Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
El Mariachi - A zenész

ez volt Rodriquez elsõ filmje. A desperado lényegében majdnem ez, csak hálivudi köntösben.

Ez az új meg valami féle folytatás...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
ja, ez vmi második rész nem? már volt egy ilyen, csak nem jut eszembe a cime 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta

Tikal
ez milyen film? once upon a time in america az jo volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
SRÁCOK!!
ONCE UPON A TIME IN MEXICO milyen minõségben van a neten?????
A DVD screener fasza, érdemes lehúzni???

Blasta
Anime rész szerintem is megarulezre sikeredett
De az eész film jó volt.

CSOCSO
Nemo szvsz aranyos volt😊 mondjuk egy Sreknél nem jobb de azért cool😊))
Kill Bill is zsír volt.. volt egy két piciny dolog ami nem tetszett... de azé maradando volt.. fõleg az Anime rész.. az nagyon bejött😊)
Satchfan
Szerintem nem rossz film a SWAT, nem egy Oscar díjas, de délutáni mozinak érdemes letölteni.

www.satriani.com

FREAK
akkor annyi, amire a trailer alapján számítani lehetett, thx

hálivúd száksz

Riszpekk

Tikal
szerintem gyenge

zaki
vazze, pedig azt hittem, hogy jó kis film....nem éri meg letölteni/megnézni?

Tikal
SWAT
nagyon gyenge kis film, nagyon szar zenével, gyenge operatõri melo ( tv hirado stilus ), szar hangok, gagyi rendezés 😊
2/5

FREAK
azt még nem láttam

Riszpekk

Bandew
Azért nem annyira mély. A Moszkva tér is marha jó volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
KONTROLL

KIBELEFELBASZOTTJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Életem elsõ világszínvonalú magyar filmje, a humora gyilkos, de a gyomor gombóccá alakításában is igen erõs, 20 perc röhögés, 10 perc görcsölés, egyszerûen hibátlan. Látok valami reménysugarat a "magyar film" mély pöcegödrében...

Riszpekk

Én pont most nézem a SWAT-ot, nagyon jó kis film.
Satchfan
A Nemo sztem kurv@ jó!
Most néztem a S.W.A.T.-ot, az is tetszett.

www.satriani.com

Bandew
Nekem nem tetszett annyira a Némo. Bár azért a vega cápák, meg a vagány teknõs jó volt. 😊

Némo nyomában - 6/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Most végeztem a Némóval. jó volt! Hozta a Pixar a formáját!

7,5/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szerintem a Nemo über! 😊 Én betegre röhögtem magam rajta - szenzációs "vígjáték"

SoDI---
Némó - egész jó
Darkness Rettegés háza - a végén tök depis leszel, majdnemhogy öngyi 😊
Volt egyszer egy mexico - nézhetõ

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kandurex
Némó a hal
Darkness Rettegés háza
Volt egyszer egy mexico

Melyiket érdemesebb megnézni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nokedli
Nagyon kiváló film. Aki ismer egy-két esõembert az tudja..

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

The Garrett
Hohoo nem csalódtam hogy rosszat vettem ki, sõt! Tényleg nagy film.
DE mostmár akkoris megnézem a Csodálatos elmét 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Igen, nagyjából én is egyetértek ezzel.
Erõember durva nagy film, a másik szimplán jó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
na mind1 😊

Bandew
Láttam, nem kritizáltam a filmet, csak hát ez már ilyen Murphi törvény.

Tikal
százszor jobb mint a matekzsenis

zaki
ez azért túlzás 😛

Tikal
Esõember legnagyobb film, top10-es, százszor jobb mint a matekzsenis, hidd el.

Tikal
T3

szerintem jo volt a nõi terminátor, aranyos volt, pont erre a csajra irták 😊
zene meg sem közeliti john williams-ét, vagyis észre sem vettem hogy van 😊
ha nem lett volna benne nõi terminátor teljesen érdektelen lenne a film, bár az hogy egy nõvel akrták feldobni a sztorit az a producerek szégyene, andy vajan nagyon bénát alkotott.

hangulata meg sem közeliti a t2-t vagy t1-et, bár a sztorit jol tovább fûzték 😊

The Garrett
basszameg akkor tényleg rosszat vettem ki...wááááá

/me most agyonböki magát valami éles tárggyal

zaki
láttad a filmet? mert ha igen, akkor nem mondanál ilyet, zseniális mit alakított D. Hoffmann abban a filmben

Bandew
Bocsi
"elmeroggyant"

Bandew
Ha Amerikába eleroggyantat játszol, akkor Oscar díjat kapzs.

zaki
de mind2 nagyon jó film, úgyhogy szarul nem választottál 😊

zaki
az esõember az arról szól, hogy van a Tom Cruise, akinek meghalt az apja, és az autista testvére (Dustin Hoffmann Oscar-t is kapott ezért a szerepért) akit nem ismer, örökölte a fater pénzét, és ezért ki akarja használni, kiveszi az otthonból ahol van, de az incidensek alatt megszereti a tesóját, és errõl szól a film, a szeretetrõl, vagy ilyesmi 😊

kódokat fejt meg a titkosszolgálatnak - ez pedig a Csodálatos elme Russell Crowe-val (õ is Oscar-t kapott ezért a szerepért)

The Garrett
Jah amugy ma este megnézem az esõembert. Ez az a film amiben egy autista matekzseni van, aki azt haluzza hogy kódokat fejt meg a titkos szolgálatnak?
MErt akkor jó filmet vettem ki 😊

The Garrett
tévedés ne essék ez NEM A vége hanem a vége felé 1 jelenet... 😊 itt még nincs vége a szenvedésnek.

Teljesen fel vagyok háborodva!
Eddig nem sejtettem, hogy a végén megöli a fõgonoszt egy tizenévesnek látszó (valójában 29) szilikonmellû szõke nõ, de éppen csak annyira, hogy a harmadik részben feltámadhasson!
Szóval ezt tényleg nem kellett volna elárulni, mert így elvész a katarzis és a drámai hatás 😊

(szóval csak kötelezõ leszúrás volt a spoilerezés miatt)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laalee
ne mond hogy most bosszankodsz mert nem nézheted meg ezt a jó filmet úgy hogy nem tudod mi lesz a vége 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Köszi hogy lelõtted a poént.

Laalee
Bend It Like Beckham ez is bejött érdekes volt a jópofa, de kicsit együgyü történetben elhelyezett komolyabb kisebbségi kérdés ábrávolása, ahogy az indiaiak viszonyulnak az angolokhoz. amikor kint voltam pont ugyanigy éreztem.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Igen, én is a józan ésszel ellentétesen cselekedtem, amikor letöltöttem 😊
Mondjuk azóta sem néztem meg, nem volt kedvem hozzá.

Nem tudom miért csinálok ilyen irracionális dolgokat, amikor már az elsõ részen is halálra untam magamat 😞

Blasta
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJ, elkészült az a förmedvény??????
Na már csakazértis megnézem, hogy röhögjek rajta :-dDD

Tikal
már az egysem érte meg 😊

The Garrett
lol megnéztem a Jeeper Creepers2-t.
hát mitmondjak... talán csak annyit hogy neméri meg leszedni se azt a 700 megát 😛

zaki
jaja, én is láttam, jó kis vígjáték volt 😊

VinylToy
Musakaaaaa! 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
A nekem is tetszett, bezony 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."