Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ez man le vol kerem irva! Miert teccik ismetelgetni! 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
CELLULAR
--------------------------
7/10

Ez egy teljesen frankón összerakott eksönmúvi!
Végig izgalmas (5 perc után belecsapnak és nem lassul le a film egy percre sem), nincsenek benne túl nagy túlzások, repkedõ autók, stb...
Valaki írta, hogy a legtöbb amit a témából ki lehetett hozni.
90%-ban igaza is volt szerintem.
A szereplõkkel minden ok, még a fõszereplõ új szépfiú is rendben játszik.
Jason Statham alap arc, csakúgy mint William H. Macy.
Basinger pedig mióta koros asszony, nem nagyon alakít rosszul.

Amiért nem kapott többet, az 2 igen durva hiba.

SPOILER!!!!!!!!!

-A srácnak ugye nem szabad leraknia a telefont mert lehet, hogy a nõ nem tudja felhívni újra. Rendben, biztos analóg vonalról hívta, nem jelezte ki a számot ami az USA-ban teljesen kizárt, de mondjuk oké.
Viszont a film végén teljes nyugalommal hívja vissza a srác a házat ahonnan a csaj telefonált, hogy mostmár a csúnyabácsival kössön üzletet.
Pedig ha megvan a szám, akkor megvan a cím is ahol fogvatartják. HIBA!!!!!!

-A végén a srác elmenekül, beugrik a tengerbe. Majd fight a csónakházban, ahol 7-8 perc eksön után felhívja a csúnyabácsit mobilon, akit a telefoncsörgés így elárul.
Nahát, hogy ezek a nokiák milyen hamar megszáradnak és a sós víz sem árt nekik!!!!!!!!!

Plusz egy apróság: A William H.M.-alakította rendõr lehet, vagy 60éves. Mégis letepert egy kigyúrt fiatal csávót aki meg akarta ölni. Nem igazán hihetõ.

SPOILER OVER

Ezek a hibák sajnos elvesznek egy-egy pontot az értékelésbõl, de a film rovására nem igazán mennek, teljesen izgalmas, szórakoztató akciófilm.
Nézzétek meg!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Debi
A holtak hajnalában a legjobb a stáblista az elején.
Azokhoz a kis jelenet foszlányokhoz és véres betûkhöz,
az a zene nagyon ütõs volt!
Elkezdtem nézni a filmet és még 6x vissza tekertem😄DDDDDD

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Debi
Persze ezt tudtam.
Igazad van a játékot kéne szidnom...
Holtak hajnalát csak viszonyítás képpen írtam,
zombi-filmek kategóriában.

Dynamic
!!!SPOILER!!!
Ez 1 olyan k.b. Holtak Hajnala tipusú film volt, IGENCSAK
felturbózva. Nem elég a zuccákat végigsöprõ, hörgõ, büdös,
oszló zombi-sereg? NEM! Jóvan akkó rakjunk bele T-vírus,
gonosz tudóst, "ilyen hoszú nyelvû izmos nyálas csillogó
falonfutó mutáns gyíkot", meg azt a nagy IZOM-KECIT...

Nem tudom tudtad-e, hogy ez a film egy játékfeldolgozás, és ezek a dologok az ominózus játék sajátosságai voltak?Szal egyáltalán nem arról van szó, hogy "felturbózták" a Holtak hajnalát.
Debi
U.I.

Mongyuk jól szórakoztam a filmen,végig röhögtem...
bár lehet a készítõknek nem ez lett volna a célja...<#eplus2>

Debi
Resident Evil 2 meg KAPTÁR 2 és AKILOPHALIPSZISZ miegymás...

Szvsz szar volt mint atom!

!!!SPOILER!!!
Ez 1 olyan k.b. Holtak Hajnala tipusú film volt, IGENCSAK
felturbózva. Nem elég a zuccákat végigsöprõ, hörgõ, büdös,
oszló zombi-sereg? NEM! Jóvan akkó rakjunk bele T-vírus,
gonosz tudóst, "ilyen hoszú nyelvû izmos nyálas csillogó
falonfutó mutáns gyíkot", meg azt a nagy IZOM-KECIT...
Füszerezzük meg föld alól elõmászó zomiakkal, meg persze
"mátrixos zombi-hentel", mini szoknyában rohangáló
csajokkal/2-t is kapunk/,sok-sok lövéssel, vérrel, hússal...
És végül rakjuk teli rengetek közhelyel.És persze a legalább
1 kötelezõ négernek túl kellet élnie nehogy raszista legyen a
film...khmm...khmm..."film"

A helikopter lezuhanása utáni rész már tök fölös volt.
"A nevem...A nevem...A nevem...
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
...elisz és mindenre emlékszem!!!<#boxer>

Erre a filmre jobb nem emlékezni...

Sephi
De magyar a helikopter!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
nekem tetsik a dagadt diszno bridget dzsónsz 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Gyorsan nezd meg 😄DD

Rafaelo
óóó az jó 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ugras elott latszik a gep lajstroma. HA-ACO. A HA- val kezdodo lajstromok mind magyarok. Ez olyan mint az autoknal a rendszam.

Rafaelo
milyen magyar repülöbõl?????

Es mit mondott? 😊

Bandew
Én meg kb hajnali 2-kor értem ahhoz a részhez és már tényleg majdnem elaludtam. Amikor meghalodtam, hogy magyarul dumál elõször azt hittem csak képzelõdöm az álmosság miatt. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Lal! Te emlekszem hogy amikor az oreg megszolalt nem hittunk a fulunknek 😄DDD Ott csodalakoztunk es felhivtunk minden havert jojjenek at nezek meg! 😄

I.C.ram
www.dvd.box.sk és ott az audio codecs baloldalt.
Sephi
Ugyan koszonom 😄

Bandew
Akkor játszon a Grim Fandangoval. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
JA igen, arra emlékszem. :-D

Rafaelo
jah azóta is legenda lett belõle ! 😊

Sephi
Miert Rafaello azert nezet meg egy filmet mert elhangzott egy mondat magyarul benne 😄

Bandew
Micsoda pozitívumok! :-D

Bridget Jones naploja - Az elso szerintem jo volt, de a masodikon erzodik az, hogy ujra meg akartak fejni a tehenet es osszekapartak valami "story"-t. A Bankok Hilton-s epizod kicsit hulyen nezett ki, foleg a mesebeli befejezessel. (A gonoszt megtalaljak es megmentik a szegeny artatlan kiscsajt).

Nagyon nem kellett volna a masodik resz.

Renee-t megint jol elcsufitottak bar en soha nem tartottam igazan szep nonek.

5/10

Ps.: Van egy pozitivum is 😊 A film elejen magyar repulobol ugrik ki Bridget 😊

Csacsi
Sziasztok, bocsi a kiss offért, de nem tudja vki honann lehet letölteni ac3 codecet?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Loál János
<#eljen> Gratulálok.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Majd kihevered.

Ja es olvassa' vissza mert nem en voultam az elso 😛

Egyszer nézhetõ. Ne várj tõle túl sokat.

Loál János
Nem baj, már másodszorra teszi... 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kandurex
Get Carter. Stallone -s film. Ki mit halott vagy látott róla? Érdemes megnézni? Nem kapott túl nagy értékeléseket, de azért reménykedem. Szal? Vlki?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Azt kell, hogy mondjam lelõtted a legnagyobb SPOILERT!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Nekem addig teccet amig ki nem derult hogy egy ujjab bugyant UFOs film 😄

fifi
Forgotten

Sokkal nagyobb hülyeségre számítottam. Fõszereplõnõ hozta a formáját, benne nem kellett csalódnom.Érdekes elgondolásból, alapötletbõl sztem egész korrekt filmet csináltak.

!!!SPOILER!!!

autós ütközés, tetõ beszakadás, és ahogy a feka rendõrnõt felrántják az égbe! Na ezen majdnem befostam, pedig elég edzett vagy ilyen filmek terén. Ezen a verzión volt még pár kimaradt jelenet. Volt benne pár korrekt/játszótér/ de ahogy a gyerekszobába próbál bemenni, közben csapkodja a villám...Na az gáz volt, jó hogy nem került bele a végsõbe.
SPOILER OFF
jó szórakozás volt, tetszett az atmoszférája a filmnek.

8/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

magus
oceans twelve

nem olyan jo mint az 1, az egy nagyon jo film volt. itt felesleges az idougras, bar nincs annyi benne mint mondtak, a sztori sem annyira nagy szam. nezheto, de nem akkora atutes mintaz 1

7/10

Értem én, mirõl beszélsz, csak úgy érzem elbeszélünk egymás mellett.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az kellene csak 😊
Így is õszülök, hát még ha bankban melóznék 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egészen pontosan hogy is jön ez ide, ha a kettõ hasznát hasonlítjuk össze?

Blasta
Azé kicsit több vót, de tény, hogy lehetett volna jobb is.
Pl. a könyvtárat meg sokmás dolgot amit létrehozott meg se említik...

Sephi
Ja kihagytam ket elbeszelest es egy tousztot... bocsanat...
Meg hogy SPOILER.

Sephi
Alexander -

Tehat... khm mirol is szol ez a 3 oras film.

Elbeszeles , touszt , katonaknak beszed , elbeszeles , szonoklat , touszt , katonaknak beszed , elbeszeles , szonoklat , touszt , elbeszeles , touszt , touszt , katonaknak beszed , harc , szonoklat , touszt , elbeszeles , touszt , szonoklat , elbeszeles.

Remek film! Erdemes volt kiadni erte a penzt! ... faxomba inkabb mentem volna a parkba madarakat szamolni....

Blasta
köszönnyük mester!
melyik bankban melózol? <#vigyor1>

Bucser
De ha csak 20 milliód van egyetlen bank sem fog neked 180-at mellé hitelezni, hogy csinálj egy 600 misit jövedelmezõ filmet...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Neked sem tudok mást mondani: százelékkal számolni édeskevés.
Melyik cég jár jobban, aki x befektetésbõl 3x-et csinál, vagy aki 10x-bõl 30x-et. Melyik fog tudjni jobban befektetni? Hatékonyabban elkölteni a pézzét? Megforgatni a tõkét? Stb.
Itt nem a garantált szón van a hangsúly, mert semmi nem garantált. Persze, hogy óriási siker, ha egy kis film 20-ból 60-at hoz, de gazdaságilag akkor se tessék a tízszer annyihoz hasonlítani!

Oké.
Közgázra azért remélem a közeljövõben nem iratkozol be 😊

(Ami gazdasággal bármilyen szempontból kapcsolatos, ott nem a szorzó, hanem a profit számít.)

House of flying daggers - Nincs mese ez egy nagyon jol osszerakott film.

Rafaelo
szerintem kölcsönöket törlesztenek csak úgy éri meg anyagilag

Blasta
De, a világ legnagyobb biznisze a VALLÁS!
De itt nehogy vita legyen ebbõl!!! :-D

Bucser
Nem mindegy persze.. De mikor egy filmstúdió nem minden filmre ad 200 millát, hanem van amire csak 20-at akkor ha abból a 20-ból visszajön 60 az már mérsékelt siker.. persze vannak kakukktojások mikor alacsony költségvetésû filmek iszonyatos kasszasikert aratnak (lásd Blair Witch Project) De azokat nem a "multik" készítik, hanem független filmesek akik nem engedhetik meg maguknak a 20 millás költségvetést sem.. ezért náluk is agy szám, ha mgtérül a munkájuk... De most komolyan.. létezik olyan befektetés a technológián és a filmiparo kívül ahol garantálni lehet a 300%-os hasznot??? (nincs olyan nagykockázatú vállalkozás vagy befektetési alap ahova ha betszed a pénzed kb garantálja a 300%-os hasznot) Mert én nem nagyon tudok róla.. és viszonylag rövid idõ (1 év leforgása ) alatt... PL.: a Warner Bros-t a mátrix triológia húzta ki a szarból ugyanis befürödtek a többi nagyfilmjükkel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LezLee
De, komolyan gondoltam....
Tatyla
Szex,csajok,Ibiza

Hát szerintem egy kalap sz*r,egy-két poén és semmi több!
Ja és Ibizán nem ilyenek a bulik!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA