106843

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy darabig ugye arról volt szó, hogy MIB 23 lesz. (Men in Black - Jump Street Crossover)
Előbbiből végül kialakult a Chris Hemsworthos - Tessa Tompsonos fél-reboot. Utóbbi meg igen, sajna nagyon kussban van.:/ -
Én nagyon birom,sőt szerintem a 22 még jobb is lett! Kár,hogy a 23 (vagy harmadik rész) nem érkezik,nagy a csend körülötte pedig 2016-ban voltak hirek hogy Tatum meg Hill is benne lenne ha folytatódna de azóta semmi hir -
Én is imádtam
-
21 Jump Street
Azért ez még mindig fun movie. Tele van megmosolyogtató szövegekkel és jelenetekkel...
7/10 -
kutyakiki81 #99763 Szűzőrség (Blockers)
Szerencsére nem láttam a trailer-t, mert utólag megnézve a nagy részét belezsúfolták.
Közepes plusz 18-as vígjáték hasonló szintű színészekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gina Gershon mellei azért még mindig odabasznak!
5/10 -
[2013] - (imdb) - "Closed Circuit" - (Behálózva) - 5/10
(2018.04.09) (97 perc, brit) - Crime, Drama, Mystery
Director: John Crowley
Writer: Steven Knight (screenplay) (as Steve Knight)
Stars: Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent -
Atlanta?:D -
Szintúgy.. -
protip: Donald Glover lopja majd a showt -
MrAndree #99758 A főszereplő srác annyira nem győzött meg továbbra se, Emilia Clarke meg nem is fog soha, de maga a trailer viszont kifejezetten tetszett. Szóval majd kiderül. -
Egy várva várt Solo film meglátjuk, Woody Harrelson meg
-
-
Ready Player One
Jó volt. Igazából nincs mit nagyon ecsetelni, elég egyszerű történet és karakterek lettek felvonultatva. De ettől még egész klassz élmény volt. Nosztalgiára kap egy fél pontot... :D
7.5/10 -
[2017] - (imdb) - "Sun Dogs" - (-) - 7/10
(2018.04.08) (94 perc, amerikai) - Comedy, Drama
Director: Jennifer Morrison
Writers: Raoul McFarland, Anthony Tambakis
Stars: Michael Angarano, Allison Janney, Ed O'Neil, Alvin "Xzibit" Joiner, Melissa Benoist, Jennifer Morrison
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[2013] - (imdb) - "The Railway Man" - ( A háború démonjai) - 7/10
(2018.04.08) (117 perc, brit-ausztrál-japán-thai) - Biography, Drama, Romance
Director: Jonathan Teplitzky
Writers: Frank Cottrell Boyce (screenplay), Andy Paterson (screenplay)
Stars: Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård, Hiroyuki Sanada
[2018] - (imdb) - "A Single Shot" - (-) - 5/10
(2018.04.06) (105 perc, amerikai) - Crime, Drama, Thriller
Director: David M. Rosenthal
Writers: Matthew F. Jones (novel), Matthew F. Jones (screenplay)
Stars: Sam Rockwell, Jeffrey Wright, Kelly Reilly
[1991] - (imdb) - "Night on Earth" - (Éjszaka a Földön) - 6/10
(2018.04.08) (128 perc, amerikai, francia, olasz, finn) - Comedy, Drama
Director: Jim Jarmusch
Writer: Jim Jarmusch
Stars: Winona Ryder, Gena Rowlands, Lisanne Falk
[2018] - (imdb) - "The Commuter" - (The Commuter: Nincs kiszállás) - 6/10
(2018.04.06) (105 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama
Director: Jaume Collet-Serra
Writers: Byron Willinger (story by), Philip de Blasi (story by), Byron Willinger (screenplay by), Philip de Blasi (screenplay by), Ryan Engle (screenplay by)
Stars: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson -
Nem univerzális érvényű megjegyzésnek szántam a mondatot. Csak az egyéni nézőpontom írtam le róla. -
Annyira azért mégsem volt jó, hogy én is végig tudtam volna nézni.. -
Ha szélviharos/természeti katasztrófás mozi, akkor még mindig Twister... régi, de jó. -
The Hurricane Heist
Egy szövetségi épületben éppen 600 milliónyi dollárt készülnek megsemmisíteni és ez persze, hogy felkelti a helyi rosszfiúk érdeklődését. A helyzetet tetézi a közelben tébláboló sokkategóriás hurrikán is. Ebből a sztoriból, meg az XXX rendezőjéből már sejteni lehet, hogy mire is számíthatunk...
Átlagostól rosszabb színészi játék, még attól is gyengébb CGI.
4/10 -
The Groomsmen (Esküvő, rock, haverok) 2006 IMDb
Amikor először került a kezembe a lemez (amit valamelyik haveromtól került hozzám), úgy 10-15 perc megnézése után vissza is ment szépen a helyére azzal a gondolattal, hogy ez is egy kis gagyi százezredik filmecske valami hülye esküvőről...de persze - mint annyiszor már - most is tévedtem...
A szálak sokkal messzebbre nyúlnak, mint elsőre feltételeztem, s olyan kérdéseket feszeget, mint mi van, ha őszinte hozzád a bátyád a döntéseddel kapcsolatban, vagy mi van, ha a legjobb haverodról kiderül, hogy valójában meleg és te még csak észre sem vetted, meg olyanokat, hogy nem minden tahó bunkó részeg disznó idióta, mert vannak akik tudnak változni ha akarnak.
De mindez az infó sz@rt sem ér a legfontosabb összetevők nélkül: a barátok nélkül. Akikkel bármikor, bármiről lehet dumálni, akikkel lehet egy jót jam-elni, akik akkor sem hagynak magadra, ha te magad sem tudod mi is lenne a helyes döntés erről vagy amarról.
Túl szimpla lenne leírni, hogy a film erről vagy arról szól, mert sok mindenről szól egyszerre, ugyanakkor mégis csak egyvalamiről: a barátságról.
Ja, majd elfelejtettem: és persze az esküvőről is, amit szerencsére csak a vége főcím után láthatunk pillanatképek formájában
Úgy indul a sztori, hogy a haver összekupálja a régi zenész bandát egy jó esküvői rock zenélés alkalmára..
A film utolsó pillanataiban még mindig azon drukkoltam, hogy akkor most lesz zenélés, vagy sem?
Épp emiatt meg a szerintem egész frankó sztori és értelmes mondanivalók miatt is, nálam ez egy erős 10/7.
Ha John Leguizamo-nak jobb hangja lett volna, az én pontozásom is magasabb lett volna..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.07. 15:54:51 -
Dredd bíró
A többség utálja, mert nem jó képregény adaptáció, meg aztán, hogy ott van a Karl Urban féle, hogy az jobb ennél.
Én szeretem ezt a filmet is. Teljesen korrekt, bár kiszámítható és egyszerű...
6/10 -
Köszönöm. Igen ez. A K-9000-es terv (Teljes film) +18

Sok éve kerestem már és senki nem tudta a címét. -
Ez mondjuk jobban illik a leírásra... -
Esetleg ez? "Paws" (1997)
https://en.wikipedia.org/wiki/Paws_(film) -
K-9000? -
Van egy régi film amit gyerekként vagy 10-szer láttam. 90-es években forgatták szerintem, annyi maradt meg, hogy van egy zsaru meg van egy intelligens kutya akibe ha jól rémlik valami chip-et ültettek és talán tud beszélni is. A vége meg valami toronyban játszódik és ott lövöldöznek és talán a kutya menti meg a főhőst.
Kb 20 éve láttam utoljára. Valakinek ötlet?
-
El Gigante #99742
-
Kár
-
Nem az az egyetlen valótlan dolog a filmben :D -
Látom megint átmentünk filmváróba.. 
Közben megnéztem újra a Lucy-t Luc papától..
Ez a film még mindig nagyon bejön..
De így másodjára nézve...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..szerintem akkora drogmennyiségtől a valóságban tutira megmurdelt volna a buksza...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Egy kisebb költségvetésű de legalább praktikus effektekkel megtámogatott deus ex előzmény trancs film, egy tesco gazdaságos tom hardy-val (Logan Marshall-Green). Igazából pont ennyit várok tőle, érdekel is. Thx, ha nem linkeled, simán elmegy mellettem a film :)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.04.06. 09:26:14 -
a trailerben írják, hogy "ezt mindenképpen moziban kell látni", de az első gondolatom volt, hogy biztosan nem fogom ott nézni a popcorn-rágcsáló beszédkényszeresek között -
Na ezt lessetek meg
-
20 év után végre elkészül...
-
kutyakiki81 #99733 Hang nélkül/A quiet place
Elég sok mindent megmutattak a trailerben, féltem a filmre nem marad puskapor, de nem így lett. Jó alapsztori, jó színészek, remek hangeffektek, rendben van a film nagyon. Plusz megvan benne egy lehetséges előzményfilm és egy folytatás esélye is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A befejezés azért lehetett volna jobban lezárva
7/10
Mint moziélmény viszont gáz volt, ugyanis a film nagy része tényleg teljes csendben zajlik, így aztán a popcorn rágcsálás, a zacskónyitogatás, stb különösen idegesítő volt... -
Elevator Girl (2010)
Abszolút "zs" kategóriás gazdag pasi beleszeret a csóró csajsziba sztori. Séma a szokásos: szerelem első látásra, majd minden szupi, aztán gonosz fellegek jönnek. Ármánykodás, féltékenység s minden jó, mi ilyenkor szokott történni.
A legjobb, hogy végre vége :)
10/2. -
kmkgaming #99731 Tomb Raider:
Az egyik legjobb játékadaptáció, de még mindig van hova fejlődni ebben a műfajban. A játék rajongóinak azért mindenképp ajánlott, de egyszer mindenkinek nézhető.
Ready Player One:
Egy jó kis film, aminek leginkább a kockák fognak örülni. A film érdekessége, hogy mindenféle utalás van benne más filmekre, játékokra stb. Mindenki talál magának benne pár karaktert, de akik jobbak ebben, azok jelenetenként is teleírhatnak egy füzetet velük.
https://www.youtube.com/watch?v=DVnCZPAKPBU -
Én elhiszem és én is szívesen látnám még Snipesot Pengeként, de nem én vagyok az MCU casting directora. Nála kell kilincselni Snipesért... :D -
de ő feka, jobb (szerencsésebb) a fizikuma... nézd meg, egy ránc sincs a csávón. -
Igen, a 2004 est meg ezt is lattam.