Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hasonlóan tudnám jellemezni magam is ezt a filmet..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.10.09. 15:42:50
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem vagyok oda a zenés táncos musical filmekért, de ez a film nem volt rossz.
Én szeretem a 80' évek glam rock korszakát, és gyakorlatilag az egész film egy utazás vissza az időben.
2 mondat után jön valami korabeli sláger (Scorpions, Twisted Sister, Def Leppard, stb.), gyakorlatilag az egész film egy nagy koncert, egy bugyuta kis történettel.
Amin nagyon meglepődtem hogy pl. Tom Cruise, Catherine-Zeta Jones is egész profin énekelnek a saját hangjukon, ezt nem is gondoltam volna róluk.
Ami viszont nem tetszett az a főszereplő csaj (Julianne Hough) hangszíne. Nagyon vékony erőtlen fejhangja van, sajnos nem illett ide sehogy.
Nálam a La La Land és ez a film is eléggé bejött, erre most 7/10 pontot adok.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.09. 14:40:32
GOOBY, pls
a film maga nagyon jó volt, és élmény volt nagy vásznon nézni, de nem vagyok benne biztos, hogy a nagy vászon és durva hangrendszer ellensúlyozni tudja, mennyire türhő barmok tudnak lenni a nézők.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
S ha valaki becsöppen ide, akkor el kell lőni neki mindent?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
pontosan ez amiért nem értem a spoileres kifakadásokat. egyrészt valaki saját szavakkal leirja a véleményét az teljesen más mint egy irő a müben kifejti a dolgokat vagy akár a filmen megjelenik mozgásban.
Senki nem ugy ir , hogy a föhös x perc y mp -nél lesz megölve , ergó igy is felkészületlenül ér amikor megtörténik mégha tudod is , hogy ez lesz és sokkal más hogy fög lejönni mikor egybe látod mintha valaki csak megemliti .
De lehet csak én vagyok ennyire érzéketlen az ilyenekre
Az megint más, hogy egy történetet több különböző médián keresztül élsz meg. Az első alkalom a történet megismerése, egyfajta élmény befogadása (ezt továbbra is a spoiler romá döntheti). A második, a történet ismerete mellett is adhat plusz élvezeti értéket.
Lehet, hogy más lesz a történet (Ghost in the Shell). Lehet, hogy a készítő sajátos szemlélete annyira új hangulatot, új megközelítést ad, ami által te is átértékeled a korábban más ismert mű mondani valóját (A Nap birodalma). Lehet, hogy simán csak az elképzelt dolgokat materizálja számodra, egy látványos, lélegzet elállító köntösben (Jurassic Park) vagy csak lehetőséget ad, újra átélni azt (kb majdnem mindegyik feldolgozás).
Shep
A 90-es verzió valamivel közelebb áll. Jobban követi a történetet, és főleg annak a szerkezetét. De mindkettő sokkal szelidebb, sokkal bátortalanabb mint a regény. Igaz, ha abból mindent átemelnek, kb egy olyan filmet kapunk mint a Félelem és reszketés Las Vegasban, főleg ha annak a filmnek a gyík báros jelenetére gondolok (kicsit eltúlozva persze)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mert a legtöbb ember irja, hogy vagy a film után elolvassa a könyvet vagy forditva, mikor a történet nagy vonalakban ugyan az mindegyiknél ott mégsem zavar senkit, hogy elöre tudja, hogy mi történik vagy kik a szereplök, viszont ha valaki leirja a véleményét a filmről és még valaki nem látta akkor kitör a világháboru, hogy Spoilerezik.
Most akkor hogy van ez? Én ugy vagyok vele, hogy ha az egyik verziót láttam akkor a másikra már nem vagyok kíváncsii, föleg ha nem is sikerült olyan jól, mint ahogy a filmeket se nagyon nézem meg többször.Persze kivételek vannak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.10.08. 20:39:11
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Életem legjobb horror film remakeje, és még a kritikán aluli közönség mellett, végül a terem hátsó sarkában való oldalról nézzük és hallgatjuk a filmet átok mellett is, annyira hatásos élmény volt, hogy már itt az elején csak ajánlani tudom mindenkinek a megtekintését.
Ami a filmben rossz volt: a cgi használata. Sok Pennywise jelenet kicsit kidobott a parából az érdeklődve figyelő állapotba.
Ami lehetett volna jobb is: a párbeszédek egy része, a háttértörténetek/karakterek egy részének a hanyagolása. És talán lehetett volna még betegebb, a könyv bőven szolgáltat jobbnál jobb alapanyaggal. Elég csak a film utolsó harmadát megnézni, itt elég egyszerűen megoldották az egészet, mindenféle előkészületek nélkül. Azért, ez kicsit ötletesebben volt az eredeti műben megoldva.
Ami jó volt: minden más. A karakterek és a köztük lévő hangulat, ezzel a 80-as évekbeli környezettel, igazi csemege. Jó, ugyan ez megidéződött a Super 8 filmben és a fantasztikus Stranger Things sorozatba, de aki hozzám hasonlóan ebben a korszakban és később e kor kaland filmes termékein nőtt fel (még ha idehaza is), azt nagyon be tudja szimpantani a film már azelőtt, hogy az rátérne a horror filmes vonulatra (ami kb az 5. percben már meg is történik). Apropó.. az az 5. perc, Pennywise első megjelenése.. Még mindig borsódzik a hátam.
Nem csak a gyerek szereplők, de a bohócot alakító norvégcsávólustavagyokIMDB-tnyitni is hatalmasat alakított, minden jelenete, minden szava hátborzongató és emlékezetes. Eredeti nyelv ajánlott.
A rendező erősen építkezik a jumpscare jelenetekre, de szerencsére emellett jó érzékkel sikerült jó adag feszültséget teremtenie, és nem egy jelenet elhúzása közben, remek para-hangulatot teremtett.
Nagyon várom a folytatást, bár kicsit sajánlom, hogy ezt a korszakot hátra hagyjuk.
Ja, és több mint 2 órás volt! Nem mondom, hogy nem éreztem, de egy másodpercre sem gátol meg abban, hogy ezt bizony újra nézzem.
*Jim szerk: bocs, hogy belejavítok, de nekem ez spoiler volt, trailerben nem volt az első jelenet (emlékeim szerint)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.08. 20:33:10
Annyit róla, hogy a Conjuring 2 pár perces Amityville-kikacsintása félelmetesebb volt, mint itt az egész film. Az is vicces, hogy miközben a tinik ott a tett színhelyén nézték az Amityvilles horrorokat, egyiket szarozták a másik után, hogy milyen gagyik. Micsoda öngól...
Nem sikerült elkapni a megfelelő hangulatot, semmi nyomasztó nem volt benne, inkább csak kínos. Kezd kiüresedni a műfaj, vagy csak az ingerküszöböm lett magasabb. Bár annyira ez sem igaz, mert a köcsög apáca ki tudott robbantani a fotelből a Conjuringnál.
Láttam valami dokumentumféleséget egyszer ami a horrorműfaj pszichológiájával foglalkozott. Az eredeti videóban egy nő sétált végig egy folyosón. Szemből mutatta végig a kamera. Ezután megváltoztatták a felvételt... baljós környezeti zörejeket raktak alá, sötétítettek a tónuson és darabossá változtatták a mozgást. Ez a snitt állítom félelmetesebbnek hatott mint az Amityville: Ébredés. Pedig nem volt semmilyen kontextusba helyezve az adott jelenet, nem volt sztori körülötte, nem volt több szereplő sem benne, valamint nem voltak rémek/szörnyek sem.
Magyarul az Amityville sokkal több rendelkezésre álló eszközzel sem tudott hatást kiváltani, pedig csak másként kellett volna hozzányúlni a sztorihoz és kellett volna némi érzék hozzá, hogy ijesztő atmoszférát tudjanak teremteni.
3/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
- beül a tök üres moziba, és pont a füle mögé ül be a házas pár, akik elkezdik a mindennapi problémáikat megbeszélni film közbe
- mellette a csávó egy egész túra hátizsáknyi makaronit kotor elő villával, kanállal
- az előtte ülő angry birds-el meg valami mobilos farmos cuccal szórakoztatja magát, a filmre rá se nézve
- olyan helyre van jegye a teli moziba, hogy mögötte ad-hoc filmkritikát hallgat végig az 5. rájuk szólás után is
- a fél órát késő 3 külföldi csaj megkérdezi milyen film ez, aztán végig csacsogják, kiabálják a filmet, majd szénné röhögik magukat (horror, igazán segített az átélésben) - plusz miután kénytelen voltam a terem másik végébe átülni, utána fél óra múlva meg fen hangon távoztak is, gondolom megunták hogy nincs kit idegesíteniük
Ez egy kis szelet az elmúlt évből
előre félek a keddi Blade Runner mozi élménytől :(
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.10.08. 09:00:25
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Mar nem friss emlek, de kellemes kis masfel oranak maradt meg. Kis akcio, bikini, unrated poenok. Transformersnel csak jobb lehet^^
(Unrated trailerbol lejon milyennek is szantak ezt a... rebootot vagy mit).
Ha nincs mas film eppen szerintem meger 1 probat.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jó csaj, és még milyen lesz később...
Hosszú, követhetetlen és fárasztó. A vége eléggé érthetetlen volt már. A következő rész felvezetéséről már nem is beszélve. De mostanra van valami perverz kíváncsiság bennem, hogy a következő alkalommal milyen baromságokat találnak ki.
3/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
----------------------------------
Gyonyoru, élvezetes, nem túl akciódús de mégis teljesen nézheto és élvezheto 2.5 óra. Sztem érzékenyen és érdekesen nyúltak vissza az alap sztorihoz, tetszett a torténet még ha kiszamítható is volt kicsit. A látvány elsorangu (és nem a cgi akciok viszik a filmet, alig van akcio) a zene most is gyonyoru. Én elégedetten jottem ki a moziból azt gondolván, hogy a T2 óta nem készult ilyen minoségu és mélységu folytatás egy kultfilmhez. <#eljen>#eljen>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
There has been a real life shooting on the set of The Equalizer 2 . In 2014, Denzel Washington played the protagonist in a neo-noir action thriller called The Equalizer . Based on a television series of the same name which aired in the 1980s, The Equalizer told the story of Robert McCall, a skilled assassin who tried to go legit in order to keep a promise to his dead wife. But when he meets a teenage prostitute who is in danger and his coworkers at his new job are threatened, McCall uses his skills to take on both a corrupt police force and the Russian mob, in order to help people in need.
The first movie made sure to set up a possible sequel in its last moments. Realizing that his skills can be used to help people in trouble, McCall puts out an add referring to himself as The Equalizer and offering his services. Almost immediately he gets a client with a job for him. Since the first film was a financial success, grossing over $192 million worldwide – nearly four times its budget – the sequel was a sure thing before it was even announced.
With a scheduled release in 10 months, the cast and crew of The Equalizer 2 are hard at work filming in Boston. Unfortunately AP News is reporting that there was a shooting today on the movie’s set. Luckily, no one was killed and both shooters were arrested.
Filming was not going on at the time of the shooting, so Washington as well as most of the rest of the folks making the movie were safe. But two security guards were injured, though it sounds like their wounds are not life-threatening. Both guards, a 33-year-old man and a 40-year-old woman, have already been released from the hospital. Meanwhile, Dionte Martinez and Thomas Perkins – both 18 – were arrested and charged with assault with intent to murder, and gun offenses. At this time, it is not believed that the two guards were the intended targets.
Two security guards being shot while on the set of a movie sequel about a vigilante – who has quite a bit of skill with a gun himself – is certainly both ironic and unfortunate. At this time, the motives of the shooters are not known, and may have nothing at all to do with the movie. While everyone is okay, this incident is certainly a scary and upsetting one, especially coming so soon after the recent mass shooting in Las Vegas. Whether this will mean any delays or complications for the filming of The Equalizer 2 remains to be seen."
A másik ami furca az, hogy minek bonyolitottrák ezzel a 2 ember egy robot agy összekapcsolással , mikor mindegyik egyformán mozgott, nem csak a saját felét , meg az olyan mozdulatok amik a robot szempontjából felesleges , bár tudom igy probálták személyiséget addni neki, de egy egy ütés után megrázzni a fejét mintha megszédült volna vagy ez a harci pozolások .
Arról nem is beszélve, hogy mindenféle hiper szuper fegyverekkel harcoltak aztán a végén egy egyszerű karddal többre mentek .
Ez az uj rész meg ugy néz ki mint a power rangers robotokkal
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
ez alól egy kivétel volt a Die hard 3. része, amikor a dömperek megjönnek és az ant go mars megy alatta az nagyon jó

Elég baj hogy csak hajaz Vangelisre, elég gyenge lett ez most Zimmer papától legalábbis nekem.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2017.10.06. 17:40:39
Why so serious?
Amúgy itt a nyíregyházi CC-ben én suttyókkal nem találkoztam már nagyon régen pisszenés nélkül fegyelmezetten nézi mindenki a filmet a falást leszámitva
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hallgatom most Spotify-on a Blade Runner 2049 zenéjét, eszembe jutott, mire hasonlít: Interstellar. */
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.10.06. 10:43:01
A jó ****** ************ ********* ******* ************ ************** *****
1-2 éve folyamatosan majd minden vetítésen van MINIMUM egy, a fent említett véglény ivadékok közül, aki csak azért húzza be a belét a terembe, hogy széttrolkodja mások szórakozását. Mert csak ez lehet a cél, nem tudom elképzelni, hogy józan paraszti ésszel rendelkező nem a tucat filmekre járó cipőtalpba, ennyi jó érzés ne legyen.
És ezért fizetek 1800 forintot, hogy megállás nélkül kelljen konfrontálódnom emberekkel.
Blomkamp rovid filmekkel kezdte. Ezekbol lettek a full filmjei.
Tetra Vaal - Chappie
Alive In Joburg - District 9
Aki anno szerette az első részt (én imádom mind a mai napig számtalanszor láttam az alap és a rendezői változatot is) ezt is szeretni fogja aki azt se inkább hagyja ki...
Anno az előző rész trailerét (ami mondjuk egy nagy egybefűggő jelenet volt) még a Zenebutik film ajánlójában láttam és már akkor megfogott és azóta se ereszt.
Aki teheti nézze meg moziban mert a Vangelisére hajazó Hans Zimmer zajzene a hangefektekkel nem kevés libabőrt idéznek elő. Ez kérem szépen a nagybetűs SCI-FI
9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezt még emészteni kell...
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
http://www.denofgeek.com/uk/movies/neill-blomkamp/49904/neill-blomkamp-interview-sci-fi-shorts-and-oats-studios
Ezt a nyilatkozatot érdemes elolvasni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"