Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
igen? 😄 akkor hanyagoling in progress.
Adok a véleményetekre 😊))))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jano
Azt nem láttam, csak a Long Time Dead-et. Hááááát, hasonló lehet a két film! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gery1980
Jéééézusom, van ember akinek bejött a gyipörszkripörsz???!!!!!

Ezt nem tudom elhinni😄DDD
Ritka nagy szar volt, Blastával azon röhögünk legalább 1 éve😄DDD
És el merték késziteni a második részt is😄DDD
SZÁNALMAS!😄D

Blasta
Ütõs volt a Jeepers Creepers 1???????????????
Mi ütött benne? Értelmetlen baromság volt, ráadásul még félelmetes se volt. A vége meg....pffffffffffffffff. OKádtam attól a filmtõl.

El tudom képzelni, mennyire "ütõs" lesz a második része....

Bruce almighty-t most akarom megnézni. Végre van hozzá felirat. Na lássuk...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Pont tegnap volt az HBO-n.

Nagy fosfilm. A legszánalmasabb tinihorror 4eva! :-D

Sephi
Jaja az elso resz nagyon utos volt! Remek otlet volt az a rohadt csoves jelenet 😊

Alig varom a masodik reszt!

Megneztem par filmet a tegnap.

Long Time Dead: jo kis angol horror egyszer erdemes megnezni 😊

Bruce Almighty : sajnos nem hozta meg nekem a tipikus Jim Carrey fiilinget de jo volt 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Ez horror? Volt elsõ része?

loál

RelakSfromhome
Lehet, hogy akkor megnézem? 😄DDD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SoDI---
Nem a veszteségen, hanem a többszázezres számon volt a lényeg. De ez tényleg nem errõl szóló topic, tehát tényleg hagyjuk...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Szerintem ez fog igazán ütni horrorban.
Aki bújt aki nem 2

Az elsõ részben nagyon bejött, hogy ellentétben a többi horrorral nem sötétben volt a lényeg, hanem gyönyörû verõfényes napsütésben!
Ez még méginkább így lesz a második részben, amint látom :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

The Garrett
CSak ugy beszélsz róluk mintha ez hidegenhagyna. 😛

SoDI---
EMBEREK voltak azokis

Tény.

The Garrett
JA amugy most néztem emg a Hardwireden a Underworld meg a Texas Chainsaw massacre elõzeteseket.

ELõbbi igéretesnek hangzik, utóbbival viszont max testvéremet tudnám ijesztegetni.

Gery1980
Ettõl a szemétládától ne várj semmi jót, sajnos beteg gondolatokkal van tele az agya, pedig nem hülye a srác.Ez a legrosszabb és legveszélyesebb, amikor ilyeneket ragad magával a fasizmus mocskos eszmélye mint Sodi..

The Garrett
na ja. Sodi biztos szép Magyar ember. Nagyapja büszke lenne rá ha ezt elolvasná 😛

Blasta
Az a gond, hogy nem képes magát visszafogni, mindenhol eszközölnie kell egy kis "helyreigazitást", mintha mindenki az õ téveszméire lenne kiváncsi, lényegtelen, hogy milyen topikról van szó.....

The Garrett
"Pontosabban egy többszázezres járulékos veszteséggel járó kényszermunka." Te hüye vagy b+.
EMBEREK voltak azokis. Küldtek volna téged oda a járulékos veszteségeddel együtt. ez az undorító nem a rotten.com. Na mind1 ezt moderáljátok ki. CSak megláttam és puff.😛

SoDI---
Ez nem politika volt, csak egy apró helyreigazítás.

Gery1980
Takarodjál már innen a politizálásoddal te szerencsétlen nyomoronc!
Itt senki nem kiváncsi a fasziszta maszlagodra...megjegyzem másutt sem.
Ideje lenne bannolni téged a picsába.

A többiektõl elnézést kérek, de vérlázitó amit ez a szarházi mûvel..

SoDI---
egy több milliós népírtás

Pontosabban egy többszázezres járulékos veszteséggel járó kényszermunka.

SoDI---
-=Ámen=-

A film, amelynek plakátja ellen még személyesen a new york-i fõrabbi is tiltakozott mondván, hogy bûn bármilyen vallást kapcsolatba hozni a nácikkal.

Blasta
Én ezt nem így foglamaznám. (mármint, hogy Smith kijutott a valóságba)

Egyszerüen áttöltötte magát egy másik serverre...:-DDDDDD

SoDI---
Befejezi a Terminator tortenetet az tuti

Tévedés!
Arnie már a T4-ben gondolkodik.
(Hogy lesz-e az a T3 jegybevételeitõl függ)

SoDI---
Beültem délután a Hulk-ra.

Hát, eléggé elhúzták az elejét. Olyannyira, hogy a nézõk között nem egy 7-8 éves gyerek igencsak mozgolódni kezdett.

És még haragudni se lehetett rájuk, mert az eleje tényleg valami irtózatosan dögunalmas a filmnek 😞

Bár utána jókat lehet rajta röhögni.

Helikopterre KÖPÖTT robbanófej rulez 😊)))

The Garrett
..."valóságba" is

The Garrett
az a Srác (aki meg akarta ölni neo-t) az az, akibe beleszáll neo "álmában" smith ügynök!
A poén az hogy az nem álom volt és így smith ügynök kijutott a valóságba (is).

Blasta
Pláne azok után, hogy swarci kijelentette, hogy kész a 4. részre, felõle mehet....

BROÁÁÁF

Gery1980
Nem lepõdnék meg egy 4. részen sem az az igazság😊

Sephi
Amig nem latod ne gondolkodjal rajta. En sok filmet latok es irok roluk szal csak tudom mirol beszelek. Eszmeletlen egy film. Befejezi a Terminator tortenetet az tuti.

Bar suiman lehetne meg csinalni par reszt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Márpedig a bõrlehúzós téma erõsen ráhúzható a terminátor 3-ra, hisz kb 3 évig szarakotak a forgatókönyvvel, aztán swarcival meg még sorolhatnám, csak azért, hogy tudjanak mégegy olyan filmet csinálni aminek a címében benne a TERMINATOR szó.

Ettõl eltekintve lehet jó, a filmet még nem láttam. :-)

Gery1980
Az a mitugrász gyerek a kissrác az animatrix egyik részébõl, a Kid-bõl.
Õ az akit Neo kimenekitett, a gördeszkás srác.

Dynamic
"Amúgy õ az a fickó volt, aki meg akarta ölni Neo"

Ezt jól megmondatm.Egy páran ki akarták nyírni😊
Arra gondoltam, amikor a valóvilágba volt egy szakállas ipse aki le akarta szúrni, csak a mitugrász gyerek megzavarta õt.
Dynamic
Gondolom akit kimentettek a film végén és ott feküdt eszméletlenül, mint Neo.

Amúgy õ az a fickó volt, aki meg akarta ölni Neo,t valamit belébújt Smith ügynök a film elején, amikor lecsapott 2 valóvilágos fickóra.
(Bár az, hogy Smith ügynök "belebújt-e" vagy sem, az anno vita tárgyát képezte)
Pyx
az a Nejoo 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Blasta
Én szintúgy voltam vele. Valahogy nem sikerült izgulnom rajta. Kivétel az autópályás rész.

Milyen fickóról beszélsz, a film utolsó képkockáin? Sajna nincs meg, és elég rég láttam, így nem emléxem rá...

FREAK
Ja igen...

4/10

Riszpekk

FREAK
Matrix Reloaded

Unalmas, lapos, kiszámítható emellett értelmetlenül túl van csûrve-csavarva. A bunyók valahol Bud Spencer és Jackie Chan között vegetálnak (az utóbbi szintjét nem érik el), a csókjelenetek meg azt a kis maradék feelinget is kivégezték.
Az egyetlen fogyasztható jelenet az autópályás akció volt, leszámítva Morpheus kézenállásáait a száguldó kamion tetejénen szélén és persze Neo rajzfilmekre emlékeztetõ mentõakcióját a végén.
Valamirõl biztos lemaradtam, de fogalmam nincs, ki az a fickó, aki a film utolsó képkockáin látható....

Lényeg, hogy egy percig sem izgultam, mosolyogtam vagy borzongtam rajta, teljesen hidegen hagyott, kár volt ezzel elbaszni a mítoszt.

Riszpekk

Sephi
Gyerekek... most neztem meg a Terminator 3-mat.

Akkor par dolog :

-nem terek magamhoz
-az allamat ugy kellet a film vegen felszedni a foldrol
-ilyet en meg nem lattam!

Es hogy miert? Lassuk csak!

A Terminator Trilogia elerte azt a pontot hogy el lehet rola mondani sot alitani hogy a vilag oszes Trilogiaja kozul ez sikerult a legjobban! Mesze nem "huzunk le egy ujjab bort a temarol" stilus! Elbujhat mellete barmi!

A harmadik resz annyi meglepetest tartogatott hogy csak razott ki a hideg! Mar az elso 20 percben ra lehet erezni a Terminator fiilingre! Egyszeruen nem jott hogy elhigyem mit is latok! Attol eltekintve hogy kicsit sok volt a vizual trukk , meg lehet mondani hogy nem tuloztak el! Sot volt egy ket jelenet hogy csak ugy bamultam mint a hulye!

Egy szo mint szaz a Terminator harmadik resze 100%-ra ugy sikerult ahogy elkepzeltem es meg ra is raktak tiz tonna lapattal!

Gratulalni tudok a keszitoknek! Elbujhat mellete oszes eddig keszult folytatas! A Terminator orok marad!!!

10-es skalan 10-est csilaggal kapt tolem! Rohadt jo film!!!!!!!!

I.C.ram
Azért, mert a zsidók körül forog a világ. Most lehet mondani, hogy mocskos náci, de köze nicns hozzá, ez tény. Ha csinálnak egy filmet az indiánok irtásáról, akkor oda az emberek pocornnal mennek, ahol zsidókat, oda zsebkendõkkel.
a.carkey
Az egész Amen a katolikus egyházra volt kihegyezve, pedig többen is tudtak a szörnyûségekrõl. Az amcsik, a britek és az oroszok is. Ha egy kicsit is akartak volna tenni, akkor csak a haláltáborokba vezetõ vasútvonalakat kellett volna hetente megbombázni, használhatatlanná tenni a síneket stb. (pl.). Ezzel többszázezer ember életét menthették volna meg. Ehelyett semmit sem tetek. Max. a végén így-úgy felelõsségre vontak.
A filmmel + az a baj, hogy fõleg a katolikus egyházra hárítja a felelõsséget.

Mellesleg a nácik tényleg sok rosszat tettek, de egy Sztálin sem volt kismiska, meg a többi késõbb ébredõ ázsiai nemzet vezetõi sem (Pol Pot, Mao, Kim Ir Szem, stb.). A korábbi gyarmatosítókról ne is beszéljünk ... 😞
Például egy Costa Gavras miért nem csinál a saját nemzete mészárlásairól filmet, amit az õslakosokon végeztek? Vagy amit az amcsik az indiánokon tettek, a hollandok DKÁ-ban, a franciák Indokínában, a britek minden máshol? (stb.)

A medve nem játék.

I.C.ram
Érdekes, hogy az orosz GULAGokról nem csináknak soha ilyen filmet, pedig ott mégtöbb ember vesztette életét.
I.C.ram
Ezeknek a filmeknek nagy részük propaganda... Ezért nem szeretem ez ilyen filmeket, mert a nácikat úgy állítják be, mint akik csak rosszat tehetnek.
I.C.ram
Mit vártál az 1 is fos volt 😄
Köszi az infót de én most kivételesen moziban látott filmrõl beszélek. Ott nem lehet elolvasni semmit.
Viszont ma láttam az Azonosságot. Azon rendesen lehet olvasni mert az egész sötétben játszódik. Ilyen szinészekkel ilyen zavaros filmet.😞 Nekem nagyon nem tetszett pedig több szereplõt is szeretek a filmbõl. Ha valaki megértette az röviden leírhatná mit kellet volna látnom😊

Blasta
Ja.
Hétfõ óta itthon csücsülök, náthás vagyok.
Szerintem még az Óriáskullancsok támadását is megnéztem volna....:-DDD

Jano
Meg merted nézni! 😄D

tomsolo
nekem az egy se teccett

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Hhhjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj de fos volt ez a 2 fast 2 furious....
Istenkém.

Inkább nem írok róla semmit egyebet. Kalap kaki...

Jano
8-o

"Meg arra, hogy miért akarják PONT ezt a filmet tovább tartani mûsoron????"

Igen, ez számomra is rejtély... Nyilvánvaló, hogy a dvd-re szánták az alternatív befejezést, vajon miért lövik el itt?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!