Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Durvára nem mindegy, hogy 20-ból jön 60, vagy 200-ból 600.
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

LezLee
Azért mondtam, hogy gyakorlatban nem így van. De a 2-3 szoros haszon mindig haszon, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül a film. De persze ez csak matek, mert úgyse hozna mondjuk 600 millát, azt csak a Titanic tudta 😊)
Loál János
Nem sértõdöm meg, szerintem ez a fajta matek a hülyeség.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LezLee
Ne sértõdj meg, de szerintem ez hülyeség. A 2-3 szoros haszon azt jelenti, hogy a bevétel 2-3 szorosa a ráfordításnak. Innentõl kezdve tökmindegy, hogy mennyi a ráfordítás 20 milla vagy 200. Ha 20 milla akkor 60 a bevétel, ha 200, akkor 600. Persze gyakorlatban nem biztos, hogy így van, de amit Te leírtál az nem igaz.
Loál János
De enyhén szólva nem mindegy, hogy egy alacsony költségvetésû film kecsegtet 2-3x-os haszonnal, vagy egy 250milliós szuperprodukció...

Bucser
2 3 szoros haszon édeskevés??? Egy olyan embernek aki biztosra megy az már nagyon is jó.. (Nem tudom, sem a Dreamworks SKG filmjei sem Spielberg által rendezett vagy producált filmek nem azok a megbukós fajták😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mike
ej, ej

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Hát, szerintem a 2-3x-os haszon édeskevés, fõleg ahhoz mérve, hogy egy ilyen szar filmet se 5 perc legyártani cakli-pakli.

hidd el, ilyen filmre én is adnék pénzt, ha lenne. tuti befektetés, duplán, triplán megtérül.
Mike
lehet, de a filmben nem a teste, hanem a hangja szerepelt

Loál János
Jaaa!
Viszont a pénzt õ adja rá, ergo elmehet a sunyibúsba! 😄

Sephi
Mit tud maga? Mondja meg mit tud maga?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

spielberg nem fogja rendezni - úgy értettem😊
Sephi
Foleg nyaron.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
lehet...
Nev szerint Téa Leoni es egy rohadt jo no 😊

Rafaelo
az nigga volt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
volt egy nõ a 3. részben aki folyton visított

saját kezüleg lõtem volna le

Bucser
A 3 végérõl nem kellett volna, hogy menekül a fiatal srác aki a segítõje a dokinak😊

MEg már az elején baromira sejthetõ volt, hogy a 3 merc lesz az elsõ darab a tápláléklánc alján😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Loál János
Mi a baj?

Sephi
Szerintem az elso jo volt. A masodik kozepes harmadik meg nem olyan rosz 😄

Sephi

artschiatwork
Loál János
Én úgy értettem, hogy winnie nem hisz a negyedik rész létrejövésében, azért linkeltem be az imdb ide vonatkozó oldalát.

Amúgy nagyjából egyetértek, nem vagyok oda a Jurassic-okért (ellentétben pl. Tesómmal, aki imádja a gigantikus õshüllõket, ezért még a film hiányosságait is teljesen elnézi), az 1 még elment, de az is inkább a látvány miatt, ami akkoriban mindent überelt.

Azért, mert voltak emberek, akik szerint az elõzõk nézhetõk voltak 😞
Nem akarok senkinek a lelkivilágába belegázolni, de már az elsõ rész akkora lol volt, hogy sírtam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Rafaelo
4. rész jézusom deszar

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nemcsakfeel

nem találom sehol a filmet.
milyen angol címen fut?

*hihi ** *

Loál János

Hat mar keszul a negyedik resz es alitolag Spielberg rendezi...

ugyan már...
Mike
mer az annyira szar, hogy már fáj

Mike
a raktérben utazott

de ugye egy hajóúton lehet kajálni is, sazl kicsit megéhezett 😊

Bucser
Braierost eredetileg emberformájúra akarták és lehet, hogy utólag döntöttek a design váltáson.... Mert végig olyan jellemzõi vannak mint egy embernek...

artschiatwork
Che Guevara - A motoros naplója

Egy érdekes film Che Guevara, a forradalmár fiatalkoráról, amikor elindul barátjával Argentínából életük nagy kalandjára egy kétkerekû Norton 500-assal.

9/10

Sephi
Szvsz ha azt a resz kihagytak volna (marmint az egesz T-rex a varosban baromsagot) akkor nem is lett volna tul rosz film.

CSOCSO
nem kell latni.. egyszer meglesed szinte 100%osan ertheto. de szerintem jo meglesni ketszer.. mondjuk csak azert mert latod hogy az elejen mikre celozgatnak
Bandew
Haláli poén, de én sem. <#idiota>
Azt a filmet, már másnap totálisan elfelejtettem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
Sephi : én is pont ezen gondolkoztam Anyámmal, hogy hogy tudott oda beferni...

appleseedhez kell latni a sorozatot?

zaki
naja, az nagyon lol volt... de az egész film, nagyon gyenge folytatás lett. 1. jó volt, nem voltak benne ilyen nagy túlzások. 3-at is láttam, még moziban, de nem emléxem már rá <#zavart1>

CSOCSO
appleseed spoiler:

en arra gondoltam hogy HITO utan a gep belassult mert ralottek.. es csak egy ido utan eszlelte hogy beutottek a MI-t😊
neha nalam is volt hogy beirtam egy cimet oszt 3 percen keresztul rakozsgatta be szep lassan a betuket a helyere.. olyan lassu volt...

hmm.. amugy nem volt faszsag... GAEA ban benne volt az anyja is es igy egyaltalan nem faszsag hogy az anyja segitett neki... taddaaa😊 mostman erted mi?😊
egyetlen faszsagnak azt talaltam hogy kohogott briareos.. pedig o egy cyborg.. BLAH...
nah mindegy...meg legalabb lett volan kicsit megtapazva a teste. hamar ralottek nem keveset..
amugy nekem uberul bejott ez az egesz.. vegre nem egy csakazertis megdoglik mindenki , felejtsd el a hepi endet tipusu anime..
neha kell az ilyen b kategorias szarfos de hepi end befejezes!! nekem nagyon bejott. es ma ujraneztem felig meddig.. es igy tok jo hogy tudom mikre celozgatnak MAR az elejen a 7 oreg..
Sephi
Hat mar keszul a negyedik resz es alitolag Spielberg rendezi...

Az teccet hogy pl a masodik rezben amikor Ian a kocsban vam a Site-B nel es a raptor tori az ablakot tisztan ki lehet venni hogy nem tori be totalisan. Na most a harmadik reszben amikor Grant-ek ugyanoda mennek akkor a kocsi ugyanott van az ablakkal felig betorve 😄

Bucser
öregszel😄

Bandew
Te nagyon komoly srác lehetsz hallod-e... <#hehe>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Seth
<#sniffles>

PSN ID.: Beegabor

Seth
Mindegy....nekem már nem tetszik(ezt úgy értem hogy amikor régen elõször láttam tetszett,de mostanra finnyásabb lettem pöttyet...)

Bandew
Ha egy negatív számot beszorzol, rosszabb eredményt kapsz. :-)

Bandew
Pedig pont azért nem kéne.

Seth
Meg az elsõ rész 1000X jobb volt minden tekintetben

Seth
Túl sok jobb filmet láttam...azért

Bandew
Nem értem hogy tudsz ilyeneken fennakadni egy dínós kalandfilmben? :-D

Seth
Jó most nem olyan élethûségre gondoltam.
Meg mi a francnak kell minden dínónak kurjangatni meg üvölteni meg morogni,engem ez is nagyon idegesít. Pl Az oroszlán üvölt amikor vadászik????