Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
The Rock??? Na inkább nem!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Jaj bogaram

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Vagy pl. Clive Barker - Karhozat c. konyvet! Az mekorra konyv baszus!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Alenyeg az hogy egyre tobb a jatek megfilmesites es egyik se sikerul annyira jonak😊
Meg a kepregyeny megfilmesites se valami tok jo de az meg elmegyen szodaval.

De ha mar itt tartunk akkor elmondanam hogy ugye miutan a LOTR megfilmesitettek igazan tervbevehetne egyik rendezo hogy megfilmesitse Jeffrey Stone - Az Ej trilogiaja / A Hajnal trilogiaja konyvet is. Nekem az jobban teccet mint a LOTR 😊) Leon Silver Rulez!!!!

CSOCSO
szovetseg... nem is olyan rohadt szar!
Davidus
Most láttam a Donnie Darko-t...

Még meg kell néznem legalább egyszer de a hangulata nagyon megfogott. Jó látni hogy ki mernek jönni egy ilyen mozival a sok ticsungkarate mellett.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Toby McGuire vagy The Rock lehet vélasztani😄

V9ykn8_TZL0

Bandew
A Thief-et is meg akarják filmesíteni. Toby McGuire lenne Garrett. Tök gáz!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Dr Uwe Boll teoria :

Mivel ez az ember a House Of The Dead elott igen jo kis filmeket rendezett nem hiszem hogy annyira rosz. Ami legyek az hogy a HOTD 25 mila dolcsiba kerult de nem ertel el a 10 milas bevetelt. Szal 12 milat bukott. A film az egyik legalacsonyabb szintet erinti es nem igazan lehet rola nyilatkozni a joizles hatarain belul.

Lattam az Alone In the Dark bemutatojat. Semmi de semmi koze nincs a jatek fiiligjehez. Mar csak azert is mert a bemutatoba SWAT esek lonnek es autos uldozesek lesznek. Ennek maniaja telyesen atirni a storyt?

Mivel a jelenlegi ket filmjet kicsit elemezve veszuk ugy arra jovunk ra hogy csak nehany dolgot mutat be a jatekokbol. Tehat itt a cim es egy ket karakter nev benne marad de mas nem.

Akkor kepzejetek el hogy a Bloodrayne es a Dungeon Siege ami most keszul az milyen lehet majd.

Es ami poen hogy a Far Cry jateknak is meg akarja venni a megfilmesitesi jogat.

Ebbol arra jovunk ra hogy ennekaz embernek tul sok penze van? Es hogy kepesek a sponzorok fizetni nekik meg egyszeruen a filmstudiok hogyan tolerajak ezeket a borzaszto otleteket?

Egy szo mint szaz ha Uwe a Alone In The Dark-al is azt muveli mint amit a HOTD-el tett akkor szvsz o lehet minden idok egyik legremesebb rendezoje.

Annyira nem mutatja be gonosznak a németeket, mint más filmekben

HBON megy

Sephi
Na azt pl ha a Dr. Uwe Boll rendezne akkor tokeletes lenne 😊))))

RangeR
Hart háborúja nem rossz.Hol lesz? HBO? vagy máshol? Elég keményen bemutatja, hogy a németek milyen utálattal voltak az orosz foglyok iránt és mennyire kivételeztek az amerikai foglyokkal.

mingyá jön a hart habórúja, jó kritikákat olvastam eddig róla

Jano
- Azelõtt nem volt olyan sok barátom. Most itt van JJ...... Szóval JJ.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LittleL
Meg amikor a Ferrarisok beérik Burt Reynoldsékat, a mentõautósokat

- Kérem álljon meg. Meg akarom áldani önöket.
- Ki az ?
- Két FERRARIS pap. Meg akar áldani minket.
- Ferraris pap?
- Igen JJ. Vannak még rendes emberek.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Meg a fogadóirodában:

- Mi biztos nyerünk, mert velünk van Isten.
- Ahá..
- Te mond. A Ferrari nem két személyes?
- De igen.
- Akkor hova fog ülni Isten?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Az tettszett amikor mentõautóval mentek a Burt Reynoldsék.
Dokit kellett keresni, találtak is, de milyet !!

- Mennyiért vállalja doki?
- Kétezer dollárért.
- ......( Burt Reynolds idegesen néz)
- Aaaakarom mondani 200 dollárért.

MÉ nem mennek a képek? bár az utóbbi helyzetben nem sajnálom, de azért a joli néni jól mutatott volna itt😄

Loál János
Loál, megvan az 1. rész VHS-en, de kb. 10 másodpercet csúszik a szinkron az elsõ fél órában. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LittleL
És az Ágyugolyó-futam filmekre emlékeztek?

Mind nagyon teccett. Már vagy 20 - szor láttam mindet.

Burt Reynolds, Lamborghini-s csajok, Jackie Chan

Laalee
na és õ is 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

LOL😄

Don The Dragon Wilson azt is megoldja.
😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
szar filmet senkivel sem lehet eladni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pedig de
😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

annyira nem bejövös, hogy el lehessen vele adni egy filmet

Tikal
nem baj, neki megbocsáthato:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

na attól fogok igazán behalni

zaki
és lesz három is

Sephi
100%-an egyettertek veled.

Tomb Raider 2: 1/10 Számomra értetlen , hogy egy bárgyú elsQ rész utána miért kellett egy még bárgyúbbat csinálni. Egy rész az elveszett ereklyék fosztogatóiból élvezetesebb, mint ez, többször majdnem el is aludtam. Megint a siker kulcsának hitték: sok, szép színes helyszín, szép fQhQsnQ, oszt jólvan. A james Bond filmek még megélnek ezekbQl a klisékbQl, mert ott legalább a sztori jó, de ez... Mind1 2 órát hasztalan eltöltöttem.

Sztem akad jó pár vampireos író A world of darkness érában, szal összetudnának rittyenteni vmi jó kis sztorit, mi kelQen véres is, annyi jó könyv jeéent meg már tQlük....

Davidus
Na megnéztem a Terminator 3-at 😊

1/10... szeretem az autósüldözéseket de ne ennyi legyen a film😊 T2-vel össze se lehet hasonlítani.

Underworld:
6/10

Egész jó kis egyszer nézõs film DE könyörgöm mikor csinálnak már egy olyan vámpíros múvit amiben a vámpír vért is szív?😄 Meg azt is unom már kissé hogy százasával rohangálnak a vérszopók😊. Az Interjú a Vámpírral óta nem készült jó vámpíros film.

V9ykn8_TZL0

Bár ha ilyen minQségue nem csodálom

Fogják ezt nálunk egyáltalán jáccani mozik? Vagy ez is D&D meg társai sorsára jut? Rosszak voltak a jegyeladások USAban vagy mi?

Bár én nem mayarorzságon láttam, de mintha lett volna már itt is, ha nem nyáron Qsszel, de mindenképp kellett hogy menejn már moziba.

Modnom még nem fejeztem be :S, de idáig a legjobb tényleg a csaj mozgása meg amikor körüllõtte a padlót és lezuhant 😄
Sephi
Akkor eleg szomoru hogy csak most reklamozak a moziba...

RangeR
Én is így voltam vele. Teszett, hogy itt forgatták, rá lehetett ismerni dolgokra, a hangulat is majdnem megfogott, de aztán mégsem. A fõhõs picsa rontotta el nálam az egészet. Látni lehetett, ahogy a rendezõ a szájába rághatta: anyukám, te most vámpír arisztokrata vagy, próbálj meg úgy lépkedni, meg lõdd szét a földön azt a fazont úgy, mintha már századok óta csinálnád...de szegény nagyon gyengét adta elõ magát.Maradt volna a Pearl Harbor-be, ott legalább jól nézett ki.

Underworld - bevallom, mégnem láttam az egészet, csak a felét, de lehet nem is fogom végignézni 😄 a metró meg az utcanevek poénak (bár: Laktos Joszef 35 ut.-nak van írva), meg a fíling is egész jó, de összességében elég gyász
már rég kijött, még moziban is jáccották asszem nyáron

Nemtom nekem teccett, bár kicsit alacsony költségvetésue volt, mint a DD folytatásai/Mozifilmek ezek egyáltalán, vagy TV?/

Sephi
En soha nem lattam meg sajnos de most tuti meg fogom nezni ezt az uj verzat!

harakiri
lásd 10863-as hozzászólás

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

RangeR
Jó is, hogy nem csak a 2. világháborús filmekre gondoltál...ezesetben rögtön írom ide : Joan of Arc, A rettenthetetlen, A hazafi.

a.carkey
Ezeket írtam mind !

- Von Ryan Expresszvonata
- A nagy szökés
- Navarone Ágyúi I-II. (Force 10 from Navarone. Ezt írtam II. résznek. Nálunk Navarone kommandósai újra akcióban. Harrison Ford és Richard Kiel, a "vasforgú".)
- stb.

A medve nem játék.

Bucser
10 perccel hosszabb. Megvan még karácsony után adták ki. best hollywood. Nekem nagyon elborult volt a vége... számomra továbbra is a szakasz a kedvenc vietnámi filmem. Háborúsak közt pedig (összháború)Ellenség a kapuknál.
tetszett még a Született Július negyedikén, az Apokalipszis most és nagy kedvencem a KElly Hõsei😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Hoppa!

Halottatok rola hogy ujra kiagyak az Apocalypse Now uj verziojat? Az a cime hogy Apocalypse Now Redux !

Alitolag csomo feljavitott jelenet plusz egy csomo kihagyott resz!!!!!!

Alig varom!!!

Blasta
Full idegesitett az a film.
Ilyen mélységben nem szeretem a háborús filmeket...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"