106843
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jabar
    Az animáció (cgi is) is "3d" kamera nézeten kersztül van renderelve, csak épp virtuális 3d kamerával (kb mintha 2 kamera lenne a szemed helyén).
  • MrAndree
    Én csak jövö szombaton fogom, de csak ide járok filmes véleményeket olvasni (persze spoilermentes kritikákat olvasok máshol is) szóval itt remélem senki nem kezd el spoilerezni. :)
  • Zephyr Retiring
    Justice League (Az Igazság Ligája) 3DBD 2017 IMDb

Nyissunk is egy szép kis spoilerrel alatta a saját példányommal

Megkésve kissé bár, de el nem késve ezt is letudtam

Séma a szokásos, nagyon ne is ragozzuk: pár szuper képességgel megáldott ipse (és egy nő) megmenti a világot.
    Remélem nem hagytam ki semmi egyéb lényeges fontosat

Kedvencem Villám, úgy ahogy van: kicsit ő sem találja a helyét a nagyvilágban (pont mint sokan mi is)
    Amúgy továbbra sem kaptunk választ, hogy akkor most Aquaman tud beszélni a halakkal vagy sem?
    Az nem válasz, hogy a víz nyelvén viszont ért..

Öröm az ürömben, hogy az előzményfilmek közül egyedül a legkorábban készült Batman-t láttam csupán, mégis érthető volt a film.
    Mondjuk sok ész amúgy sem kell hozzá..így a vége is egyértelmű volt.

Folytatásokat szerintem hanyagolom, mert..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Superman feltámasztásával a molekulákra történő szétrobbanás esetét leszámítva, bármelyik szereplő halála értelmét vesztette ezek után..

Végezetül a "kihalóban lévő" 3D-ről pár szösszenet: volt pár nagyokos, aki azt említette, hogy csak a valódi 3D kamerákkal felvett 3D filmek adják meg azt a 3D élményt amit kell. Mondjuk ezzel eddig sem értettem egyet (már ha csak a 3D animációs filmeket is nézzük, ami ugye eleve nem kamerákkal lett forgatva) de ennél a filmnél kifejezetten jó élmény volt térhatással végignézni a 2 órát
    Akkor is, ha a film java csak CGI. A látvány az látvány, ha valódi, ha virtuális.
    Főként a jó 3D miatt feljebb pontoztam:
    10/7.
  • Tatyla
    Mondjuk örülök hogy tegnap este már láttam a Bosszúállókat, de szerintem így is lesz pár segg aki szét spoilerezi a netet
  • Dynamic
    Nem tudom az új Avengersnek van-e köze a képregényhez (a trailer alapján nem úgy tűnik), de spoliler mentesen úgy írhatnám, ott pl. nincs nagy súlya annak, hogy meghal néhány szuperhős. Kíváncsi vagyok, hogy itt így lesz-e.
  • Tatyla
    Én tegnap este premier előtti vetítésen voltam és igen ilyen érzésekkel jöttem ki, és amennyire kiszámíthatatlan ez a rész annyira lehet már tudni előre mi lehet a második epizódban majd
  • mégvadabbdisznó
    Hű, de cinikusak vagyunk. Szó sincs huszadrangú karakterről. De ha vettél volna egy hangyafasznyi fáradságot (hogy stílusos legyek) és elolvastál volna bizonyos színészekkel készített egy-két interjút, akkor nem tetted volna fel ezt a debil kérdést.
  • Riddick21
    Hát szerintem nézd meg, és utána pofázzál. Sőt, kérlek, gyere vissza ide, és adjál számot arról, hogy még mindig így látod-e.
  • Kongy
    Benne sincs a filmben.
  • Tikal #99883
    hu, meghal a hangyaember, vagy valami huszadrangu karakter?

marketing bullshit
  • LasDen #99882
    John Rambo

Évekig szólt arról a fáma, hogy Sly próbál összehozni egy utolsó Rambo filmet, de igazából nincs értelme. Ez a film ha nem is akar nyíltan az lenni, de jó lezárást nyújt Rambo történetének.
    Ahogy az elején fura mód egyből kiszúrja és ráizgul a csajra az egy kicsit creepy. És csak tetézi a dolgokat, hogy a "csávója" egyből féltékeny, ingerlékeny, ha a csaj beszélni próbál Ramboval. De hogy miért azt nem igazán érteni.
    Aztán jön a darálás és ott aztán nincs kegyelem. Nem gyakran látni ilyen naturalista darálást, mint amit itt rendez Rambo. Aztán végre hazatér emberünk, így lezáródhat a történet...

6.5/10

Ace Ventura: When Nature Calls

7.5/10
  • LasDen #99881
    A Fekete párducról is úgy jöttek ki, hogy a Polgárháború óta a legjobb Marvel film. A hype nagy, a többi meg majd kiderül...
  • Synchronous
    Ahogy most megnézegettem az új Bosszúállók sajtóvetítéséről kiszállingózó egyének kritikáit, azt hiszem tényleg minden idők legjobb Marvel filmje közeleg. Ugyanis egybehangzó üdvrivalgásként fogadták a filmet. Többen mondták hogy kibaszol magaddal, ha most nézed meg az új részt és nem várod meg a folytatást, mert voltak akik káromkodtak a végén, mert nagyon nézték volna még. Igaz, így is 150 perc a játékidő, de fél órának lehet majd érezni.

Thanosról egyértelmű dicshimnuszok hangzottak el, mert végre egy főgonosz akinek van dimenziója, van a karakterének mélysége, egyértelmű és érthető motivációi vannak, és annak ellenére hogy anti-hero, vannak érzelmei, és van morálja...

Aki tehát azt hitte, hogy a csávó csak egy pszichopata aki mindenkit le akar gyakni, az nagyot téved. És amit mindenki várt: végre egy Marvel film amiben igazi tétek vannak... végre meglépte a Marvel, amit még eddig nem: ez bizony áldozatokat követelő háború lesz... nem lesz finomkodás, nem lesz vicceskedés (mármint a film alaptónusa nem lesz olyan), hanem nagyon odateszik azokat a bizonyos jeleneteket... egyesek kijelentették, hogy sokakat sokkolni fog a sztori és a látvány. Persze sejtettük, hogy most már szintet fognak lépni, mert nem lehet minden rész egy könnyed habostorta, néha váltani kell... és ezt a váltást úgy kell érteni - a szóban forgó kritikusok szerint - hogy a 4-dik Avengers végével egy új storyline kezdődik, teljesen más felállással.

Én szeretném minél hamarabb megnézni a filmet, de félek hogy csak felbasznám magam rajta, mert ahogy mondják a vége az nagyon durva lett, és kb. 1 évet kell álmatlanul végigforgolódni, hogy megtudjuk mi lesz a folytatás.
  • Bokafix2
    Wheelman (2017)

Olyasmi mint a Baby Driver, annyi különbséggel, hogy itt még kevesebb alkalommal hagyjuk el a kocsi belső terét. A sztorit nagyrészt a telefonbeszélgetésekből lehet kihámozni. Szerintem tisztességes iparosmunka lett.

7/10
  • DantszEE
    A hangja valami iszonyú fasza lett!
    Vizuálisan meg ez ugrik be róla.:D
  • cylonflatus
    A The Crossing c. sorozatot ha nézi valaki, egy-két szót ejtene róla?
  • LasDen #99876
    3 Days to Kill

Sokan leszólták a filmet anno, de nekem már akkor is tetszett. A casual, kissé unorthodox, leszarom hozzáállás, amivel gyilkolászot, nyomozott, nekem bejött. Kellemes film, nincs túlzott nagy nyomás a sztorin sem...

6/10

Lazarus-project

Nem nagy oda figyeléssel néztem, de így sem volt azért nehéz követni. De mikor aztán jöttek a fordulatok, akkor azért felkaptam a fejem, hogy mik történnek itt. A vége felé egy kis Vihar sziget feeling is volt, pedig az akkor még 2 évre volt az elkészüléstől. Érdekes csavar, nem túl érdekes filmben. Ez mentett rajta valamennyit...

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    "Jumanji 3 Confirmed For Christmas 2019 Release Date"

Várom sok szeretettel.
  • tigeroo
  • CalebJoe
  • BenedekFeco
    Straight Outta Compton

Jaj, a tinédzser korom, meg az egész 80as-90es évek, amikor ez az egész hiphop őrűlet betört az országba. 100%-ban a nosztalgia meg az elfogultság miatt, de ez ütött. Méghozzá nagyon.
    Csak 1 dolog miatt nem fullos a film. A percenkénti "gettóbratyizós-kezelés-öleléstől", meg a 2 percenként előforduló Nigga-Momentektől a 2,5óra végére már majdnem arcidegzsábát kaptam.
    Ezt leszámítva, minden más a toppon van. A sztori, a figurák, a dráma, a zene. Minden.

9/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Masterminds" - (Lángelmék) - 3/10
    (2018.04.22-23) (95 perc, amerikai) - Action, Comedy, Crime

Director: Jared Hess
    Writers: Chris Bowman (screenplay, story), Hubbel Palmer (screenplay, story), Emily Spivey (screenplay, story)
    Stars: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson

Leszarom, hogy valóban megtörtént eseményeken alapul, amikor a film végi blooper-ek szórakoztatóbbak, mint maga a film...
    Senkinek sem ajánlom, ha eddig még nem látta. Senkinek!
  • hapi
    Den of thiefs

+1 pont mert nem volt bele erőltetve egy "erős női karakter"
    így is csak 6/10 mert a közepe lassú.
  • Sequoyah
    Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Szerintem egy rendkivul alulertekelt film, tobbet erdemelt mint amit kapott. De a hibai amiktol elbukott azok valoban leteznek, de nekem ezektol fuggetlenul tetszett.

Rossz:
    - Sok kis jelenetben, plusz egy nagy fel oras teljes mellekszalban teljesen elkalandozik a cselekmeny a foszaltol. Ha ez egy sorozat lenne, akkor erdemelne egy kulon reszt ez a mellekszal, de filmkent csak varom hogy legyen mar vege, mert engem az erdekelne, hogy hogyan oldjak meg a fo problemat.
    - Tul tomeny, tul fantaziadus sokszor. Tul gyorsan kovetik egymast az egyebkent kulonkulon teljesen jopofa otletek es esemenyek. De igy egybe rankontve nehez megemeszteni oket.
    - A foszereplo szineszek hat... nem mondom hogy rosszak, sot a csaj kifejezetten jol alakit. De egyszeruen nem tudom elhinni roluk hogy ezek tapasztalt, hetprobas szuperugynokok, egyszeruen a srac tul tejfolosszaju ehhez. Foleg ha Bruce Willishez hasonlitjuk oket az Otodik Elemben. Ha ragaszkodunk a szineszekhez, akkor inkabb mondjuk azt hogy frissen vegzett evfolyamelso kadetok elso kemeny kuldetese ez amibe belecsoppennek akaratlanul.

Jo:
    - Nagyon tetszik az univerzum amit alkottak. Sok filmet es sorozatot el tudna viselni, kar hogy itt most csak egy gyors izelitot kaptunk belole. A kepregenyolvasok biztosan ezert is imadjak, es ok kapnak is belole boven.
    - Jo a sztori. Nem tul klises, viszont izgalmas.
    - A latvany kicsit rajzfilmes, de jo.
    - Fantaziadus. A Galaxis Utikalauz jutott eszembe folyton, abban voltak olyan jo otletek, mint ebben a filmben. A film kezdeti tobbdimenzios vasar otlete es megvalositasa szerintem zsenialis, de azt hiszem kell intelligencia ahhoz hogy megertsuk. Sok ember csak kapkodda a fejet hogy most akkor itt mi a franc is tortenik... (vegul ez a fantaziadussag valt a fent emlitett hatrannya is...)

Egyebkent nagyon hasonlo a Guardians of the Galaxy-hez, szoval csak par valtoztatas kellett volna hogy trendibbe es versenykepesse tegyek, es ez is legalabb akkora siker lenne. Vagy csak a 'Marvel' plecsni magaban eleg hogy valami sikeres legyen ma, akkor is ha a film nem eleg jo hozza?

Na mind1, a lenyeg hogy a Valerian hibai nagyon is valosak, de ettol fuggetlenul tetszett, es sajnalom ha nem lesz folytatasa.

7/10
  • LasDen #99868
    producereket nemtom, de sok közeli van. Amúgy nem nagyon rémlik már sok belőle... :D
  • Jim Morrison
    kb 15 percet láttam a filmből, nem ebben sorakozik fel vagy 20 producer a film elején? meg olyan kameranézetek vannak, hogy a háttérből szinte semmit sem látni, mint valami nagyon low budget filmnél.
  • LasDen #99866
    Extraction

Bruce Willis filmnek álcázott szar. Van vagy 5 perce a filmben. Amúgy egy csávó meg Gina Carano osztják a fejeseket. Kár hogy ebből a csajból nem lett akciósztár. A tudása is megvan hozzá és még jól is néz ki...

4/10
  • BenedekFeco
    No para, ezzel nem vagy egyedül.
  • CSOCSO
    Mivel nekem a szeretteim es legjobb barataim rohognek olyanokon ami nekem nem vicces ezert nem itelkezem. mindenkinek mas vicces. A felesegemmel (es fiammal) tegnap neztuk ezt az angol Peter Rabbit filmet; eloszor is en kernek elnezest a film miatt! A film amugy annyira gagyi volt, hogy inkabb bealudtam rajta es nem is kivanon soha tobbet meglesni. De amig lattam a felesegem jokat rohogott olyanokon mint pl amikor a ket nyul kidugta a fejet a nadrag zipzarjan
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.04.23. 14:08:01
  • BenedekFeco
    10x10

Most vagy én vagyok rosszul bekötve, de ez egyáltalán nem volt rossz. Nem értem a 4,8as átlagot, meg a lehúzó kritikákat. Na mindegy...
    Teljesen jó kis elrablós film, amibe beleraktak egy megcsavart csavart, amit a végén még egy kicsit megcsavarnak. Persze semmi eget rengető újdonság, és sajnos nagyon sok mindent elspoilerez a trailer is, de van benne pár apró "wait, what?" -pillanat.
    Nekem tetszett.

7/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.04.23. 14:06:02
  • BenedekFeco
    Nálam sem az a jelenet viszi el a humor Oscar-ját. És a "nem röhögtem ilyen jót" is kimerült egy halvány he-he-he-ben, de mégis olyan jópofa kis jelenet volt a végig vérkomoly film kellős közepén.
    Azzal viszont tényleg nem túloztam, hogy a Bad Boys2 (2003) óta, ez volt az első ilyen típusú jelenet, ami bármiféle reakciót kiváltott.
  • CSOCSO
    valszeg neked szar a humorod. De ne felj.Nekem sem randult meg egy arcizmom sem a jelenettol.
    De amugy nap mint nap latom ismeroseimet megosztani videokat a facebukon, millio LOL-al meg rohogogorcsos emodzsikkal.... En meg vegig nezem pokerarccal... :/
  • LasDen #99860
    Highlander

A film amiben egy francia-amerikai játszik egy skótot és egy skót játszik egy egyiptomit/spanyolt...
    Ettől függetlenül jó. Bár magáról a viadalról és az egész hogyanjáról, miértjéről nem igazán esik szó. Ami nem feltétlenül baj, csak jó lenne tudni miért megy ez az egész. Kurgan sem volt igazán elmélyítve azon túl, hogy ő a gonosz és mindent utál és egy mocsok állat és gonoszkodik.
    Nem bánom ha tényleg lesz remake. Bőven elfér mai változatban is és David Leitch nem lenne rossz választás...

7/10
  • Bokafix2
    Ha már itt tartunk, elevenítsük csak fel azt a Bad Boys-os csajozós jelentet...

• IMYke2.0.0.0
    "Menni fog? Segítsek? :)"

Nem, nem szükséges felmásznod...
  • BenedekFeco
    Ahelyett, hogy teljes diagnózist állítasz ki az életemről, mi lenne ha az egész mondatot próbálnád értelmezni... Menni fog? Segítsek? :)
  • IMYke2.0.0.0
    "jeleneten nem röhögtem ilyen jót a Bad Boys 2 óta"

Abszolúte nem sértésnek szánom, de akkor elég szomorú életed lehet... :(((
  • BenedekFeco
    Den of Thieves

Ha 30-40 percet kivágtak volna belőle, nagyon jó film lehetett volna. Így csak egy tisztes iparosmunka, pedig állat, ahogy elindul.
    "Kissrác elhívja apuci lányát randizni"- jeleneten nem röhögtem ilyen jót a Bad Boys 2 óta.

6/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.04.22. 21:05:18
  • LasDen #99854
    Déjá Vu

Olyan lendülettel pörögnek Tony Scott filmjei, hogy igazán élvezet nézni őket. Még mikor csak a monitor előtt ülnek és pörgetik jobbra-balra a kamerát, annak is olyan lendülete van, hogy nem lehet beleunni a filmbe. Persze nem egy zseniális alkotás, de megteszi, és korrekt időutazós film lett.

6.5/10

A test rablók támadása - 2007-es kiadás (The Invasion)

Vannak könyvek, amikre hollywood valamiért nagyon rá van izgulva, így aztán néhány évtizedenként valaki mindig előveszi. '55-ös megjelenése óta ez a 4. body snatchers feldolgozás. Most Kidmannel és Daniel Craiggel. Szerintem rendben van a film. Nem túlságosan jó, de a problémák sem olyan szembetűnőek. Egyedül a gyerek az, aki idegesítő egy kicsit.

6/10
  • Shep
    Nekem tetszett az a film mikor pár hónapja láttam.