Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legújabb filmje is nagyon büntet!!!! Nézzétek meg a Gangs of New York-ot a legelsõ csatajelenet klasszisokkal jobb, mint a LOTR-é. 😊
Kedvencem terminátor 3
Schwarci: Nagyon érdekes volt egy nõi terminátor ellen küzdeni, akiben az ember nem a robotot látja, hanem a szép melleket, arcát, haját stb., DE (mutatóujját az égnek hegyezi) a terminátor tudja, hogy ez egy robot!
Nagyon durva volt. 😊 Úgy beszélt, mint amikor Sándor próbálja magyarázni a fizikát az operatõrnek, hogy a vízbûl veszi ki a zoxigént, na kb ilyen volt a terminátoros is. 😊 Halálra röhögtem magam rajta. 😊

hát ja, mindig megy a seggnyalás!
Ezeket én is rühellem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alig-alig akad olyan hálivúdban, aki nincs elszállva.
Tudjátok mit rühellek? Amikor egy egy "így készült ez meg ez a múvi" rövidfilmben ajnározzák a saját munkájukat.
Értem ez alatt:
"Ez a film nem csak a szerelemrõl szól. Ez nem csak egy sima vígjáték, amigõl 100 készül most is. Ebben szó van az emberi érzelmekrõl, meg az egymáshoz viszonyuló emberek reakcióiról."
Aztán kiderül, hogy ez simán egy tucatvígjáték, amibõl még 100 készül....
vagy:
"XY rendezõ egyszerüen fantasztikus. Még soha nem dolgoztam ilyen rendezõvel. Egyszerüen pontosan tudja mit mikor hogy akar, és azt pontosan a színész tudomására képes hozni! Fantasztikus! És a humora egyedülálló. Nincs mégegy ilyen rendezõ hálivúdban..."
stb stb.
Meg tudnám ilyenkor ütni ezeket a faszkalapokat.
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak nem személyesen ismered õket?
Vagy esetleg rendszeres olvasója vagy a Story magazinnak?😄DD
Riszpekk
Aki kételkedik a tehetségében nézze meg a Teljes napfogyatkozást. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Azzal sem volt semmi gond, nagyon jól együtt dolgozott Winslet-tel. Én addig hánytam a Titanictól, amíg meg nem néztem, de azóta szeretem, és ehhez DiCaprio is kellett.
Riszpekk
Szoval ez elég ciki.
Látszik hogy a bárgyu amerikaiak mit szeretnek, meg min nevelkedtek...
ÉS az EP5-nek nem ugy van vége mint a reloaded-nak, kicsit más a helyzet...
Amúgy szerintem az EP5 a legjobb 😊
Riszpekk
És annak is úgy van vége mint a reloaded-nek.
De szerintem Factor itt az Ep5-re gondolt! :-)
Vélemény röviden: jó film
Vélemény bõvebben:
Mondanom sem kell hoyg az akciok effektek 5*öst érdmelnek. A zene: 5. de ha az akciok és az alatta futó zeneket nézzük akkor az már csak 3-4.(mondom ezt elsõ megnézésre). Hangulat mindnenképp mátrixos, de eltér az 1beni hangulattol. sokkal emberközpontubb mint az 1, több szól az érzelmekrõl(gondolok itt Neora és Trinityre). Az akciok fölülmulták az 1et de történetben nem. Volt egy pár elmélkedõs rész az Orákulummal meg az épitésszel de ennyi. persze tudni lehetett hogy a 3ra tartogatják a "puskaport" de mégis kevesletem egy kicsit.
Végeredményben: sztem kicsit alulmulta az 1et a történet hiánya miatt. Persze fölfoghatjuk ezt egy átvezetõ résznek mint az SWben, és igy már kicsit jobb a helyzet. De természetesen akcioban abszolut KIRÁLY! Már várom a 3at
De mint nõ nagyon tetszik és szívesen nézem a filmeket amikben játszik, ellentétben pl. Roberts-el, akit mint nõ nem szeretek, de elismerem mint színészt.
És az egyik kedvenc filmem az Out of sight!
:-DDDD
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
szerintem az egyénisége és a kisugárzása megvan ahhoz, hogy beálljon a sorba, és tutira van olyan szerep, ami Meg Ryannek magas lenne, de õ megcsinálja (Pl. A SEJT), de ez fordítva is igaz
gondolom, ez ízlés kérdése, nekem pl. Basinger soha nem jelentett semmit 😊
Riszpekk
seggnek meg tökéletes 😄
Riszpekk

:-DDDDD