106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
dzsagon #99488 Tényleg most már néhány alsógatyás hősnek pusztulnia kellene, mert ez így nagyon komolytalan. -
Rise of the legend
Az egykori kung-fu trió dagijától egy kicsit azért többet vártam. De most hirtelen nem is tudnék mondani Sammo Hungtól olyan igazán kiemelkedő alakítást. Ugye, közel sem futott be olyan karirert, mint Jackie Chan. Annyi rémlik, hogy volt valami sorozata, meg jó pár mellékszerepe.
A főszereplő Eddie-gyerek jól nyomta. Karakteres figura és teljesen jó volt a szerepében. A végső csatára előkerültek az ilyen filmekből jól ismert, "lehulló falevelekről, még a levegőben ellentámadásba lendülök"-típusú megmozdulások. :(
6/10 -
"úgy-ahogy"
Vagyis sokkal jobb. "Reálisan". -
Ak-Nyeo / Villainess
Koreai Nikita (úgy-ahogy). Nem volt rossz. 6,5 pont a 10-ből reális -
Fel, a franc egye meg. -
Nem karcolás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Superman is feltámadt....:D -
A ruhák alatt akkor is emberek vannak minden olyan gyengeséggel amik egy embert jellemez, A belső szerveiket semmi nem védi a nagy gyorsulás és becsapódásoktól, akár milyen szuper ruha is van rajta.
A batman a superman ellen sem tudtam volna elképzelni semmi olyan szituációt "normális " esetben, hogy bármi hasonló helyzet előforduljon ahogy a fimben.
ÉS annyira rámentek a tömegjelenetekre, hogy már tul sok egység van az ellenből akkor is ha gyengék, a sok lúd disznót győz esete akkor is bejátszana egy Black widow esetében mivel ember, fárad ,sérül , nincsenek spec érzékszervei stb.
ha ezek nincsenek figyelembe véve még akkor is ha mese sem lehet komolyan venni , mert bármikor bele lehet magyarázni bármit a lehetetlenbe is és elveszti a hatalmát a legnagyobb gonosz is, ha egy hús vér ember mégha csak 1mp ig is képes megállítani, ellenállni neki kivédeni a támadását.. -
Amint megnéztem a Thor-t meg az Igazság ligáját. Én lehet jobbnak is látom ha meghalnak végleg. :) -
a sok helyett inkább 1, nagyon talán 2. Vasember vagy meghal vagy kiírják, Am Kapitány vagy meghal vagy kiírják. Ők a két legesélyesebbek, mert sok lenne a fizetés már, főleg Downey Jr-nak...
Mellesleg ezt a meghal, de a köv részben kiderül, hogy mégsem még nem játszotta el a Marvel. Csak simán senki nem hal meg a film végére... :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.17. 11:04:56 -
"Elvileg sokan meghalnak majd benne"
Hogy a következő filmre "feltámadjanak" -- kiderüljön, hogy "á, csak karcolás volt"... -
Elvileg sokan meghalnak majd benne, de majd meglátjuk. Lehet, csak marketingfogás ez is, hogy mégtöbb nézőt bevonzzanak. Disney marketingeseit nem kell félteni. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.17. 11:00:52 -
Nem feltétlenül jellemzi a képregényes médiumokat (legyen az film v bármi), ahol konzisztens a szabály követés. De ettől függetlenül Batman nem szokott a nagy gonosszal ökölharcot folytatni. Az mások feladata. Viszont az, hogy Amerika Kapitány vagy Vasember össze csap Thanosszal vagy akárkivel az már nem olyan lehetetlen. Tony esetében az nem "csak" ruha. Míg Rodgersről nem tudjuk, hogy hol van neki a határ. Persze nem normális, hogyha egyedül puszta kézzel elintézi, de valószínű, hogy nem is ez történik a filmben. Az sokkal elképzelhetőbb, hogy egyszerűen van annyi benne, hogy feltudja tartani valameddig.
Black Widow pedig a csőcselékkel lesz majd elfoglalva.
Nem lehetetlen ilyen szituációkat elképzelni, és még csak a szabályokkal sem megy szembe igazán. -
Ezért nem érzem komolynak ezeket a marveles és DC filmeket, mert az rendben van, hogy képregény adaptációk és egy kitalált univerzum, de azért a téynekkel szemben nem kéne szembe menni amit saját univerzumában felállitott.
Értem ezalatt, hogy a Batman semmilyen szuperképessége sincs csak ugy mint vasembernek csak a ruha.
Az amerika kapitány egy ember alkotta szertöl lett erősebb az átlag emberekhez képest , de nem egy másik univerzumból érkező lényekkel szemben.
A black widow nem is tudom, hogy a jó kinézetén kivül mit tud felmutatni.
Ezért ezekne k a karaktereknek nem tudok elképzelni olyan szituációt ami még csak azt is lehetővé tenné, hogy fizikai közelségbe kerüljön egy olyan lénynel aki univerzumokat pusztit el, meg tényleg a földihez képest szuperképessége van. -
tudom, hogy nincs értelme, de azt hallani, nem spidert. és értettem a jelenetet, nem vagyok hülye... :D -
blackwidowt ezert sem értem, hogy az istenbe nem halt még meg.
Viszont amilyen jelenetet kapott, hogy megfogja Thanos-t az inkább Hulknak állna jól nem pedig neki.
//majd brripet megnézzük és kiderül...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.17. 10:04:38 -
Nincs semmi szuperereje? Szuperkatona szérumot kapott. Én legalábbis úgy láttam, hogy elég erős lett tőle. Egy karral tartja vissza a helikoptert meg úgy hajigálja az embereket mint hülyegyerek a plüssállatkát... ezt szupererő nélkül nehezen tudná. -
pff, kb elsők között kéne meghalnia, elvégre semmi szuper ereje nincs, ez a baj ezekkel a hülye filmekkel, az erőviszonyok minden jelenetben mások.. -
osszelapitja de 0 ver, teste is normalis lesz. elvegre 6+ -
remélem amerika kapitány abban a jelenetben meg is hal ahol a kezét szoritja thanos....nehogymá... -
ItaloMucsacso70 #99469 Nálam az új etalon 3D látványban a Az Igazság Ligája! 

-
Milyen Burton? -
Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
A film már legalább öt éve a rendelkezésemre állt, ennek ellenére csak most érkeztem megnézni..
Baromi látványos lett, egyes jeleneteknél szinte kellett is a 3d. Szerintem a belassított akciójelenetek is ilyen környezetben nagyon jók.
Az is kifejezetten jö ötlet, hogy egy egykori híres és ismert politikust ruháztak fel korunk egyik divatos hobbijával, a vámpir vadászkodással :)
Érdekes, hogy Burton egyéb fimjei nekem ennyire nem tetszettek..
10/8,5.
-
szerintem spider-t mond nem spinert. spinernek semmi ertelme. szimplan bemutatkozik civil neven mire a doki bemutatkozik, hogy Dr. Strange es a Parkerunk azt hitte, hogy a csavo kitalalt szuperhos neve. akkor en pokember vagyok.
-
Tisztára olyan mint a Stalker csak amcsi körítésben nem volt rossz. -
Értelemszerűen imyke filmlistájáról csak az 1:78:1-es képarányok azok, amik egy az egyben 16:9-es kijelzőkhöz készültek. Minden egyéb képarány csak kompromisszumok árán ad hiánytalan képet.
De ezt már jeleztem neked korábban is odaát.. -
ItaloMucsacso70 #99463 Köszönöm majd átolvasom! :) -
A filmek képaránya határozza meg.
Ha értesz angolul, akkor ez hasznos információkkal szolgálhat.
//Azon filmek listája, melyek teljesen kitöltik a 16:9-es képarányú megjelenítőket (így az 1920*1080-at is).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.03.16. 15:19:18 -
"...I am Spiner-Man" -
ItaloMucsacso70 #99460 Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok de of lesz ezért elnézést kérek előre is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég sok filmet nézek mostanában és ezt az oldalt is arra használom hogy megkönnyítse a választást mert itt még van élet és sokan értenek is a filmekhez. Kérdésem az lenne hogy milyen felbontásban lehet egy 140 cm képátlójú tv-n filmeket ( persze ez nem képátló függő ) nézni úgy hogy teljesen kitöltse a képernyőt. Még mielőtt azt gondolnátok hogy amatőr vagyok közlöm hogy rengeteg olyan filmbe botlottam már ami 1920X1080-as volt és mégis az egyik az szélesvásznú volt a másik meg nem, és kitöltötte az egész képernyőt. Az 1920x1038, 1280x692, 1920x1040-es felbontások szintén kitöltötték az egész képernyőt. Főleg a 3D-s filmeknél zavar az alul felül fekete sáv. Inkább beáldozom a kép két szélét de az ilyen filmeket egész képernyőn szeretném nézni. Mi határozza meg hogy az egyik 1920x1080-as szélesvásznú a másik ugyan ilyen képfelbontású meg nem???? Előre is köszönöm szépen ha hasznos választ kapok erre akár priviben is. . -
Overwatch reklám is van benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tracer táncol egy Overwatch-os kirakat előtt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.16. 14:39:03 -
-
Jumanji: welcome to the jungle
Pont azt hozza, amit elvár az ember egy ilyen filmtől, ilyen szereplőgárdától -
Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Vár a dzsungel
Délelőtti matiné keretében sort kerítettem pár kevésbé vicces (előre persze nem tudtam) sorozat részre, aztán semmit nem várva, még rájuk küldtem egy kis Jumanjit. Aztán koppant az állam.
Marha jól szórakoztam. Totál idióta történet, egy rakat hol jobb, hol nem jobban teljesítő karakterszínésszel. De van lelke. Mindenki szerethető, remek poén forrás az a kettősség, még ha kicsit túl is húzott, hogy ki milyen a való életben, és milyen karakter kapott a játékban. Van mondanivaló, még ha azt inkább a gyerek rétegnek is mondd csak újat, és volt pár felnőttesebb, pajzánabb poén is, ami azért nem engedi teljesen dedó szintjére süllyeszteni a film hangulatát. Mindenki fejlődött egy picikét (Bethany lányka egész nagyot - és végig az ő karakter kettőségge volt a legjobb). A végén egy mosolyogtató, megható kis szép befejezés is helyett kapott.
Csak annyira lehet komolyan venni, mint amennyire színészek tették, Kb minden 3. jeleneten látszik, hogy pont ott vágták el a jelenetet, ahol valamelyik (általában Jack Black), már-már elröhögi magát. Ennek ismeretében fogyasztandó, ha kimarad, semmit nem veszt az ember. De remélhetőleg, fájni sem fog.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.03.16. 12:39:56 -
[2017] - (imdb) - "Salinjaui Gieokbeob - A Murderer's Guide to Memorization" - (Memoir of a Murderer) - (-) - 7/10
(2018.03.15) (119 perc, dél-koreai) - Action, Drama, Thriller
Director: Won Shin-yeon
Writers: Hwang Jo-yun, Kim Young-ha (novel)
Stars: Sol Kyung-gu, Kim Nam-gil, Kim Seol-Hyun -
Jumanji: Welcome to the Jungle
Meg lehet kövezni, de nekem tetszett. Egész jó humora volt. Még ha Kevin Hart és Johnson azért többé-kevésbé egész gyorsan visszavedlett és csak magukat hozták. Viszont Hart nálam elég hit and miss, hol bejön a dumája, hol idegesítő. Itt most jó volt, talán mert nem pörgött annyira, mint szokott. Jack Black és Gillan voltak a kiemelkedőbbek a négyesből. Blacknek ez a szerep nagyon bejött, nagyon jól érezte a karaktert.
Ez az idő máshogy telik dolog eléggé sántít, Alan Parrishnek nem telt másként az idő. Meg erősen az első rész váza van ráhúzva erre a részre is. Nem tudom, hogy lesz ebből harmadik rész. Mindenesetre én nevettem, a közepét leszámítva elvoltam vele. Jó...
6,5/10 -
Disznóvágáson már mindenki járt... még Nicole Kidman is. ; ) -
kosz eszrevettem. es nem azzal van a bajom -
kutyakiki81 #99451 Tomb Raider
Jól sikerült feldolgozni a 2013-as játékot. Lassú bevezetés után van minden amit a játékban szerettünk : akció, kaland, utolsó másodpercben megmenekülés, stb... Nem hibátlan, de egyszeri megnézésre teljesen jó!
7/10 -
Szíved joga. :) -
"maradjunk annyiban"
Fenntartom a kétkedés jogát, mindazok után, amit kifogásoltál...