Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mi a francnak kell minden dínónak kurjangatni meg üvölteni meg morogni,engem ez is nagyon idegesít. Pl Az oroszlán üvölt amikor vadászik????
PSN ID.: Beegabor
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azért összességében jó vót.
6,5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN ID.: Beegabor
Ja és amúgy dinókat sem lehet klónozni. :-P
Ugyan magyarazza mar el nekem valaki hogy a picsaba halt meg mindeki a hajon amikor csak egy T-Rex volt? ugyertem ha marleharapta a kapitany uranak a kezet akkor azt jelnti hogy felsetalt a hajopultba? Amint alattam semmi kar nem esett a hajotoronyba. Es ha mar vgezett akkor visszasetalt a rakterbe? Vaze en csak most fogom fel mekkora tulzas volt az a jelenet.
Ugyertem nehez lett volna bedobni oda ket raptort es max aszontak volna hogy a t-rez ette meg oket vagy valami?
Paah...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A második pont volt az egyetlen -szerintem-fasság a filmben.
Elvileg a halott muter szelleme ütötte be az "i" betüt, másra nem tudtam gondolni....
Felesleges volt ezt berakni a filmbe szvsz.
De amúgy jó
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(Nemzet Aranya)
Nem rossz film, pereg - pörög, rejtvény - rejtély hátán, de. Már megint de. Cage fiút idáig olyan apró filmekbe szoktam meg, mint az Ál / arc vagy egy totál ismeretlen; Szikla, egy soha senki által nem hallott; Tolvajtempó. Mondjuk úgy, hogy a film nem volt képes kihasználni Cage képességeit. Nem volt elég látványos, se izgalmas, talán érdekesnek volt mondható. Ha TV -n vagy videón néztem volna, azt mondanám: egy fasza film, de nem vagyok benne biztos, hogy moziba való.
Szal..hmm....jó indulattal 6.6/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
En pl a Vissza A Jovobe c. trilogiat minden evben megnezem egyszer 😄
Ja de elotte lesz a Julisics Park Zwei amit en megnezek mert szeretem a Ian-t 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
AARGHH!!!!! nagyon tetszett!!!!
bar a grafika gyonyoru volt! nagyon tetszett de azert elviseltem volna normalis anime rajzokat is😊
zene cool!!
sztori nekem nagyon bejott!!!
szal 9/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon tetszett!
egy ket dolgot viszont nem ertek!
SPOILER!!!
1) Briareos ra valamiert megharakszik Deunan..
brios gyerek bocsanatot kert.. de itt elvesztettem a fonalat.. mi baj volt briareossal?? mit csinalt o???
2)a vegen beirodik az I beto a jelszobol..
miert is?? Briareos mond vagy ket mondatot is.. a felirat csak ennyi volt: Fogadd el igy!
szal akkor mi is volt ez?
Na mindegy, van ez így.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nekem nagyon tetszik, bár nem kéne, de valami mégis van benne. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Eleinte azt gondoltam, hogy feleslegesen van ez a film agyontömjénezve, mert nem is olyan jó. Szerencsére tévedtem. Ez nagyon jó film volt, elég jó alapötlettel, és hihetetlen jó megvalósítással/víziók-éber álmok/
SPOILER
ki és miért radírozta át a feka fejét a beléptetõ kamera filmjén? a néger csaj, hogy mentse Wasinghton barátunkat, mert tudta, hogy nem önszántából lõtt?? Ezt nem értem pontosan.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
En imadom oket de a TA-ban ketszer mosojogtam el!!!! Egy SP resznel meg van hogy erosen felnevetek.
A reszeges jeleneten azt hittem lefordulok a szekrol 😛
erre megszolal dodo: ezt xz tol tanultam ( xz: nemtom a nevet bocs..)
a lenyeg hogy megjelenik egy uj kep.. benne egy nagydarab japan csoka akalappal.. egyenesen a james bond filmbol erre megkerdezi xz hogy: TOLEM????
majd visszavalt a kamera dodora..
nah erre varjatok gombot.. ilyen carton networkos gyerekmesebe miert tesznek ilyen poenokat????????
Elég furcsa egy film, nincs benne akció, rohanás. Retro sci-fi feelingje van. A zene nekem nagyon bejött alatta, meg a városok látképei is teljesen beleillenek. Maga a történet, meg a "hatalom" belevitele nekem elég ekzotikusnak tûnt. Egyszer nézhetõ, de az biztos h nem az év sikerfilmje, elvont filmnek meg van jópár másik, amelyik populárisabb, és jobban "szerethetõ" film.
5/10
*hihi ** *
hmmm...hát nem rossz film, sõt nekem kifejezetten tetszett. Ben Affleck nagyot alakított a story hatalmas, megvalósítás is jó, néhol odanem illõ részek, de összegezve cool filmrõl beszélek. Érdemes megnézni...szövevényes krimis bûnügyis szerintem <#vigyor1>#vigyor1> ( 8/10)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
--------------
Nem is beszélve Gumicsaj ezerféle átalakulásáról.
(gumicsónak, ejtõernyõ, :-DDD)
SPOILER------------------------------------------
ötletességgel fûszerezték meg és nem az izomból nyomok le mindenkit mint Superman stílust nyomták😊 (pl.: amikor a ruhatervezõ csaj kifejti, hogy mennyire gáz és mennyi veszélye van a köppenynek halálra röhögtem magam és a végén még ott is van a slusszpoén😄😄)
És mér 2004?
Hmmm?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
És úgy mellesleg akciófilm kategóriában is 2004 elsõ legjobbjai köz van (ha nem A legjobb) :-)
Vagy mikor A Feleség ggügyög Jack Jack-nek(a kisbaba) és Dash megszólal -Mom!! You are making Wierd faces again.... Dada would you please tell her she is making weird faces?"
Nekem kifejezetten tetszett😄 (pláne mikor nem fér bele a kilövõkapszulába a hasa miatt😊
nah.. ez nem is volt olyan rossz😊
egesz jo kis mese.. igaz sokat rohogni nem lehetett, de ettol fuggetlenul tetszettek a karakterek szal coool..
7,5/10
Nos ezt mindekinek ajanlom! Talan ebben az evben egyike azoknak a muviknak amiket erdeklodesel es izgalommal neztem vegig. Semmi hulye amcsi clishe nem volt benne (viszont volt benne Mel Gibson 4 masodpercet) hanem vegig full szivatos akcio. Teccet maga az alap otlet , maga a boszu es vegul a befejezes. Nem unatkoztam egy percet sem!
1x nézhetõ családi film. Ha nagyon unod magad megnézed kategória.
Kis gyerekek biztos élvezik.