Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden esetre elöttem van a werkfilm. Asszem igazad lehet, csak maszk volt rajta. Meg kellett ratani a motort az esés után. Na mindegy, a lényeget úgyis elmesélted...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mind1, az TUTI, hogy mikor elõször vették fel a jelenetet, akkor élõ ember volt a motoron, és ahogy leérkezett, hátsérülést szenvedett.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy a jelenetben keményen be volt kábelezve a moci, daruval engedték le a hídról a mederbe...
De persze, lehet, hogy az dublõr volt, csak maszk volt rajta...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Még valamikor a 80-as évek közepe fele elõször, aztán 90 körül again.Visszagondolva elég gagyi volt😄
Ez ma már viccnek számít, de mindenesetre érdekes😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha jól emlékszem a számra, 42 számítógépes trükk volt a filmben (T3: 300 felett).
Emelett viszont élesben felrobbantottak egy 3-emeletes irodát, a kamionos, autós, motoros, helikopteres üldözés-jelenetek egytõl-egyig profi kaszkadõrök munkái. Schwarzi kaszkadõrje meg is sérült, mikor a T800 leugrat a Harley FatBoy-jal a hídról.
Na igen, még egy tinivígjátékban is😞 Bezzeg a régi szép idõkben amikor még nem volt ennyire ("fejlett")felkapott a digitális trükközés. Persze néha nincs más lehetõség, de többre értékelem azokat a filmeket, amelyekben PL:valódi robbanást, ténylegesen lángoló és égõ autókat, rendesen elkészített maszkokat látok. Egyszóval adnak a hitelességre ettõl válik élõvé a film (szerintem).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindenesetre jól szórakoztam, egyszer megnézhetõ film!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
KROKODIL2

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én nem nagyon emléxem ilyenre.
Mellesleg manapság egy titnivígjátékban is tobzódnak a digitális trükkök.. :-D
Kicsit írok ide, ha nem gond... Nos amit én láttam legutóbb az a 28. napon, volt. Hát mit mondjak, pörgõs, persze aki nem szereti a fröcsögõ vért és a zombikat, az ne nézze meg... Megjegyezném, látszik, hogy volt rendezõje a filmnek, és maszkmestert és trükmestert is alkalmaztak a film elkészítése során, méghozzá vérprofi szinten, mert hihetetlenül szépen dolgoztak!!!! Persze egy kis számítógépes trükk is volt, de tényleg csak kicsi és annyi kellett is. Megjegyzem a stábtól mindenki csak tanulhatna a filmiparban, EZ FILM!!!! (a számitógépes trükk miatt, 9 pont)
Mûvész mozikban is adják.
Nekik is meg kell felelni.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
(amikor leírtam és eszembe jutott, már nem akartam átjavítani)
Hulk - atyaég, eddig talán a legrosszabb képregény adaptáció, amit láttam. A Tigris és sárkány rendezõje és ezek a kiváló színészek ennyire voltak képesek??? (4 pont)
X-men 2 - ez meg a legjobb kr. adaptáció, ami eddig megjelent szerintem. Valahogy így kéne ezt csinálni. (7 pont)
Femme fatale - rulz kis thriller, bár sokkal jobbakat is láttam már, sajnos a közepe nagyon ásítós, de a vége üt. (6 pont)
Tesó - jópofa film, üvölt róla, hogy férfiak csinálták, akiknek az égvilágon semmi fogalmuk nincs a nõi agyvelõrõl 😊 De összességében nem volt rossz azért. (6 pont)
Pi - Na erre nem fogok pontot adni, mert 3-tól 9-ig bármi lehetne 😊 Szeretem a gondolkodtató, elvont filmeket - de ez egy kicsit sok volt nekem.
Egyébként tényleg az volt! Matrix világ=Metró (ebbõl a világból jut ki a végén a fõhõs), ügynökök="BKV" belsõ ellenõrzési csoportja 😊
A magyar mátrix
Bár az eleje jó, aztán ugyanúgy elkezd filózofálgatni, hogyan lehet legyõzni az emberben lakó démont. (Természetesen a szerelem segítségével).
Ha a felét kivágják, kiveszik belõle ezt a filózófikusok szálat és rövid történeteket raknak be helyette, akár még jó film is lehetett volna.
10/6
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
9/10, mert elfogult vagyok ilyen téren 😊
A végén a néniért kár volt...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
a kategórián nem tudom mit értesz, a minõséget? mert ha a minõséget akkor épp csak azért nem lehet egy lapon emliteni õket mer teljesen másról szólnak, és teljesen más az egész film... azér egy akciófilmet nem lehet összehasonlítani egy gengszeterfilmmel...
pl.nálam a blöff is 10/10 meg a total recall is... két külön kategória