Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery1980
..nem érdekel.....még mielõtt félreértenéd.

Gery1980
Nézd ember, nem fogok veled leállni vitatkozni, mert a legnagyobb õszinteséggel mondom neked, érdekel, hogy mit mondassz, hiszen nem ismerlek, még csak egy szót sem beszéltem veled soha.
Az sem érdekel, hogy minek tartassz, hiszen te sem ismersz engem, ebbõl kifolyólag érdekesnek tartanám, ha bármiféle képet tudnál rólam alkotni.
Innentõl kezdve asszem a beszélgetésünk értelmetlen, részemrõl le is zárnám.
Sajnos semmi nem fog változni attól, ha te téped nekem a szád, úgyhogy kíméld meg magad a válaszadástól, mert teljesen felesleges.
A véleményem a srácról nem változott, mûvészi affinitása nulla.
Mellesleg azt hiszem mások sem kiváncsiak egy ilyen vagy ehhez hasonló vitára, ugyanis ez a topic nem errõl szól.Talán bele sem kellett volna kezdened.

Ajánlom magam

Bandew
A mûvészfilm szót idézõjelbe raktam, csak hogy egy fontoskodó jellemû ember személyét leírjam. AZ pedig, hogy dühös lennék vagy igazságtevõ én ezt nem állítom. Csak egyszerûen nem tetszett a modorod, ahogy azt mondtad Sephinek, tûnjön el, mert hogy itt csak kinevetik. Nem gondolod, hogy ez egy személy megalázása. Mert én igen, és ehhez neked baromira nincs jogod.
A mókás teréz anyás beszólásaiddal pedig inkább tûnsz kiscsoportosnak, mint inteligens embernek. Nem egymás "csúfolásából" áll egy vita.
Smileyk:

"Szerintem ez tuti valami szivatás, és a csávó direkt nyomja az idióta szöveget, mert ennyire izlésficamos és hozzánemértõ embert én még az életben nem láttam:)"

lehetséges esetre korlátozódik? Ebben én csak fikázást látok smileyval. Ez szerinted jó helyre raktad?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gery1980
Nem hiszem, hogy láttál tõlem itt bármilyen komolyabb filmkritikát, ugyanis én nem áldozok idõt arra, hogy mélyenszántó elemzésekbe merüljek ebbe a topicba.Ezért sem értem, hogy mégis honnan vetted, hogy én bármilyen esztétának is tartom magam, vagy kizárólag mûvészfilmeket néznék?!
Mielõtt itélkezel, kicsit járj utána a dolgoknak, mert az ehhez hasonló kirohanásaiddal csak magadat minõsíted!
Egyébként pedig ki vagy te?A védõügyvédje?Majd ha valamit reagál rá, akkor szívesen megtárgyalom a kérdést, de egy harmadik személy gondolatait itt senki nem kérte!legalábbis nem látom.

A smile egy lehetséges esetre korlátozódik csak, ha látnál kicsit a dühtõl talán magad is felfognád.

Végezetül pedig a megjegyzésem alapos, ha esetleg te nem így véled, talán tarthatunk egy gyors közvéleménykutatást a fiúról, de asszem nem lenne kétséges a kimenetele.

Egy szónak is száz a vége, kímélj meg a hegyibeszédtõl Teréz Anya, mert nem vagyok vevõ a magadfajta igazságtevõkre.

zaki
nekem is nagyon bejött, halálra röhögtem magam, amikor a híradóban élõ adásban b*szott ki a csávóval :)

ollie
A Minden6ó nagyon király! Most a hétvégén néztem meg.

Loál János
Szerintem egyáltalán nem volt rossz a Kör.
A mai felhozatalt nézve...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
nekem is :)

Bandew
Nekem is tetszett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
kõr?? ultagagyigáz szarfos film... horror?... lehet hogy mást néztem de szvsz rohadtul nem félelmetes
Oldern the 1st
A kill bill 10/10 film. Szvsz, of course.

Oldern the 1st
A kör igazi durva horror.. ott nem röhögött senki a moziban...

Bandew
Elegem van az ilyen kis okostónikból. Ez az õ véleménye, ez a topic meg azért van, hogy leírja az ember a saját véleményét. Ha neked nem tetszik, akkor nem kell fikáznod. És ha 10-bõl 10-et ad rá akkor mi van? Semmi! Neki így tetszik. Ha pedig minden filmre ennyit ad, akkor mindegyik tetszik neki.
Te meg bezzeg azt gondolod magadról, hogy húú de nagy filmesztéta vagyok, mert én csak "mûvészfilmeket" nézek, és nem nézem meg az amerikai "mocskot". Meg én aztán nagyon szigorúan ítélem a filmeket, hogy jó nagy filmkritikusnak látszódjak, ezért sem adok nekik sok pontot.
Hát ez a nagy marhaság. Mindenkinek van saját véleménye, és ezt tiszteletben kell tartani.
És ha legközelebb valakit lefikázól, ne írj oda smileykat, mert
1. könnyen félreértelmezhetõ (ez esetben bocsánatot kérek)
2. kis seggdugasznak tûnsz, aki ezzel akarja kicsit enyhíteni a beszólásait.

zaki
ja, látta valaki a Nagymenõk c. filmet? és nem tudja valaki, mikor jön M.o-ra a Volt egyszer egy Mexico (Desperado 2)?

zaki
megnéztem a Ronint. tényleg nagyon cool film volt, De Niro és J. Reno jól nyomták, és a történet is ott volt a szeren. ja, és az autós üldözés elég komoly volt :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Evil
na ennek utannanezek, mert en hatarozottan emlexem, hogy a borpofa es a kannibalcsalad megtortent esemeny.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Gery1980
Természetesen már semmire nem emlékszem szinte a filmbõl, csak bizonyos képekre, de azok a mai napig kísértenek:DDDD
Ha így vesszük, a készítõk elérték a céljukat:DD

Gery1980
Én is moziba néztem, de kínszenvedés volt:D
Tényleg nyugodtan pályázhatna a világ legrosszabb alkotásai címért:DD

csinálnák = csinálnánk

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Én sajnos fizikai fájdalmat éreztem a film közben, de komolyan!
Csinálnák itt a fórumon egy brainstormingot, fél nap alatt jobb forgatókönyvet hoznánk össze, az 100%.

Laalee
moziban néztük meg anno, amikor kérdeztem, hogy mégis mirõl szól, azt mondták bedurvul a fogtündér és gyilkolászik, mondtam oké, és legyintettem. a film közben tudatosult bennem, hogy nem hülyitettek :D

viszont nagyon jó hangulat volt a moziteremben, össznépi hangos röhögés, bekiabálás, ami egy horrortól eléggé meglepõ :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
nemtom mi a bajod a gondosz fogtündérrel :D

Igen, ebben egyetértünk: az elsõ tíz perc még rendben volt.
Sajnos hozzátettek még 72-t :(

Loál János
Mégsem. Egyformán szar mindkettõ! :D

Loál János
Számomra a fear.com összességében szarabb volt. A DF-ban legalább az elsõ 10 perc tetszett, amikor még kiskorában szaratja a tündi a fõszereplõt.
Jeepers Creepers-t nem láttam. Szerencsére. :)))

Ja, ezt én is hajtom egy ideje, kiváncsi vagyok rá!

Gyors hétvégi jelentés:
Maffia - nem rajongok az ilyen paródiákért, kb. a Csupasz pisztoly óta nem láttam jót (de akkor már inkább az Airplane és a Top secret volt az etalon) - néha voltak benne mókás részek, erõsen közepes

Amerikai Pite 3 - na az ilyen filmekért sem vagyok oda túlzottan, de az AP sorozat fogalmam sincs miért, de kivételt képez, azok valamiért tetszettek. Ez is bejött, szerintem nem volt rosszabb az eddigieknél, bár Shannon Elizabeth-et hiányoltam :)

Darkness Falls - azt hittem, hogy a Jeepers creepersnél és a Ghost shipnél rosszabb horrort képtelenség csinálni. Tévedtem. Ez kérem minden idõk legrosszabb horrora, de minden idõk legrosszabb fimje is lehetne akár - klasszikus 1 pontos szörnyûség, a fear.com ehhez képest 12 oscaros alkotás...

Gery1980
:DDDDDDDD

Az volt talán a legerõssebb kijelentése:DDDDDD

egy Sly-Swarzci rajongótól ne várj komolyabb megnyilvánusát! :)

Laalee
intacto 8/10

elég jó, érdekes spanyol thriller, nincs benne mészárlás, sorozatgyilkos stb thriller klisé. érdemes megnézni, nekem bejött

Gery1980
Olvasgattam a topicot, és ezt a Sephi gyereket nem értem.
Szerintem ez tuti valami szivatás, és a csávó direkt nyomja az idióta szöveget, mert ennyire izlésficamos és hozzánemértõ embert én még az életben nem láttam:)

Ha pedig tényleg igazak a sorok amiket itt már jó ideje produkál a srác akkor az üzenetem csak annyi lenne neki:
..Miért nem látod be, hogy nincs affinitásod a témával kapcsolatban?Jó az neked, hogy az egész társaság rajtad röhög, és már csak azt várják, hogy mikor fogsz megint valami filmel kapcsolatos "elemzést" elereszteni, had csámcsoghassanak rajta egy kicsit?...Inkább válts nicket, és ne is írj ide többet, mert vicc amit csinálsz!

De ha direkt adod elõ a hülyét, akkor viszont gratulálok

Nem dolgoz fel megtörtént eseményeket, habár ez tényleg olyan horror, ami akár lehet(ne) megtörtént is (ellentétben a legtöbb horroral).

Blasta
Mondtam én, hogy 10/10-et fogsz erre is adni! :-DDDDDDD
Sephi, neked nem kell többet véleményt írnod, tudjuk, hogy minden film 10/10 :-DDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nemtom hogy tom is lesz-e benne.. de lol hogy miket csinálnak...
Sephi
Matrix Revolutions 10/10 . Semmi tobbet nem kene mondani. Tatott szajal neztem a moziban es egy eprcig sem bantam meg. feltem olyan lesz mint a masodik resz de nagyon tevedtem. Igaz itt inkabb az efektek voltak es a vegen a csattano de nekem akkor is nagyon teccet. Nem happy end de nem is bad end. Igy ban jol ahogy van. Minden ember mashogy erti meg a harom reszt. En meg vagyok elegedve azzal amit en ertettem es nem is kerdezek tovabb :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mir
A Lilja 4-Evert látta valaki? (Most lehetett az indexen meg az origón kritikát olvasni róla) épp most töltöm le, érdekel, mire számítsak...

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Tikal
jol szétzuzzák az audit a végére :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Evil
de a lancfuresznek vaddiszno hangja van

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

HuAn82
Tom Cruise? Az elõzetes alapján lesz benne "néhány" túlzás amit a motorokkal csinál. Egyszer meglehet nézni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CSOCSO
ehh és most jön az uj fast and furious szintû film..csak motorokkal:)) hát lol volt:))) csak az hiányzott mág hogy áétváltozzanak robotokká a mocik..pff:)
I.C.ram
Eddig egy film sem volt, ami élethûen adta volna vissza egy megtörtént eseményt. Kell a népnek a látvány, a vér, a sok akció.
CSOCSO
nézd meg a shogun-t:) abban mik voltak:) jesszus,,,
Evil
de en ugy tudom ,hogy ez megtortent esemenyeket dolgoz fel, marmint a lancfureszess csoka, ergo nem kene ennyire elrugaszgodni a valosagtol.
Vagy tevedek?

I.C.ram
Kill Billben, meg Sofie levágott karral túlélt egy kb félórás mészárlást, egy autókázást, egy legörgetés a domboldalról, és egy infúzióra kötésnyi idõt is :)
Dynamic
Tesó

Nem rossz film.Az elsõ felén 100 méterrõl látszik, hogy Guy Ritchie koppintás.Bár itt kissé furcsának tartottam olyan szereplõk bemutatását is akikrõl azt gondoljuk, hogy szerepük lesz a filmben,ellenben csak ott és akkor az egyszer szerepelnek.A második fele, amikor átmegy romantikázásba már kevésbé humoros szerintem, de alapvetõen szórakoztató.Innen tipikus "szeretlek, nem szeretlek, végül úgy is jóra fordul" jellegû a történet.Az utóbbi idõk "amatõr" filmjei közül mondjuk a Moszkva Tér jobban tetszett(bár érdekes módon a végére a romantikus rész ott is elfáradt), de aki szereti a magyar filmeket annak ez is tetszeni fog.

7.5/10
Evil
megneztem a Texasi lancfureszes meszarlas legujabb feldolgozasat es azt kell hogy mondjam jobb lett mint a FvJ.Itt nehanyszor a szivbaj kerulgetett, bar legnagyobb sajnalatomra innen sem maradt ki a "fel oraig kergetek egy tinilanyt" reszt.Egyes reszek is erthetetlenek szamomra pl hogyan elhet valaki egy frissen levagott labbal 10 perc nel tovabb?Mintha lesozta volna a sebet a csoka, dehat akkor is.
No en ajanlom a horror rajongoknak.

zaki

CSOCSO
ma reggelre le is jött ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
zaki
már kijött, van már dvdrip belõle kb 1 hete asszem