Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dcn-xvid-basic.avi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mondjuk nem nekem kellett.Én megnéztem elõtte az imdb-t😊
Marozsán Erika nyomja benne, meg sok itthon se túlzottan ismert színész. Tiszta Familia KFT benyomása volt ... BRRRRRRRRRRRRRRR
Már eleve az, hogy szerb nyelvként folyékony magyart hallunk, 50-es vilingert lövik szitává szerbnek öltözött magyar katonák. Felvonul a filmben a Honvédség összes - mind a három - modern teherautója. A Deltások orosz Mi-8 (?) típusú helikopterrel mennek bevetésre. A "szerb" helikopteren ott virul az SFOR felirat ... 😊
Tom Berenger mit válalt el?!!! Õrült. Sok filmjét láttam - köztük az egyik kedvenc a Szakasz -, de amit itt nyújtott, az valami téboly! 😞 Bár el kell mondani, hogy nem rajta múlott. H.I. moziban nem adták le, legalábbis nem emlékszem rá, hogy adták volta, de kb. egy elõadást élt volna meg.
Elég, hogy csak annyit írok, hogy egy Dudikoff-Norris-Lundgren-Lamas stb. film FELÜLMÚLJA! 😊
Csak azért merengek egy ilyen szaron, mert sokan vannak akiknek bejött az elsõ rész. Na, EZ NEM FOG! 😊
A medve nem játék.
Igazából nem nagyon tudom mit írjak errõl a filmrõl, mert vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban.
Egy dzsungelben pár haláleset(gyilkosság) történik kiképzés közben, aminek kiderítésére a századosnõ mellé John Travoltat hívják segítségül.Szóval nyomozósdi,kavarásokkal.A rutinosokat nem igazán érheti meglepetés, a rossz fiút illetõen.Vagy mégis?A film tele van kavarásokkal, sõt a kb. 20-szoros csavart már enyhén szólva túlzásba vitték.De ez attól még tetszhet egyeseknek.Viszont ami az élvezeti értéken biztos, hogy rontott(nálam), az a nevek.Nem tudom ki, hogy van vele, de én 3-4 nevet azért általában meg tudok jegyezni.Itt legalább 8-at kell ami még szintén nem lenne olyan baj, de sokszor a rangerek nem látszanak normálisan a sötétben, így néha nem tudtam azokat kihez kötni, ráadásul itt is van néhány kavarás.Na most ebbõl a zagyvaságból szerintem senki nem értett semmit, de nem akartam nagyon spoilerkedni.Aki megnézi az érteni fogja mirõl beszéltem😊
A lényeg, hogy egyszer meg lehet nézni, de figyeljünk a nevekre(bár valószínû, hogy csak én vagyok ilyen gyenge elméjû😊
6.5/10
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A csaj nevét még nem tudom, de ha megtalálom, azonnal linkelek be róla egy "közelit"! 😊
De ezeket a Z kat. horror-vígjátékokat télleg utálom.
Fõleg a 80-as évek terméseit...
EEééééõõõááááá
Viszont tegnap az M1-en volt egy egész kellemes szerelmi vígjáték!
Nemtudom a címét, arról szólt, hogy 2 fullos nõje volt a faszinak. (Csak azért néztem, mert kisértetiesen hasonlított a sztori egy régebbi életciklusomra)
Az egész sztorit a srác puncivadász haverja mesélte el, szal jó volt a körités is!
És volt benne egy akkora poén, hogy leestem a székrõl!
A végén (ahogy az lenni szokott) kiderül a turpisság, és mindkét csaj ugyan azon a bulin találkozik, ahol a barátjuk is ottvan.
Pofáraesés, pofánvágás, elrohanás......stb.
Ekkor a srác haverja, aki végignézte a srác mögött az egészet, és levágja, hogy ez az a helyzet, amire nem nagyon lehet mint mondani, a következõket mondja, miközben átkarolja a haverját és elindulnak:
"Na gyere, szórjunk egy kis hernyót"
Kész voltam. Ja, amúgy drogról az egész film alatt szó nincs, szal ezért érintett olyan durván a poén...:-DDDDD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
1. A Fõszereplõ csaj mellei
2. Csak egy reklámblokk volt a film közben
MEGALOL!!! 😄
(Bug Buster)
Egy amerikai kisváros lakói rettegésben élnek a közeli tóban élõ különös lény miatt, amely megcsonkított egy fiatalembert. Bár a lényt soha senki nem látta, a seriff fürdési tilalmat rendel el, amikor újabb baleset történik. A helyiek úgy vélik, csak szóbeszéd az egész, és amikor kifognak egy nagy halat, mindenki nyugodtan dõl hátra, abban a hitben, hogy vége a rémálmoknak. Hamarosan azonban hatalmas csótányok lepik el a várost és sorra szedik áldozataikat. A túlélõk a magát csak George tábornoknak becézõ hírhedt bogárvadászt (Randy Quaid) hívják segítségül, aki meg is találja a mutáns lények királynõjét...
ez a film kész volt tegnap adta mindenki kedvenc rötölö klub ja 😄 igazából nemtudtam eldönteni, hogy egy ultra B kategorias horror, vagy valami B kategoriás parodia, és ennek a kettönek a furcsa keverékén jót szórakoztam, hisz ilyen szörnyen rossz filmen csak röhögni lehet.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A sebezhetettlen - rohat nagy film volt! Utso 30 percet ugy neztuk baratnommel hogy ragtuk a paplant!
Az otodik elem - immar 7 edszerre neztem meg es maig is rulez muvi!
Ocean's Eleven - igen jo film otletes es erdekes!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Max Rothman (John Cusack) zsidó származású elsõ világháborús veterán segít 1918-ban az ifjú szintén elsõ világháborús veteránnak, Adolf Hitlernek (Noah Taylor - pl. Bangkok Hilton - ott a gyogyós kissrác akit kivégeztek a thaiföldiek -, Tomb Raider stb.) pénzzel, munkával, és pártfogolja mvészetét.
Érdekes dialógusok és megállapítások hangzanak el a béke utáni német sokk tükrében.
Maga Hitler sem tudja eldönteni, hogy a politikát, a "XX. század legnagyobb mûvészetét", vagy a sima mûvészetet válassza és megmaradjon festõnek. Bár kisestt neki négy év az életébõl (front, lövészárok, Vaskereszt), munka-és szállásnélküliség várja a frontról hazajövet, nincs perspektívája, õ mégis bízik a jövõben. Ennek ellenére kezdetben még nem igazán adja magát, hogy õ lesz az, aki lett. Az a nõ, akit Lelee Sobieski játszik (pl. Szent Johanna), világít rá erre elõször. (Õ Max szeretõje is egyben. A férfi feleségét a Napfény ízébõl is ismert Molly Parker alakítja.)
Érdekes film. Sok magyar is játszik benne, ennek ellenére nem egy lapos semmi, pedig a "kedvencem" Stohl Buci is kapott egy kis szerepet, mint a Napoleonban ... 😊 A szerepe szerint Hitlerbõl nem lesz semmi! Hitler maga csak egy "jelentéktelen alak" ... 😊 Megkapjuk a filmben Kulkát, Hernádi Juditot és akkori kedvesét is, a Görög Lacit. 😊 Az ember már csak a Koltai-Kern párost és a Verebest "hiányolja".
A sok "bug": pl. egy Superman "megidézése" Max által 1918-20-ban 😊, magas szintû rádió adás szintén e korban stb. kissé kínos. Noah Taylor nagyon ott van, mint Hitler, csak a bajusza "hiánycikk"! Ezt sem értettem miért ... (Hisz 1915-tõl ezt "hordta"!) A gesztikulálása, a hanghordozása és a mimikája miatt néha az ember már-már azt hiszi, hogy Adolf reinkarnálódott ...
Ajánlom mindenkinek akit érdekel a témakör, mert elgondolkodtató film és mert ebbõl a szemszögbõl még nem vizsgáltak meg Adolfot! Mi lett volna ha ... (Sokan tartottak Menno Meyjes - pl. Indy 3, Empire of the Sun, The Siege forgatókönyvei után, elsõ rendezésétõl, hogy esetlegesen egy másfajta - pozitív - Hitlert "állít elõ" a moziban, de ez nem jött be! Ráadásul Spielberg barátjaként ez meglepõ is lett volna ... 😊
A medve nem játék.
Bulletproof Monk
H.I. az angol, és nem a mandarin változatot láttam! Nem volt nagy film, de voltak benne lehetõségek!
Ami tény, lenyûgözõ volt a zene! Eric Serra muzsikája nagyon jóra sikeredett.
Egy tök aranyos csajszit ismerhetünk meg Jaime King személyében. (Utoljára a Pearl Harborban láttam, mintha õ lett volna az a csaj Betty vagy Becky, aki a légitámadás során meghalt, de lehet, hogy keverem mással, mert az annyira ritka szar film volt, hogy emlékezni sem érdemes rá! Inkább a Tora,Tora,Tora ...)
Chow Yun-Faten is látszott, hogy azért Oscar Díjas filmben is szerepelt. 😊 Nem rossz színész. Meglepõ módon az angolja sem Jackie Chan szintû ... 😊
Ami meglepetés volt, az Seann William Scott szereplése. Nem igazán illett rá a szerep, de azért úrrá lett a korlátain, mint színész. Ezután már csak egy háborús film hiányzik az életébõl ... 😊
Bunyókban láttunk újat, a sztori ismételten hülyeség volt. Mintha egy új Operation Condor született volna meg a filmel, de sajnos egy Supermanes poén szintû poén nélkül ... 😊
Nem volt rossz esti mozi, amire kellett, hogy ébren tartson, azt megoldotta. Mint képregényadaptációt jól megoldották!
zene+++++, szereplõk+++, sztori++, rendezés++++, operatõr++++, trükkök++++ stb.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Tengeralattjárós thriller
4/10
Nem nagyon tetszett! Mondanám rá, hogy teljesen átlagos, de ez kicsivel az átlag alatt van. A mai divatos szellemes filmes sztori, egy 2.v. háborús tengeralattjáróra implantálva! Sok jó dolog is kisülhetett volna belõle, de szinte egyet se használtak ki.
Kár érte, tetszett az ötlet. Gondoltam végre valami, nem egy X-edik tengeralattjárós-háborús film, hanem egy kicsit más. Hát ennyi.
Moziba semmiképpen sem érdemes beülni rá!
A második rész egy akkori szinten zseniális trükkökkel megszórt akció-gyöngyszem volt, nem több, nem kevesebb. Azon esett le az állam, hogy kb. két hónapja megnéztem, és néhány akciórész bizony még ma is megállná a helyét, anniyra jól meg volt csinálva. Ettõl függetlenül hangulatban nem ér az elsõ rész nyomába.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
hát annyira nem volt jo.😞(( jo oké tetszett a film de nem volt oylan jo folytatás mint pl a rush hour2... a bakik a végén azért jok voltak
6/10-7/10
A medve nem játék.
A T3-ban se beszél sokkal többet. Amit most leírtál, az Vajnának 1M dollárjába került, hogy AS ezt elmondja ... 😊
A medve nem játék.
Mellesleg: Nana! Várd ki a végét! 😊
A medve nem játék.
Erre a Pirates of the Caribbean-re már nagyon kíváncsi vagyok.Azt hiszem ma volt az amerikai bemutatója.Az imdb eddig 8.0 pontnál jár(igaz még 200 votes sincs).
Nem tudjátok mikor adják itthon?
A gond ezzel a résszel az volt, hogy a film bemutatója elött már a könyökünkön jött ki a GnR You could be mind klippje, amiben csak a hülye nem vágta le, hogy a T2-ben Arnie a jó oldalon lesz. Azt nem tudom, hogy amerikában hogy ment a klipp, a film elött már játszották-e, vagy sem, de jósok részt lelõtt a filmbõl...
A T3 esetében ezt meg se próbálták, hisz már a bemutatóban elhangzik arnie-tól:
"I come to protect you"
Elõször is nem tudom, hogy lesz-e még belõle, de ha lesz, akkor az nagy baj lesz. Ha esetleg nem úgy fejezik be, mint tették, még esetlegesen egy újabb rókabõrt is le lehetne húzni róla és Arnie is újabb megérdemelt - mondatonként 1 m dollár 😊 - gázsit kaphatna.
Nem tudom, hogy hányan láttátok, de semmit (poént) nem akarok lelõni, így inkább nem megyek bele a sztori szempontjából fontos részekbe.
Amit viszont meg lehet állapítani, hogy az a "srác" aki John Connort játszotta, nagyon Clooneyra emlékeztetett, mind arcmimikában, mind játékban. Ez nem baj! Calire Danes viszont tényleg John anyjára emlékeztetett, mint ahogy azt John meg is jegyezte.
Tényleg vannak benne apró dramaturgiai problémák, de szinte észre sem vehetõek.
Ami nagyon tetszett, az a két terminátor belépõje:
a csaj ugye emlékeztetett Arnira a kettõben, Arnie meg mintha ugyanott öltözött volna fel.
De ami nagyot "robbant", az Arnie elsõ nõi termminátor "leamortizálása" volt ... 😊
Aranyos az is, hogy a második részbõl szednek elõ ismételten szereplõket, mint pl. a rendõrségi pszihológus. 😊
A temetõs jelenet is ari, az autós üldözésekkel sincs baj, de furcsa, hogy miközben menekülnek csak a három (?😞) rendõrautó és a mentõ-tûzoltó üldözi õket és Los Angelesben egy darab más rendõrjárõr sem jár. Majd a helikopterek földjén, mint aki jól végezte dolgát az egész banda eltûnik.
A bázisra behatolás is érdekes volt. Hogy miért? Mert nem láttuk miként jut be az USA legszigorúbban õrzött bázisára. 😞
Lehetne még róla regélni, de két dolgot szerintem rosszul csináltak:
1. Rosszul fejezték be! Nem lett volna szabad így befejezni!!!
2. Nem nõi terminátor kellett volna!
(Jól emlékszem Patrik Róbert áméríkáí színészre, mint terminátor, aki a második részben el tudta hitetni a nézõvel, hogy õ a jó terminátor, kiindulva abból, hogy mi még a T2 elején arra emlékeztünk, hogy Arnie a rossz, de ahogy Arnie is feltûnt, Robi is megváltozott, elõnyére! Itt meg Kristina egyszerûen odajött és ölt. 😞 )
stb.
A medve nem játék.
A minap a Minden héten háborút vágták meg, DE OLYAN SZINTEN, hogy a film CSATTANÓJÁT szedték ki belõle, mert (szerencsétlen módon) a stáblista alatt megy ez a rész. RTL-nél meg ugye stáblistával nem rövidítik meg az ÁKTÍV mûsorídõt, tehát meccs végén film OVER!
Hát ilyen TV-t én nem nézek, ha csak ez az egyettlen csatorna lenne, akkor sem!
örülök, hogy megírtad ezt a kommentet mer' erre én nem vagyok képes (mer' lusta disznó vagyok), hogy ilyen terjedelmû szöveget gépeljek.

szerintem, nem dokumentum film, hanem egy megrendezett, a rendezõ véleményét kifejtõ film, ezzel együtt, vagy ennek ellenére, nem azokon a dolgokon van a hangsúly, ami miatt támadják a filmet, tehát nem lényeges tartalmi szempontból, hogy mit mond pontosan Charlton Heston, és nem is arra van kihegyezve, hogy fujj-fujj mennyi csúnya fegyvertartó bácsi.
Szerintem inkább arról szól, hogy mi lehet az oka annak, hogy bekattannak emberek, míg más országban mégsem kattannak be ennyien.
A rendezõ szerint ebben nagy szerepe van a médiának és a politikusoknak egyaránt, olyan értelemben, hogy a csapból is a fenyegetettség folyik, szinte minden hír egyre fokozza az emberek szorongását pl: ha nem veszed ezt, vagy nem teszed azt, akkor utat engedsz a rossznak, megbetegszel, meghalsz...stb.
tulajdonképpen, azt kifogásolja, hogy az a hihetetlen sikerorientáltság és ez az általános szorongás, bizalmatlanság az ami igazándiból oka ezeknek aszörnyûségeknek.
ennyit arról, mirõl is szól a film..
a véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy ez a felvetés kicsit kevés egy olyan filmhez, ami valóban meg akarja találni, az okot, tehát, kicsit szerteágazóbban lehetett volna keresgélni, mondjuk néhány szociológust, vagy pszichologust is megkérdezhetett volna, mert ez így eléggé egysíkú.
A másik dolog:
tulajdonképpen ugyanazzal, vagy legalábbis hasonló eszközökkel dolgozik, mint amit a médiában kifogásol, szóval a Deákné vászna valahogy bevillan a képbe.
Mindezzel együtt vannak olyan felvetések benne, amik elgondolkodtatóak, de azért nem kell hasraesni, mert ezeket egy értelmes ember, aki rászán a témára max egy hetet, az kitalálja õket.
Egyébként a filmben Marilyn Manson , meg a South Parkos csávó IQ-ban messze veri a többi nyilatkozót.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Azt sem jelenteném azért ki, hogy ettõl nem ér semmit, de mindenesetre tény, hogy egy másfél órás dokumentumfilmben negyed óra ferdítés is nagy kárt tud tenni. Érdekes ettõl még lehet, hiteles viszont nem nagyon.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!