Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon jó film. Elég sokkoló, szal gyenge idegzetûeknek nem ajánlom. Ja, és nagyon állat a zenéje.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
igaz még csak a film felénél járok, de mikor az elsõ akcio jelenetet megláttam már éreztem itt vmi nem stimmel 😊
Hogyan fér el a nautilus a temzében és velencében? és milyen rakétát lõ az ki?
Komolyan nem értem hogy lehet ilyen filmet csinálni 2003-ban. Sean Kanári legrosszab filmje.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
(röviden)\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
(csak így röviden 😊)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
AMi utána jött, az egy kalap kaki. Ott kellett volna abbahagyniuk...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kill Bill - 10/10
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megneztem a Tomb Raider 2 -est es hat jobb volt mint az elso de nem a legjobb.
Sztori: Nigériában balhé van, mert egy iszlám vallású csoport etnikai tisztogat a keresztények körében. Adott egy kis misszió, ahonnan ki kell hozni egy orvos csajt. Bruce Willis-ék mennek érte. Csaj vinni akar falusiakat. Csávókámnak megesik rajtuk a szíve, és átvezeti õket a dzsungelen a kameruni határhoz. De nyomukban a hadsereg, mert (jéé!) véletlenül köztük van a régi államfõ fia is.
Kevés akció, sok unalmas érzelgés, amit még Willis jó színészi játéka se ment meg. Egy ültõ helyemben nem tudtam végig nézni...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
gyá