Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez volt Rodriquez elsõ filmje. A desperado lényegében majdnem ez, csak hálivudi köntösben.
Ez az új meg valami féle folytatás...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ONCE UPON A TIME IN MEXICO milyen minõségben van a neten?????
A DVD screener fasza, érdemes lehúzni???
De az eész film jó volt.
Kill Bill is zsír volt.. volt egy két piciny dolog ami nem tetszett... de azé maradando volt.. fõleg az Anime rész.. az nagyon bejött😊)
www.satriani.com
nagyon gyenge kis film, nagyon szar zenével, gyenge operatõri melo ( tv hirado stilus ), szar hangok, gagyi rendezés 😊
2/5
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
KIBELEFELBASZOTTJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Életem elsõ világszínvonalú magyar filmje, a humora gyilkos, de a gyomor gombóccá alakításában is igen erõs, 20 perc röhögés, 10 perc görcsölés, egyszerûen hibátlan. Látok valami reménysugarat a "magyar film" mély pöcegödrében...
Riszpekk
Némo nyomában - 6/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
7,5/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Darkness Rettegés háza - a végén tök depis leszel, majdnemhogy öngyi 😊
Volt egyszer egy mexico - nézhetõ
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Darkness Rettegés háza
Volt egyszer egy mexico
Melyiket érdemesebb megnézni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
DE mostmár akkoris megnézem a Csodálatos elmét 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Erõember durva nagy film, a másik szimplán jó.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

szerintem jo volt a nõi terminátor, aranyos volt, pont erre a csajra irták 😊
zene meg sem közeliti john williams-ét, vagyis észre sem vettem hogy van 😊
ha nem lett volna benne nõi terminátor teljesen érdektelen lenne a film, bár az hogy egy nõvel akrták feldobni a sztorit az a producerek szégyene, andy vajan nagyon bénát alkotott.
hangulata meg sem közeliti a t2-t vagy t1-et, bár a sztorit jol tovább fûzték 😊
/me most agyonböki magát valami éles tárggyal
"elmeroggyant"
kódokat fejt meg a titkosszolgálatnak - ez pedig a Csodálatos elme Russell Crowe-val (õ is Oscar-t kapott ezért a szerepért)
MErt akkor jó filmet vettem ki 😊
Eddig nem sejtettem, hogy a végén megöli a fõgonoszt egy tizenévesnek látszó (valójában 29) szilikonmellû szõke nõ, de éppen csak annyira, hogy a harmadik részben feltámadhasson!
Szóval ezt tényleg nem kellett volna elárulni, mert így elvész a katarzis és a drámai hatás 😊
(szóval csak kötelezõ leszúrás volt a spoilerezés miatt)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mondjuk azóta sem néztem meg, nem volt kedvem hozzá.
Nem tudom miért csinálok ilyen irracionális dolgokat, amikor már az elsõ részen is halálra untam magamat 😞
Na már csakazértis megnézem, hogy röhögjek rajta :-dDD
hát mitmondjak... talán csak annyit hogy neméri meg leszedni se azt a 700 megát 😛
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."