Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
nekem azért a GYU3 10/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kandurex
Emlékeim szerint arra kb 3 / 10 adtam

"nagy" film

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
ööö...öö..."nem értékelhetõ" nem azt jelenti, hogy rossz...csak a valóságot nem szoktam értékelni...ennyi

Punker
Kóla, Puska, Sültkrumplival mi bajod?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Azt már láttam, ezt még nem, és meg akartam nézni.
Bár legszívesebben x-aktákat néztem volna, de az asszony nem engedte 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kandurex
Mozis hétvégém volt 😊 /tömören/

Kóla, puska, sültkrumpli: Nem értékelhetõ

Hóhatár: 5,4 /10

Kontroll: 7 / 10

Sinbad -Legend Of The Seven Seas-: 6 / 10

The Lord Of The Rings - Return Of The King -: 7 / 10

The Thing: 7 / 10

Good by Lenin: 4 / 10

Tikal
tegnap a pokoli lecke jobb volt, m2-n 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
3-t simán megérdemel volt benne 1-2 jó effekt.

Mike
The Core - A mag

A szokásos elpusztul a világ, és egy csapat önfeláldozó tudós megmenti a Földet. Elég elcsépelt. Az sem segít rajta, hogy most a Föld magjába mennek. Szokás szerint majd mindenki kinyiffan, persze az egy szem nõi szereplõ, nem. Persze a Föld megmenekül és a végén mindenki örül

Aki eddig nem látta, ne is nézze meg

osztályzat: 2

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Dolores tegnap a gagyi2-n: már régen meg akartam nézni, mert Stephen Kingnek talán ez a könyve lóg ki a leginkább az életmûvébõl.
Hát, a könyv jobb volt (mint ahogy az esetek 99%-ában...)
5,5/10.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Breki33
Hát a szombat esti Hasrrison Ford film tök jó volt.
Pedig már láttam
Sephi
Hadd legyek az elso aki gratulal!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ams
10000

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
2

Ams
1

Ams
m.b.

Lacc
1. Szerintem ugyanoda érkezett vissza, a rádiós manus is felismerte hogy "azonosítatlan ûrrepülõ menjen ide meg oda".

2. Még ha mi korunkba is érkezett vissza MIÉRT MAJMOK VANNAK? 😄D
Általában szvsz nem azt jelenti, hanem azt, hogy a fõcímzenét õ csinálta.
De pont a KB esetében van abban valami, amit írsz, mert T. kikérte a kungfu-mániás RZA tanácsát 😊

Bandew
Idõben nem ugyanoda érkezett vissza, mint ahonnan eljött. A mi korunkba érkezett, nekünk meg még nincsen szuperspéci ûrbáisunk. :-D
AMugy lehet, hogy a törött ûrbázisrõl, mentek oda, nem tom. Itt az idõ nagyon össze van kavarva, szal sok magyarázat lehet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
Jah én is azt néztem most. Szerintem is jobbak az elõzõ részek...

De azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha elõrement a faszi az idõben, aztán vissza ugyanoda a film végén, akkor mi az istenért voltak a Földön majmok az emberek helyett? Vagy az egy párhuzamos dimenzió volt? 😊
Punker
hogy ez az új Majmok bolygója milyen gagyi az nemigaz....

Tikal
csak a film zenénél a zenekészitoség nem azt jelenti hogy o komponálta a zenét vagy játszotta, hanem hogy pl osszeválogatta a jelentekhez stb, nemde? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az 50% mondjuk sok, de tényleg gyakori.

Azt, amit a filmzenék 50%-ában alkalmazni szoktak.
Ld. Mártix reloaded (original music by Don Davis, és a 19 számból kb. 3 az övé)

Tikal
jaaa, ééértem

Tikal
? Akkor mit jelent az hogy original music by The RZA, és nem az RZA 😊

Februárban jön.
Az RZA meg kb. semmiért sem felelõs 😊
(a filmzene legrosszabb számáért és a hangeffektekért - vicc nélkül!)

Tikal
apropo: a jo, a rossz és a csuf létezik ez vmilyen verzioban?
csak mert a hét mesterlovész most jott ki dvd-n

Tikal
sssz, privát ftp
dc-n keress rá, hátha

BADE
Honnan lehetne leszedni?Én leszedtem egyet,de a hang nagyon sistereg,magyarul élvezhetetlen!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dynamic
Ém már nem is írok semmit a LOTR3-ról, mert már eléggé ki lett tárgyalva.De baszki...ez valami eszméletlen!A 3 rész közül a legjobb.Teljesen le vagyok nyûgözve!KÖTELEZÕ!!...és persze moziban.
10/10
Tikal
ja most nem rég jott ki egy elég jo svcd verzio a filmbol 😊

Tikal
Sokan irták hogy sok volt a vér, már vmi rosszra számitottam, de szerintem nem volt olyan sok a vér hogy idegesito lett volna, pont jo volt.

Tikal
a filmzenét találtam meg, hogy kijott 😊

de remélem vol 2-re nem kell hat évig várni, az már két star wars film

bang bang, nyito szám hatalmas, a filmzene kulon pontozást kiván 5/5 😊
Ha minden igaz akkor a zenéért The RZA a felelõs, rap szakmában nagy mágus de nem gondoltam volna hogy ilyen jo film zenét csinál.

Sephi
Aze' ennyire ne olvassa' utana vazz... szal amit te laatta' az a Vol.1 volt es hamarosan jon majd a Vol.2 is.
Turelem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Igyekszem majd pótolni, mert szégyellem, de nem láttam ezeket.

Tikal
na már meg is találtam

Tikal
Kill Bill

ennek igy van vége? vagy vmi vágott verziot látam, ooh?
Amugy nagyon jo film, van filmzuenéje nem?

Bandew
Lars Von Trier már csak ilyen. Nézd meg a Táncos a sötétben-t, vagy a Birodalom sorozatot, na meg a Hullámtörést. Azok is királyak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dogville - csak az nézze meg, aki képes befogadni egy elvont háromórás drámát! Aki nem, az ne is próbálkozzon, 20 perc után ki fogja kapcsolni és habzó szájjal jön majd ide fikázni! 😊
Pontozni valahol 2 és 8 között lehet 😊 Én képtelen lennék korrekten bepontozni, kavarognak a gondolatok, vban, ami nagyon tetszett, van ami kevésbé.
A vége nagyon bejött, és addigra hozzászoktam a film "különlegességéhez" is. Nagyon-nagyon formabontó, furcsa és egyedi alkotás.

Sephi
Hogy hogy? Van rajzfilm? Hol en nem halottam meg rola es neten se talalok infot rola. Szvsz nincs is.

HuAn82
"már a rendezo se tudja mit akar" Néha már én is erre gondoltam amikor láttam egy-két ilyen "remekmûvet".

"(szamszára/ samsara)" még nem láttam.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal
nekem se mind, ami nagyon elvont, már a rendezo se tudja mit akar, de ez nem olyan volt... (szamszára/ samsara)

HuAn82
Jah!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Nem helyesírásra gondoltam, hanem az ilyen filmekre. Nekem nem jön be.

Tikal
szerintem neked ugyanannyi fáradtság utána járni ennek a neten, mint pl nekem lenne.

Internet
A világ megismerhetõ.

Hajlandó lenne valaki segíteni...? Nagy kérés...??

Tikal
helyesirási hiba van még benne 😊

HuAn82
mûvész filmek bocs...