Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Alien -> vadászik a társadalom 99,9999%-a -> valószínûleg ösztönös
Bízom benne, hogy érzed a különbséget.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
(nem azokról beszéltem, akik olvasnak, de mást, hanem másokról. Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásaimat, akkor átjön)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a szenny és bulvárlapokat is sokan olvassák... ebbol még nem kéne messzemeno következtetéseket levonni 😄DD
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bleh, ezt most miért kellett?
3/10
Master And Commander
Többször is megemlítettem már itt, mennyire nem csípem Russell Crowe színészi (és magánéletbeli) kvalitásait, de ez a film némileg tompított a véleményemen. Ez végre nem egy tipikus heroizálós hajóskapitányos film, amelynek fõhõse kardélre hány minden útjába kerülõ ellenséget, majd kiszabadított kedvesével elhajózik a romantikus naplementébe. Szerencsére Aubrey kapitány ebben a filmben teljesen hihetõ karakter, egy kósza romantikus nyál pedig csak egyetlen pillanat erejéig fedezhetõ fel a filmben, de az is tovaszáll. A karakterek közül még a kapitány szolgája, az örökké zsémbes és beszólogatós Krillick tetszett, a többi nem nagyon fogott meg (még a kissé túllihegett doki karaktere sem, akit Paul Bettany alakít; a másik nagy nem-kedvencem és itt sem hazudtolja meg a róla kialakult véleményemet...).
Mit is lehetne mondani a film tartalmáról röviden? Jack Aubrey kapitányt, az angol Surprise kis hadihajó parancsnokát megbízzák, hogy keresse meg a francia zászló alatt hajózó Acheron kalózhajót és bármi áron, de tüntesse el a víz színérõl. Az Acheron sokkal nagyobb, gyorsabb hajó, dupla ütegsorral, nagyobb lõtávval, jobb páncélzattal, ennek megfelelõen az elsõ csata során csak a köd menti meg az angolokat. Nincs más választásuk, valamilyen fortélyhoz kell folyamodniuk, hogy legyõzzék a franciákat.
A tengeri csaták viszonylag tûrhetõk. Én azért láttam már ennél jobbakat, bár azok még régebben, a klasszikus idõkben készültek (ld. pl. az Õfelsége kapitánya nyitójelenetét) és nem élvezhetõk full 3D-s hanggal, ami azért nagyot dob ezen a filmen. A kézitusa elég zavaros volt, nem lehetett megkülönböztetni, ki kivel van, de mivel a gyõztesek kiléte nem volt kérdéses, végülis mindegy. 😊
A film vége azért tartalmaz egy kis csavart (bár ez szvsz sejthetõ volt egy még kicsit korábbi jelenet miatt), de marhára remélem, hogy nem lesz folytatás...
Értékelés: 6/10 (egyszer mindenképpen megnézhetõ)
Ui: Szinkronos DVD-t láttam.
Shrek 2
Az elsõ rész kirobbanó sikere után muszáj(?) volt elkészíteni a folytatást (plusz készülnek a további részek is) és mivel az elsõ nagyon tetszett, kíváncsian vártam, mit tudnak még kihozni ebbõl a sztoriból. Hát... azért nem ezt vártam.
A film alig több az elsõ rész újrafelmelegített történeténél, kevesebb verbális, de több kikacsintós, utalgatós poénnal, még több nyálhömpöllyel és - szerintem - sokkal rosszabb zenei anyaggal.
A szóbeli poénok hiánya elég fájó, ami nem túl bíztató az elkövetkezõ részekre nézve - bár pl. Pinokkió hazudós jelenete jó volt. A képi poénok, utalások háromnegyedét a gyerek nézõk biztosan nem értették, ha pedig a felnõttek lennének a célközönség, hát... akkor azt kell mondjam, elég unalmasra sikeredett. Amit nagyon hiányoltam, az a dinamika. Látható, hogy sokat fejlõdtek technikai szinten a srácok, az elsõ részt felülmúló technikai bravúrokat láthatunk (az új arcmimika pl. egyszerûen lehengerlõ), de az a baj, hogy ez sehol sem látszik mozgásban. A legtöbb jelenet statikus, álló háttér mögött zajlik, igazából nincs semmi akció, vagy csak alig-alig. A Jótündér gyárában a menekülés szvsz szánalmasan gyenge volt, a várostrom meg unalmas...
Szót ejtenék még a zenérõl is, ami szerintem ezúttal sokkal rosszabb lett, mint az elsõ részben. Nem is vesztegetnék rá több szót, elég fájdalmas volt végighallgatni...
Ami pozitívum, az az új karakter, a Csizmás Kandúr feltûnése, akinek szócsavarós nyelvi fordulatait nagyon jól sikerült magyarra átültetni és a karaktere is érdekes, újszerû, színt visz a filmbe.
Összefoglalva: a film nézése közben bizonytalan rókabõr érzésem volt, de azért nézhetõ.
Ha az elsõ rész nálam anno 10 pontot kapott, ez megér mondjuk egy 7-est. Ha nem az elsõhöz hasonlítom, akkor csak egy 6-ost.
Ui: A szinkronos DVD-t láttam. Nem hagytam ki a stáblista közben feltûnõ kis jelenetet sem. 😊
Nekem még mindig bejön ez a film, Morgan nagyon jó színész (szvsz), a Minden6ó-ban is nagyot alakít.
PS.: Végre meg kellene néznem a Holnapután-t 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ettõl még ösztönlények: ahelyett, hogy egyetemre mennének, ölnek :oP
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A predatorok sokkal kidolgozottabbak, bár azért egy társadalmi drámába õket sem tenném be 😊
Jó kis agyatlan hentelõs cucc, persze ettõl függetlenül királyság!
team america (bar nagyon nem tetszik ak epi vilaga
forgotten: nah ettol meg kirazott a hideg!
seed of chucky: NE LOOOOL.. ettol mindig elfor a mosolygas..
most jon par film ami felkeltette a kivancsisagom:
saw - fogalmam sincs milyen lehet de varom
the grudge - tipikus remiszgetos szarsag.. de azert kitudja..
es van egy olyan amikor a halottak hangjat felveszik.. .. nah annak a bemutatojatol kirazott a hideg
persze hogy fikazzak ha nem is latjak azt amiert felig kiraly a film
nekem mindenhogyan bejonnek.. az egesz test, a nyalkas mivoltuk, az hogy tobb fajtajuk van (marmint facehugger, robbanto, kiralyno, dolgozo, harcos stb)
szal sokkal felelmetesebb.. tuti jobban osszeszarnam magam 2-3 ilyentol mint egy preditol😊
picsaba.. anyamek voltak 8 eve az ALIENWARon angliaba😞((((((((( en meg nem😞(((((((((((((((((((
nekem nem tetszett a masodik resz.. foleg az a hulye zsaru aki probalt ott jofejeskedni...oke...legalabb nem rokabor az elso filmrol.. de nekem jobban tetszett az elso film komolysaga. meghat jungle meg ilyenek...szal masodik nem tetszett😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
No hát ez érdekes volt. Igazából nekem nem jött be. Túlontúl sok hangeffekt, néha már röhejes képek, érdekes (itt néha pozitív értelemben is) vágások. Ami a legjobban felb*szott az a zene. Ennyire hülyén összeválogatott zenét még egy filmben sem hallottam. Maguk a zenék jók voltak, csak egy cseppet sem illettek a jelenetekhez. Néha picit összerezzentem, de semmi különösebb para.
3,5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egész jó kis film volt, az üldözõs jelent is jó volt nagyon. Történet szinte tök ugyanaz volt mint az elsõben, de ezt ellehet nézni neki, mert ugye ez egy folytatás volt végülis, nem csak egy epizód.
7/10

eléggé ismeretlen francia-magyar animációs film, amit a amgyarok rajzoltak. természetesen a szokott minõségben. a történet kicsit bárgyú, és a vége elég összecsapott
6/10
a rajz persze 10/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tegnap este Ramzának elkezdtem kifejteni a premier elõtti vetítés után
Emiatt tetszett az AvsP is.
Sokkal gyengébbre számítottam, ahogy Ramza mondta a film eleje, a toborzás (álá Armageddon) egy... izé, viszont a harcok tetszettek. A kevés CGI, amit még érdemes megemlíteni, ez szimpatikus húzás a készítõktõl. Én is 6, 6.5-t adnék rá, ha lesz folytatás, akkor azt mondom: loál.
De az én Apukám úgyis erõsebb!!!!4
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az a gond, hogy az Alien filmeket szeretem, de az alieneket utánlom mint a szart. A Predator filmek jóval gyengébbek, viszont nagyon királyak a rasta vadászok 😊
A második is rulzik! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az elso meg oke de a masodik mar igen gyenge film

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na mindegy, most már tényleg alvás, majd holnap leírom.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyebkent penteken meek megnezni 😄DDD
Jó hogy folytattad!