Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Nem érdekel a téma, mint mondtam nem én találtam ki hanem sok más ember a világon, sok más forum, sok más cikkiro, maguk a szinészek is nyilatkoztak rola, szoval nem az én agyszuleményem.
De mint már irtam az ilyen filmek értékei már nagyon ujat nem mutatnak, barátság meg jo lelkuség, ezek már olyan dolgok amiket nem kell bemutatni, de szerintem nektek sem, de mivel te ilyen beállitottságu vagy téged jobban megfog egy ilyen film mint engem.
Tegnap egy ugymond muvész filmet néztem, de 100x jobb volt mint az eddig látott gyuruk ura (3.még nem láttam), és a témája számomra fontosabb volt mint hogy lássam ahogy frodo megmenti a világot.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
A Megye megtisztítását kivéve igen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hali! Bocs ha offtopic, de Discworld filmeket honnan lehet letölteni? (A rajzfilmre gondolok). Köszi elõre is a helpet!
Amúgy a Gyûrûk Ura télleg jó, de nem Frodó a legszimpatikusabb szereplõ szerintem.

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...

The Garrett
ugyanazlett mint a könyv vége? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Elõször is tisztázzunk valamit Tikal. Nem tom mibõl gondolod, hogy homoszexuális vonulata lenne a filmnek (vagy a könyvnek), de ez egy oltári nagy baromság. Nekem az egyik kedvenc szereplõm Samu. Egyáltalán nem nyálas! Egyszerû hobbit, aki egész életében Frodó kertésze és barátja volt. Ez egy egyszerû szolgahûség. És igenis Samu volt a legbátrabb, legkitartóbb, hobbit a mûben (Frodót leszámítva). A buzuláshoz visszatérve pedig: Képzeld el, hogy mondjuk háborúban vagy, és a legjobb barátodat, elfogják és megkínozzák. Ha te kiszabadítod, akkon nem kezet fogsz vele rázni, hanem átöleled és megcsókolod. Ez a (igaz) barátságnál természetes. Ha ezt te nem tudod átérezni, akkor filmet sem érdemes értékelned.

AMÚGY A FILM VÉGE AKKOR IS KIRÁLY VOLT!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
De kár!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Állítólag csak karácsonykor jön!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

The Garrett
már adják? 😄

BADE
Én kénytelen voltam ebben a gyökér egri Urániában megnézni.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

b-type
detto, euro-ban a 21h-st

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BADE
Én tegnap este néztem meg a moziban.

b-type
ahüm, spec én igy summáztam, a min3 után...de sajna még a bõvített elõtt.😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Loál János
Látta valaki a Gyûrûk Ura 3-mat?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

b-type
Gyûrûk Ura, a legjobb. sok kedvenc filmem van (müfajonként), de ami ennyire bejött volna az elvárásaimnak...1se. Ha belefilózok mit zizegtem az elsõ rész elõtt, hogy nem tudnak megfelelni a könyvnek és azoknak akik a könyv rajongói.. . pedig adtak a népnek is, + kihagytak,+humorossátették, de mesterien, már csak a bõvített kell + a hobbit + 1 szilmarilok szerû, érdemes volt megnézni sok× moziba, megvenni az eddigieket bõvitettbe, és mély fõhajtás mindenkinek aki ebben a filmben b.milyen szerepet jáccott, micsoda kemény elhivatott munka...

Gyûrûk Ura

Zseniális! Ennyi. 10/10
Azt viszont nem értem, hogyha a közönség egy része ennyire nem fogékony a történetre, akkor mi a faxért ül be megnézni?
Ja, és tényleg nincs a filmekben homoszexuális jellegû megnyilvánulás. Hogy ezt honnan veszik egyesek?

Sephi
Engem peldaul mesze nem a story kavart fel mert tudtam hogy mi lesz vegulis (konyv) hanem leginkabb azok a tomeg jelenetes es taj effektek es kepek meg maga a rendezes volt csucsszuper.

Ereztette a nezovel a jelenetet a zene pl. Valami eszmeletlen volt soha el nem feledem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FtranX
jó film, de valahogy nem jön be a történet. Nem szeretem az ilyen elvarázsolt filmeket.

csabawarchief
az lehet 😄

szurmakotium
Anal Trainer 5

érdekes ;-)

By the perception of illusion we experience reality.

Tikal
Samsara/szamszára
nagyon jo film, akit érdekel a buddhizmus vagy a hozzá kapcsolodo témák, nézze meg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BADE
Már az elsõ rész megnézése után sejtettem,hogy a hobbitok -k,de a 3. részt látva már nincs kétségem felõle😊)
Egyébként ettõl eltekintve király lett a film!Most már csak a bõvített verzióra kell várni!

Sephi
En meg mozi eloot elemten pisalni! Szal nekem is akola miatt volt gondom de nekem az volt vele a baj hogy elfogyott es nem mertem kimenni venni masikat mert ahogy mondtad nem lehet benne unatkozni. Csak a vegen 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
énis énis énis !!!

HuAn82
Nekem az utolsó 15 percel a kóla miatt volt csak gondom. Majdnem bepi...tam!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Gyûrûk Ura: A Király Visszatér
Ma sikerült megnéznem és nagyon szuper film!! Elég hosszú, de egy unalmas perc nincs benne. Nehéz szavakkal leírni, mert ezt valóban látni kell. Az a film amit bûn otthon megnézni elsõre. Elõszõr moziban kell megnézni! Gratula a készítõknek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Alien
Gyûrûk Ura: A Király Visszatér
Valami fantasztikus, egy MESTERMÛ!!!!!Bõvebben a film topicjában már leírtam a véleményem. Aki még nem látta, annak KÖTELEZÕ!!!

PAYNE
Most néztem meg 2 hete a Kapitány és katonát és nem volt rossz.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Sziasztok srácok,

kéne egy kis help - az utóbbi pár hétig visszamenõleg kéne nekem, hogy mely filmeket mutatták be itthon a mozikban. Az utolsó hét, amikor nyomonkövettem az volt, amikor a "Nem férek a bõrödbe" c. film bejött. Azóta eltelt minden hét filmbemutatói érdekelnének. Akinek megvannak a pestiestek, vagy valami, kérem ne legyen rest, elég ha csak a filmek cimeit beirja ide...

Hálás köszönet elõre is!

Jano
Alien Hunter-t a fõszereplõ James Spader-re kell érteni, ugyanis õ "vadászott" alienekre a SETI-nél. Ennyi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Gyuruk Ura : A kiraly Viszater

Szo szerint majdnem orgazmusom volt egy ket jelenetnel. Nem tudom leirni velemenyem eskuszom mert itt ragadnek ket orat es nem ferne ki. Egyszeruen fantasztikus.

Viszont....

MIERT OOOOO MIEEEEEERTTTT BASZTAK IGY EL A VEGET?

Ha az utso 15 percet leszamitom akkor joggal mondhatom hogy eletem egyik legfaszab muvijat lattam.

The Garrett
wáááááhááááááá megnéztem a alien huntert
rövid értékelés 2/10
Mi a Faxxé ez a címe ha kb 5 percig van benne alien, és akkoris épp barátkozni akar, mikor agyonlövik. + sablonos szar story + gyenge szinészek + egy rakás szar az egész nem ragozom. 😄 gyorsan delete

úgy értettem, hogy nem értem miért jobb látni egy másik ember elképzeléseit EGY ADOTT MÛRÕL, mint a sajátjaidat... de mind1, hagyjuk
precision
Ez így van! Nem is azt mondtam, de te sem azt mondtad:

"nem értem miért jobb egy msáik ember elképzeléseit nézegetni..."

Ez lehet egy könyv, egy élmény amit leírnak egy forgatókönyvbe...stb.,

Bazinga!

Precision: nem minden film van meg könyv alakban...
precision
Ha így nézed minden film egy másik ember elképzelése nem? Minden filmet vki kitalál, vki elképzel, és utána alkotja meg. Ha meg a világ zavar téged, akkor még egy csomó film van ami a fantáziára épül, nem a valóságra (pl.: csillagok háborúja). De nem az a lényeg. Hanem a mondanivalója!

Bazinga!

olvasgasd a könyvet, ha arra vagy kíváncsi... nem értem miért jobb egy msáik ember elképzeléseit nézegetni...
Tikal
lehet, de én már ott el vesztettem a fonalat amikor salma hayekkal osszeláncolva leugráltak a ház tetõrol 😊 Ennyi akcio elég is vot 😊))

precision
Gandalfot alakító színész köztudottan homoszexuális. Téma lezárva, innentõl kezdve felesleges ezen vitatkozni! 😊

Bazinga!

Tikal
"ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... 😊"

Lehet, hogy ez a baj.

inkább nem érted mit akartam ezzel.....

Laalee
mexiko szerintem pont a masodik felétöl lesz jó, az eleje unalmas.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Tikal
"Nem Frodó és Samu kapcsolata lenne az elsõ olyan fiatal úriember és szolgája-viszony a világon, ahol az úr és a szolga egy kicsit egymásba habarodnak. De Tolkien sehol sem írt arról, hogy kapcsolatuk szexuális jellegû lett volna, sõt az olvasók még abban sem értenek teljesen egyet, hogy egyáltalán elhelyezett-e ilyen utalásokat a szövegben." Gandalfot alakito szinész nyilatkozta...
Egyébként nem azt mondom hogy tényleg buzulnak, csak azt hogy elég sejtelmesek ezek a jelenetek...
de inkább hagyjuk a témát 😊

Na látod errõl beszélek...
Valaki jön, és be akarja bizopnyítani neked, hogy ezek nevetségesen szar, gyenge filmek. Meg fog gyõzni? Nem. Kiröhögöd.

"ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... 😊"

Lehet, hogy ez a baj.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
ez igaz
de sex alatt nem azt értettem hogy premier plánban tunde cickok legyenek....

precision
És a szereplõk azt mondták, hogy buzultak a filmben? Haáát, én nem hinném, hogy ezt a kifejezést használták. Mély érzelmek vannak a filmben, pl.: barátság, szerelem, félelem, irigység, bátorság, bosszúvágy, öröm, bánat...stb., És emelett még hihetetlen a látványvilága is. Ezért zseniális ez a film!

Bazinga!

Két kérdés:
- ha nem is láttad a harmadik részt, akkor miért írsz róla?
- az általad látott részekbõl tudnál példát mondani "buzulásra", vagy csak az egy szem index cikkre tudsz hivatkozni?

Tikal
a filmek a miket felsoroltál inkább vannak nálam a negyedik helyen mint bármelyik gyuru film.... 😊

"Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki csak azért ülne be rá, hogy akciófilmet lásson"
valoban, azért ulnek be hogy mesét lássanak... általában a mesék jo értérendet tukroznek, és ez jo is, csak mondom nekem nem jott be, ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... 😊

Szex azért nincs benne, mert kurvára semmi szükség nincs rá, nem pedig azért, hogy a kisgyerekek is nézhessék.

Na látod én meg attól nem esek hasra, hogy száz emberbõl kettõnek nem tetszik, és az a kettõ pl. te vagy megy az indexes cikkíró.
Ha "gondolatilag" nem fogott meg, azt sajnálom. Ez nem a film hibája, az emberek többségét megfogja. Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki csak azért ülne be rá, hogy akciófilmet lásson. Úgy tûnik, hogy a film által bemutatott értékek számodra nem jelentenek sokat.
Nyilván mindig lesznek emberek, akiknek a legjobb film se jó. Kapott az elmúlt napokban elég kemény kritikákat pl. a Fight club, ismerek olyat, aki utálja az Amerikai szépséget és rengeteg ismerõsöm szarnak tartja a Keresztapát, nézhetetlennek a Memento-t, stb. Ettõl még ezek nem lesznek rosszabb filmek.

Tikal
ja, kérlek ne menjunk át személyeskedésbe, mert az elég primitiv modja a beszélgetésnek.... szereplok is nyilatkoztak a témárol, szal nem én vagy az index találta ki.

Tikal
once upon a time in mexico

háát, gyenge, bár csk a felét néztem mert kurvára csuszott a felirat, nem mintha a párbeszéd annyira fiontos lett volna, de idegesitett, szal gyengus film tényleg.
Nem is értem hogy merték a once upon a time cimet adni a filnek....