Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
LOOOOOOOOOOOOL!

ezért nem nézek ilyen verkfilmeket 😊)))
I.C.ram
Szerintem sincs semmi baj vele, csak mindenki azért fikázza, mert a lányok kedvence lett ,és ezért ráragasztották a selyemfiú jelzõt. 😊

Legújabb filmje is nagyon büntet!!!! Nézzétek meg a Gangs of New York-ot a legelsõ csatajelenet klasszisokkal jobb, mint a LOTR-é. 😊
I.C.ram
Jaja 😊

Kedvencem terminátor 3

Schwarci: Nagyon érdekes volt egy nõi terminátor ellen küzdeni, akiben az ember nem a robotot látja, hanem a szép melleket, arcát, haját stb., DE (mutatóujját az égnek hegyezi) a terminátor tudja, hogy ez egy robot!

Nagyon durva volt. 😊 Úgy beszélt, mint amikor Sándor próbálja magyarázni a fizikát az operatõrnek, hogy a vízbûl veszi ki a zoxigént, na kb ilyen volt a terminátoros is. 😊 Halálra röhögtem magam rajta. 😊

hát ja, mindig megy a seggnyalás!

Tikal
Hát ja, nem sok van 😊

Ezeket én is rühellem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Ilyen alapon nem nagyon lehet kedvenc színészed.
Alig-alig akad olyan hálivúdban, aki nincs elszállva.

Tudjátok mit rühellek? Amikor egy egy "így készült ez meg ez a múvi" rövidfilmben ajnározzák a saját munkájukat.
Értem ez alatt:
"Ez a film nem csak a szerelemrõl szól. Ez nem csak egy sima vígjáték, amigõl 100 készül most is. Ebben szó van az emberi érzelmekrõl, meg az egymáshoz viszonyuló emberek reakcióiról."

Aztán kiderül, hogy ez simán egy tucatvígjáték, amibõl még 100 készül....

vagy:

"XY rendezõ egyszerüen fantasztikus. Még soha nem dolgoztam ilyen rendezõvel. Egyszerüen pontosan tudja mit mikor hogy akar, és azt pontosan a színész tudomására képes hozni! Fantasztikus! És a humora egyedülálló. Nincs mégegy ilyen rendezõ hálivúdban..."

stb stb.

Meg tudnám ilyenkor ütni ezeket a faszkalapokat.
:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
ELég volt egyszer a viván hallgatnom a baromságait, azota rühellem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gery1980
De te gyík, azt kérdezem melyik részen röhögtetek akkorát, amit nekem találtatok?😄

Gery1980
Mi is az pontosan?

Gery1980
És ezt mégis mibõl gondolod?
Csak nem személyesen ismered õket?
Vagy esetleg rendszeres olvasója vagy a Story magazinnak?😄DD

Tikal
Ezekkel a szinészekkel csak az a gond hogy mikor nézem a filmjeiket néha beugrik hogy egyébként meg milyen pöcsök, mert elvette az eszüket a lové meg a hirnév. Pl J.Lo-nak olyan igényei vannak hogy az vmi csuda, vmi elképesztõ hisztis liba lehet 😊

Petyus_
Imádom, Baz Luhrman rulz! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

FREAK
elég sok filmet lehetne említeni, én személy szerint még rossz alakítást nem láttam tõle egyedül a R&J nem jön be, de az a stílus miatt

Riszpekk

Petyus_
Di Caprio nagyon tehetséges színész.. és mellesleg nagyon jó érzékkel válogatja ki milyen szerepet vállal el..

Aki kételkedik a tehetségében nézze meg a Teljes napfogyatkozást. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

FREAK
"A Titanic-os ballépését igazán el lehet felejteni és megnézni pár az elötti filmjét is...."

Azzal sem volt semmi gond, nagyon jól együtt dolgozott Winslet-tel. Én addig hánytam a Titanictól, amíg meg nem néztem, de azóta szeretem, és ehhez DiCaprio is kellett.

Riszpekk

Tikal
Mondjuk azt sem értem hogy a pokember kaszált a legtöbbet a nyitohétvégén, ezzel verve mátrixot, SW:EP2-t stb....
Szoval ez elég ciki.
Látszik hogy a bárgyu amerikaiak mit szeretnek, meg min nevelkedtek...

Gery1980
Én ilyen alkotásoktól sajnos már semmi jót nem várok😞

CSOCSO
hát valami jobbra..
Gery1980
Az ep1 kevésbé bõvelkedett az izgalmakban😄

Gery1980
Mégis mire számítottál cimbora?😄

Tikal
Én ezt anélkül megmondtam volna neked hogy megnézném 😊

CSOCSO
Daredevil: Gagyi
Tikal
Meg az EP6.
ÉS az EP5-nek nem ugy van vége mint a reloaded-nak, kicsit más a helyzet...

FREAK
TRILÓGIA TE PARASZT!!!!!!!!!!! Hányszor kell kijavítani? 😄

Amúgy szerintem az EP5 a legjobb 😊

Riszpekk

Factor_007
a vége kövektezik nagyon ütött a végén :-DD

Blasta
Ezért gondoltam, hogy mint átvezetõ részt hasonlítottad a reloaded-hez.

Blasta
Igen, jó volt, de nekem az tetszett legkevésbé a trillógiából.
És annak is úgy van vége mint a reloaded-nek.

Factor_007
méé az nagyon jo rész volt!! 😊

Blasta
A Birodalom...

Factor_007
Ep5??? az melyik is?? 😊)

Factor_007
szerintem unalmas a 2rész. egyedül a végén "van valami" amikor a Jedik harcolnak. A többi hááááát kissé unalmas

Blasta
Ez így igaz! :-))))

De szerintem Factor itt az Ep5-re gondolt! :-)

Gery1980
Hát, az SW-ben szvsz az ep2 jóval felülmúlta az elsõ részt😊

Factor_007
na mult hét vasárnap megnéztem a Matrix2-õt:
Vélemény röviden: jó film
Vélemény bõvebben:
Mondanom sem kell hoyg az akciok effektek 5*öst érdmelnek. A zene: 5. de ha az akciok és az alatta futó zeneket nézzük akkor az már csak 3-4.(mondom ezt elsõ megnézésre). Hangulat mindnenképp mátrixos, de eltér az 1beni hangulattol. sokkal emberközpontubb mint az 1, több szól az érzelmekrõl(gondolok itt Neora és Trinityre). Az akciok fölülmulták az 1et de történetben nem. Volt egy pár elmélkedõs rész az Orákulummal meg az épitésszel de ennyi. persze tudni lehetett hogy a 3ra tartogatják a "puskaport" de mégis kevesletem egy kicsit.
Végeredményben: sztem kicsit alulmulta az 1et a történet hiánya miatt. Persze fölfoghatjuk ezt egy átvezetõ résznek mint az SWben, és igy már kicsit jobb a helyzet. De természetesen akcioban abszolut KIRÁLY! Már várom a 3at

FREAK
ez minden nõre igaz, mondj újat

Riszpekk

Blasta
Szerintem is J.LO elsõsorban egy átlagos színésznõ! Semmi rosszat és semmi kiugrót nem látok a munkáiban!
De mint nõ nagyon tetszik és szívesen nézem a filmeket amikben játszik, ellentétben pl. Roberts-el, akit mint nõ nem szeretek, de elismerem mint színészt.

És az egyik kedvenc filmem az Out of sight!
:-DDDD

FREAK
nem, az csak a csúcs 😄

Riszpekk

Laalee
tudom nalad a bukake?-n kivul nincs is muveszi alkotas 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
érdekes

szerintem az egyénisége és a kisugárzása megvan ahhoz, hogy beálljon a sorba, és tutira van olyan szerep, ami Meg Ryannek magas lenne, de õ megcsinálja (Pl. A SEJT), de ez fordítva is igaz

gondolom, ez ízlés kérdése, nekem pl. Basinger soha nem jelentett semmit 😊

Riszpekk

Laalee
h jo nok segget akarom bamulni annak is megvan a maga modja, asszem neked is van jopar oranyi ilyen filmed 😄

Gery1980
Meg az Out Of Sight-ben is nagyon meleg szerintem!

Laalee
en nem emlitenem egy lapon ezekkel a szineszekkel 😄 az viszont teny hogy regota szerepel filmekben, de ettol meg nem szinesz a szememben, pont ugyanugy mint azok a tehetsegtelen senkik akik joesetben zenésznek tartjak magukat rosszabb esetben muvesznek, kozben meg tinglitangli sramlizenet vagy disco pop ot csinalnak. pélo pont ugyanez, a filmjei is ilyen jelleguek.

FREAK
az Anaconda-ban is kurva jól nézett ki 😄

Riszpekk

FREAK
konkrétabban? az egy dolog, hogy hangja nincs, de elég régóta színész, és az Anaconda-s ballépését leszámítva szerintem simán hozza azt a szintet, amit egy J. Roberts vagy Meg Ryan...

seggnek meg tökéletes 😄

Riszpekk

Tikal
Ebben a filmben kifejezetten jol nézett ki, amugy néha elég szerencsétlen szegény 😊

Laalee
az a no egy segg 😄 semmi mas

Gery1980
Semmi gond nincs azzal a nõvel, ráadásul a filmek is általábanvéve jónak mondhatóka mikben szerepel.

Gery1980
Sejt nagyon rulez, én meg is vettem a Kennytõl DVD-n😄

Blasta
Biztos nem csipázza a seggét...
:-DDDDD

FREAK
mi a baj vele?

Riszpekk