Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F2F a kocsik miatt
bad boys meg miami miatt... xxx.... egyszer jó vót...f2f et se fogom mostansá meglesni.. bad boys talán ha kijön dvd-n...

Nem trükkökkel, cgi-vel, faszomtudja-mivel dolgoznak, hanem "megcsinálják" a dolgokat.
Szóval ilyen szempontból tényleg én is kedvelem õket.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
4/10
Hát nem is értem kéremszépen. Uncsi volt. Röhejes.
Komolyan mondom, nekem a második rész is jobban tetszett.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az Új Udvarban nézted Te is?
Vazze, már ott voltunk jó korán, csak lementünk a bevásárlóba cigiért.
:-)))
De a többség nem...
Aki tudja, eredeti nyelven, feliratosan nézze meg a Mátrix 3-at!!!
Gáz a szinkron 😞
A motoros filmbemutatónál majdnem sírva fakadtam...
Viszont a Trója azt hiszem igen komoylan fog rulezni, ha el nem basszák.
Ha nem értünk egyet, akkorpedig tiszteletben tartjuk a másik ízlését, elõ szokott fordulni.
M2: szerintem (bár ezt már írtam korábban is) a film egyik legjobb jelenete volt a táncolós rész, de megkockáztatom, hogy a filmtörténelem egyik legerotikusabb ötperce. Magánvélemény persze.
A M1-el mostanában az a gondom, hogy amellett, hogy imádom, és valahol a sorozat legjobb tagja, szinte semmi gondolkodásra nem késztet, egy 12 éves gyerek levág mindent, ha odafigyel. Én nem feltétlenül ezt várom egy filmtõl, és ebben pl. még a retyibb második rész is agyonveri az elsõt.
El is felejtettem bazzeg....MEKKORA SIRALMAS FOS😄DDDDDDDDDD
Nem ugyan az, de nagyon hasonló.
Csak én néha nehezen fejezem ki amit igazából akarok :-DDDDDD
Azt meg kénytelen leszel elfogadni, hogy mindenkinek MÁS jelenti a szórakozást!
BIZONY!
Ha én torkonfosom a szar hálivudi filmeket, akkor torkonfosom õket, mert egyszerüen nem képes a 80%-uk lekötni. Ezalatt értem az M2-t, a hülye Fast and Furious filmeket, az XXX-t a Bad Boys 2-t meg a többi szarfos filmet.(most láttam az ilyen filmek rendezõjének vagy producerének új MEGPRODUKCIÓJÁt. Illetve a bemutatóját. Most jönnek a motorok. Faszom ezekbe a faszkalapokba. Speedgéppel a vonat tetején százezermilliárddal meg ilyen jelenetek. BROÁÁÁÁF)
bár az tuti hogy az M1 nagyon ott van.. talán 9 pont...
az m2... hát inkáb 5 pont mert azért jol nézett ki meg minden... de tényleg énis unatkoztam..fõleg a bulizos, szexelõs résznél...meg vhogy az urákulum utánni harc se volt az igazi....
pl emlékezzünk csak mekkora cool volt a neo vs smith harca lent a metroban... tök zsír volt mindeki ámult bámult.. és negyed ennyie nem cicomázták ki.....nah mindgy.. amugy ma este megyek matrix 3 azni.. haver látta aszondta jó közepes...hmm 😞
(azon kívül persze, ami gyak. minden idõutazós filmben elõjön - de amíg nem vettem részt ilyenben, addig nem tudom, hogy melyik idõutazás-felfogás bugmentes 😊
Az idõutazós dolog eleve bonyolult, de a 3. résszel az eddig lefektetett alapigazságokat és a film szabályait rúgták fel....
"ebbõl nem lehet egyértelmü storyline-t kihámozni."
Ezt mibõl gondolod?
És ha nem lehet egyértlemût, az gond? Nálam csak ez plusz két pontot jelent minimum... Hány filmet tudnék mondani az elmúlt évekbõl, aminek az összerakásán ennyit kellett gondolkozni? (/me számol...jujj, elég hozzá két kéz 😞)
Ja, M2 - igen, ezzel mondjuk kicsit bajban vagyok, mert ha a harmadik résszel hasonlítom össze, akkor nem 1 ponttal rosszabb, hanem sokkal többel. Ha viszont egy átlag 7 pontos filmmel, akkor jobb számomra... szóval kicsi a tizes skála 😊
Amúgy nekem elsõre szimplán tetszett, másodszorra majd megõrültem a moziban, úgy szenvedtem, harmadszorra viszont nagyon tetszett. Hihetetlen, hogy a pillanatnyi lelkiállapot mennyire meghatározza a film-élményt 😞
Szó szerint.
Az a film akkor se jött volna be jobban, ha önálló film lett volna.
Uncsi volt és elbaszott. A tükkök miatt kapta a 4 pontot...
Nem, írtam, hogy sok minden nem világos, de nekem az az elméletem, hogy bárhogy is csavarjuk, akárhányszor nézzük meg, ebbõl nem lehet egyértelmü storyline-t kihámozni.
Túl lett bonyolítva, ugyan úgy mint a Terminator. Az is a 3. résszel lett teljesen összekutyulva. Az összekutyulás pedig nem azért történt, mert annyira mély értelmü a sztori, hanem azért mert LÓVÉ KELLETT A PRODUCEREKNEK!!!!! :-DDD
M2 8 pontja azért annyi, mert ezernyi hibája és hiányossága elenére még mindig szarrá ver egy átlag filmet. Ne csináld már dzsí, nézd meg, hogy miket szoktál 4 pontra pontozni - azért ugye te sem gondolod komolyan, hogy azokkal egyenértékû a M2? Csak azért pontoztad le ennyire, mert nagyok voltak a várakozásaid az elsõ rész után, és nem teljesültek (ami majdnem mindenkinél így volt).
Az itt-ott lyukas sztori: ezek szerint neked sikerült 100%-ban megérteni elsõ megnézésre? Szerintem nincs élõ ember a földön, akinek igen... Az, hogy gyártogattok a M fórumban egy elméletet, és az lyukasnak tûnik, még nem jelent semmit...meg kell nézni háromszor, addigra talán összeáll a kép.
BÁTOR :-DDDDD
Nálam
M1 9.5
M2 4
M3 6 (az elnyújtott, összekavart, itt-ott lyukas sztori miatt). Egyébbként fasza kis sci-fi filmet láttam tegnap...
- megkaptam, amiért mentem, egy-két gáz résztõl eltekintve - volt benne számomra egy 20 perces mélypont - nagyon tetszett, a második részre szvsz minden szempontból ráver, az elsõnél vabn amiben jobb, van amiben rosszabb.
Nagyjából így néz ki nálam a végsõ értékelés:
M1 - 9,5
M2 - 8
M3 - 9
A végét - bevallom férfiasan - elsõ megnézés után nem értem.
Az Index kritikusának pedig tudom ajánlani a Nemzetbiztonság bt-t, esetleg valami romantikus vígjátékot Sandra Bullock-al

Annyira gyönyörûen volt megrajzolva, hogy ha feledtetni nem is tudta a gyenge sztorit, de mindenesetre ellensúlyozta.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"