Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Beugrott - mert megnéztem 😊-, onnan, hogy Laurence Fishburne és Cuba Gooding Jr. is játszott benne.
Ezek szerint ez is HBO, valamint Spielber "producerség" ...
A medve nem játék.
Ha "össz-háborús film" listát írnék, ami tetszik, nem férne ide.
Nem vagyok egy über rajongó, de nagyon szeretem. Nem is vagyok rajongó.
Mi is volt a néger pilótás film címe?
Eszembe fog jutni ...
"Master and Commander", mint film, nagyon jó. Kb. annyira tetszett, mint az "Õfelsége kapitánya" Gregory Peckel. De a M&C túl sötét és átláthatatlan néha. De a film jó. A csata fõleg. Sajnos.

A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem mindenképpen nézd meg, ha teheted!
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az eddigi legjobb horrorfilmek a számomra: Sikoly 1 és 3, Dark City (amennyiben az az a kategória, bár nemtom), Azonosság, Ideglelés, Más világ, De voltak jó részei a Rémálom az Elm utcábannak is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
apokalipszis most c. filmet nem láttam, hogy írtad volna. azt nem láttad? én vmelyik nap szeretném megnézni
"Gung Ho!" (Amcsi propaganda film volt, de még a háború alatt készült. Sose mutatták be nálunk, de augusztus-szeptember környékén tuti láthatod pl. a TCM-en. Nem a Michael Keatonos film ... 😊, "A híd" (HJ-es német srácok megvédik a városuk hídját az amiktól, a háború utolsó napjaiban. Kilõnek egy rakat Shermant, de szinte mind ott pusztulnak. A végén fel kell robbantani a hidat ...), "A halál ötven órája", "Ryan közlegény megmentése", "A tengeralattjáró", "Ellenség a mélyben" (Robert Mitchum Romboló kapitány vs. Curd Jürgens tengeralattjáró. Cél: túljárni az ellenfél eszén ...), "Tora Tora Tora" (A pearl harbori támadásról készült nem ultragiccses játékfilm.), "The Hill" (Sean Connery agitál egy afrikai hadifogolytáborban ...), "A bíborszív" (1944-es film Dana Andrewsszal a fõszerepben a Doolittle féle tokiói bombázás során esnek fogságba. Fogolytábor, egyebek ...), "A Bunker" (Anthony Hopkins, mint Adolf Hitler. Amúgy Hitler végnapjairól szól. Zseniális remekmû. Elõször még a Sky Channelen láttam 1988-ban. Nem emlékszem, hogy nálunk adták volna, pedig zseniális film.), "Telemark hõsei" (Britek norvég ellenállókkal felrobbantják a németek nehézvízkészletét Norvégiában.), "Kémek a Sasfészekben", "A leghosszabb nap", "Memphis Belle", "Vaskereszt I. (James Coburn legzseniálisabb szerepe, mint a ruszki fronton harcoló Steiner. Maximilian Schell, mint az a német tiszt, aki a vaskeresztre vágyik. További szerepekben az ex-Peter Strohm - remélem ismeri az idõsebb generáció "Like Derrick" 😊 - Klaus Löwitsch. A kopasz.), "Kelly hõsei", "Sztálingrad", "Ellenség a kapuk elõtt", "Piszkos tizenkettõ", "Navarone ágyúi I-II.", "A gátrombolók" (Sose mutatták be nálunk, de a filmbõl C64-en készült játék - zseniális volt, valamit az egyik leghíresebb brit fekete-fehér háborúsfilm", "Midway" (Hanry Fonda, Charlton Heston stb. a fõszerepekben. A "Tora Tora Tora" folytatása.), "22-es csapdája", "Patton", "Légierõ" (1941. december 6-án elindul pár B-17-es repülõerõd rutinútra - áttelepülés - Hawaiira, de pont a bombázásba csöppennek - elvileg õket követték a japcsik Pearlig ... 😊 -, majd nem szállhatnak le, és áttelepítik õket Wakere, amit ugye megtámadnak a japcsik ...) "A nagy szökés" (Steve McQueen és James Garner egy német fogolytáborból szeretne megszökni. Baseball labdás jelenetek ...), "Az angliai csata", "Tizenkét óránál, magasan - Szárnyaló bátorság" (Láttam itthon is, az utóbbi címen. Gregory Peck, mint bombázópilóta.), "A híd a Kwai folyón I." ("Obi Van Kenobi", mint brit tiszt 😊 RIP+), "A híd túl messze volt", "Von Ryan's Expressvonata" (Sinatra és a fogolyszöktetés Svájcon át ...) és a "Végsõ visszaszámlálás" (Idõutazásos WW2 film Martin Sheen, Kirk Douglas, Katherine Ross, Ron O'Neal és James "Kék Villám" Fiorentino fõszereplésével.) az "akció" kategóriában.
A "Schindler listája" és a "A vonat" (Romy Schneider és Jean-Louis Trintignant fõszereplésével.) a "dráma" kategóriában (itt a nem kimondottan háborús, de nagyon ideilló és "jó" filmekre gondolok.)
A sorozatok között meg a "Az elit alakulat", "Fekete Bárány Repülõszázad" (Major "Pappy" Boyington élete és munkássága Robert Conrad és Dana Elcar - a kopasz a MacGyverbõl -fõszereplésével.) és "A halál archivuma" + pár lengyel és kelet német sorozat Gojko Miticel.
+ jópár lenne, de soknak nem emlékszem a nevére. (Pl. a néger pilótákból álló repülõszázadról szóló film. Elég korrekt volt az is ...)
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csomóról még nem is hallottam, de lehet, hogy igen, csak nem tudom az eredeti címûket
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Gung Ho!, Die Brücke, Battle of the Bulge, Saving Private Ryan, Das Boot, The Enemy Below, Tora Tora Tora, The Hill, The Purple Heart, The Bunker, The Heroes of Telemark, Where Eagles Dare, The Longest Day, Memphis Belle, Iron Cross I., Kelly's Heroes, Stalingrad, Enemy At the Gates, Dirty Dozen, The Guns of Navarone I-II., The Dam Busters, Battle of Midway, Catch 22, Patton, Air Force, The Great Escape, Battle of Britain, Twelve O'Clock High, The Bridge on the River Kwai I., A Bride Too Far, Von Ryan's Express és a The Final Countdown az "akció" kategóriában.
A Schindler's List és a The Train a "dráma" kategóriában.
A sorozatok között meg a Band of Brothers, Black Sheep Squadron és "A halál archivuma" + pár lengyel és kelet német Gojko Miticel.

A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Olyan fizetõs ftp-re lenne szükségem, ahol csak dvd filmek vannak. Újjak, régiek, minden mennyiségben.
Ha tudtok ilyet, keressetek meg privátban, mert szegény dvd íróm, így kihasználatlan. Elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na és a sólyom végveszályben?
Az elsõ 20 percben nem lõnek, de utána végig.
Azért jó film volt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nagyon brutál.
Hát ennyire becsülték az oroszok a saját katonáikat.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
De a Ryan...
Sztem bûn rossz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.