Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jól van! Nem veszekszem tovább. Nekem tetszett, mert ÉN LÁTTAM!!! Mindenesetre úgy kritizálni egy filmet, illetve egy olyan FELNÕTT embert, aki már látta a filmet, nem túl intelligens dolog. De mindegy!
ON
Showgirls - érdemes megnézni? Anno mintha azt hallottam volna róla, hogy nagyon jó kis movie!
PEACE
Riszpekk
http://www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=9265
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://www.hardylaw.net/Truth_About_Bowling.html
Ezek a tények nem cak az indexen vannak fenn, hanem a hálón több helyen is!
Azt jelentik ezek, hogy TÉGED, meg még azokat akik megnézték, durván átbasztak, az igazság elferdítésével.
Ha most egy náci csoport csinálna egy dokumentum filmet, amiben azt ecsetelik, hogy a 2. v. háború nem is történt meg, és a zsidókat a szövetségesek írtották, akkor azt elhinnéd, és ez máris egy fasza, megdöbbentõ, tényfeltáró dokumentumfilm lenne?
Vagy netán egy noname állatbarát készitene egy hasonló filmet a cápák növényevési szokásairól, és szelid életmódjukról, akkor minden rendben, máris elhiszed?
Minek nézzek egy olyan dokumentumfilmet, ami töb sebbõl vérzik, és a tények elferditésével próbál operálni??????
hihi, és a John Woo darab még csak most jön le 😄DDDDD
Riszpekk
James Brown, Gary Oldman, Marilyn Manson - Tony Scott, Ridley Scott
le a kalappal 😄 bár kicsit sok heroint és tnt-t használtak a forgatáson, de teccccccik 😄
Riszpekk
Nem tölthetõek...
Riszpekk
Ezután már semmi értelme megnézni!
Anno a Blair Witch P. is ugye hasonló cipõben járt, csakhogy ott valahogy más volt a helyzet.
Ott nem volt a dolog mögött politikai, társadalmi cél, csak simán a nézõk hülyére vétele forgott fenn, hogy mennyire képesek elhinni azt, ami az internetrõl meg az egész médiából csurog az agyukba.
Aztán meg büszkén lebegtették a 25ezer dolláros befektetett tõkét, és a több millió dolláros hasznot! TELJESEN JOGOSAN! Irigyeltem is õket érte!
Ez a mostani helyzet azért kissé durvább!
Riszpekk
És dokumentunmfilm kategóriában oscar-t kapott?????
Komoly!
Te elolvastad az index linken lévõ szöveget? Közülünk senki nem állította, hogy hazugságokon alapul. Megtették azt mások.
Ha megnézem, és nem veszek észre csúsztatást, akkor az azt jelenti, hogy nincs benne? Mert te most ezt állítod...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Javaslom, hogy nézzétek me, és utána kritizáljátok!
PEACE
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ezt amúgy sajnálom, mert rengeteg jó dolgot hallottam róla, és a céljaival maximálisan egyetértek (ha az eszközei - mint látható - nem is a legszerencsésebbek).
Riszpekk
Ettõl függetlenül én is meg akarom nézni, mert nagyon kiváncsi vagyok rá.
Amit itt írsz, az alapján a Blair WP "jó kis dokumentumfilm, és ha vannak is benne "csúsztatások", akkor sem változtatnak az egész film mondanivalóján".
én is csinálhatok egy filmet, aminek az a mondanivalója, hogy minden cigány szart eszik, de ha ezt nem tudom tényekkel alátámasztani, akkor kamu az egész
Riszpekk
Érdemes megnézni, és utána kritikát mondani róla!
Szerintem nagyon jó kis dokumentumfilm, és ha vannak is benne "csúsztatások", akkor sem változtatnak az egész film mondanivalóján.
hülye fegyver buzik! 😄
Nem, köszi, nekem tényleg nem ennyire fontos az eredeti hang - feltéve, ha jó a szinkron. És itt tényleg jó!
Más kérdés, hogy pl. Mátrix 2-t soha életemben nem kívánok többet magyarul, az tuti.
NA??????????????
:-DDDDDDDDDDD
Amúgy magyar szinkronról beszéltem, tényleg nagyon jó. Eredetivel nem fogom megnézni, mert csak emiatt azért nem fogom letölteni 😊
- agyonszopattak munkahelyen
- majdnem elaludtam, olyan fáradt voltam
- egy szûzkurva a szó szoros értelmében végigtelefonálta mellettem a filmet
- Nicole Kidman szerepel benne, ami nálam mínusz két pont
...és ez rendesen levett az élvezeti értékébõl. Könnyen lehet, hogy másodszorra sokkal jobban fog tetszeni, bár gyanítom, hogy akkor is NK lesz a fõszereplõ 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
6/10 Elég gyengusz volt 😞 Bár nem tudom mit is vártam Jackie-tõl. Régebben valahogy jobban bejöttek a filmjei.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ja, és nagyon jó a szinkron. Kap nyolc pontot, mert kellemes meglepetés volt (amúgy hetet érdemel)
Na ez az a film, amit mindenkinek meg kell néznie!!! Végre kapunk egy kis valós képet a nagy büdös Amerikáról! Csúcsszuper!
9/10 - a maga kategóriájában
Ezen mondjuk kb. egy éve már jót vitatkoztam Freak-kel, nem akarom újrakezdeni, lényeg az, hogy mindenképpen közepesnél jobbnak ítélem utólag a Másvilágot, de csak közepesnél jobbnak...
Ez van, nem jöhet be mindenkinek ugyanaz.
\':..:\'