Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint már irtam az ilyen filmek értékei már nagyon ujat nem mutatnak, barátság meg jo lelkuség, ezek már olyan dolgok amiket nem kell bemutatni, de szerintem nektek sem, de mivel te ilyen beállitottságu vagy téged jobban megfog egy ilyen film mint engem.
Tegnap egy ugymond muvész filmet néztem, de 100x jobb volt mint az eddig látott gyuruk ura (3.még nem láttam), és a témája számomra fontosabb volt mint hogy lássam ahogy frodo megmenti a világot.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy a Gyûrûk Ura télleg jó, de nem Frodó a legszimpatikusabb szereplõ szerintem.
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
AMÚGY A FILM VÉGE AKKOR IS KIRÁLY VOLT!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Zseniális! Ennyi. 10/10
Azt viszont nem értem, hogyha a közönség egy része ennyire nem fogékony a történetre, akkor mi a faxért ül be megnézni?
Ja, és tényleg nincs a filmekben homoszexuális jellegû megnyilvánulás. Hogy ezt honnan veszik egyesek?
Ereztette a nezovel a jelenetet a zene pl. Valami eszmeletlen volt soha el nem feledem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nagyon jo film, akit érdekel a buddhizmus vagy a hozzá kapcsolodo témák, nézze meg...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-k,de a 3. részt látva már nincs kétségem felõle😊)
Egyébként ettõl eltekintve király lett a film!Most már csak a bõvített verzióra kell várni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ma sikerült megnéznem és nagyon szuper film!! Elég hosszú, de egy unalmas perc nincs benne. Nehéz szavakkal leírni, mert ezt valóban látni kell. Az a film amit bûn otthon megnézni elsõre. Elõszõr moziban kell megnézni!
Gratula a készítõknek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Valami fantasztikus, egy MESTERMÛ!!!!!Bõvebben a film topicjában már leírtam a véleményem. Aki még nem látta, annak KÖTELEZÕ!!!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
kéne egy kis help - az utóbbi pár hétig visszamenõleg kéne nekem, hogy mely filmeket mutatták be itthon a mozikban. Az utolsó hét, amikor nyomonkövettem az volt, amikor a "Nem férek a bõrödbe" c. film bejött. Azóta eltelt minden hét filmbemutatói érdekelnének. Akinek megvannak a pestiestek, vagy valami, kérem ne legyen rest, elég ha csak a filmek cimeit beirja ide...
Hálás köszönet elõre is!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szo szerint majdnem orgazmusom volt egy ket jelenetnel. Nem tudom leirni velemenyem eskuszom mert itt ragadnek ket orat es nem ferne ki. Egyszeruen fantasztikus.
Viszont....
MIERT OOOOO MIEEEEEERTTTT BASZTAK IGY EL A VEGET?
Ha az utso 15 percet leszamitom akkor joggal mondhatom hogy eletem egyik legfaszab muvijat lattam.
rövid értékelés 2/10
Mi a Faxxé ez a címe ha kb 5 percig van benne alien, és akkoris épp barátkozni akar, mikor agyonlövik. + sablonos szar story + gyenge szinészek + egy rakás szar az egész nem ragozom. 😄 gyorsan delete
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"nem értem miért jobb egy msáik ember elképzeléseit nézegetni..."
Ez lehet egy könyv, egy élmény amit leírnak egy forgatókönyvbe...stb.,
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
Lehet, hogy ez a baj.
inkább nem érted mit akartam ezzel.....
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként nem azt mondom hogy tényleg buzulnak, csak azt hogy elég sejtelmesek ezek a jelenetek...
de inkább hagyjuk a témát 😊
Valaki jön, és be akarja bizopnyítani neked, hogy ezek nevetségesen szar, gyenge filmek. Meg fog gyõzni? Nem. Kiröhögöd.
"ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... 😊"
Lehet, hogy ez a baj.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
de sex alatt nem azt értettem hogy premier plánban tunde cickok legyenek....
Bazinga!
- ha nem is láttad a harmadik részt, akkor miért írsz róla?
- az általad látott részekbõl tudnál példát mondani "buzulásra", vagy csak az egy szem index cikkre tudsz hivatkozni?
"Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki csak azért ülne be rá, hogy akciófilmet lásson"
valoban, azért ulnek be hogy mesét lássanak... általában a mesék jo értérendet tukroznek, és ez jo is, csak mondom nekem nem jott be, ezeken az értékrendeken talán már tul vagyok... 😊
Ha "gondolatilag" nem fogott meg, azt sajnálom. Ez nem a film hibája, az emberek többségét megfogja. Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki csak azért ülne be rá, hogy akciófilmet lásson. Úgy tûnik, hogy a film által bemutatott értékek számodra nem jelentenek sokat.
Nyilván mindig lesznek emberek, akiknek a legjobb film se jó. Kapott az elmúlt napokban elég kemény kritikákat pl. a Fight club, ismerek olyat, aki utálja az Amerikai szépséget és rengeteg ismerõsöm szarnak tartja a Keresztapát, nézhetetlennek a Memento-t, stb. Ettõl még ezek nem lesznek rosszabb filmek.
háát, gyenge, bár csk a felét néztem mert kurvára csuszott a felirat, nem mintha a párbeszéd annyira fiontos lett volna, de idegesitett, szal gyengus film tényleg.
Nem is értem hogy merték a once upon a time cimet adni a filnek....