Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a film pont 12 éves korosztályra van belőve. Full b kategória. Azok a poénok te jó ég... Azt hittem valami paródiát nézek. Értem, hogy ez most ilyen stílus csak nem jött be. Lehet majd második nézésre, ha lesz olyan egyáltalán... 3 pont Sir Tony Hopkinsnak, 1 pont Idris Elbának, 1 pont Karl Urban-nek. A többi vérgagyi...
5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Mit látsz?
-Szőrt. Nagyon sok szőrt. Egy egész lovagrendet.😄D
Egy dolog zavart nagyon, de nagyon. Az irtóan bántóan gáz CGI. Főleg a lángoló hajónál. Oké, hogy vígjáték. De ami nem vicces, ott ne legyünk már gagyik.
Nem értem, hogy miért húzták le így a filmet. Volt aki ezt komolyan vette? Szerintem teljesen rendben volt, nem csinált paródiát a sorozatból, de azért kifigurázta, nem tolta túl az alpári humort, de azért volt benne, jók voltak a karakterek, a sztori meg pont annyi volt, mint ami egy Baywatch epizódra jellemző volt.
Ennél sokkal szarabb vígjátékok kaptak jobb értékeléseket, pl. a Dirty Grandpa, ami aztán tényleg kurva kínos volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát tű éles nem hiszem hogy lesz a kép nagyban, de mindenképpen pár filmet meg lehet nézni így is majd. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kíváncsi leszek majd az erről nézett első filmkritikádra 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem jobban tetszett mint az elozo. A humor sokszor atmegy kozonsegesbe, de viszont nem lett sablonos, egesz eredetiek tudtak maradni. Sokszor sirvarohogos. Csajos film, de ez inkabb jot tett neki, nem ment el a feminizmus iranyaba. Szoval mindenkepp az asszonnyal jo megnezni, de a pasik is elvezni fogjak. Kicsit retegfilm annyiban, hogy legjobban azok fogjak aterezni, akik karacsonyoztak mar szulokent.
A nagyik kifejezetten jol sikerultek. Mind3 nagyi nagyon jol kepviseli a 3 tipikus rossz-anya karakter karikaturajat, foleg, hogy nem epp utolso szineszek jatszak oket.
7/10 ugy, hogy ilyen stilusu/kategoriaju film sose lesz 8/10nel jobb, csak ha Oscart kap😊
Mestermű, minden tekintetben 😊
10/10.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
4/10
A végét nem értem...
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Gyengébb mint az első rész, de a tavalyi karácsonyi vígjátékoknál (Bad santa 2, Office Christmas Party) talán egy fokkal jobban sikerült. A film felépítése nem fog meglepetést okozni. Összeveszés, kibékülés meg persze a tanulság.
Nekem kicsit sok volt a felesleges "fuck"-olás. Pár helyen jól sült el, de túlzásba estek.
Kenny G alakítása a stáblista alatti videóklipben EPIC!
5/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Régi kedvenc, előkotortam ismét<#nevetes1>#nevetes1>
Egy kissé meglepett a 6,8-as átlag, ha azt nézem kiről is szól a film.
Ha meg azt is hozzáteszem, hogy önmagát alakítja, az még dob rajta.
Paul Giamatti-t is egyre jobban kedvelem már. Ez a karakter senki másnak nem állna így (stáblista utáni zárójelenet)..<#nyes>#nyes>
Részemről ez még mindig toronymagasan egy erős 10/9<#eljen>#eljen>
Könnyed kikapcsolódást nyújtó, szórakoztató film. Csakúgy mint pl legutóbb a Pókember: Hazatérés. A Marvel a szokásos, bevált receptet hozza, ismét teljesen jól működő módon. Ha negatívumot kellene mondanom, akkor a főellenséget hoznám fel. A végtelenségig klisés, ezerszer látott gonosz. Kezdem azt hinni, hogy ez már a Thor-filmek velejárója, mert 3 film alatt egy normális főgonoszt nem sikerült felvonultatniuk... 😄 A fent említett Pókemberben egyébként Marvel filmhez képest meglepően király főgonoszt sikerült összehozniuk. Na, de a Ragnarökre visszatérve, szerintem mindenképp ajánlott 7.5/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem volt ez rossz, csak rohadt hosszú. Én imádtam Nolan denevér trilógiáját, de őszintén mondom, hogy néhány dologban ez köröket vert Nolan filmjeire. Snyder egy jó rendező, mondjon bárki bármit.
Az egyetlen komoly hibát Jesse Eisenbergben láttam, ez az ember annyira egysíkú színész, annyira minimális az eszköztára, hogy hiteltelen már sokadszorra is ugyanazt látni tőle. Ahogy itt a személyiségzavaros főgonoszt előadta, az C-kategóriás filmszínészeket idézett.Borzalmas volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyértelműen a sorozat legsikerültebb darabja. Egyszerűen mindenben jobb, mint az első 2 rész. (Számomra érthetetlen egy korábbi kommentelő kijelentése mi szerint az előzőek jobbak voltak.) Ehhez persze egy éles stílusváltás is kellett eszközölni. A folyamatos pörgésekbe a laza ökörködés, a pihent poénok, az oldschool/synthwave zenék és a szivárvány minden színe keveredik. Gyakorlatilag simán párba lehet állítani a Galaxis Őrzőivel, mert egy az egyben azt a minőséget és hangulatot hozza.
8/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az Ollókezű nekem valahogy annyira abszurd kategória, hogy nem bírtam végig nézni sajna..
De szánok majd én is időt valamikor erre a King adaptációra amiben szerepel.
Két nem kifejezetten trancsírnak tűnő filmet választottam. A végére mindkettő az lett...
Get out (Tűnj el)
Nem kellett nagyon tájékozódni, ahhoz, hogy elég sokat halljak/olvasak errőől a filmről. Legalábbis a bemutatója idején elég sokat lehetett. Így aztán a történetet, az alap helyzetet leginkább, többé-kevésbé ismertem. Így aztán addig, míg szarba nem fordultak a dolgok, annyira nem volt nagy az érdeklődésem. Utána kezdődtek az érdekesebb dolgok amúgyis. Kicsit gyorsan vette az akadályokat a srác, de tetszett...
6/10
Lesson of the Evil
Takashi Miike egyike filmje, a 100-ból.
Egy tanár az iskolai zaklatások után úgy dönt, hogy ideje az osztálynak leckét adnia. Emlékezetes lecke lett...
Jó kis slasher cucc, de én másfajta horrorra számítottam, mert nem olvastam annyira utána, de nem igazán kellett csalódnom. Középen akadt egy kis probléma, de relatíve gyorsan elment ez a 2 óra. De jegyezzétek meg, hogyha esetleg filmet csinálnátok. Az álom jelenet az sohasem jó. Mégha király is a jelenet, akkor is baromság az egész...
6,5/10
Az előzetessel át lettem b@szva,sajnos nem olyan a film ritmusa mint ahogy azt el képzeltem,egyszer nézős lett.
(Közben beugrott, hogy ez rövidítés<#nevetes1>#nevetes1>)
A Mátrix kanyarban sem volt (és bevallottan ihletője is volt a GITS), és ez a "felcsatlakozós" téma kellemesen birizgálta az agyalapomat.
A 2. rész fokozta, de a fordulatok miatt egy 3. részért ordított a dolog, de aztán jöttek a sorozatok.
Az amerikai film zanzázni próbálta a teljes univerzumot, és ráadásul olyan eredet történettel, ami abszolút GITS-idegen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez kérem "Fesztebb és Fjúriuszabb" volt a Fast and Furious utolsó részeinél. Egy jó pár kiszámítható jeleneten/klisén kívül teljesen rendben volt.
8/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.10.30. 17:27:47
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hát ez az... valamennyire...
PSN ID.: Beegabor
Amit meg néztem:
Űrvihar. 5/10
Sajnos gagyi volt a film,volt pár jó jelenet és még azért 5/10 mert költöttem rá,így kell egy kis önigazolás 😄
Suburbicon. Ez is 5/10
Ezt a filmet vártam kicsit,mert a Coen filmeket szeretem,és azt hallottam hogy ez is ilyen stílus lesz.Hát csak félig meddig volt az.
Az első fele elég unalmas volt,és nem voltak jó párbeszédek benne.
AZ. 9/10
Ez a film nagyon jó volt! A gyerek szereplők egyáltalán nem voltak idegesítők,sőt! Nagyon jól játszottak!
Könyvet nem olvastam,tetszett és jó volt a történet,nem volt erős horror,de volt pár ijesztő jelenet.A bohóc jól nézet ki,tetszett.
Ez a film bőven megérte a pénzét,a másik kettő nem!
Jól kezdődött a film, tele volt debil poénokkal és jókat lehetett az idiotizmusukon röhögni, de aztán a közepére elfogyott a lendület. Megtorpant a film és nem volt tovább. Aztán Günther vitt egy kis lendületet az egészbe újra, de az sem volt teljesen elég. Kár érte, pedig lehetett volna jobb is...
4,5/10
Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) 2017 IMDb
Egykori sci-fi rajongóként (ami ugyan nem volt olyan erős mint az öreg King iránti rajongásom) imádtam a műfajt. Amatőr szinten még magam is összehoztam valami futurisztikus jövőképalkotást digitális papíron, volt akinek tetszett is, de azért tudom én magamról, hogy miben nem vagyok jó<#nevetes1>#nevetes1>
Az eredeti sztorit már itt is jeleztétek '95-ből, majd valamikor ha olyan hangulatban leszek, meg is lesem.
Kicsit többet vártam. Végig volt valami olyan érzésem, hogy na majd most...mindjárt történik valami látványos jelenet..aztán történt is mondjuk mikor a szállodai szobába megérkezik az Őrnagy a szétrobbanó ablakfelületen át<#eljen>#eljen> ..egy jó pont.
Az utcán sétáló forgatagban a háttérben látható értelmetlen hologram reklámok miatt meg mínusz egy pont...
A '85-ös Vissza a jövőbe trilógiában láthattuk először jól bemutatva, hogyan is kell a hologram reklámokat elképzelni. Az ütött. Ez gagyi.
Az épületekről leszaltózó emberszerű alakok sem mai keletűek. Lásd: Pókember..bár itt kissé látványosabbra sikeredett minden, de ne felejtsük, el is telt jó pár év közben, tehát fejlődött a vizuális trükkök világa is.
Zavart, hogy míg a háttérben az utcákon digitális hologram reklámok tömkelege ömlött a szereplőkre, addig például a Különvéleményben látható technológia fejlődések egyéb területeken (autók, liftek..) sehol sem voltak. Egy újabb plusz pontot most csak a gondolat-összekapcsoló funkció miatt adhatok.
Ha azt veszem alapul, hogy valamennyire követni próbálták az eredeti rajzfilm koncepcióját (annak fényében, hogy azt nem láttam még) biztosan jó iparosmunkát végeztek a készítők.
Másrészről viszont ha meg azt nézem, hogy a '90-es Emlékmást hogyan tudták elkészíteni 2012-ben, akkor ez is lehetett volna jobb is..
Így nálam ez csak egy kegyelem 10/6-ost ér.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.30. 09:05:24
..bár ha valakit az tesz boldoggá, hogy egy orbitális bunkó gyökér, és pont ez is volt a szülők célja, akkor ha társadalmi szempontból ugyan rosszat is tettek vele, mégiscsak "jó" munkát végeztek. Ergo: jó szülők voltak..szerintük.<#vigyor5>#vigyor5>
Ergo nem biztos, hogy jó szülők voltak.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Vagy az nem az, amire én gondolok? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.29. 19:54:09
/Secret Window/
Johnny Depp-et nagyon bírtam mindig is, a 90-es években sok jó filmje volt amit szinte bármikor megtudnék nézni újra (pl Álmosvölgy legendája, Ollókezű Edward, Holtidő, Kilencedik kapu, a Pokolból). Ez a film miatta volt 7/10-es, egyszer nézhető thriller de igazából semmi váratlan nem volt benne. Ha ő nem lenne szerintem 5/10 lenne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A nagy számok törvénye alapján: nyilván, hogy vannak jó példák is, még valami közhely?