Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

CSOCSO
ma reggelre le is jött 😉))))))))))))))))))))))))))))))))
zaki
már kijött, van már dvdrip belõle kb 1 hete asszem

CSOCSO
jóvammáááá na😊))))))))))
F2F a kocsik miatt
bad boys meg miami miatt... xxx.... egyszer jó vót...f2f et se fogom mostansá meglesni.. bad boys talán ha kijön dvd-n...
zaki
na majd csak holnap nézem +, mert most látom, hogy 8 után lenyomja az 1-es a Rain Man-t, thx az info-t emberek

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Kedvenc.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Az (is) a jó az európai akciófilmekben, hogy sokkal valóságosabbak a jelenetek, emberközelibbek, reálisabbak, elképzelhetõbbek.
Nem trükkökkel, cgi-vel, faszomtudja-mivel dolgoznak, hanem "megcsinálják" a dolgokat.
Szóval ilyen szempontból tényleg én is kedvelem õket.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Elég jó film nagyszerû színészekkel (akik nélkül - gonosz leszek - nem lett volna több ez a film egy erõs közepesnél).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
nézd meg, király 😊 legjobb autosüldözések, jobb mint a Matrix2-ben, szerintem még mindig europában készülnek a legjobb autos kaszkadör jelenetek... szvsz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
Ronin milyen film? látta valakee?

Bandew
Matrix Revolution
4/10
Hát nem is értem kéremszépen. Uncsi volt. Röhejes.
Komolyan mondom, nekem a második rész is jobban tetszett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lófaszt az én 2 rongyom, én fizettem a jegyeket gecc! [#ejnye1

zaki
megnéztem a 15 perc hírnév c. filmet. hát mit mondjak, eléggé elgondolkodtató... bemutatja a film a való világot, ami eléggé gusztustalan... nagyon jó film volt... aki nem látta, feltétlenül nézze +

Gery1980
De magát a helyet gyûlölöm😄
Westendel karöltve vezetik a listát😄DD

Blasta
Pláza 9-es terem Rulzik. :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Ja és hátsó sor bal közép, pláza 9-es terem, szal az elõadásra nem volt panasz😄

Blasta
Télleg???
Az Új Udvarban nézted Te is?
Vazze, már ott voltunk jó korán, csak lementünk a bevásárlóba cigiért.
:-)))

Na, hát nagyjából én is így gondolom.
De a többség nem...

Gery1980
Én úgy néztem természetesen, premier, feliratos....2 rongyom bánta vaz😄DD

Gery1980
Az elsõ részben lefektették az alapigazságokat, megismertettek a felszínnel, jó hogy ott még nem volt min agyalni, viszont gondolatébresztõ volt.A következõ részekben már leásnak és kibontakozik a téma, ez asszem egyértelmû😊

És egy jó tanács:
Aki tudja, eredeti nyelven, feliratosan nézze meg a Mátrix 3-at!!!
Gáz a szinkron 😞

Ja, tényleg, csoda, hogy össze nem futottunk, mert ugyanott, egymás után néztük meg tegnap a filmet 😊
A motoros filmbemutatónál majdnem sírva fakadtam...
Viszont a Trója azt hiszem igen komoylan fog rulezni, ha el nem basszák.

Nem vitatkozom vele, Blasta nagyon jó span, és a legtöbbször valóban egyetértünk.
Ha nem értünk egyet, akkorpedig tiszteletben tartjuk a másik ízlését, elõ szokott fordulni.

M2: szerintem (bár ezt már írtam korábban is) a film egyik legjobb jelenete volt a táncolós rész, de megkockáztatom, hogy a filmtörténelem egyik legerotikusabb ötperce. Magánvélemény persze.
A M1-el mostanában az a gondom, hogy amellett, hogy imádom, és valahol a sorozat legjobb tagja, szinte semmi gondolkodásra nem késztet, egy 12 éves gyerek levág mindent, ha odafigyel. Én nem feltétlenül ezt várom egy filmtõl, és ebben pl. még a retyibb második rész is agyonveri az elsõt.

Gery1980
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt én is láttam...😄DDDDDD
El is felejtettem bazzeg....MEKKORA SIRALMAS FOS😄DDDDDDDDDD

Blasta
Mellesleg Ramza-val eléggé egyirányu az érdeklõdésünk és a filmélvezeti küszöbünk.
Nem ugyan az, de nagyon hasonló.
Csak én néha nehezen fejezem ki amit igazából akarok :-DDDDDD

Blasta
Én csávókám azért megyek moziba, mint mindenki más: SZÓRAKOZNI!
Azt meg kénytelen leszel elfogadni, hogy mindenkinek MÁS jelenti a szórakozást!
BIZONY!
Ha én torkonfosom a szar hálivudi filmeket, akkor torkonfosom õket, mert egyszerüen nem képes a 80%-uk lekötni. Ezalatt értem az M2-t, a hülye Fast and Furious filmeket, az XXX-t a Bad Boys 2-t meg a többi szarfos filmet.(most láttam az ilyen filmek rendezõjének vagy producerének új MEGPRODUKCIÓJÁt. Illetve a bemutatóját. Most jönnek a motorok. Faszom ezekbe a faszkalapokba. Speedgéppel a vonat tetején százezermilliárddal meg ilyen jelenetek. BROÁÁÁÁF)

CSOCSO
Blastával ne veszekedj filmrõl .. felesleges.. kis csodabogár....😉mármint Blasta.. néha azt se értem minek ül be a moziba....
bár az tuti hogy az M1 nagyon ott van.. talán 9 pont...
az m2... hát inkáb 5 pont mert azért jol nézett ki meg minden... de tényleg énis unatkoztam..fõleg a bulizos, szexelõs résznél...meg vhogy az urákulum utánni harc se volt az igazi....
pl emlékezzünk csak mekkora cool volt a neo vs smith harca lent a metroban... tök zsír volt mindeki ámult bámult.. és negyed ennyie nem cicomázták ki.....nah mindgy.. amugy ma este megyek matrix 3 azni.. haver látta aszondta jó közepes...hmm 😞
Blasta
Kötözködjél...OKOSSSS :-DDDD

Lehet, hogy nekem nem sikerült megértenem a T3-at, de nekem semmilyen alapigazság-felrúgás nem tûnt fel.
(azon kívül persze, ami gyak. minden idõutazós filmben elõjön - de amíg nem vettem részt ilyenben, addig nem tudom, hogy melyik idõutazás-felfogás bugmentes 😊

Gery1980
A T sorozat szvsz úgy ahogy van sántít, mert ezzel az idõutazással saját magukat cáfolják.Onnantól, hogy a fogalom létezik, elég ha csak visszahúznak az idõben annyira, hogy a Skynet elkészíti a prototipusokat, ezzel már biztos, hogy megjelenik a magasfokú AI, odaküldenek egy sereg robotot, azok lezúzzák a veszélyesnek tartott elemeket, valahol létrehonak egy gyártósort, és rövid idõn belül már emberek sem lesznek, ugyanis az akkori technológiával képtelenek lettek volna felvenni a versenyt a terminátorokkal😄

Blasta
Neeeeeem.
Az idõutazós dolog eleve bonyolult, de a 3. résszel az eddig lefektetett alapigazságokat és a film szabályait rúgták fel....

Amúgy a T3 esetében egyértelmû a pénzszerzési vágy, de a M eleve ilyen hosszúra lett tervezve, sõt, azt is már régen lehetett tudni, hogy a film az Animátrix-al és a játékkal alkot csak kerek egészet.

Terminátor 3 túlbonyolítva?????????????

"ebbõl nem lehet egyértelmü storyline-t kihámozni."

Ezt mibõl gondolod?
És ha nem lehet egyértlemût, az gond? Nálam csak ez plusz két pontot jelent minimum... Hány filmet tudnék mondani az elmúlt évekbõl, aminek az összerakásán ennyit kellett gondolkozni? (/me számol...jujj, elég hozzá két kéz 😞)

Ja, M2 - igen, ezzel mondjuk kicsit bajban vagyok, mert ha a harmadik résszel hasonlítom össze, akkor nem 1 ponttal rosszabb, hanem sokkal többel. Ha viszont egy átlag 7 pontos filmmel, akkor jobb számomra... szóval kicsi a tizes skála 😊
Amúgy nekem elsõre szimplán tetszett, másodszorra majd megõrültem a moziban, úgy szenvedtem, harmadszorra viszont nagyon tetszett. Hihetetlen, hogy a pillanatnyi lelkiállapot mennyire meghatározza a film-élményt 😞

Blasta
M2-n én UNATKOZTAM BAZZEG!
Szó szerint.
Az a film akkor se jött volna be jobban, ha önálló film lett volna.
Uncsi volt és elbaszott. A tükkök miatt kapta a 4 pontot...
Nem, írtam, hogy sok minden nem világos, de nekem az az elméletem, hogy bárhogy is csavarjuk, akárhányszor nézzük meg, ebbõl nem lehet egyértelmü storyline-t kihámozni.
Túl lett bonyolítva, ugyan úgy mint a Terminator. Az is a 3. résszel lett teljesen összekutyulva. Az összekutyulás pedig nem azért történt, mert annyira mély értelmü a sztori, hanem azért mert LÓVÉ KELLETT A PRODUCEREKNEK!!!!! :-DDD

Ja, most olvastam a véleményedet.
M2 8 pontja azért annyi, mert ezernyi hibája és hiányossága elenére még mindig szarrá ver egy átlag filmet. Ne csináld már dzsí, nézd meg, hogy miket szoktál 4 pontra pontozni - azért ugye te sem gondolod komolyan, hogy azokkal egyenértékû a M2? Csak azért pontoztad le ennyire, mert nagyok voltak a várakozásaid az elsõ rész után, és nem teljesültek (ami majdnem mindenkinél így volt).
Az itt-ott lyukas sztori: ezek szerint neked sikerült 100%-ban megérteni elsõ megnézésre? Szerintem nincs élõ ember a földön, akinek igen... Az, hogy gyártogattok a M fórumban egy elméletet, és az lyukasnak tûnik, még nem jelent semmit...meg kell nézni háromszor, addigra talán összeáll a kép.

Blasta
8 pont a M2-re????
BÁTOR :-DDDDD

Nálam
M1 9.5
M2 4
M3 6 (az elnyújtott, összekavart, itt-ott lyukas sztori miatt). Egyébbként fasza kis sci-fi filmet láttam tegnap...

No, rövid, spoiler-mentes Mátrix vélemény:
- megkaptam, amiért mentem, egy-két gáz résztõl eltekintve - volt benne számomra egy 20 perces mélypont - nagyon tetszett, a második részre szvsz minden szempontból ráver, az elsõnél vabn amiben jobb, van amiben rosszabb.
Nagyjából így néz ki nálam a végsõ értékelés:
M1 - 9,5
M2 - 8
M3 - 9

A végét - bevallom férfiasan - elsõ megnézés után nem értem.

Az Index kritikusának pedig tudom ajánlani a Nemzetbiztonság bt-t, esetleg valami romantikus vígjátékot Sandra Bullock-al

Blasta
Ez tény! Nekem is így jött be...

Várható volt (lévén, hogy a japán Ringu 0 és Ringu 2 már évek óta elkészült)

Na látod ebben még egyet is értünk!
Annyira gyönyörûen volt megrajzolva, hogy ha feledtetni nem is tudta a gyenge sztorit, de mindenesetre ellensúlyozta.

Blasta
Akit érdekel az eléggé hosszúra sikeredett revolutions kritikám, az a topikjában megtalálja. Spoiler veszély természetesen!!!! :-)))

zaki
ja, azt tudtátok, hogy lesz Kör 2? most hallottam a rádióban

zaki
már láttam 😊

precision
Taxisofõr-t is nézd meg...kegyetlen jó film, De Niro egyik legjobb alakítása!

Bazinga!

zaki
15 perc-et és a Ronin-t holnap nézem + 😊

Sephi
Nekem a 15 perc hirnev es az Analyze This/That 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
eddig kb 10-et láttam 😛

zaki
elhatároztam, hogy +nézem az összes De Niro filmet 😛

Lynx_TWL
ha már De Niro akkor Éjszakai Rohanás😊

๏̯͡๏﴿