Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a japán gyerek kellene a szemüvegben!
Hót édes... 😊
És fürge a keze... 😊
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
nekem kéne egy olyan õrszem.. tök ari a lapátos kezével 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Bár a robotok cukin álltak fel!!!
de szerintem egy JÓ film... és kb. ott tart mint a mártix 3.. eccer megnéztem és nem unatkoztam
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és persze amit mostanság lehetett látni mozikban és véletlen kihagytam...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Sajnos azt hiszem szinkronos.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Most már csak azért is megnázem, nálam all-time top10-es film.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
itt vannak a tükrök, amik mûködnek
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mivan ezekkel?😊))lol...még szép hogy xbox kontrollert mutogattak ebben😊))))))))))
más: A zene. Tényleg jó az album, de érzésem szerint 1-2 helyen nem klappol rendesen. pl. a végén (nem a "Flower of Carnage" -re gondolok) a "Don't let me be missunderstood" stb...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyszer moziban megnéztem, oké ezt is láttam és kész.
Ráadásul rossz éléményeim is vannak a vetítést követõen, szal ennyi.
Többet nem kívánom megnézni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

szerda esti büntetés?