Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Betegsrácok :-DDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
Baz, az ilyen filmek miért nincsenek menedzselve nálunk???
De örülök!!!
Már ha ez tetszés-t jelentett 😄
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olyan bûn rossz volt hogy már élvezet volt nézni.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ezt tervezem holnap moziban meglesni a LOÁL vez.ig.-val...

emlékszel, azt mondtam téged nyírlak ki utoljára
igen-igen emlékszem
hazudtaaam
picit késõbb:
mit csinált vele?
elengedtem

Tényleg büntetés volt...ha nem láttam volna legalább 10* gyerekkoromban, akkor végig se tudtam volna nézni 😊
A Szajrét láttátok ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A rendezõt szerintem be kellene utalni egy szénbányába, had dolgozzon egy kicsit életében. Ez egyben vezeklésnek sem lenne rossz

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ez valami hihetetlen, hogy ilyenre pénzt áldoznak. Azt hittem,hogy paródia akar lenni, de ezek komolyan gondolták szerintem...
legjobb az volt, amikorbement a fekék közé a buliba, a vége felé... na azon b*szartam a röhögéstõl. 😊 szal aki egy jót akar röhögni, meg aki csípi Steve Martint, az nézze meg a filmet, nem fog csalódni 😊
film után meg láttam, hogy írtak kritikát a filmrõl, hát nem no comment. sztem az fakofájú, aki írta, mert nagyon szórakoztató film, nekem nagyon tetszett
Az milyen?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Elítélik, börtönbe kell vonulnia. A film az utolsó napját/éjszakáját mutatja be, ahogy örlõdik és kutatja, hogy ki köphette be.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez is egy C kategóriás TV2 akciómúvi... A tapasztalt CIA ügynök pislog lövöldözés közben, de olyan intenzíven, hogy így nem is láthatna nem hogy lõne másik pedig, hogy lõnek egymásra de egyetlen autón sincs lövésnyom.... Imádom az ilyeneket ja és 10 perces üldözés alatt nincs fegyverújratöltés😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:-D
A Vietcongban egyébként, melyik gombbal lehet bekapcsolni
harc közben azt a frakó zenét?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dusty Sprinfield : Spooky ( éjszakai bár, csinos fenék)
James Brown : The Boss ( megérkezik a szoliba a pénzbehajtó)
The Castaways : Liar, liar ( megy a kártyaparti - a kedvencem)
The stone roses: Fools gold
James Brown : the big payback
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Cavern : Liquid, liquid (a diszkóban)
Cymande : Bra ( kiscsaj élvezi a diszkót)
Olympic runners : Put the music where your mouth is
Craig Mack : Flava in ya ear
A többi szar volt.
Más filmbõl is kell zene? Megvan a Ravasz, az agy... zenéi is.
Tyron, a nagyseggû Büdös Gyökér!😊))))))
- Még jó, hogy az vagyok.
Durván drogos film.
A haverok mondták, nézzem meg, mert ütõs, fõleg betépve. Mondom jó. Háát, eddig 2 film volt amit nem tudtam végignézni elsõre, annyira untam.
Az On/Lány (iszonyat gyenge), és a Jelek (álmos voltam), és ez a harmadik. 😞
shit happens