Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Viszont a pénzt õ adja rá, ergo elmehet a sunyibúsba! 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
saját kezüleg lõtem volna le
MEg már az elején baromira sejthetõ volt, hogy a 3 merc lesz az elsõ darab a tápláléklánc alján😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy nagyjából egyetértek, nem vagyok oda a Jurassic-okért (ellentétben pl. Tesómmal, aki imádja a gigantikus õshüllõket, ezért még a film hiányosságait is teljesen elnézi), az 1 még elment, de az is inkább a látvány miatt, ami akkoriban mindent überelt.
Nem akarok senkinek a lelkivilágába belegázolni, de már az elsõ rész akkora lol volt, hogy sírtam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ugyan már...
de ugye egy hajóúton lehet kajálni is, sazl kicsit megéhezett 😊
Egy érdekes film Che Guevara, a forradalmár fiatalkoráról, amikor elindul barátjával Argentínából életük nagy kalandjára egy kétkerekû Norton 500-assal.
9/10
Azt a filmet, már másnap totálisan elfelejtettem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
appleseedhez kell latni a sorozatot?
en arra gondoltam hogy HITO utan a gep belassult mert ralottek.. es csak egy ido utan eszlelte hogy beutottek a MI-t😊
neha nalam is volt hogy beirtam egy cimet oszt 3 percen keresztul rakozsgatta be szep lassan a betuket a helyere.. olyan lassu volt...
hmm.. amugy nem volt faszsag... GAEA ban benne volt az anyja is es igy egyaltalan nem faszsag hogy az anyja segitett neki... taddaaa😊 mostman erted mi?😊
egyetlen faszsagnak azt talaltam hogy kohogott briareos.. pedig o egy cyborg.. BLAH...
nah mindegy...meg legalabb lett volan kicsit megtapazva a teste. hamar ralottek nem keveset..
amugy nekem uberul bejott ez az egesz.. vegre nem egy csakazertis megdoglik mindenki , felejtsd el a hepi endet tipusu anime..
neha kell az ilyen b kategorias szarfos de hepi end befejezes!! nekem nagyon bejott. es ma ujraneztem felig meddig.. es igy tok jo hogy tudom mikre celozgatnak MAR az elejen a 7 oreg..
Az teccet hogy pl a masodik rezben amikor Ian a kocsban vam a Site-B nel es a raptor tori az ablakot tisztan ki lehet venni hogy nem tori be totalisan. Na most a harmadik reszben amikor Grant-ek ugyanoda mennek akkor a kocsi ugyanott van az ablakkal felig betorve 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN ID.: Beegabor