Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem említette. Azt hiszem még a Hallmarkon láttam. Lee Marvin az is, mint a Dirty Dozen.

A medve nem játék.

Nagy vörös 1est megemlítette már vki? Az szinte minden hadszíntéren játszódó gyöngyszem.

Punker
én is az HBO-n láttam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
jaaa én nem csak a 2. vh-s filmekre gondoltam... 😊

a.carkey
"99-es alakulat" aka. "Pilóták háborúja" (The Tuskegee Airmen) 😊

Beugrott - mert megnéztem 😊-, onnan, hogy Laurence Fishburne és Cuba Gooding Jr. is játszott benne.

Ezek szerint ez is HBO, valamint Spielber "producerség" ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem II. VH! 😊

Ha "össz-háborús film" listát írnék, ami tetszik, nem férne ide. Nem vagyok egy über rajongó, de nagyon szeretem. Nem is vagyok rajongó.

Mi is volt a néger pilótás film címe?

Eszembe fog jutni ...

"Master and Commander", mint film, nagyon jó. Kb. annyira tetszett, mint az "Õfelsége kapitánya" Gregory Peckel. De a M&C túl sötét és átláthatatlan néha. De a film jó. A csata fõleg. Sajnos.

A medve nem játék.

Punker
az vietnam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a néger pilótás tényleg nagy film volt

harakiri
Én láttam, eléggé teccett! A rendezõi változathoz volt szerencsém, hosszú volt, de megérte!
Szerintem mindenképpen nézd meg, ha teheted!

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Sephi
Master and Commander - hat kerem ez az elso ilyan stilusu film ami kokemenyen lenyegretoro volt es nem unatkoztam egy percet sem. Eszmeletlen jo muvie! Szerintem aki egy igazi hajos filmet akar latni az nezze meg. Egy ket dolog fenomenalis benne. Sot a vege a legjobb! Ketertelmu!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egyébként meg hajrá horrorfilmek, nem halott a mûfaj, csak nem kéne leragadni a kliséknél.

Szeretem az olyan horrorfilmeket, amik valami ujdonságot tartalmaznak a számomra, és nem ugyanazokat a történeteket kell végignéznem más szereposztásban, kis különbséggel. A Cabin F. azért tetszett ennyire, mert nem egy õrült pacák szaladgált már megint egy késsel, hanem volt benne valami új, és a környezet is megragadott.

Az eddigi legjobb horrorfilmek a számomra: Sikoly 1 és 3, Dark City (amennyiben az az a kategória, bár nemtom), Azonosság, Ideglelés, Más világ, De voltak jó részei a Rémálom az Elm utcábannak is.

zaki
ok, csak kicsit felkaptam a vizet, mert én most láttam a filmet nemrég, és qrvára tetszett 😊

Bandew
Csak vélemény volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
huhh, szép kis lista 😊

apokalipszis most c. filmet nem láttam, hogy írtad volna. azt nem láttad? én vmelyik nap szeretném megnézni

a.carkey
Lefordítva:

"Gung Ho!" (Amcsi propaganda film volt, de még a háború alatt készült. Sose mutatták be nálunk, de augusztus-szeptember környékén tuti láthatod pl. a TCM-en. Nem a Michael Keatonos film ... 😊, "A híd" (HJ-es német srácok megvédik a városuk hídját az amiktól, a háború utolsó napjaiban. Kilõnek egy rakat Shermant, de szinte mind ott pusztulnak. A végén fel kell robbantani a hidat ...), "A halál ötven órája", "Ryan közlegény megmentése", "A tengeralattjáró", "Ellenség a mélyben" (Robert Mitchum Romboló kapitány vs. Curd Jürgens tengeralattjáró. Cél: túljárni az ellenfél eszén ...), "Tora Tora Tora" (A pearl harbori támadásról készült nem ultragiccses játékfilm.), "The Hill" (Sean Connery agitál egy afrikai hadifogolytáborban ...), "A bíborszív" (1944-es film Dana Andrewsszal a fõszerepben a Doolittle féle tokiói bombázás során esnek fogságba. Fogolytábor, egyebek ...), "A Bunker" (Anthony Hopkins, mint Adolf Hitler. Amúgy Hitler végnapjairól szól. Zseniális remekmû. Elõször még a Sky Channelen láttam 1988-ban. Nem emlékszem, hogy nálunk adták volna, pedig zseniális film.), "Telemark hõsei" (Britek norvég ellenállókkal felrobbantják a németek nehézvízkészletét Norvégiában.), "Kémek a Sasfészekben", "A leghosszabb nap", "Memphis Belle", "Vaskereszt I. (James Coburn legzseniálisabb szerepe, mint a ruszki fronton harcoló Steiner. Maximilian Schell, mint az a német tiszt, aki a vaskeresztre vágyik. További szerepekben az ex-Peter Strohm - remélem ismeri az idõsebb generáció "Like Derrick" 😊 - Klaus Löwitsch. A kopasz.), "Kelly hõsei", "Sztálingrad", "Ellenség a kapuk elõtt", "Piszkos tizenkettõ", "Navarone ágyúi I-II.", "A gátrombolók" (Sose mutatták be nálunk, de a filmbõl C64-en készült játék - zseniális volt, valamit az egyik leghíresebb brit fekete-fehér háborúsfilm", "Midway" (Hanry Fonda, Charlton Heston stb. a fõszerepekben. A "Tora Tora Tora" folytatása.), "22-es csapdája", "Patton", "Légierõ" (1941. december 6-án elindul pár B-17-es repülõerõd rutinútra - áttelepülés - Hawaiira, de pont a bombázásba csöppennek - elvileg õket követték a japcsik Pearlig ... 😊 -, majd nem szállhatnak le, és áttelepítik õket Wakere, amit ugye megtámadnak a japcsik ...) "A nagy szökés" (Steve McQueen és James Garner egy német fogolytáborból szeretne megszökni. Baseball labdás jelenetek ...), "Az angliai csata", "Tizenkét óránál, magasan - Szárnyaló bátorság" (Láttam itthon is, az utóbbi címen. Gregory Peck, mint bombázópilóta.), "A híd a Kwai folyón I." ("Obi Van Kenobi", mint brit tiszt 😊 RIP+), "A híd túl messze volt", "Von Ryan's Expressvonata" (Sinatra és a fogolyszöktetés Svájcon át ...) és a "Végsõ visszaszámlálás" (Idõutazásos WW2 film Martin Sheen, Kirk Douglas, Katherine Ross, Ron O'Neal és James "Kék Villám" Fiorentino fõszereplésével.) az "akció" kategóriában.

A "Schindler listája" és a "A vonat" (Romy Schneider és Jean-Louis Trintignant fõszereplésével.) a "dráma" kategóriában (itt a nem kimondottan háborús, de nagyon ideilló és "jó" filmekre gondolok.)

A sorozatok között meg a "Az elit alakulat", "Fekete Bárány Repülõszázad" (Major "Pappy" Boyington élete és munkássága Robert Conrad és Dana Elcar - a kopasz a MacGyverbõl -fõszereplésével.) és "A halál archivuma" + pár lengyel és kelet német sorozat Gojko Miticel.

+ jópár lenne, de soknak nem emlékszem a nevére. (Pl. a néger pilótákból álló repülõszázadról szóló film. Elég korrekt volt az is ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Pill.

A medve nem játék.

zaki
most inkább nem sorolom... de ha magyar címüket írtad volna, akkor okosabb lennék 😊

Tikal
tudom, de a bride az menyasszony tudtommal, bridge a hid. Csak olyan pojénos lenne igy a cim😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
A híd túl messze volt. Cornelius Ryan regénye nyomán (A leghosszabb nap, Berlin ostroma stb.). A múlt héten volt valamelyik tévécsatornán.

A medve nem játék.

Tikal
bride too far? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LezLee
már=pár
LezLee
Na láttam a Gothikát. Hát nem rossz próbálkozás, volt már ijesztgetõs jelenet benne, de a sztori elég sablon. Talán a Körhöz lehetne hasonlítani, de a nyomába sem ér szerintem. De egyszer meg lehetett nézni 😊))
a.carkey
Baz. Melyekrõl? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Melyikekrõl?

A medve nem játék.

a.carkey
Alap!

Jaja.

A medve nem játék.

zaki
hú bazz, ezt mind láttad?

csomóról még nem is hallottam, de lehet, hogy igen, csak nem tudom az eredeti címûket

Blasta
Írj fel a DVD-re divx-eket, hol itt a probléma? :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

a.carkey
Ezek (nem sorrendben!):

Gung Ho!, Die Brücke, Battle of the Bulge, Saving Private Ryan, Das Boot, The Enemy Below, Tora Tora Tora, The Hill, The Purple Heart, The Bunker, The Heroes of Telemark, Where Eagles Dare, The Longest Day, Memphis Belle, Iron Cross I., Kelly's Heroes, Stalingrad, Enemy At the Gates, Dirty Dozen, The Guns of Navarone I-II., The Dam Busters, Battle of Midway, Catch 22, Patton, Air Force, The Great Escape, Battle of Britain, Twelve O'Clock High, The Bridge on the River Kwai I., A Bride Too Far, Von Ryan's Express és a The Final Countdown az "akció" kategóriában.

A Schindler's List és a The Train a "dráma" kategóriában.

A sorozatok között meg a Band of Brothers, Black Sheep Squadron és "A halál archivuma" + pár lengyel és kelet német Gojko Miticel.

A medve nem játék.

zaki
asszem még e hónap végén elkezdík nyomni a mozik

RangeR
Azt hittem már megy! 😊 Mondjuk véletlenül letöltött a gépem egy filet és pont ez volt az. A mozibemutatóig belenézek.

Pluskast
De mikortól vetítik a magyar mozikban??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RangeR
Ok, köszi mindenkinek, akkor nézem a Samurait!

PREMIERE1
Nagyon jó film. Eléggé magyartalan lesz, amit írok, de "meg van csinálva".

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Érdemes!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

ÉN láttam már a filmet, nekem teccett, de lehet , hogy azért mert szeretem a japán kultúrkört. Minden esetre jobb a film, mint bármlyik "lövöldözzünk ,oszt jól van" film.

Csacsi
Sziasztok, bocsi, az offért, de.

Olyan fizetõs ftp-re lenne szükségem, ahol csak dvd filmek vannak. Újjak, régiek, minden mennyiségben.

Ha tudtok ilyet, keressetek meg privátban, mert szegény dvd íróm, így kihasználatlan. Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

NAGYON várom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Még nem láttam, annyit lehet tudni róla, hogy Magyaro-n katasztrofális, usában nagyon jó kritikákat kapott.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

RangeR
bocs, ez csak: "trailer, amit most láttunk"

RangeR
A Troy-t ha várja valaki - mint én, van egy új trailer a Hardwired-en. Egyre jobb lesz az a film!

RangeR
Tom Cruise The Last Samurai láttátok már? (nincs kedvem visszaolvasni) Érdemes megnézni? A moziban nyomták a trailert, tetszett ami abban volt.

(plusz Schindler listája és kicsit a Ryan)

Én sem szeretem a háborús filmeket, talán egyedül a Black Hawk Down fogott meg egyedül komolyabban.

Az egy érdekes film, ugyanis a horror-rajongókat is igen durván megosztja, sokan végig se tudják nézni, míg mások a nyolcvanas évekbeli fénykort látják benne 😊

LittleL
A Sztálingrád meg egyedi, abból aszempontból, hogy német szemszögbõl tárja elénk a háborút.

Na és a sólyom végveszályben?
Az elsõ 20 percben nem lõnek, de utána végig.
Azért jó film volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Ellenség a kapuknál az télleg nagyon jó.

Nagyon brutál.
Hát ennyire becsülték az oroszok a saját katonáikat.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

zaki
LOL

Bandew
Most viszont épp az Ellenség a kapuknál-t nézem, és ez egész jó. :-)

De a Ryan...
Sztem bûn rossz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Cabin Fever-t néztem, és igen bejött! A szereplõket sem baszták el mint sok filmben, különösen a Bart féle figura tetszett. Ehhez hasonlító filmet nem láttam még, ugyhogy szerintem egy erõs alkotással állunk szemben.