Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En elveztem 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Feleslegesen volt megkavarva a film 1-2 hülye mondattal szvsz...
A Punisher sztem nem volt rosz film.
Tegnap megnéztem a Hideghegy címü filmet...nekem tetszett,annak ellenére,hogy nem vok a romantikus dráma rajongója...6,5/10
amugy kerry nemtom mennyivel jobb.. de jobb!!!
nahjo.. jobban tunik...sztan majd meglatjuk.. mindenesetre meses es hihetetlen ha nem lenne magyarorszag vizumkoteles...
meg csak most lattam.. valamiert kimaradt, pedig egyik ismerosom kedvence.
a film jo, szerintem nem kiemelkedo... viszont a vege nagyon szep!!!
nem pontozom, mert... mert nemtom eldonteni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
HAGYD KI ÕKET!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kiváncsi vagyok a másik kettõ milyen. Jobb vagy rosszabb szerintetek?
De amikor mutatja a fényképet, akkor ott elmondja, hogy ki, micsoda volt, és egyiksem volt legjobb emlékeim szerint miller. Orvos volt az egyik a másik meg rendõr talán, tehát ilyen sima polgári foglalkozásúk volt mindegyiknek.
Ja de azt nem tudni, hogy kik is ezek a gazdag csávok. Azt nem hinném, hogy a falulakók, mert azok azért a rendes életükben sem voltak gazdagok.
Egy tájvédelmi körzet nehogymár zavarja a több kilóméterre felette levõ légifolyosót!!!??????
SPOILER!!!!!!!!!!!
Elhangzott a megoldás a filmben:
Valami gazdag pacákok megkentek akárkiket, hogy ne repüljön arra gép...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem szeretem az ilyen kamu propaganda filmeket.
Azt megértem, hogy a kisszínészeknek kell a pénz, ezért vállalnak ilyen szar TVfilm szintû szerepeket, de hogy Travoltának mi a francért kellett leégetnie magát, azt nem tudom.
Nekem az a film 2/10, az a kettõ is csak azért, mert szeretem a zonbis gyakós filmeket.
Azért van elkerítve, mert egy elkerített tájvédelmi körzet. azért nem szállnak felette repülõk, mert egy elkerített tájvédelmi körzet.
N0 TXT TLK PLZ!4!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
más nem jut eszembe 😞
Nézz Tom&Jerry gyûjteményt 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nemtom' nekem nagyon úgy tünt,hogy tényleg csak a tényeket emlitette,találgatásokra nem emléxem.
Bár inkább hagyuk ezt,mert tegnap este is qrva mérges lettem :C
😊
A kisérlet =nagyon tetszett 9/10
King Arthur =jó volt,bár semmi extra 7/10
A Bourne rejtély(az elsõ) =jó volt,de a könyv ennél sokkal jobb 7/10
SPOILER JÖN!!
A Falu = SPOILERES lehet!
Ez qrvára tetszett egészen a végéig...mért kellet így elb.szni??
Legalább megmagyarázhatták volna,hogy minek vannak körbekerítve...
Meg volt vmi ilyesmi mondat= még a repülõk is más úton repülnek,hogy ne lássák a faluból...MIVAN?
(szal,ha már valamit elkezdenek megmagyarázni akkor azt be is kéne fejezni)
minúsz 2-3 pont 5/10
Tegnap este megnéztem a Fhareinheit 9/11-et(huh remélem jól írtam)...
Hát idáig úgy gondoltam,hogy írok vagy 2 oldalt a filmmel kapcsolatban,de inkább mégsem....nem kell ide a politika + az off...
Röviden= a film MEGDÖBBENTÕ,és qrvára remélem,hogy az amiknak lesz annyi eszük és nem választják újra ezt a faszt...
Nem bírtam végignézni, 3/4nél letöröltem.
Ami nem azt jelenti, hogy szarabb lenne az Apám beájulnánál. Annál 1 hangyafaszányival jobb csupán de így is minusz pontot érdemelne.
Nem volt rossz film, bár elõre lehetett tudni az egész történetet, kivéve azt, hogy most mi is a szerepe Sonnynak, de magát az alapsztorit elõre sejteni lehetett.
6/10
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Most mi van???

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"