Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Aztapicsa...

Mondjuk nekem a hepi end is bejött, de tény, hogy a darkos végü filmek jobban tetszenek...

AZé kiváncsi lennék, lesz-e ebbõl letölthetõ verzió.
Meg arra, hogy miért akarják PONT ezt a filmet tovább tartani mûsoron????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem tudom, hogy honnan származik a hír, én az Index fórumon olvastam:

"Hogy a tengerentúlon tovább tartsák mûsoron a 28 days later-t, július 28-ától rendhagyó vetítéseket tartanak "what if" alcímen. Ezen elõadások keretében a filmet egy alternatív befejezéssel fejelik meg, ami nyilván egy negatív befejezés."

Vazze! Eleve ezzel kellett volna megcsinálni!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
--L.A. confidential--

Még mindig 10 pontos...
:-)

Coine, The A&O
Himalája - Az élet sója
Nagyon jó film volt összességében. Ami nem tetszett, hogy végig franciául beszéltek...kicsit elütött az emberektõl meg a kultúrától, de mondjuk ez várható volt, mert a film fele fr. forrásból van. Voltak még kis botlások, amiken látszódott, hogy direkt a "nyugati embernek" tették bele a filmbe, de ezek felejthetõek.

Davidus
Szerintem nem fogja tudni végignézni a filmet mert ha meglát egy német egyenruhát elélvez és meghal😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
sodinak mindenképp😊))

V9ykn8_TZL0

Dynamic
-=Ámen=-

Újabb film a Holocaustról, de nem a "szokásos" nézõpontból, hanem a németek szemszögébõl, Pontosabban egy német vegyész tiszt és egy jezsuita pap veszi fel a harcot a szörnyûségek ellen és próbálják az egészek a világ tudomására hozni.Érdemes megnézni(Sodinak mindenképp), mert kicsit jobban érthetõvé válik, hogy hogyan is mûködött büntetlenül, ismeretlenül egy több milliós népírtás.

Blasta
Akkor jóvan akkor! :-DDDDD

Lejött!
Nagyon jó!
Egyebet nem tudok mondani 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Köszi, megoldom 😄
A napokban szépen be fog szerelõdni egy mobil rack nem hivatalosan, és megsétáltatjuk az otthonit 😄

Blasta
Ebben tudok segíteni! Adjak árajánlatot???? 😄DD

Ennek igazán örülök 😄
(majd egyszer én is eljutok a dc-ig, ha kicserélik a húszéves wincsesztert a munkahelyi gépemben)

Manta
DC-n most szedtem le.
Blasta
Hát nincs mit haver! :-D

Nem találom, de errõl valószínûleg a Kazaa "csodás" keresõje tehet.
Átültem egy másik asztalhoz, és kb. két másodperc késéssel kiadtam ugyanazokat a keresõszavakat két gépen. A kiadott eredmények kb. 15%-a egyezett...
Amúgy nem gond, közben elkezdett csurogni 2k-val, úgyhogy elõbb-utóbb meglesz.
Köszi a segítséget!

Manta
Ha már Juno Reactor:
Pistolero
Manta
Lakótársat keresünk-et láttam tegnap, eddig mindenki azt mondta, hogy húdejó kis film, szerintem egy nagy fos. Lehet hogy azért nem tudom értékelni, mert nem vagyok cserediák. Még szerencse, hogy autósmoziban láttam, így nem kellett a filmre koncentrálni.
Blasta
Sajnos ha én keresek rá, a saját megosztásomat nem mutatja....

Blasta
Vagy a telejes számcímmel:
Juno reactor - Masters of the universe

És meg kell találnia nálam! :-)

Blasta
Keress rá így:
Masters of the universe - ramzamusic.mp3

Talán.

Search finished without any result.
Imádom a kazaa keresõjét 😞
Azért köszi, ha így hagyod egy picit, akkor öt percenként megpróbálom!

Blasta
...mármint tõlem!
Vagy várj! Megosztom Kazaa-n! Az lesz a címe, hogy ramzamuzik.mp3

így könnyen megtalálod! Na 2 perc és töltheted

Blasta
Átküldés?

batman
hát abban igazatok van, hogy nem horror, mondtam is, hogy nem tom behatárolni, viszont én egy két hirtelen jeleneten bevallom befostam . bár én nem bírom az ilyen filmeket igazán idegekkel...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

a regénynek köze nincs a filmhez
a regény egy kiváló munka, a film pedig egy hollywoodi "alkotás"

Vazze, itt ál sorban a számból két verzió is a kazaa-ban (acceleratorral), és tegnap este óta nem jött le egy bit sem belõle 😞
Próbálkozom...

Blasta
Ramza!
Juno reactor-t leszedted?

A zongoratanárnõ - na errõl képtelen lennék értékelhetõ dolgokat írni 😞
Pontozni sem tudnám, valahol 4 és 8 között filózok, hol erre, hol arra.
Érdekes, mert általában szeretem az európai mûvészfilmeket, a jó jellemábrázolás, súlyos sztori, lassú történetszövés is kedves a szívemnek, de ezt valahogy nehezen tudta befogadni a gyomrom. Úgy néz ki éretlen vagyok hozzá, nem vagyok az emberi psziché és a nõi nem olyan fokú ismerõje, amit megkövetelne a film. Itt-ott nem éreztem a következetességet egyes szereplõk cselekedeteiben, de ez mondom, lehet, hogy az én hibám elsõsorban. Az utolsó jelenet minõsíthetetlen szvsz, nem illik a filmhez, csonka. Nem tudom miért, de valahogy a film utolsó egy órájában folyamatosan hányingerem volt, súlyos alkotás.
És még mindig nem tudom hova tenni.

Félnem és megijednem nekem sem sikerült, de én végig nem horrornak fogtam fel (nem is nagyon az), hanem egy hangulatos, picurival átlagon fölüli filmnek. Nagyjából megkaptam amit vártam. Nagyjából...

Blasta
A Below-n nekem nem sikerült félnem. Untatott. Lehet, hogy azért mert itthon néztem meg.

batman
Lehet, hogy ezeket már rég kitárgyaltátok, de azért leírom :

Novocain - adag fos...én nagyon megbántam, hogy egyáltalán eszembe jutott.

Below (Merülés a félelembe) - Ilyesztõ jelenetekkel megtûzdelt átlag"horror", vagy nem tudom a kategóriát. Azért ez annyira nem volt gáz. Párszor majdnem a bokámra fostam 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

RelakS
Pleasantville
A tûzolók nagyon gázok voltak😊 Tûzvan! ordítja a csávó, semmi reakció. Macska suttogja a csávó, két másodpercen belül már mennek is a kocsival 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Blasta
Eni tájm! :-D

Kösz a tippet, nézem azonnal!

Blasta
Ha bejön, akkor töltsd le ezt:
Juno reactor - Masters of the universe

Ez a szám nincs rajta az albumon, de az egyik legjobb zene a celluloid anyagon! A kölyök történetében hallható, amikor menekül a srác! KIBASZOTTNAGY! :-)

Blasta
Pár napja szinte CSAK ezt hallgatom! Über alles meg minden! :-DDDDDD

Ugyan nem film, hanem filmzene, de valaki nem ismeri az Animátrix zenéjét?
Akinek Photekre, Layo & Bushwacka-ra, Juno Reactorra feláll a fasza, az minél elõbb szerezze be, szerintem elsõ osztályú, kiváló válogatás! Nem pontozom, mert akinek nem ilyen zenére van ráállva a füle, annak nyilván hallhgathatatlan.

harakiri
volt szerencsém mindkét Solarishoz, sajna a regényhez nem, nekem tetszett, mondjuk a 3-órás orosz verzsön után egyátalán nem tûnik uncsinak az amerikai. érdekes összehasonlítani, hogy melyikben min van a hangsúly, meg hogy milyen egy '72-es ûrbázis fikció és milyen egy 2003-as.
az is jó volt, hogy a mássága ellenére voltak benne utalások a Tarkovszkij féle film képi és hangulati elemeire, egyébként szerintem vizuálisan is nagyon szép filmet hoztak össze, nagyon jók a színek és a fények..

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

RelakS
NAAANAAANAAA!!! Nem olyan unalmas, csak valami rettenetesen nagy bekavarás van az állomáson. Sajna a filmet még nem láttam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Azért egészen más egy "unalmas" regény és egy film. Az embernek más elvárásai vannak, más a "tûrésküszöb", és más szabályok érvényesülnek.
Meg persze nyilván más embereknek mást jelent az unalmas (emlékezz vissza, hogy hányan írták a 28 nap múlvára ezt!). Mondjuk ezt a filmet én is fullosan unalmasnak tartottam, de ötletek vannak benne, a befejezés is korrekt, csak a megvalósításban vannak akkora ordító hibák, hogy az embernek elmegy tõle a kedve.

Blasta
Okés, Norton nekem is az egyik legleglegkedvencem.

Én még a Solaris regényrõl is azt hallottam, hogy unalmas...:-)

Aztán ki tudja....

Igazság szerint nagyon kiváncsi lennék az eredetijére, mert természetesen így önmagában is meg lehet ítélni, de az lenne az igazi, ha láttam volna a ruszki verziót, esetleg olvastam volna a Stanislav Lem regényt.
A 25th hour 9 pontja azért 9, mert Norton és mert mostanában kevés hasonló filmet láttam 😊 (amúgy tényleg 7-8,5 között lenne reális)

Blasta
Én végignéztem, de abszolute negatív élményeim vannak róla!
25th hour kurvajó kis film! 9-et nem adnék rá, de olyan 8 felé tuti. Mondjuk 8 alá :-DDDDD

CSOCSO
ehh azt elkezdtem én is lesni... 30 perc után én is kikapcsoltam.. full unalom volt..lehet hogy a vége jo..de nem bírtam odáig nézni
Ja, megnéztem a Solarist is. Annyi rosszat hallottam róla, hogy eleve féltem. Ahhoz képest egész pozitív véleményem van róla, unalmas de egész jó, a nõi (fõ)szereplõ nagyon nagyot játszik, Clooney kicsit ront az összképen, rossz a forgatókönyv, de mindenképpen nézhetõ, olyan erõs 6 pontos nálam.

No.
25th hour Edward nortonnal, moziban (a magyar címre már nem is emlékszem, valami gáz).
Ez a csávó még mindig a legnagyobb istenség nálam, a film nagyszerû, a kétféleképpen értelmezhetõ befejezés üt. Úgyis jönnek majd a fanyalgó kritikák, de én odavágom a kilenc pontot.
Ja, és csak az nézze meg, aki szereti a lassú folyású, leginkább beszélgetõs filmeket kevés akcióval, ahol a történeten és a párbeszédeken van a hangsúly...
(amúgy az elsõ negyed óra után õszintén szólva untam, de szerencsére hamar átlendültem ezen az állapoton, csak amolyan pillanatnyi zavar lehetett)

Gery1980
Védelmi mechanizmus😄

Blasta
DEAKKOR Õ MIÉRT BÁNT ENGEMET, BRÜHÜHÜHÜHHÜÜÜÜÜÜÜÜ???
:-D

Gery1980
Ne bántsd a Kennyt, mert jó az izlése filmek terén, csak van néhány számunkra érthetetlen kedvence, de ez nem baj, ilyen mindenkinél elõfordul!

Blasta
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

SZUPERHAVER!!!!!! Tényleg Kenny, az a fasza múvi! Nem akarod megvenni DVD-n? Biztos jó occsó! Megéri a hülyének is...:-DDDDDDD