Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az sem érdekel, hogy minek tartassz, hiszen te sem ismersz engem, ebbõl kifolyólag érdekesnek tartanám, ha bármiféle képet tudnál rólam alkotni.
Innentõl kezdve asszem a beszélgetésünk értelmetlen, részemrõl le is zárnám.
Sajnos semmi nem fog változni attól, ha te téped nekem a szád, úgyhogy kíméld meg magad a válaszadástól, mert teljesen felesleges.
A véleményem a srácról nem változott, mûvészi affinitása nulla.
Mellesleg azt hiszem mások sem kiváncsiak egy ilyen vagy ehhez hasonló vitára, ugyanis ez a topic nem errõl szól.Talán bele sem kellett volna kezdened.
Ajánlom magam
A mókás teréz anyás beszólásaiddal pedig inkább tûnsz kiscsoportosnak, mint inteligens embernek. Nem egymás "csúfolásából" áll egy vita.
Smileyk:
"Szerintem ez tuti valami szivatás, és a csávó direkt nyomja az idióta szöveget, mert ennyire izlésficamos és hozzánemértõ embert én még az életben nem láttam:)"
lehetséges esetre korlátozódik? Ebben én csak fikázást látok smileyval. Ez szerinted jó helyre raktad?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mielõtt itélkezel, kicsit járj utána a dolgoknak, mert az ehhez hasonló kirohanásaiddal csak magadat minõsíted!
Egyébként pedig ki vagy te?A védõügyvédje?Majd ha valamit reagál rá, akkor szívesen megtárgyalom a kérdést, de egy harmadik személy gondolatait itt senki nem kérte!legalábbis nem látom.
A smile egy lehetséges esetre korlátozódik csak, ha látnál kicsit a dühtõl talán magad is felfognád.
Végezetül pedig a megjegyzésem alapos, ha esetleg te nem így véled, talán tarthatunk egy gyors közvéleménykutatást a fiúról, de asszem nem lenne kétséges a kimenetele.
Egy szónak is száz a vége, kímélj meg a hegyibeszédtõl Teréz Anya, mert nem vagyok vevõ a magadfajta igazságtevõkre.
A mai felhozatalt nézve...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Te meg bezzeg azt gondolod magadról, hogy húú de nagy filmesztéta vagyok, mert én csak "mûvészfilmeket" nézek, és nem nézem meg az amerikai "mocskot". Meg én aztán nagyon szigorúan ítélem a filmeket, hogy jó nagy filmkritikusnak látszódjak, ezért sem adok nekik sok pontot.
Hát ez a nagy marhaság. Mindenkinek van saját véleménye, és ezt tiszteletben kell tartani.
És ha legközelebb valakit lefikázól, ne írj oda smileykat, mert
1. könnyen félreértelmezhetõ (ez esetben bocsánatot kérek)
2. kis seggdugasznak tûnsz, aki ezzel akarja kicsit enyhíteni a beszólásait.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Ha így vesszük, a készítõk elérték a céljukat:DD
Tényleg nyugodtan pályázhatna a világ legrosszabb alkotásai címért:DD
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csinálnák itt a fórumon egy brainstormingot, fél nap alatt jobb forgatókönyvet hoznánk össze, az 100%.
viszont nagyon jó hangulat volt a moziteremben, össznépi hangos röhögés, bekiabálás, ami egy horrortól eléggé meglepõ :D
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Sajnos hozzátettek még 72-t :(
Jeepers Creepers-t nem láttam. Szerencsére. :)))
Maffia - nem rajongok az ilyen paródiákért, kb. a Csupasz pisztoly óta nem láttam jót (de akkor már inkább az Airplane és a Top secret volt az etalon) - néha voltak benne mókás részek, erõsen közepes
Amerikai Pite 3 - na az ilyen filmekért sem vagyok oda túlzottan, de az AP sorozat fogalmam sincs miért, de kivételt képez, azok valamiért tetszettek. Ez is bejött, szerintem nem volt rosszabb az eddigieknél, bár Shannon Elizabeth-et hiányoltam :)
Darkness Falls - azt hittem, hogy a Jeepers creepersnél és a Ghost shipnél rosszabb horrort képtelenség csinálni. Tévedtem. Ez kérem minden idõk legrosszabb horrora, de minden idõk legrosszabb fimje is lehetne akár - klasszikus 1 pontos szörnyûség, a fear.com ehhez képest 12 oscaros alkotás...
elég jó, érdekes spanyol thriller, nincs benne mészárlás, sorozatgyilkos stb thriller klisé. érdemes megnézni, nekem bejött
Szerintem ez tuti valami szivatás, és a csávó direkt nyomja az idióta szöveget, mert ennyire izlésficamos és hozzánemértõ embert én még az életben nem láttam:)
Ha pedig tényleg igazak a sorok amiket itt már jó ideje produkál a srác akkor az üzenetem csak annyi lenne neki:
..Miért nem látod be, hogy nincs affinitásod a témával kapcsolatban?Jó az neked, hogy az egész társaság rajtad röhög, és már csak azt várják, hogy mikor fogsz megint valami filmel kapcsolatos "elemzést" elereszteni, had csámcsoghassanak rajta egy kicsit?...Inkább válts nicket, és ne is írj ide többet, mert vicc amit csinálsz!
De ha direkt adod elõ a hülyét, akkor viszont gratulálok

Sephi, neked nem kell többet véleményt írnod, tudjuk, hogy minden film 10/10 :-DDDDDDDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Vagy tevedek?

Nem rossz film.Az elsõ felén 100 méterrõl látszik, hogy Guy Ritchie koppintás.Bár itt kissé furcsának tartottam olyan szereplõk bemutatását is akikrõl azt gondoljuk, hogy szerepük lesz a filmben,ellenben csak ott és akkor az egyszer szerepelnek.A második fele, amikor átmegy romantikázásba már kevésbé humoros szerintem, de alapvetõen szórakoztató.Innen tipikus "szeretlek, nem szeretlek, végül úgy is jóra fordul" jellegû a történet.Az utóbbi idõk "amatõr" filmjei közül mondjuk a Moszkva Tér jobban tetszett(bár érdekes módon a végére a romantikus rész ott is elfáradt), de aki szereti a magyar filmeket annak ez is tetszeni fog.
7.5/10
No en ajanlom a horror rajongoknak.