Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként nem csak elcseszett fiatal generációk léteznek. Erre jó példa ez a film is.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.29. 09:43:43
(végtelen opció van)
A gyerekek baromi sokáig nem tudják, hogy mi a boldogság. S így visszajelezni sem tudják a szülőnek. Amikor meg vissza is tudnák jelezni, többnyire felnőttek, és már a saját bajaikkal vannak megterhelve (lurkók, férj/feleség, dögrovás a melóhelyen)...
Az a pár percnyi boldogság, ami az életben általánosan mindenkinek adatik, nem lehet mérőszám a szülők megítélésében.
Uff, szerintem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na, ez kemény... <#wilting>#wilting>
Szülőnek lenni nem egyszerű feladat. Jó szülőnek lenni meg pláne nem.
Részemről azt tekintem jó szülőnek, akinek az általa nevelt gyermeke vagy sikeres lesz, vagy boldog, vagy gazdag.
Sandra Bullock a bemutatót követő évben a világ legjobban kereső színésznője lett. Plusz vitte az Oscart és egy másik alkotásáért ugyanabban az évben az Arany Málnát is ha már itt tartunk.. (szóval még ő sem tévedhetetlen)
Ami még érdekes lehet a film kapcsán, a filmforgatás után nem sokkal igazából is örökbefogadó szülő lett. De térjünk át a filmre..
Egy nap a gyerekeit autóval hazafuvarozó nő egy nagydarab fekete srácra lesz figyelmes. A srác a helyi suli tornatermében akarja tölteni az estét. A nő betessékeli a kocsijukba és hazaviszi egy estére. A srác szótlan, barátai nincsenek családja sincs, ugyanakkor végtelenül jámbor is és mint kiderül az iq-ja is csak 80. Viszont a "védő ösztönök" területen 98%-on teljesít. Kiváló védőjátékos lehetne egy egyetemen ösztöndíjjal, ha a tanulmányi átlagán emelni lehetne. A befogadó család segítségével ez meg is történik..
Elképesztően jól összerakott film, megtörtént események alapján. Itt jogosnak érzem az Oscart.<#eljen>#eljen>
Nálam ez kategóriájában egy erős 10/9.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.29. 09:11:13
Why so serious?
Emlékeztetőül (bár lehet ez neked új infó) a Hair című musical hazai mozibemutatójára két hónap híján 1 évet kellett várni.
Ami a mai helyzetet illeti, ha be is ülök egy mozira néha, inkább régi filmekre teszem. Az új filmekkel megvárom a bluray megjelenést. Az pedig mint tudjuk jóval későbbi időpont mint a mozis bemutatók...
.....
Hányok/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem akarom elhinni. Hol van ilyenkor a szakszervezet? Bérunió, vagy izé...bérusa!
:)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez a téma (mármint a filmek) amúgy meg alapból is egy igen vitamegosztó beszédtéma terület..
Apropó filmek: igaz még mindig, hogy ott (közelebb Hollywood-hoz) hetekkel hamarabb is megnézhettek egy egy mozifilmet mint itt "magyarhonban"? :)
A te 9/10edet furcsaltam de csak kerdojeleket raktam. Ha azt irtam volna, hogy csak egy hulye adna 9et az atomic blondera akkor megertenem, hogy minek rinyalsz. Jelenleg komolyan nem ertem minek balhezol meg dramazol.Move on.
"Tudtommal (de segíts, javíts!) nem azért járunk ide, hogy egymás film-véleményezését véleményezzük, firtassuk és kérdőjelezzük..."
Most komolyan? Dehogynem beszeljuk meg egymast velelenyeit. Persze nem anyazzuk le egymast meg nem szemelyeskedunk de igenis neha vannak vitak!!
"A nyílt vagy burkolt személyeskedést, és a vélemények(élmények)/pontok-véleményezése vágja ki nálam a biztosítékot."
Nem volt se nyilt sem burkolt. Tul reagaltad FULL feleslegesen. Bebeszelted magadnak, hogy en biztos szart beszelek rolad a keyboard mogott mikozben a "kuldes" gomb megnyomasa utan tok nem erdekelt, hogy ki mit gondol a filmrol.
Feleslegesen tovabb beszelgetni. Ez a tema lezarva.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jó kis vígjáték. Leginkább azért, mert a történetben sok-sok kiaknázható helyzet van. Az Alibi.comhoz ugyanis bárki fordulhat, ha valami kibúvót keres. Ha csalja az asszonyt aki már kezd gyanakodni, akkor csak be kell állítani ezekhez a kedves urakhoz, akik máris betonbiztos alibit szolgáltatnak a családtagoknak.
Ha nyertél a lottón, de nem akarod hogy más is megtudja, a megoldás szintén Alibi.com. Végül annyira összekuszálódnak a dolgok, hogy már nehezen lehet jól kijönni belőle. A film tényleg rekeszizom-gyilkos.
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Teljesen jó iparosmunka. A fényképezést nagyon eltalálták. Baromira tetszett a neonfényes 80-90es évek "feeling", amire rásegítettek a zenék is. Azért néhol már egy kicsit túltolták a zenei aláfestést. Egy párszor már azt éreztem, hogy "ide csak azért tegyünk kúúúl zenét, mert már fél perce nem szólt semmi".
A Wilhelm sikolyon felröhögtem :-)
A történet a "megszokott" kémes-ügynökös, enyhe csavarokkal a végén.
7/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Akarja a halál. A nyílt vagy burkolt személyeskedést, és a vélemények(élmények)/pontok-véleményezése vágja ki nálam a biztosítékot.
Pont.
S hagyjuk abba, mert a végtelenségig ezt fogom szajkózni neked, bármit is riposztolsz nekem.
Itt csak annyi történt, hogy úgy vélte, hogy egy pocsék filmet nézett és meglepődött azon, hogy neked tetszett. Semmi sértő vagy bántó nem volt benne.
Soha nem értettem, miért kéne természetellenes droid mentalitást bevezetni egy fórumban, amikor jól tudjuk hogy az ilyen típusú reakció teljesen természetes a mindennapi életben. Emberek beszélnek egymással. Vitatkoznak egymással, reagálnak egymásra... mint a valóságban. Itt ebben a fórumban is, de te ebből az egészből le akarod választani a filmértékelést, hogy na, ARRA soha ne reagáljanak. Nonszensz.
* Kanye West...Black Skinhead
* Depeche Mode...Personal Jesus
* Queen...Killer Queen
* Nena...99 Luftballons
* 'til Tuesday...Voices Carry
* David Bowie & Queen...Under Pressure
* Depeche Mode...Behind the Wheel
* George Michael...Father Figure
* New Order...Blue Monday (ez szól az opening alatt)
* David Bowie...Cat People (Putting Out Fire)
* Public Enemy...Fight the Power
* Peter Schilling...Major Tom
* A Flock Of Seagulls...I Ran (So Far Away)
* The Cure...Just Like Heaven
* Duran Duran...Hungry Like the Wolf
* Owl City...Bombshell Blonde
* Chambaland...Personal Yeezus
* Ministry...Stigmata
* Kaleida...99 Luftballons --- lassú cover verzió
* Владимир Семёнович Высоцкий (Vlagyimir Szemjonovics Viszockij)...Кони Привередливые
* Владимир Семёнович Высоцкий (Vlagyimir Szemjonovics Viszockij)...Fastidious Horses
* After The Fire...Der Commissar
* Siouxsie & The Banshees...Cities in Dust
* Re-Flex...The Politics of Dancing
* The Clash...London Calling
* The Fixx...One Thing LEads To Another
* Alice Cooper...Poison
* Blur...Song 2
* Led Zeppelin...Immigrant Song
* Blondie Atomic (2001 Remaster)
* The Beatles...Hey Bulldog
* Dooley Wilson...As Time Goes By (From "Casablanca")
* Ausschlag...Kack Zukunft
* David Bowie...Moonage Daydream
* Eurythmics...Sweet Dreams (Are Made of This)
* Peter Schilling...Major Tom (Völlig Losgelöst)
* Falco...Der Kommissar
* Tyler Bates...Demonstration
az élmény faktorrol lehet írni részletesebben is, pl sírtál a végén vagy nem, meg ilyenek :D Én se szoktam bő lére ereszteni, mert nem vagyok filmesztéta, de ha a pontszámra valaki reagál valamit akkor lehet inkább kifejtem miért is annyi az annyi.
na de most már én is megnézem a filmet :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.10.27. 12:15:11
//Szerk.: Persze nem az eredeti előadótól.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.27. 12:13:43
Azért elolvashattad volna jobban is az írásomat ;-)
Az, hogy nem megyek bele az elemző-kritikus játszmába, az többek között a topiknak is köszönhető, és annak is (legfőképp), hogy nem ez a szakmám, meg semmi kedvem hozzá.
Az élményfaktoromról írtam. Ha bármiről részletesebben, akkor spoiler-vádat kapok. Az meg gondolom senkit sem izgat, hogy a filmbeli Sharp kazettás magnó életem meghatározó eszköze volt a filmbeli zenék akkori hallgatásakor (1986-90)... és hogy a 99 Luftballon kivételével az összes szám tetszett.
Nem tudom mit csodálkozol, folyamatosan ez megy: valaki beírja hogy állat film a Transformers, a másik meg válaszol rá, hogy mégis mi volt már benne jó? :D A véleményed el van fogadva, mindenki megérti, de ha már leírtad ide, akkor ne csodálkozz ha reagálnak rá.
Jelen esetben sokat segített volna, ha mindketten írtok is a filmről, mert az nem nagyon történt meg, te is csak annyit írtál, hogy Theron jó nő, Csocsó meg hogy bealudt :D
Senki se kérte, hogy ugyanúgy értékelje a filmet. Azt viszont engedtessék meg, hogy kikérjem magamnak, hogy erre
"Atomic Blonde
9/10??????????"
felhúzzam a szemöldököm, hiszen én adtam rá kilenc pontot, és közvetve nekem üzente.
Tudtommal (de segíts, javíts!) nem azért járunk ide, hogy egymás film-véleményezését véleményezzük, firtassuk és kérdőjelezzük...
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.27. 09:00:43
Azt a 9/10-et, amit én adtam. Szóval, ne ködösíts...
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.10.27. 03:06:51
UC46-LED-Projector-1200LM-1080P-HD-WIFI-VGA-HDMI-SD-AV-USB-Support-Miracast-DLNA-Airplay
Itt egy teszt videó, szerintem nem rossz ennyiért
Itt magyar boltokban 25-29k ez a projektor, vagy annyi volt....
és a maradék kb 5-10 ezerből összeszerkesztek egy könnyed keretet lécekből és kifeszítek egy fehéz fóliát rá, kertészboltban vettem fóliát fekete-fehér, de más megoldást is lehet
És ezt a keretet csak ha nem tv-t használom elé felteszem úgy, hogy a fenti polcokra teszek kis kampókat....:)
Majd ha megcsináltam küldök képeket.
A tábla méretét majd a kivetítő lepróbálása után fogom lerögzíteni, hogy melyik lenen az a méret, ami nagy de még jól néz ki. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.26. 22:12:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Molnár Gábor az Amazonas-i esőerdőben dolgozott az egyik évszakban a másikban meg bevetette magát az esőerdőbe és gyűjtögetett, majd preparált és hazaküldte a múzeumnak, mindezt abból a pénzből amit előtte lévő szezonban keresett.
Volt egy túrája amikor elindult az Amazonas egyik mellékfolyónak forrásvidékére... kalandban nem volt hiánya, volt balul sült anakonda fogása is amikor az életéért küzdött, de jaguárok hazájában, akik a fáról vadásznak a figyelem nem lankadhatott az erdőben sétáláskor.
Hát ha ma 100 embert megkérdeznék, valószínűleg jó ha 2-3 ember tudná kiről van szó, szerintem.
Pedig róla nem hogy filmet, hanem egy rövid sorozatot is lehetne csinálni, persze nem ő az egyetlen magyar aki méltánytalanul nincs feldolgozva, bemutatva a társadalomnak.
Jó lenne ha volna valami értelmes doku film készítő magyar csapat aki felkarolná azokat akik letettek valamit a társadalom, közösség asztalára.
- wiki
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mert a rendes házimozi az valahol itt kezdődik...<#vigyor>#vigyor>
Nekem nagyon nem jött át, untam kb végig de végignéztem azért ha már elkezdtem.
5/10
Viszont ami számomra meglepően jó volt az az Unlocked Noomi Rapace-al.
Izgalmas, pörgős volt szinte végig.
9/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
9/10??????????"
Úgy tudom, hogy nem
* akadémikus értékeléseket adunk
* nem minősítjük a másik élményét...
De ha már a házigazda sem tartja be, akkor mit várunk a topiklakóktól...?
<#finom>#finom>
Főhősünk egy fiatal repülésirányító, akinek eddig sem unalmas az élete, viszont hamarosan megdöbbentő felfedezést tesz a címben is szereplő ominózus időpont kapcsán. Eléggé misztikus tematikájú a sztori, végig lekötött, ugyanakkor még sikerült egy kis sci-fit is belecsempészni. Egy megtekintést mindenképpen megér.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
9/10??????????
En elaludtam rajta mert mar szenvedtem. Nem is akarom meglesni ujra es nem is erdekel mi a vege.
/nem ertekelem/
Brawl In Cell Block 99
Bemutatot soha nem lattam, nem is tudtam a filmrol csak valaki irta, hogy ki a foszinesz a filmben. Gondoltam meglesem. A sztori egesz jo volt bar nehany dolog kerdeses volt.
A verekedeseknel szintel nulla kamera rangatas de latvanyilag elegge gagyi volt a koreografia. Egyszer volt valami ide-oda rangatas az illeto derekanal fogva es volt sok recseges. Azt nem ertettem. Max a sajat dereka recseghetett volna ha valakit igy emelget es rangat. A brutalis reszek meg mar mar tul brutsalisak voltak. Nem igazan illettek ehez a filmhez de talan ez emelt valamennyit a hangulaton, mert meglepett. Felesegem tobbszor eltakarta az arcat - "uramistenezve"
6/10
Aki unatkozik az mindenkeppen nezze meg.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.10.26. 01:24:12
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Láttam az új Transformers-ben is sok a magyar.
Építem a rendes házimozimat, kb 2 hét műlva ott meglesem nagyban. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.25. 22:25:22