Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ámde:
1. poénkodtam
2. meg lehet ezt a drótonrángatást ideologizálni, de szükségtelen, hisz a Hero-n kivül még vagy 3 filmben üzik ezt a baromságot
3. Az összes film közül sztoriban a Hero a legerõsebb, de hiába az egész, ha csak egy mesefilmet látok. Egyszerüen nem tetszik. Ahogy meglátok egy vizen kardozó, agy fákon ugráló harcot, egybõl leírta magát a film elöttem.
4. Ez van
:-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként azt a filmet is láttam már, pár évvel ezelõtt már volt egyszer a tévében (szintén jó késõn).
Ez a "dróton szlánígózás" ez pedig, mint korábban írtam része a kínai népmeséknek, és csak a különleges karakterek (egy átlag köcsög nem fog! :D) repkednek nem mindenki.
Ebbe bõven belefér mindenféle drótos harc, meg a vizes jelenet. Ez a kínai népmese, a legendamesélés, és a sztori elbírja ezeket a lehetetlenségeket.
Én ezt a verziót láttam. Te csak a hülye drótos harcot, meg a vizen kardozósdit láttad (ezt különösen). De nincs ezzel semmi baj, mindenkinek a maga ízlése a döntõ.
De nekem Frank, az óriásnyúl is azt mondta, hogy amit a Hero-ban láttam, az mind igaz. ;)
Terminator 3-at meg lehet valahonnan már szerezni (nem kézikamerásat), mert aug. 21 még nagyon messze van...
Logikus :-DDDDDDDDDD
Mert ha nem, akkor azonnal pakold fel. Ha nem akarod, akkor is van megoldás: BS player-el kell filmet nézni, és azon el tudod helyezni a feliratot a fekete sávra, vagy akár más szint is adhatsz neki. A vobsub viszont magától berakja a feliratot, a fekete sávra. Ennyi...
Media player sux, hidd el nekem! :-D
Nade majd az Alien 5 - Mindörökké halál bebüntet!!!!! ;-))))))))))
még mindig rossz, mondhatni vicces, de inkább groteszk.
formabontóan jó, nem volt szükség se speciális effektekre se sok helyszínre, de mégis milyen film !
Érdekes film.Elõször a cím alapján teljesen másra számítottam.Azt hittem valami motoros, vagy akció, de egyáltalán nem.Inkább egy Walt Disney féle ifjúsági filmre hasonlít, kevés Kis Herceg utánérzéssel(többek között a különbözõ karakterû szereplõk miatt) és sok tanulsággal.Sajnos 3-4 részletben tudtam megnézni.Lehet, hogy egyben még jobb,de így is van
7.5/10
Meg hát van benne 1-2 bíztató név.Gary Oldman, Christopher Lloyd,Chriss Cooper, de feltûnik még Michael J. Fox és Kurt Russel is.
Akárhogy is, nekem nagyon nem jön be ez a drótonrángatósdi, meg vizen kardozósdi (ez különösképpen)...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Élmény volt...
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
elõtte pár nappal láttam a Herot meg láttam a bemutatóját is, abban reménykedtem, hogy "hûdefaszfilmlesz!" de a harmadánál nyomtam egy stoppot és egy törlést.
- Szerintem ez lesz az év filmje.
Öt percig röhögtem rajta :DD
Ezért hajlandó vagyok csökkenteni egy felessel az értékelés, így legyen simán egy 7-es!
:-)
Bátrak igazsága!
Na az volt ilyen "több verziót mesélnek el a tanuk a gyilkosságról" tipusu múvi!
no meg a kurvagyenge nigger dumák bózlitól...
Tudod, amikor "becsúszott egy gixer, de ez is be volt kalkulálva, de aztán ebbe a tervbe is becsúszott egy gixer, de igazából még ez is be volt kalkulálva", de ebben a filmben nekem ez nem jött le!
Igen, meg volt kavarva a szar rendesen, de legalább logikusan vissza lehet vezetni, hogy miért!
Nekem a Basic KIFEJEZETTEN bejött! egy erõs 7,5-est adnék rá. Számomra érthetõ, a nevek egy kicsit télleg gázosak voltak, de a film 3/4-énél már megtanultam arcokhoz társítani azokat!
SPOILER!!!!!
A vége meg fõleg tetszett. Nem vártam azt amikor a csaj hirtelen rájött "valamire" travoltával kapcsolatban, ezután viszont már télleg azt a "most a paliravett nyomozócsjszi tökösen elbánik az õt palira vevõkkel" klisét vártam, de ez se jött be!
Nekem bejött a film!
SPOILER!!
A sztorikkal kavarnak agyba-fõbe, ráadásul kiderül, hogy az egész buliban ez is benne volt, az is benne volt, ráadásul "Õ" is benne volt, aztán mégse...áh kicsit túlzásba vitték.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
A tábornok lánya??? Talán ez volt a címe?
Sõt, jó történet, jó a Travolta és Harry Connick JR is feltûnik! :)
A nevekkel sincs gond! A csavarást sem vitték túlzásba. Már az elején lehetett tudni, hogy nem ... Nézzétek meg! :)
Az mondjuk durva, hogy végig zuhog az esõ, de ezt félretéve semmi baj sincs a filmmel! :)
Képileg minden nagyon sötét, de ez egy nyomozás, ami kb. hat óra alatt zajlik. Még Columbo sem nyomoz ilyen gyorsan! Derrick talán, de az Áméríkáí zsaruk közül senki ... :)
Travolta trendet teremt? :)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
dcn-xvid-basic.avi