1674
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#1674 de a marvel filmek sem így működnek. Minden filmet lehet érteni önmagában is... -
#1673 Remélhetőleg, de a marveles csodáknál is rengetegszer volt az , hogy az aki csak a mozi filmet nézte csak nézett mint hal a szatyorban, mert azt se tudta, ki kivvel van és mindig csak az a válasz jött, hogy pedig el volt mesélve a képregényekben,könyvekben meg animáciokban és, hogy azt tudni kéne.
DE aki ezeket nem nézi annak egy katyvasz lesz az egész. -
#1672 azt se lehet tudni majd, hogy ki kicsoda és miért ilyen amilyen
ezt megtudod, mikor majd nézed a filmet. Vagy te a Keresztapa előtt is fintorogtál, hogy neked kéne egy film arról, hogy Corleone miért ilyen? Vagy Gandalfról? Vagy Han Soloról? A filmek mindent elmondanak a karakterekről, amit tudni érdemes. Ez nem olyan nehéz... -
#1671 Akkor ez a legrosszabb kombo, kidobunk mindent ,de mégcsak azt se lehet tudni majd, hogy ki kicsoda és miért ilyen amilyen , szuper, egyre jobb. -
#1670 Úgy, hogy ez az új filmes univerzum. Minden kuka, kivéve Peacemaker. James Gunn és Peter Safran irányítják az egészet. Creature Commandoval kezdődött az új univerzum. Superman, Batman és sokan nem origin sztorival kezdenek. Nincs minden újra az elejéről elmesélve.
De ez le van írva a wikin.... -
#1669 Gunn maga mondta -
#1668 ez hogy kapcsolodik ahhoz amit én mondtam ?
Én a supermanes filmekre gondoltam. eddig egyetlen filmes részben se láttunk superkutyát vele, se emlitést se tett rola. a nevelö szülei is meghaltak már több részben is, most megint mutatják, akkor még iscsak ujrakezdés lesz.Meg ha ujra kezdik az egészek akkor hogy fog illeszkedni az eddig megjelentekhez? mert most megint egy ujabb főgonosz jön majd, amivel megint nem volt kapcsolata az eddigi filmekben, és gondolom sehol nem emlittte öt sehol sem , vagy a mostani fulmben a régi ellenfeleket akikkel már elbánt, ha esetleg azt mondanák, hogy egy egy párhuzamos történet, ami az alatt az idö alatt is megtörtént, hogy az eddgieket láttuk. DE nem hinném, hogy ennyire átgondolták volna az eddigi filmekből kiindulva . -
#1667 Te MÁR láttad? -
#1666 Akkor most zökken helyre a DC vonat ?
Ha jól értem, akkor a képregényekkel és a játékokkal most kerül szinkronba a történet.
A korábban készült filmek egy részében, a rendező amolyan költői szabadságot élvezve szabadon alkotott.
Annak idején barátokkal jó pár órát beletettünk DCUO-ba, rég volt, szép volt. -
#1665 https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_(franchise)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2024.12.21. 23:07:59 -
#1664 NEM újramesélés. NEM eredet történet.... -
#1663 Visszatért az alsógatya, az S a köpenyre, na meg Williams zenéje. Az új Lois is Margot Kidder-re hasonlít... világos, hogy a Reeve-érához közel álló filmet akartak csinálni, némi újítással. -
manson222 #1662 Ezeknél DC meg Marvel filmeknél még én is jobb sztorikat tudnék írni. -
#1661 Én is probáltam kersgélni, hogy hogy fog kapcsolodni ez az eddigi részekhez, de akkor ezekszerint megint nullárol indulunk és egy másfajta de ugyan azt a történetet látjuk megint már vagy 5x ?
csak igy megint semisé tesz dolgokat cselekményeket amik a másik supermanek tettek eddig . -
#1660 Megint újramesélés... ehh........... -
#1659 Na jó... a kutya brutál cuki. -
#1658 -
#1657 -
#1656 Deadpool Truck Spotted in Japan || ViralHog
-
ferman #1655 Láttam a "The Fall Guy"-t, és semmi különös nem tetszett sem a történetben, sem az akcióban.
snaptube vidmate -
#1654 The Fall Guy | Official Trailer | Universal Pictures
-
#1653 Rebel Moon | Official Teaser Trailer | Netflix
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.12.01. 14:52:14 -
#1652 :D ahogy elkezdődött nem tudtam eldönteni, hogy játék vagy film előzetes akar lenni.
-
#1651 Ezt én is várom. -
#1650 -
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.05.18. 20:36:16 -
#1648 -
#1647 -
Inquisitor #1646 -
#1645 -
#1644 Neverending story 10 :)
-
#1643 Erős nők már mindenhová kellenek...
//Poén film lesz. Megnézős. -
#1642 -
Inquisitor #1641 -
#1640 A Hellbound pedig tényleg rendben van - a végén van csak az igazi fordulat :)
Ha jönne Hellbound 2 ugranék is rá. -
#1639 Nehéz manapság jó sci-fit találni.
A kínai vándorló Föld folytatás is 1 bites (és spekulatív) lesz idén, de azt is megnézem majd azé'...
//https://www.imdb.com/title/tt13539646/ - The Wandering Earth 2
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2023.01.14. 14:08:54 -
#1638 elég egyenesnek és egyszerűnek tűnik a sztori, de egynek hátha... -
#1637 Sci-Fi, úgyhogy jöhet. Train to Busan - imádtam, Peninsula - meh, Hellbound-sorozat - 3 rész után lepattantam róla -
#1636 1 hét múlva a Netflixen - Yeon Sang-ho rendezésében (Train to Busan - imádtam, Peninsula - nem annyira, Hellbound-sorozat - imádtam):
-
#1635 Deep Sea builds a different brand new underwater world, and tells the story of a girl who encounters a unique life journey, seeking and searching in the mysterious underwater world. The images such as the huge maelstroms, peculiar fishes, eyes in the maelstroms that present in the poster, all demonstrate the iceberg tip of the Deep Sea world. The girl swimming into the maelstrom firmly acknowledges the slogan on the poster -- "Where the heart goes is deeper than the sea." Deep Sea, originally known as Shen Hai or 深海 in Chinese, is both written and directed by Chinese filmmaker Tian Xiao Peng, making his second feature film after bringing us Monkey King: Hero Is Back in 2015. This new film has been in the works for years, originally set for 2020. Produced by October Media & Coloroom Pictures. Deep Sea will finally open in theaters in China in 2023.
TRAILER - 2022
TRAILER - 2023