ribanc szerepre nincs nála jobb.
Final Destination 2
Semmi újat nem tudok mondani, érdekes, de gyerekes sztori, látványos, de gagyi jelenetek. Itt is egy nõ volt az egyetlen pozitívum számomra, Ali Larter.
Big Trouble
Jópofa vígjáték kurva nagy arcokkal, kellemes idõtöltés.
From Hell
Hát igen, komolyabb mû, Depp kolléga kitett magáért, a hangulat hatalmas, de valahogy túl lassú volt a folyása. Azért jó film volt.
Riszpekk
A sztorit ne áruljátok el csak hogy jo e vagy sem 😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem egyik kedvencem a Norton gyerek, de ezzel a filmmel semmi gond! Érdemes beülni rá.
Nem alapfilm, de nagyon jó film!
Tisztára Gremlins érzésem volt a végén. 😊Hülyébbnél hülyébb poénok. Eléggé elhumorizálták az egész film pókos részeit a várost ért támadástól. Nagyon gagyi, de valahogy aranyosan. 😊
(Tudom nem mai film, de ma volt kedvem egy ilyen "Oscar díjas" filmet megnézni, így megvizslattam.)
A medve nem játék.
Szerintem kib. jó! Sokkal jobban kidolgozott mint az X-Men 1....
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Plakáton láttam, nem tok róla semmit. Csak hogy kedvenc színészem nyomja. Na jó, egyik kedvenc.
Szal mikorjönmilyenmirõlszólvanemárneten?!
Lesz Fast and Furious 2. CSak Vin diesel bácsi nem lesz benne + magával vitte az egész stábot a xXx2- the new misson höz...
De nembaj reméljük nélküle is király lesz a film!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Láttátok már ezt a teasert a hardwired.hu-n?
Pixar: The Incredibles teaser!
Nagyon komoly lesz ez az animációs film! 😊
A medve nem játék.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
CSAK AKKOR? HA BÍROD A RAJZFILMEKET ÉS AZ ANIME-T!
Amúgy szerintem több anime van.
Az utolsó 1-2 film is Anime-szerü NEKEM!
:-)
Mert a sok kisfilm közt egy egész darab anime is lesz

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De csak akkor, ha birod az ANIME-t!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
😊))))
egész jó, elsõ 10 perc uncsi, utána javul, közepe jó, vége elõtt leül, vége nyálas
ja, egyébként ez egy rajzfilm, egy kislány bekerül szellemparkba, ott dolgozik, és a disznóvá változott szüleit akarja visszaváltoztatni
5/10
:-(
-Te kivagy?
-Mit csinálsz?
-Én mit csinálok?
-Miért vagyunk itt?
-Jobbra/balra...jobbra/balra......jobbra/balra.......MEGYEK BALRA!
:-DDDDDDDD

Hát istenem, mindenkinek lehetnek gyengéi

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
- animék
- képregények (leginkább mangák)
- játékok
- vallások, filozófiák (jó sok fajta!)