Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Lehet.
Minden esetre elöttem van a werkfilm. Asszem igazad lehet, csak maszk volt rajta. Meg kellett ratani a motort az esés után. Na mindegy, a lényeget úgyis elmesélted...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Pont erre akartam hivatkozni, hogy én is láttam a werkfilmet. 😄

Mind1, az TUTI, hogy mikor elõször vették fel a jelenetet, akkor élõ ember volt a motoron, és ahogy leérkezett, hátsérülést szenvedett.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Igan, a dublõr Bõrpofa volt személyesen!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Én láttam a T2-így készült-et és abban megmutatták ezt a jelenetet. Ha jobban megnézed a filmben, netán lelassitod, látni, hogy gumibaba ül a mocin.
Amúgy a jelenetben keményen be volt kábelezve a moci, daruval engedték le a hídról a mederbe...

De persze, lehet, hogy az dublõr volt, csak maszk volt rajta...

Loál János
loál

Guest
RTL Klub, 22:00

GYÉMÁNTCSAPDA - SZUPERTITKOS KÜLDETÉS 2.

Alapmû, mindenkinek kötelezõ!!
Gery1980
Dehogynem, csak ez nem az én sportágam😄DDD

Nem tudod te megbecsülni az igazi mûvészetet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Gumiemberrõl abszolút nem hallottam, az viszont tuti, hogy a dublõr megsérült a jelenetben.

Gery1980
Alligator-t anno láttam 2x-is videón😄DD
Még valamikor a 80-as évek közepe fele elõször, aztán 90 körül again.Visszagondolva elég gagyi volt😄

Az bizony!

Dynamic
Azt hiszem az azt követõ évben bekerült a Rekordok könyvébe.A legtöbb számítógépes animációt tartalmazó film volt, összesen 9(?) perccel.
Ez ma már viccnek számít, de mindenesetre érdekes😊
Punker
az kezdõdött úgy hogy a kis dögöt lehúzták a klotyón?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loál János
...düblõre...

Loál János
Számomra a trükkök, és valódi jelenetek legideálisabb elegyét a T2 adta az eddig látott filmek közül.
Ha jól emlékszem a számra, 42 számítógépes trükk volt a filmben (T3: 300 felett).
Emelett viszont élesben felrobbantottak egy 3-emeletes irodát, a kamionos, autós, motoros, helikopteres üldözés-jelenetek egytõl-egyig profi kaszkadõrök munkái. Schwarzi kaszkadõrje meg is sérült, mikor a T800 leugrat a Harley FatBoy-jal a hídról.

Nem bántásból, de szerintem a mûfüstnek volt a legkevesebb jelentõsége egy ilyen nagyszerû filmben. Mondhatni: fel sem tûnt.

Vazz, az eredeti Alligátor 1-et adnák már le egyszer valahol - a videózás aranykorából szerintem sokunknak hiányzik - még ha most röhögnénk is rajta 😄

Kutyika
Ha láttad a filmet, akkor tudnod kell... Pl: amikor a film végefelé mutatják az égõ várost, a felszálló füst nem volt valami jó (persze ez csak az én szerény véleményem)
Na igen, még egy tinivígjátékban is😞 Bezzeg a régi szép idõkben amikor még nem volt ennyire ("fejlett")felkapott a digitális trükközés. Persze néha nincs más lehetõség, de többre értékelem azokat a filmeket, amelyekben PL:valódi robbanást, ténylegesen lángoló és égõ autókat, rendesen elkészített maszkokat látok. Egyszóval adnak a hitelességre ettõl válik élõvé a film (szerintem).

Bandew
Hát az elég sokkoló volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
viszont ez a krokodil filme ULTRAGÁZ!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
azért az autópályás cucc olyan volt hogy jujj!!!! soha nem láttam ennyire meghökkentõ balesetet a filmekben!! szméletlen zsír volt!! és szerencsére álladék modon szólt a cucc... fuu vazze... az azért meleg volt..
Megnéztem a Végsõ Állomás 2-t. Ilyen sztorit kitalálni 😄
Mindenesetre jól szórakoztam, egyszer megnézhetõ film!
Punker
az biztos jó film 😊))))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
MOST KEZDÕDIK AZ RTL KLUBON EGY SZUPERPRODUKCIÓ:

KROKODIL2

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Mit értesz számitógépes trükk alatt?
Én nem nagyon emléxem ilyenre.
Mellesleg manapság egy titnivígjátékban is tobzódnak a digitális trükkök.. :-D

Kutyika
A film címét elírtam...
28 NAPPAL KÉSÕBB...
(legközelebb majd jobban figyelek...)

Kutyika
Hali mindenki!
Kicsit írok ide, ha nem gond... Nos amit én láttam legutóbb az a 28. napon, volt. Hát mit mondjak, pörgõs, persze aki nem szereti a fröcsögõ vért és a zombikat, az ne nézze meg... Megjegyezném, látszik, hogy volt rendezõje a filmnek, és maszkmestert és trükmestert is alkalmaztak a film elkészítése során, méghozzá vérprofi szinten, mert hihetetlenül szépen dolgoztak!!!! Persze egy kis számítógépes trükk is volt, de tényleg csak kicsi és annyi kellett is. Megjegyzem a stábtól mindenki csak tanulhatna a filmiparban, EZ FILM!!!! (a számitógépes trükk miatt, 9 pont)

Na megnéztem a Matrix forradalmakat. Röviden a véleményem: A "jó" szinészek megkapták a legszarabb jeleneteket, a nevesincs szinészek pedig a jókat. Jó film lenne csak megint elcseszték ezzel a kötelezõ amerikai romantikával és csöpögõs érzelgõséggel. Azt a hosszúhajú csövest is szájbavághatta volna valaki.

SoDI---
Ha a felét kivágják, kiveszik belõle ezt a filózófikusok szálat és rövid történeteket raknak be helyette, akár még jó film is lehetett volna.

Mûvész mozikban is adják.
Nekik is meg kell felelni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

😊)))

Igen, én is azt tartom a másik gáznak 😞
(amikor leírtam és eszembe jutott, már nem akartam átjavítani)

Loál János

😄

Punker
Hulk szerintem jobb volt sokkal mint pl. Spiderman, de tény hogy mind 2 szar.....

Honnan származik az elemzés?

Na, csak röviden:
Hulk - atyaég, eddig talán a legrosszabb képregény adaptáció, amit láttam. A Tigris és sárkány rendezõje és ezek a kiváló színészek ennyire voltak képesek??? (4 pont)
X-men 2 - ez meg a legjobb kr. adaptáció, ami eddig megjelent szerintem. Valahogy így kéne ezt csinálni. (7 pont)
Femme fatale - rulz kis thriller, bár sokkal jobbakat is láttam már, sajnos a közepe nagyon ásítós, de a vége üt. (6 pont)
Tesó - jópofa film, üvölt róla, hogy férfiak csinálták, akiknek az égvilágon semmi fogalmuk nincs a nõi agyvelõrõl 😊 De összességében nem volt rossz azért. (6 pont)
Pi - Na erre nem fogok pontot adni, mert 3-tól 9-ig bármi lehetne 😊 Szeretem a gondolkodtató, elvont filmeket - de ez egy kicsit sok volt nekem.

I.C.ram
Nekem is az jött le, hogy a Magyar Mátrix, csak nem mertem beírni, mert a végén lefaszoznak 😄 De akkor nem csak én gondolom így 😊
Egyébként tényleg az volt! Matrix világ=Metró (ebbõl a világból jut ki a végén a fõhõs), ügynökök="BKV" belsõ ellenõrzési csoportja 😊
mikike
Kontroll
A magyar mátrix
Bár az eleje jó, aztán ugyanúgy elkezd filózofálgatni, hogyan lehet legyõzni az emberben lakó démont. (Természetesen a szerelem segítségével).
Ha a felét kivágják, kiveszik belõle ezt a filózófikusok szálat és rövid történeteket raknak be helyette, akár még jó film is lehetett volna.
10/6

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

harakiri
hát abban szerintem biztosak lehetünk... 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

RelakSfromhome
Lesz X3?!?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

harakiri
Ne félj! Az x3-ban benne lesz a néni is. 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

RelakSfromhome
X-MEN 2
9/10, mert elfogult vagyok ilyen téren 😊
A végén a néniért kár volt...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ha most amerikában történik uganez akkor már rég perelték volna a film készítõit...

SoDI---

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

engem az fogott benne nagyon meg hogy a végén a nézõ nemtudja hogy most még mindig álmodik-e a faszi 😊

na jó nem 10, de 8-at adok 😊

zaki
total recall-ra 10-est? 😊 hát sztem a Schwarzi filmek közül a T2 a legjobb, én annak adnám a legtöbb pontot 10-et, a total recallra meg olyan 6-ot max., True Lies sokkal jobb, vagy az utolsó akcióhõs

"Ja és ettõl függetlenül nekem is tetszett 1-2 swarci meg stallone film, de nem rakom egy szintre egy Blöffel, vagy egy HETEDIKkel. Egyszerüen nem olyan kategóriájú filmek, hogy egy lapon lehetne õket emliteni ezekkel a filmekkel."

a kategórián nem tudom mit értesz, a minõséget? mert ha a minõséget akkor épp csak azért nem lehet egy lapon emliteni õket mer teljesen másról szólnak, és teljesen más az egész film... azér egy akciófilmet nem lehet összehasonlítani egy gengszeterfilmmel...

pl.nálam a blöff is 10/10 meg a total recall is... két külön kategória

én marhasok filmnek adnék 10/10 pontot, 😛

Bandew
Tom, hogy kicsit késõn, de tegnap néztem meg elõszõr a Volt egyszer egy vadnyugat-ot.
Hát ez valami baszottúl király film!!!
10/10