Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na letöltöttem a Shaun of the Dead-et 😊 Majd megnézem valamikor a hétvégen.
Igen, Fekete-Afrikában a szerencsétlenek, akik vagy vadásznak, vagy bogyóznak, más lehetõség nincs.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Az ember is ösztönösen vadászik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ember -> vadászik a társadalom 0,00001%-a -> nem ösztönös
Alien -> vadászik a társadalom 99,9999%-a -> valószínûleg ösztönös

Bízom benne, hogy érzed a különbséget.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jól van, tudjuk, hogy utálod a filmet, lehet átmenni a GyU fikatopikba

(nem azokról beszéltem, akik olvasnak, de mást, hanem másokról. Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásaimat, akkor átjön)

Tikal
azért mert olnek még nem biztos hogy ösztön lények....vadásznak inkább, nem? Az ember is vadászik csak ugy mokábol és azt hiszi magárol hogy kurva okos, közben nem, mert buta, buta mert szeret ölni 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
lehet hogy olvasnak, csak nem meséket

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
bocs, de ez nem mérvado 😄

a szenny és bulvárlapokat is sokan olvassák... ebbol még nem kéne messzemeno következtetéseket levonni 😄DD

Csacsi
Bocsi, az offért, de Nem tud vki olyan fprõtl, lehet fizetõs is, sõt az lenne a legjobb, ahol csak dvd filmek vannk fent? Elõre is köszi a vûálaszt. Jöhet privátba is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PetruZ
The Last Samurai
Bleh, ezt most miért kellett?
3/10

Master And Commander
Többször is megemlítettem már itt, mennyire nem csípem Russell Crowe színészi (és magánéletbeli) kvalitásait, de ez a film némileg tompított a véleményemen. Ez végre nem egy tipikus heroizálós hajóskapitányos film, amelynek fõhõse kardélre hány minden útjába kerülõ ellenséget, majd kiszabadított kedvesével elhajózik a romantikus naplementébe. Szerencsére Aubrey kapitány ebben a filmben teljesen hihetõ karakter, egy kósza romantikus nyál pedig csak egyetlen pillanat erejéig fedezhetõ fel a filmben, de az is tovaszáll. A karakterek közül még a kapitány szolgája, az örökké zsémbes és beszólogatós Krillick tetszett, a többi nem nagyon fogott meg (még a kissé túllihegett doki karaktere sem, akit Paul Bettany alakít; a másik nagy nem-kedvencem és itt sem hazudtolja meg a róla kialakult véleményemet...).
Mit is lehetne mondani a film tartalmáról röviden? Jack Aubrey kapitányt, az angol Surprise kis hadihajó parancsnokát megbízzák, hogy keresse meg a francia zászló alatt hajózó Acheron kalózhajót és bármi áron, de tüntesse el a víz színérõl. Az Acheron sokkal nagyobb, gyorsabb hajó, dupla ütegsorral, nagyobb lõtávval, jobb páncélzattal, ennek megfelelõen az elsõ csata során csak a köd menti meg az angolokat. Nincs más választásuk, valamilyen fortélyhoz kell folyamodniuk, hogy legyõzzék a franciákat.
A tengeri csaták viszonylag tûrhetõk. Én azért láttam már ennél jobbakat, bár azok még régebben, a klasszikus idõkben készültek (ld. pl. az Õfelsége kapitánya nyitójelenetét) és nem élvezhetõk full 3D-s hanggal, ami azért nagyot dob ezen a filmen. A kézitusa elég zavaros volt, nem lehetett megkülönböztetni, ki kivel van, de mivel a gyõztesek kiléte nem volt kérdéses, végülis mindegy. 😊
A film vége azért tartalmaz egy kis csavart (bár ez szvsz sejthetõ volt egy még kicsit korábbi jelenet miatt), de marhára remélem, hogy nem lesz folytatás...
Értékelés: 6/10 (egyszer mindenképpen megnézhetõ)
Ui: Szinkronos DVD-t láttam.

Shrek 2
Az elsõ rész kirobbanó sikere után muszáj(?) volt elkészíteni a folytatást (plusz készülnek a további részek is) és mivel az elsõ nagyon tetszett, kíváncsian vártam, mit tudnak még kihozni ebbõl a sztoriból. Hát... azért nem ezt vártam.
A film alig több az elsõ rész újrafelmelegített történeténél, kevesebb verbális, de több kikacsintós, utalgatós poénnal, még több nyálhömpöllyel és - szerintem - sokkal rosszabb zenei anyaggal.
A szóbeli poénok hiánya elég fájó, ami nem túl bíztató az elkövetkezõ részekre nézve - bár pl. Pinokkió hazudós jelenete jó volt. A képi poénok, utalások háromnegyedét a gyerek nézõk biztosan nem értették, ha pedig a felnõttek lennének a célközönség, hát... akkor azt kell mondjam, elég unalmasra sikeredett. Amit nagyon hiányoltam, az a dinamika. Látható, hogy sokat fejlõdtek technikai szinten a srácok, az elsõ részt felülmúló technikai bravúrokat láthatunk (az új arcmimika pl. egyszerûen lehengerlõ), de az a baj, hogy ez sehol sem látszik mozgásban. A legtöbb jelenet statikus, álló háttér mögött zajlik, igazából nincs semmi akció, vagy csak alig-alig. A Jótündér gyárában a menekülés szvsz szánalmasan gyenge volt, a várostrom meg unalmas...
Szót ejtenék még a zenérõl is, ami szerintem ezúttal sokkal rosszabb lett, mint az elsõ részben. Nem is vesztegetnék rá több szót, elég fájdalmas volt végighallgatni...
Ami pozitívum, az az új karakter, a Csizmás Kandúr feltûnése, akinek szócsavarós nyelvi fordulatait nagyon jól sikerült magyarra átültetni és a karaktere is érdekes, újszerû, színt visz a filmbe.
Összefoglalva: a film nézése közben bizonytalan rókabõr érzésem volt, de azért nézhetõ.
Ha az elsõ rész nálam anno 10 pontot kapott, ez megér mondjuk egy 7-est. Ha nem az elsõhöz hasonlítom, akkor csak egy 6-ost.
Ui: A szinkronos DVD-t láttam. Nem hagytam ki a stáblista közben feltûnõ kis jelenetet sem. 😊
Mert gonoszak!!!44!

VinylToy
Deep Impact

Nekem még mindig bejön ez a film, Morgan nagyon jó színész (szvsz), a Minden6ó-ban is nagyot alakít.

PS.: Végre meg kellene néznem a Holnapután-t 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Loál János
MÉT?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Természetesen rendelkeznek, a negyedik rész is bemutatja, hogy hihetetlenül gyorsan tanulnak és alkalmazkodnak.
Ettõl még ösztönlények: ahelyett, hogy egyetemre mennének, ölnek :oP

Loál János
Azért rendelkeznek némi intelligenciával (lásd 2. rész), bár ez nem többel, mint egy hangya, viszont (#16907) iszonyat erõsek, és gyorsak, és ügyesek, meg aranyosak! 😮)))))9

Az a gondom velük, hogy ösztönlények motiváció nélkül (már ha a gyilkolást nem tekintjük annak).
A predatorok sokkal kidolgozottabbak, bár azért egy társadalmi drámába õket sem tenném be 😊

Szerintem az elsõ rész minden volt, csak komoly nem 😊
Jó kis agyatlan hentelõs cucc, persze ettõl függetlenül királyság!

CSOCSO
ppff.. vegig razott a hideg!
CSOCSO
azaz😊 koszke
CSOCSO
ja es ott van meg a cell phone vagy micsoda
team america (bar nagyon nem tetszik ak epi vilaga
forgotten: nah ettol meg kirazott a hideg!
seed of chucky: NE LOOOOL.. ettol mindig elfor a mosolygas..

Jano
White Noise

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
"get out... of my house...get out.. of my house..." hjaaaaaj.. meg most is😊
CSOCSO
szem????

most jon par film ami felkeltette a kivancsisagom:
saw - fogalmam sincs milyen lehet de varom

the grudge - tipikus remiszgetos szarsag.. de azert kitudja..

es van egy olyan amikor a halottak hangjat felveszik.. .. nah annak a bemutatojatol kirazott a hideg
CSOCSO
en nem birtam ki.. legalabb moziban neztem.. le is nyugozott fullosan.. aztan jottem es anyasztam mindenkit aki ilyen szaros kameras verzioban neztek... es persze mindenki fikazta....
persze hogy fikazzak ha nem is latjak azt amiert felig kiraly a film
CSOCSO
alien rox fullosan!!!
nekem mindenhogyan bejonnek.. az egesz test, a nyalkas mivoltuk, az hogy tobb fajtajuk van (marmint facehugger, robbanto, kiralyno, dolgozo, harcos stb)
szal sokkal felelmetesebb.. tuti jobban osszeszarnam magam 2-3 ilyentol mint egy preditol😊

picsaba.. anyamek voltak 8 eve az ALIENWARon angliaba😞((((((((( en meg nem😞(((((((((((((((((((
CSOCSO
a masodik elso feleben ugy ereztem magam mintha a robocop filmet lestem volna...
nekem nem tetszett a masodik resz.. foleg az a hulye zsaru aki probalt ott jofejeskedni...oke...legalabb nem rokabor az elso filmrol.. de nekem jobban tetszett az elso film komolysaga. meghat jungle meg ilyenek...szal masodik nem tetszett😞
Dynamic
Szerintem meg a legnyomasztóbb filmek közé tartozik.Pedig én jó pár olyan filmen csak ásítoztam, amitõl sokan fostak.
fifi
Jaja...😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
AsSZEM szereztél pár ellenséget. 😮)))))9

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bandew
A SZEM

No hát ez érdekes volt. Igazából nekem nem jött be. Túlontúl sok hangeffekt, néha már röhejes képek, érdekes (itt néha pozitív értelemben is) vágások. Ami a legjobban felb*szott az a zene. Ennyire hülyén összeválogatott zenét még egy filmben sem hallottam. Maguk a zenék jók voltak, csak egy cseppet sem illettek a jelenetekhez. Néha picit összerezzentem, de semmi különösebb para.

3,5/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Megnéztem a Bourne Csapdát.

Egész jó kis film volt, az üldözõs jelent is jó volt nagyon. Történet szinte tök ugyanaz volt mint az elsõben, de ezt ellehet nézni neki, mert ugye ez egy folytatás volt végülis, nem csak egy epizód.

7/10
CalebJoe
Megnéztem ezt a új Spartacus-t Kovács doktor fõszereplésével és azt kell mondanom, hogy nem rossz film.
Mike
Majmok kastélya

eléggé ismeretlen francia-magyar animációs film, amit a amgyarok rajzoltak. természetesen a szokott minõségben. a történet kicsit bárgyú, és a vége elég összecsapott

6/10
a rajz persze 10/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Én is!

Punkerwork
én megvárom a vágatlan verziót inkább 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János
AvsP
Tegnap este Ramzának elkezdtem kifejteni a premier elõtti vetítés után , de szépen bele is sültem a mondandómba <ÉGÕ>, miszerint valószínûleg kungfufilm-kedvelõ múltomból fakadóan csípem a szépen bemutatott összecsapásokat, ahol a 2 (vagy több, mind1) fél egyaránt baromi kemény, lemegy a nap, mire véget ér a csatájuk, hosszasan küzdenek a gyõzelemért, stb... A zombifilmekben is bírtam azokat a jeleneteket, amikor a rosszindulatú zombit lövik sokan (testre), de az a szemét állja a sarat, és csak jön elõre, friss húsért nyújtva rothadó kezét. A Hulk-ban is tetszett ahogy a fõhõs rettentõ ereje megnyilvánul (de a film pocsék), és élvezem, amikor ezeket bemutatják. Ez azért van, mert 😄
Emiatt tetszett az AvsP is.
Sokkal gyengébbre számítottam, ahogy Ramza mondta a film eleje, a toborzás (álá Armageddon) egy... izé, viszont a harcok tetszettek. A kevés CGI, amit még érdemes megemlíteni, ez szimpatikus húzás a készítõktõl. Én is 6, 6.5-t adnék rá, ha lesz folytatás, akkor azt mondom: loál.

De az én Apukám úgyis erõsebb!!!!4

Hát pedig a második egy fokkal mélyebb, sõt.
Az a gond, hogy az Alien filmeket szeretem, de az alieneket utánlom mint a szart. A Predator filmek jóval gyengébbek, viszont nagyon királyak a rasta vadászok 😊

Blasta
Nemnem!
A második is rulzik! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nah meglestem a predatorokat mer mar reg nem lattam oket. soot alig emlekeztem rajuk...
az elso meg oke de a masodik mar igen gyenge film
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dodgeball: Az ev vigjateka. Nagyon jo film 😊)) Brutal poenok vannak benne 😊

Az elsõ 45 percben nálam is annyin állt.
Na mindegy, most már tényleg alvás, majd holnap leírom.

fifi
Én is arra számítottam és 2-3 lett belõle!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En kifejetettem az allaspontomat! Nekem ez a velemenyem!

Egyebkent penteken meek megnezni 😄DDD

fifi
Már majdnem írtam egy olyat... 😊
Jó hogy folytattad!

Sephi
Hya! Es meg elvezem is!

Egyébként egy 5-6 pontos filmre számítottam, tehát mondhatni kellmesen csalódtam 😉

Látom elszórakoztatod magadat 😊

Sephi
😄DDDDDDDD