Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Azaz...

Betegsrácok :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Betegsrácok :-CCCC

Darko Ferkó
Amúgy van mnég jó sok ilyenem, úgyhogy majd kapol még eleget 😄

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Szívembõl beszéltél. Ha nem kapom meg Tõled ezeket a filmeket (Battle Royale, Ichi, + ez, + amiket még nem néztem), én sem fedeztem volna fel ezeket a gyöngyszemeket. Sajnálom, hogy idehaza ezeknek semmi piaca. 😞
Darko Ferkó
Egyébként az utóbbi idõben rengeteg japán és koreai filmet néztem meg (a romantikus vígjátéktól a horrorig), és szinte kivétel nélkül ezekben találtam meg azt, amit a leginkább hiányolok mostanában az európai és amerikai filmekbõl. Ezek zsenik, vazz.

Darko Ferkó
Ugye mekkorát büntetett az utolsó 10 perc? 😄DDD

Kiváló színészek, idétlen (és ezért rohadt jó) vágások, a film hangulatához illõ zenék, folyamatosan körülvonalazódó történet, mi kell még?
Sokkot kaptam! 😄DD

Baz, az ilyen filmek miért nincsenek menedzselve nálunk???
Darko Ferkó
Bejött bratyó?
De örülök!!!

Már ha ez tetszés-t jelentett 😄

Save the Green Planet

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaki
Donnie Brasco-t akartam írni

zaki
minek kell ilyen filmeket megnézni? 😞

én inkább megnéztem a Donnie Braco-t

Laalee
este volt a sárkánykapu c. "film" erre valami uj kategoriát léne osztani talán bbb 😄

olyan bûn rossz volt hogy már élvezet volt nézni.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

zaki
hûtsd le magad apu! ha vissza akarod kapni a lányodat, mûködj eggyütt velünk. jó?
NEM

zaki
maga pontosan azt fogja csinálni amit én mondok
LÓF*SZT

Blasta
Valamit mondjatok nekem a "Szigorúan piszkos ügyek " c. filmrõl.
Ezt tervezem holnap moziban meglesni a LOÁL vez.ig.-val...

Darko Ferkó
Ja, én is ezeken a részeken röhögtam fel most, de összességében azért "egyszerû" film ez 😄

zaki
jó kis film az, nekem régen az 1ik kedvencem volt

emlékszel, azt mondtam téged nyírlak ki utoljára
igen-igen emlékszem
hazudtaaam

picit késõbb:
mit csinált vele?
elengedtem

Darko Ferkó
Büntettem egyet a Commando-val.
Tényleg büntetés volt...ha nem láttam volna legalább 10* gyerekkoromban, akkor végig se tudtam volna nézni 😊

LittleL
Hát Edward Norton tényleg jó színész.

A Szajrét láttátok ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Alien
Így van😊 Edward Norton hihetetlen nagy szinész.

Darko Ferkó
HOTD full komoly.
A rendezõt szerintem be kellene utalni egy szénbányába, had dolgozzon egy kicsit életében. Ez egyben vezeklésnek sem lenne rossz

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RangeR
House of the Dead: isten óvjon ettõl mindenkit! Ha valaki éppen töltené le valahonnan, gyorsan állítsa le!
Ez valami hihetetlen, hogy ilyenre pénzt áldoznak. Azt hittem,hogy paródia akar lenni, de ezek komolyan gondolták szerintem...

zaki
ááá, megnéztem a filmet, marha jó, akkora poénok vannak benne 😊

legjobb az volt, amikorbement a fekék közé a buliba, a vége felé... na azon b*szartam a röhögéstõl. 😊 szal aki egy jót akar röhögni, meg aki csípi Steve Martint, az nézze meg a filmet, nem fog csalódni 😊

film után meg láttam, hogy írtak kritikát a filmrõl, hát nem no comment. sztem az fakofájú, aki írta, mert nagyon szórakoztató film, nekem nagyon tetszett

zaki
Sajnos nem.
Az milyen?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
köszi a gyors választ. a több a sokknál (bringing down the house) c. filmet láttad? épp most szedtem le, mindjárt azt fogom megnézni, közben meg elkezdem letölteni a 25th hour-t

Edward Norton egy olyan dílert játszik, akinek nagyon megszaladt, de valaki beköpi.
Elítélik, börtönbe kell vonulnia. A film az utolsó napját/éjszakáját mutatja be, ahogy örlõdik és kutatja, hogy ki köphette be.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
röviden mirõl szól a film? engem érdekel a film, meg seretném nézni

Bár az tény, hogy elfogult vagyok, Edward Norton akkora atyaúristen, hogy azt szavakkal le sem tudom írni!

Most biztos megint én vagyok a hõbörgõ fikagép, de 25th hour akkora alapdráma, hogy az hihetetlen. Gyönyörû színészi munka, nagyszerûen megírt párbeszédek, és ráadásul iszonyatosan "átélhetõvé" tették a fõszereplõ helyzetét - nekem nagy kedvencem.

Bucser
Most megy egy film õrjárat címen....

Ez is egy C kategóriás TV2 akciómúvi... A tapasztalt CIA ügynök pislog lövöldözés közben, de olyan intenzíven, hogy így nem is láthatna nem hogy lõne másik pedig, hogy lõnek egymásra de egyetlen autón sincs lövésnyom.... Imádom az ilyeneket ja és 10 perces üldözés alatt nincs fegyverújratöltés😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Akkor egyet éreztünk a film végén.
:-D

LittleL
Az melyik, nem tudom

A Vietcongban egyébként, melyik gombbal lehet bekapcsolni
harc közben azt a frakó zenét?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

cSuwwi
Ez tény, Johnny Depp tényleg marha jól játsza a karakterét. 😊 De elsõre nem fogott meg annyira, mint pl. a Blöff, vagy a Kölykök

shit happens

Punker
+ ami a Vietcong elején is megy....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LittleL
Na akkor itt vannak a legjobb zenék a Ravasz, az agy és a két füstölgõ puskacsõbõl.

Dusty Sprinfield : Spooky ( éjszakai bár, csinos fenék)
James Brown : The Boss ( megérkezik a szoliba a pénzbehajtó)
The Castaways : Liar, liar ( megy a kártyaparti - a kedvencem)
The stone roses: Fools gold
James Brown : the big payback

Punker
jobbak a filmzenék mint a blöffben legalábbis nekem jobban bejött....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
Köszi szépen!😊 Majd leszedem õket! Nos a Ravasz, az agy stb nem láttam, így nem tudom, hogy milyen a zenéje. De szerintem hamarosan pótolom, ugye a Blöff elõdje ez a film, márcsak ezért is illik megnéznem😊

zaki
az biztos, meg is kapta az oscar-t

Nicholas Cage nagyot alakít.
zaki
és a Las Vegas, végállomás c. filmet látta valaki?

LittleL
Az utolsó éjjel zenéi: ( Limeware simán leszedi)

Cavern : Liquid, liquid (a diszkóban)
Cymande : Bra ( kiscsaj élvezi a diszkót)
Olympic runners : Put the music where your mouth is
Craig Mack : Flava in ya ear

A többi szar volt.
Más filmbõl is kell zene? Megvan a Ravasz, az agy... zenéi is.

Punker
láttam már kb 5x megvan a rendezõi változat, de hogy mirõl szól az ne kérdezd, viszont tény hogy hatalmas film Johnny Depp pedig szokás szerint iszonyat jól nyomja....

zaki
a jelek pedig nagyon jó film...

Alien
-Született Kretén Bazdki!😊))))

Alien
És amikor nézik a felvételt a monitoron, és mondják, hogy nem ismerik azt a két embert, aztán benyit a Tyron erre õk:
Tyron, a nagyseggû Büdös Gyökér!😊))))))

LittleL
- Ne szívasd mááá. Be tud állni. Született tehetség vagy ugye?

- Még jó, hogy az vagyok.

cSuwwi
Most láttam a Félelem és rettegés Las Vegasban c. filmet. Kissé vegyesek az érzelmei utána...
Durván drogos film. A haverok mondták, nézzem meg, mert ütõs, fõleg betépve. Mondom jó. Háát, eddig 2 film volt amit nem tudtam végignézni elsõre, annyira untam.
Az On/Lány (iszonyat gyenge), és a Jelek (álmos voltam), és ez a harmadik. 😞

shit happens