Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Jó most nem olyan élethûségre gondoltam.
Meg mi a francnak kell minden dínónak kurjangatni meg üvölteni meg morogni,engem ez is nagyon idegesít. Pl Az oroszlán üvölt amikor vadászik????

PSN ID.: Beegabor

Bandew
Hát igen, nem valami élethû, hogy emberek raptorok elõl menekülnek a dzsungelben. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Megnéztem a Gothikát. Kicsit félelmes vót, meg izgis, de semmi több.
Azért összességében jó vót.
6,5/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Seth
Az tényleg oltári hülyeség. Hogyan fért be oda a Rex-nek akár csak a feje is,a kabin totál sértetlen volt. Megúgy az egész film nagy blõdli.A raptorok úgy viselkednek mint valami mészárosok,nem túl élethû....

Bandew
Ez nekem is eszembe jutott, bár én elintéztem annyival a dolgot, hogy ez egy kalandfilm. :-D
Ja és amúgy dinókat sem lehet klónozni. :-P

Sephi
Jurassik Park 2-rol...

Ugyan magyarazza mar el nekem valaki hogy a picsaba halt meg mindeki a hajon amikor csak egy T-Rex volt? ugyertem ha marleharapta a kapitany uranak a kezet akkor azt jelnti hogy felsetalt a hajopultba? Amint alattam semmi kar nem esett a hajotoronyba. Es ha mar vgezett akkor visszasetalt a rakterbe? Vaze en csak most fogom fel mekkora tulzas volt az a jelenet.

Ugyertem nehez lett volna bedobni oda ket raptort es max aszontak volna hogy a t-rez ette meg oket vagy valami?

Paah...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
ja ismétlés ismétlés hátán

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Vaze ha mar leadjak a Jurassic Park elso ket reszet akkor a harmadikat miert nem akarjak...? Mert jovo vasarnap Swarci muvi lesz 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
A halott muter szellem nem gépelt be semmit viszont a halott muter személyisége alkotta Gaiat... Tehát róla modellezték.. Így kb olyan volt mint a MAGI az Evangelionban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Apró filmekbe? Remélem csak vicceltél ... 😛 Ál/Arc, Szikla powaaaa 😄
Blasta
Spoiler!!!

A második pont volt az egyetlen -szerintem-fasság a filmben.
Elvileg a halott muter szelleme ütötte be az "i" betüt, másra nem tudtam gondolni....
Felesleges volt ezt berakni a filmbe szvsz.
De amúgy jó

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kandurex
Nicholas Cage - National Treasure
(Nemzet Aranya)

Nem rossz film, pereg - pörög, rejtvény - rejtély hátán, de. Már megint de. Cage fiút idáig olyan apró filmekbe szoktam meg, mint az Ál / arc vagy egy totál ismeretlen; Szikla, egy soha senki által nem hallott; Tolvajtempó. Mondjuk úgy, hogy a film nem volt képes kihasználni Cage képességeit. Nem volt elég látványos, se izgalmas, talán érdekesnek volt mondható. Ha TV -n vagy videón néztem volna, azt mondanám: egy fasza film, de nem vagyok benne biztos, hogy moziba való.

Szal..hmm....jó indulattal 6.6/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PetruZ
Az elején azért vannak benne poénok (fõleg mikor Bannister még viccesre veszi a dolgot a "szellemûzéssel"), bár késõbb jacksoni módon eldurvulnak a dolgok a gyilkos szelleme és a barátnõje miatt. A legvégén pedig az a lepukkant kórház már nagyon ott van a szeren, hátborzongatóan néz ki.
Sephi
Pe'g naon jo film. Oszinten ez a film tartozik azok koze amit akarhanyszor megnezhet az ember eleteben szerintem nem valik unalmassa. Ugyertem ha egyszer ketszer emgnezed egy evben.

En pl a Vissza A Jovobe c. trilogiat minden evben megnezem egyszer 😄

Ja de elotte lesz a Julisics Park Zwei amit en megnezek mert szeretem a Ian-t 😄

Na jó, kap akkor még egy esélyt, a múltkor 20-30 percig bírtam, de lehet, hogy rossz hangulatom volt és nem voltam elég kitartó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Sose volt még ilyen!!!!!!2

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
Appleseed

AARGHH!!!!! nagyon tetszett!!!!
bar a grafika gyonyoru volt! nagyon tetszett de azert elviseltem volna normalis anime rajzokat is😊
zene cool!!
sztori nekem nagyon bejott!!!
szal 9/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon tetszett!

egy ket dolgot viszont nem ertek!
SPOILER!!!

1) Briareos ra valamiert megharakszik Deunan..
brios gyerek bocsanatot kert.. de itt elvesztettem a fonalat.. mi baj volt briareossal?? mit csinalt o???
2)a vegen beirodik az I beto a jelszobol..
miert is?? Briareos mond vagy ket mondatot is.. a felirat csak ennyi volt: Fogadd el igy!

szal akkor mi is volt ez?
Hû, az nagyon király film. Sztem Michael J. Fox legjobb filmje a Back to the Future mellett. Gyorsnam eg is nézem DVD-n.

Én viszont akkor most nem értenék egyet 😞
Na mindegy, van ez így.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Ne felejtsük el, hogy maga Peter Jackson rendezte.
Nekem nagyon tetszik, bár nem kéne, de valami mégis van benne. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Seth
A Cinema 100%-ot adott rá annó!!!!!

Valóban jó kis film - a magyar címe Törjön ki a frász! - nem nagyon emléxem már rá, de inkább izgalmas filmként ugrik be mint humorosként...
PetruZ
Elõre szólnék, hogy aki még nem látta a The Frighteners c. filmet, az holnap este bepótolhatja (rtl klub, 22:20). Michael J. Fox (fõszereplõ), Peter Jackson (rendezõ), Danny Elfman (zene), tûrhetõ sztori, jó poénok (pl. a Bíró nevû szellem szövegei, no meg az elmaradhatatlan fekete kisebbségi, aki itt azért simán elviselhetõ), ... ennek ellenére elég elfeledett film - szerintem méltánytalanul. Valamikor tavaly írtam már itt róla, nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
Encore
Pontosan azért csinálták, mert nem õ volt a hibás hogy ezt tette. Egyébként a film egy remake az eredeti Mandszúriai jelölt 1965-ös és pár hete volt az Mtv 1-en!
fifi
Mandzsúriai jelölt

Eleinte azt gondoltam, hogy feleslegesen van ez a film agyontömjénezve, mert nem is olyan jó. Szerencsére tévedtem. Ez nagyon jó film volt, elég jó alapötlettel, és hihetetlen jó megvalósítással/víziók-éber álmok/
SPOILER
ki és miért radírozta át a feka fejét a beléptetõ kamera filmjén? a néger csaj, hogy mentse Wasinghton barátunkat, mert tudta, hogy nem önszántából lõtt?? Ezt nem értem pontosan.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
SP szerintem lesz csak lehe nem egyutt csinajak. Stone nem is nagyon volt jelen az utobbi idoben 😞 Mindig az zavarta hogy Trey-t pl mindehol elobb vettek mint ot pedig ha nem tudtad Stone volt az aki kitalalta SP-ot. Trey csak tovabbfejlesztette.

Nem lesz tobb SP? 😞

Az biztos, hogy a SP-t nem kozeliti meg. En total mas veget vartam a filmtol. Nem is azon rohogtem, hogy probalnak gorbe tukrot allitani az amerikai politikanak, hanem inkabb a beszolasokon (angol) es a jeleneteken. Amugy tenyleg nem nagy szam.

Sephi
Remelem tudol angolul.

ELEG SZOMORU

Bar lehet egy ujjab hulye vicc ahogy ok szoktak 😄

Sephi
Nem akarok kotekedni de ovon aluli utes volt az a film (?). Annyira gyenge es eroltetett volt hgoy mar fajt. MAradtak volna inkabba fiuk a South Park-nal. Ha egy uj SP filmet csinaltak volna nagyobb sikeruk lett volna.

En imadom oket de a TA-ban ketszer mosojogtam el!!!! Egy SP resznel meg van hogy erosen felnevetek.

artschiatwork
Tapló télapó

Hát... többet vártam ettõl a filmtõl. Volt benne 1-2 jó poén, de ennyi.
4/10

Erõsen felejtõs. Már bánom, hogy pénzt adtam ki rá. Majd megdöglöttem, mire végigkínlódtam a moziban.

Blasta
Kamerás verziót nézted, vagy van már jobb?

Blasta
Mert a looney toons készítõi is narkóznak :-)

Team America - Beszaras 😊
A reszeges jeleneten azt hittem lefordulok a szekrol 😛

CSOCSO
masik erdekes dolog.. eppen bekapcsolom a tv-t erre a cartonn network ment. es benne a dodo kacsa... lohaton lovoldozik zorrokent majd eldobja a kalapot es ezzel leuti a dagi (gracia ormestert) cucu malacot..
erre megszolal dodo: ezt xz tol tanultam ( xz: nemtom a nevet bocs..)
a lenyeg hogy megjelenik egy uj kep.. benne egy nagydarab japan csoka akalappal.. egyenesen a james bond filmbol erre megkerdezi xz hogy: TOLEM????
majd visszavalt a kamera dodora..
nah erre varjatok gombot.. ilyen carton networkos gyerekmesebe miert tesznek ilyen poenokat????????
National Treasure - Nem rossz film.

magus
nyóckerrõl tud vki vmit- jo film?

nemcsakfeel
CODE 46

Elég furcsa egy film, nincs benne akció, rohanás. Retro sci-fi feelingje van. A zene nekem nagyon bejött alatta, meg a városok látképei is teljesen beleillenek. Maga a történet, meg a "hatalom" belevitele nekem elég ekzotikusnak tûnt. Egyszer nézhetõ, de az biztos h nem az év sikerfilmje, elvont filmnek meg van jópár másik, amelyik populárisabb, és jobban "szerethetõ" film.

5/10

*hihi ** *

Sil3nt
Felejtés bére

hmmm...hát nem rossz film, sõt nekem kifejezetten tetszett. Ben Affleck nagyot alakított a story hatalmas, megvalósítás is jó, néhol odanem illõ részek, de összegezve cool filmrõl beszélek. Érdemes megnézni...szövevényes krimis bûnügyis szerintem <#vigyor1> ( 8/10)

Bucser
Szerintem király kis film de ne nyomjuk szét a topicot😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
SPOILER
--------------

Nem is beszélve Gumicsaj ezerféle átalakulásáról.

(gumicsónak, ejtõernyõ, :-DDD)

Blasta
Teezst nemértheted JANCSI!

Bucser
mert 2004-es film😊 De nekem különösen az tetszett, hogy

SPOILER------------------------------------------

ötletességgel fûszerezték meg és nem az izomból nyomok le mindenkit mint Superman stílust nyomták😊 (pl.: amikor a ruhatervezõ csaj kifejti, hogy mennyire gáz és mennyi veszélye van a köppenynek halálra röhögtem magam és a végén még ott is van a slusszpoén😄😄)

Loál János
Micsoda?
És mér 2004?
Hmmm?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Igen, egyértelmûen felnõtt poénok voltak benne, amiket gyerek nem nagyon érthet...
És úgy mellesleg akciófilm kategóriában is 2004 elsõ legjobbjai köz van (ha nem A legjobb) :-)

Bucser
Szerintem a poénok is jók voltak mikor a kölykökkel veszekszik az anyjuk az asztalnál, hogy viselkedjenek normálisan és a kiskölök visszaszól, hogy: " Hogy a francba legyünk normálisak mikor ebben a családban senki nem tud semmit arról, hogy mi a normális Jack jack-en kívül, de õ a mai napig nem tud beszélni!!"

Vagy mikor A Feleség ggügyög Jack Jack-nek(a kisbaba) és Dash megszólal -Mom!! You are making Wierd faces again.... Dada would you please tell her she is making weird faces?"

Nekem kifejezetten tetszett😄 (pláne mikor nem fér bele a kilövõkapszulába a hasa miatt😊

CSOCSO
Incredibles

nah.. ez nem is volt olyan rossz😊
egesz jo kis mese.. igaz sokat rohogni nem lehetett, de ettol fuggetlenul tetszettek a karakterek szal coool..
7,5/10
Sephi
Paparazzi -

Nos ezt mindekinek ajanlom! Talan ebben az evben egyike azoknak a muviknak amiket erdeklodesel es izgalommal neztem vegig. Semmi hulye amcsi clishe nem volt benne (viszont volt benne Mel Gibson 4 masodpercet) hanem vegig full szivatos akcio. Teccet maga az alap otlet , maga a boszu es vegul a befejezes. Nem unatkoztam egy percet sem!

Pán Péter (film)

1x nézhetõ családi film. Ha nagyon unod magad megnézed kategória.
Kis gyerekek biztos élvezik.