Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azért a pontszámomat idebaszom: 6,5/10. Majd jól meg is indoklom, hogy miért ennyi. Mielõtt valaki belekötne: nálam ennyi. Másnál lehet 1 vagy 10.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy értelmezzük a mondatot, úgyhogy hagyjuk az egészet.
Csak arra akartam célozni, hogy a kérdésem ellenére is csak egy filmet "soroltál" fel, nem zonbi diplomát kértem 😉

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
😊
Érdekes film volt a Zách Felicián középiskola három tanárjáról.
😊
Mit is mondhatnék:
"Kádár János vezetésével kitört a forradalom."
😊
6/10
A medve nem játék.
definiáljuk mi a jó? amit 100 ember tart annak, vagy amit 1000?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Példát kérek, hogy hol írtam ilyet, mert ez így önmagában szart sem ér. Beperellek hitelrontásért 😄
"Ha megkérdézel egy nagy irodalmárt, soha nem fogja belesorolni a legjobb 50 !író! ismétlem !ÍRÓ! közé Tolkient."
Javaslom a Google-be beírásra a Tolkien, greatest author és a 20th century szavakat (vagy hasonlókat, mindegy), kidob majd néhány linket.
Akad közte "néhány", amely író tollából/szájából származik, hidd el.
Big Brotheres példa nem jó, mert van, ami azért lesz népszerû, mert kommersz, van ami meg azért, mert színvonalas.
Ha megkérdézel egy nagy irodalmárt, soha nem fogja belesorolni a legjobb 50 !író! ismétlem !ÍRÓ! közé Tolkient. Tolkient azért becsülik, mert alkotott egy világot, amibõl késõbb téynleg remekmûvek jöttek létre. Egy nagytudású TUDÓS ember volt, nem pedig irodalmár!!!
Képzeld a TVnézõk nagyrésze követte a BigBrother esemeényeit is, és akkor ez most az jelenti, hogy az a legjobb mûsor?
Legtöbb ember azért olvasta el, mert szereti a fantasy-t és érdekelte, hogy honnan is származik ez az egész, nem pedig azért, mert az iskolában kötelezõ olvasmányok közé sorolták be....
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ehh? 😄DDD
Nem kell olvasni, senki nem lesz attól kevesebb, csak legalább ne legyen büszke rá az ember...
Nyugodtan kifejtheted szerintem itt is a véleményedet, nem ez lenne az elsõ OT 😊
Hmmm, azért ez az egész úgy jött le, mintha itt rajtad kívül senki nem olvasna 😉 Természetesen itt a film fórumban nem, de máshol szívesen kifejtem neked részletesen is, hogy irodalmilag miért oly csekély értékû A Gyûrûk Ura...
Kihagytad a szmájlit a végérõl.
Ha mégsem, akkor gondok vannak.
Nem akarom az ezredszer is lefutott "jó-e a GYU film/könyv" vitát feleleveníteni, pláne nem 2004-ben, egy olyan fórumon, ahol emberek gyakran büszkén hirdetik, hogy basznak olvasni, ha pedig mégis megteszik, akkor olyan "jeles" szerzõk "igényes" fantasy-jeit olvassák, mint Nemes István (Stone, Caldwell, stb.) vagy Salvatore.
Bocs, de ilyen környezetben én nem fogom a zászlómra tûzni azt, ami a világ semmelyik pontján nem vita _igényes_ emberek között. Olyan ez, mintha Mozart hallgatóként elkezdene vitatkozni az ember a Náksi & Brunner fanokkal. Lehet, de nincs értelme.
ez valahol lol, mert pj szinte minden filmje kult lett. mennyei teremtmények kate winslet-tel, a törjön ki a frász michael j fox-szal, vagy a koraiak a bad taste és a meet the feebles.
mellesleg ízlésekrõl, felesleges vitatkozni, én is mondhatom, hogy a 70-es évek zombitermése gagyi szinten megvalósított dögunalom, ásítozós filmek hada. egyedül a vakrémület ért valamit, de az is csak azért, mert 9 ééves koromban láttam. mai szemmel, azok sajnos eléggé nevetségesek.
Utána jöhet a remake.
Igen, bizonyára ez lehet az oka, hogy a Biblia után a világtörténelemben a Gyûrûk Urát olvasták a legtöbben
Nézd, nem szóltam le a horroros hozzászólásodat, mely szerint "egyszerûen csak szereted a 70-es 80-as évek B-kat Horrorjait", amikbõl tudsz is egyet említeni (valamint egy kilencvenes évek-belit), de ha még sok hasonlót szólsz hozzá, akkor nem fogom tudni türtõztetni magamat 😊
Állat az a film, egyik kedvencemmé lépett elõ rögtön 😊
Na igen és szerinted ki az aki megmondja nekik mit csináljanak? :-)
Amúgy miért van az, hogy bezzeg a csatajelenetek mindenkinek tetszenek?
Shaun of the dead-et nézd meg...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
idézd a mondatot amikor mégcsak utaltam volna is erre...Nem errõl van szó MESTER.
Csak nem értem minek kell lefikázni egy /amúgy nem egetrengetõ/filmet. Fõleg ha te állítólagosan szereted a 70-80as évek horrorjait. Nyilván láttad akkor azt is, amibõl a 2004-es >mint remake készült. Ennek fényében egyáltalán nem szar film...
De tiszteletben tartom mindenki véleményét, ha éppkézláb érvekre támaszkodik>tied nem az volt bocs.
Kész a Juon amcsi remake, arra is kurvár@ kíváncsi vagyok.
ÁMEN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nincs igazad: számomra az az Alfa meg az Omega, :-D (bár sokra értékelem)
De nekem nagyon tetszett a film (mint alkotás), hisz P.J. hihetetlen módon tudta visszaadni a könyv hangulatát, világát.
De persze ízlések és pofonok.
tudom, hogy te nagy GYU fan vagy, de ez nem azt jelenti, hogy az az Alfa és az Omega. Izlések és pofonok, én nem szóllak le, mert neked tetszik. Nekem nem jött be nagyon. Tolkien munkásságát inkább a világ megoalkotása miatt tisztelem, mert elég nagy fantázia és kreativitás kell ezeknek a különbözõ népek, kultúrák mitológiai szereplõinek összegyúrásához, de valljuk be õszintén, hogy Tolkien nem számította nagy írónak sohasem. De ez más tészta 😊
Peter Jackson igenis jó rendezõ. Ha láttál egy jó filmjét meg egy olyat amit a mûfaja miatt nem tudsz értékelni, akkor még nem kéne leírni.
Es a vegen beleszurnak valami inyekciot a szornybe mire kijon belelo valami mutans baba 😄DD

Nem tartom olyan, húú de fasza rendezõnek. Ha jól tudom a GYU-kat is õ rendezte, azokat meg egyenesen szar filmnek tartom.
Braindeaden kívül más horrorját nem láttam, de szvsz nem attól lesz valaki fasza csávó mert látott minden horrort. Ugyanugy lehet véleményem, nem?
Egyszerûen csak szeretem a 70-es 80-as évek B-kat Horrorjait. Maximum Overdrive és társaik.
Ja és a Hullajó sem a zombik miatt lett bizonyos körökben kultfilm...Bár gondolom más Peter Jackson cuccot nem is láttál, de javíts ki ha tévedek...