Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Értem én báázzze!
Ámde:

1. poénkodtam
2. meg lehet ezt a drótonrángatást ideologizálni, de szükségtelen, hisz a Hero-n kivül még vagy 3 filmben üzik ezt a baromságot
3. Az összes film közül sztoriban a Hero a legerõsebb, de hiába az egész, ha csak egy mesefilmet látok. Egyszerüen nem tetszik. Ahogy meglátok egy vizen kardozó, agy fákon ugráló harcot, egybõl leírta magát a film elöttem.
4. Ez van
:-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Ezt mondom én is, csak Blasta nem bírja felfogni. :)
Egyébként azt a filmet is láttam már, pár évvel ezelõtt már volt egyszer a tévében (szintén jó késõn).
épp tegnap este volt az M2-n az elõzményekrõl szó A császár és a gyilkos címû filmben. : )
Ez a "dróton szlánígózás" ez pedig, mint korábban írtam része a kínai népmeséknek, és csak a különleges karakterek (egy átlag köcsög nem fog! :D) repkednek nem mindenki.

PetruZ
Figyelj, elõször elmondja a mesét a szerelmesekrõl, és hogy hogyan osztotta meg õket. Másodszorra jött a vizes-kardozós rész, de az is mese volt. Aztán jött a könyvtáras rész, de annak egy része is kitaláció volt. A császár tudja ezt és a végén szépen meg is indokolta, hogy az igazinak beállított történetekben mi a hazugság, közben pedig elmondta, hogy mi az igazság vele kapcsolatban. Az orgyilkos többször is elbizonytalanodik, végül nem öli meg a császárt.
Ebbe bõven belefér mindenféle drótos harc, meg a vizes jelenet. Ez a kínai népmese, a legendamesélés, és a sztori elbírja ezeket a lehetetlenségeket.
Én ezt a verziót láttam. Te csak a hülye drótos harcot, meg a vizen kardozósdit láttad (ezt különösen). De nincs ezzel semmi baj, mindenkinek a maga ízlése a döntõ.
De nekem Frank, az óriásnyúl is azt mondta, hogy amit a Hero-ban láttam, az mind igaz. ;)
I.C.ram
Radilight a legjobb! Ott lehet állítani a brightnesen meg minden szaron, ha esetleg sötét a kép stb. MEg a hangja is sokkal jobb mitn a bsnek, mert a radlightban van valami hangjel erõsítõ izé is, amitõl jobb lesz a hang.
Coine, The A&O
persze, fõleg a Resident Evil rendezõjével...(ha jól tudom)

Terminator 3-at meg lehet valahonnan már szerezni (nem kézikamerásat), mert aug. 21 még nagyon messze van...

Blasta
Lehet! A te verziódban ilyen nem volt? :-DDDDDDD

PetruZ
??? Nem értelek. Vszleg nem ugyanazt néztük...
Blasta
Jaaaaaa. Télleg. Azt magyarázta be a császárnak 1,5 órán keresztül, hogy a tavon kardozott a haverjával....
Logikus :-DDDDDDDDDD

PetruZ
Azért ne feledd, hogy a film (mármint a Hero) háromnegyedérõl kiderül, hogy csak az orgyilkos meséje, így többek között a vízen harcolós jelenet is. Egy mesébe ez meg simán belefér. ;)
Blasta
Vobsub fennvan?
Mert ha nem, akkor azonnal pakold fel. Ha nem akarod, akkor is van megoldás: BS player-el kell filmet nézni, és azon el tudod helyezni a feliratot a fekete sávra, vagy akár más szint is adhatsz neki. A vobsub viszont magától berakja a feliratot, a fekete sávra. Ennyi...
Media player sux, hidd el nekem! :-D

Blasta
Hát igen...
Nade majd az Alien 5 - Mindörökké halál bebüntet!!!!! ;-))))))))))

Coine, The A&O
Alien 4 : Feltámad a halál

még mindig rossz, mondhatni vicces, de inkább groteszk.

Coine, The A&O
Phone Booth
formabontóan jó, nem volt szükség se speciális effektekre se sok helyszínre, de mégis milyen film !

I.C.ram
Én már láttam egy éve :)
Én ma láttam a Hajó a vége c. filmet. Nekem tetszett. Jó volt látni Cuba-t vígjátékban. Egy problémám volt de az nem kicsi. Miért nem lehet azt a nyamvadt feliratot rendesen olvashatóvá tenni? Mivel a film nagy része tûzõ napon játszódik és fehér pólóban van a többsége, a felirat 30%-át nem lehetett elolvasni. Nem tudjátok meg lehet ezt oldani valami fekete kerettel?

:D LOL

Blasta
Hányás! Be kellene tiltani, vagy szigorúan "csak 12 éven aluliaknak" jeléssel ellátni ezeket a múvikat...:-D

errõl már én is hallotam. 7.5. ezek szerint tényleg érdemes megnézni.

pedig ez a wuxia lényege! : (

Dynamic
-=Interstate 60=-

Érdekes film.Elõször a cím alapján teljesen másra számítottam.Azt hittem valami motoros, vagy akció, de egyáltalán nem.Inkább egy Walt Disney féle ifjúsági filmre hasonlít, kevés Kis Herceg utánérzéssel(többek között a különbözõ karakterû szereplõk miatt) és sok tanulsággal.Sajnos 3-4 részletben tudtam megnézni.Lehet, hogy egyben még jobb,de így is van
7.5/10
Meg hát van benne 1-2 bíztató név.Gary Oldman, Christopher Lloyd,Chriss Cooper, de feltûnik még Michael J. Fox és Kurt Russel is.
Blasta
Igenám, de akkor most vagy egy mesefilmet akarnak eladni a felnõtteknek (ez ugye többé kevésbé sikerül), vagy a gyerekeknek szánt film lett túl komolyra véve!

Akárhogy is, nekem nagyon nem jön be ez a drótonrángatósdi, meg vizen kardozósdi (ez különösképpen)...

Punker
honnan lehet leszedni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ez a wuxia része, ettõl lesz az egész olyan meseszerû. :D

bdf
Rocky V... Kabel eins...
Élmény volt...

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

szóval valamikor megállítottam a filmet! : DDD

a felénél én is kikapcsoltam.
elõtte pár nappal láttam a Herot meg láttam a bemutatóját is, abban reménykedtem, hogy "hûdefaszfilmlesz!" de a harmadánál nyomtam egy stoppot és egy törlést.

Factor_007
Válasz erre | #5377

Factor_007
Válasz erre | #5377

Factor_007
volt egy müsõr a TVbe mikor arrõl beszéltek hogy milyen volt a forgatás. Na az egyik meghivott motoros beszolt:
- Szerintem ez lesz az év filmje.
Öt percig röhögtem rajta :DD

Blasta
Ja és igen, a fõgecicsávó kiléte nekem is elég hamar leesett!
Ezért hajlandó vagyok csökkenteni egy felessel az értékelés, így legyen simán egy 7-es!
:-)

Blasta
Ja, és eszembe jutott, hol láttunk már ilyesmit! Abban a Meg Ryan-es, helikopterpilótás filmben. Mi is a címe?
Bátrak igazsága!

Na az volt ilyen "több verziót mesélnek el a tanuk a gyilkosságról" tipusu múvi!

CSOCSO
csárli éndzsöl..megalol nevetséges fosadék...jot röhögtem hogy ekkora gagyi filmeket gyártanak.. legjobb volt amikor az enzo elhúzott és fevolt gyorsítva a video:) LOL

no meg a kurvagyenge nigger dumák bózlitól...
Blasta
Nekem ilyen "még ez is benne volt....és még ez is benne volt" érzésem volt az Oceans Eleven közben.
Tudod, amikor "becsúszott egy gixer, de ez is be volt kalkulálva, de aztán ebbe a tervbe is becsúszott egy gixer, de igazából még ez is be volt kalkulálva", de ebben a filmben nekem ez nem jött le!
Igen, meg volt kavarva a szar rendesen, de legalább logikusan vissza lehet vezetni, hogy miért!

Nekem a Basic KIFEJEZETTEN bejött! egy erõs 7,5-est adnék rá. Számomra érthetõ, a nevek egy kicsit télleg gázosak voltak, de a film 3/4-énél már megtanultam arcokhoz társítani azokat!

SPOILER!!!!!
A vége meg fõleg tetszett. Nem vártam azt amikor a csaj hirtelen rájött "valamire" travoltával kapcsolatban, ezután viszont már télleg azt a "most a paliravett nyomozócsjszi tökösen elbánik az õt palira vevõkkel" klisét vártam, de ez se jött be!

Nekem bejött a film!

Dynamic
Nekem igazából 3-4 névvel volt bajom.A többi katonáé.(Mondjuk így is érthetõ volt a sztori.)Elõször is az általad említett sötét volt néha zavaró a beazonosításban, másodszor meg nekem amúgy sem jött le elsõre, hogy ki kicsoda.

SPOILER!!
A sztorikkal kavarnak agyba-fõbe, ráadásul kiderül, hogy az egész buliban ez is benne volt, az is benne volt, ráadásul "Õ" is benne volt, aztán mégse...áh kicsit túlzásba vitték.
Davidus
Ja még annyit hogy ez egy olyan rajzfilm amire a papa elviszi a gyerekeket de igazából nem is a gyerekeknek szól hanem a papának:) 9-99 éves korig:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Tegnap láttam a köddé válni(spirited away)címû rajzfilmet és nagyon megbüntetett. Mindenki nézze meg mert nagyon szép kis film. Elég annyi hogy legutóbb elvitte az Oscart meg(ami ne piti)az aranymedvét is. Pedig ott "rendes" filmekkel egy kalapban. Innen le is lehet szedni nagyon jó minõségben(2cd): ftp://usteam.uw.hu/Anime/Spirited%20Away/ felirat van az animevilag.hu-n.

V9ykn8_TZL0

Blasta
Travoltának már volt egy ilyen "katonás-gyilkosos-nyomozós" múvija!
A tábornok lánya??? Talán ez volt a címe?

I.C.ram
Najó hagyjuk. :)
I.C.ram
Hmmm na mégegyszer :)

I.C.ram
a.carkey
Nincs a filmmel semmi baj! :)
Sõt, jó történet, jó a Travolta és Harry Connick JR is feltûnik! :)
A nevekkel sincs gond! A csavarást sem vitték túlzásba. Már az elején lehetett tudni, hogy nem ... Nézzétek meg! :)
Az mondjuk durva, hogy végig zuhog az esõ, de ezt félretéve semmi baj sincs a filmmel! :)
Képileg minden nagyon sötét, de ez egy nyomozás, ami kb. hat óra alatt zajlik. Még Columbo sem nyomoz ilyen gyorsan! Derrick talán, de az Áméríkáí zsaruk közül senki ... :)
Travolta trendet teremt? :)

A medve nem játék.

I.C.ram
ja :D
a.carkey
Elrettentésnek nem rossz! Az Európa Expressnél is rosszabb! :) Ha az elsõ bejött, akkor tényleg érdemes elfelejteni a másodikat, de ha véletlenül hozzád is eljut egy copy, akkor már a gagyisága miatt is "érdemes" belenézni. De sávszélességet vagy tékában pénzt erre pazarolni TILOS! :)

A medve nem játék.

a.carkey
Miért, õ hasonlít Hitlerre? :)

A medve nem játék.

I.C.ram
A képen látható egyén játsza Hitlert? Szerinten nem hasonlít Hitlerre, inkább olyan mint a Rammstein egyik tagja :D
I.C.ram
Na megnéztem a Charlie Angyalai 2-t. Nagyon jó ez a 3 csajszi a szerepbe, mert nem egy meseszép világszépe gyõztesei, de mégis helyesek! :) Van karakterük stb. :) A film elején azthittem, hogy ez valami vicc, de aztán rájöttem, hogy direkt van ilyen hülyére véve a dolog. :) Az egészet lényegében amerikai akció film paródiának is fellehet fogni, szerintem ez is volt a szándékuk. Nekem tetszett a film. :)
a.carkey
Nem a Basic! :) A Sniper 2-rõl van szó! ... :)

A medve nem játék.

PetruZ
http://us.imdb.com/Title?0135165
Válogasd ki, melyik az. ;)
Blasta
Az enyém DVD rip!
dcn-xvid-basic.avi