Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eredetileg mást szerettem volna nézni, de tudjátok hogy van ez ott, ahol egy nő szépen néz rád<#nevetes1>#nevetes1>
Csak az az áldott jó szívem ne lenne<#hehe>#hehe>
Magam is meglepődtem rajta, de ez nekem is tetszett..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha elgondolkozom magam is, hogy lehetséges e mások akaratát csupán a szemünkkel manipulálni..igazából itt olyan volt, mintha nem hipnózis alatt történne aminek történnie kellett..
Legyen egy 10/8 kezdetnek..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
I dislike Jurassic World. Here's one of the many reasons why.
redditen vót
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.04. 19:32:22
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az a kislány minek?
Az egész film egy gyerek okádás!
Olyan kis édes, simogatni való apróság, melyet tök jó nézni, minden bárgyúsága ellenére. Volt pár erősebb pillanata (pl. a bálra menet a beszélgetés a kocsiban), és bár volt néhány cikibb jelenete is, de egy percre nem tudott fájni (ezeken jól adagolt humorral kísért át), végig lekötött, szórakoztató darab volt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát nem is tudom. A helyzet az, hogy nagyon előítéletes vagyok a történettel szemben. A régi filmeket ki nem állhatom. Oltári baromságnak tartottam, soha nem tudtam megbarátkozni a történettel. Pedig többször is láttam őket. Az irritáló és a nevetséges kategóriát képzik nálam.
Ez valamivel jobb, bár ebben a részben is hatalmas baromságok vannak. (pl. egy csapat majom épphogy ellop gépfegyvereket, már tudnak is vele lőni, sőt célozni, meg újratölteni.... naneee - azért ez sok volt) A látvány viszont zseniális. A vége is tetszett.
Nem tudom mennyire pontozzam, mert végig tudtam ülni úgy, hogy egyszer sem jutott az eszembe, hogy kikapcsoljam. Végül is egynek el is ment.
5-6/10
(5 alatt nálam azok a filmek vannak, amiket valahol kikapcsolok mert annyira szar)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És milyen atomdurva bossok voltak benne. Vért lehetett izzadni tényleg.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/nem, ehhez sem "értek" /nem ismerem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De lehet, hogy nekem is újra kéne nézni :-D
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Na jó, kinek volt ekkora befolyása, hogy ezt a filmet így feltolja?
Teljesen átlag forgatókönyv, túl buta minden jelenet, hogy hiteles legyen (pl. a bírósági tárgyalás a végén wtf?), túl felszínes az összes karakter, hogy bárkivel is szimpatizálni vagy unszimpatizálni lehessen. És a zenék, amik az egész sztori alappillérei lennének, rém unalmasak egytől egyig.
Egyébként szvsz megtévesztésig próbál hajazni a 2011-es Drive-ra, és hát minden ami ebben a filmben szar, az ott hibátlanul működött, lehet pár dolgot elleshettek volna belőle.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
1. már nagyon sok a gázsija, nem éri meg a stúdiónak, nem hoz annyit a neve mint amennyit elkér hogy ott legyen.
2. amióta átlépett a bosszúállók 1-ben a féreglyukon azóta nem találja a helyét. hibát hibára halmoz, gyakorlatilag rengeteg dolgot elkúrt azóta is (előtte pedig ugye a stark industries fegyvereit használták a terroristák) - szokóvia, ultron, polgárháború.
egy cikk össze is szedte a "bűnlajstromát" tony stark is the true villain
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.11.30. 13:42:13
Downey is kiöregszik ebből (mégha nem is kell semmit ugrabugrálnia a szerepért), ő a legesélyesebb, hogy elhasal.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És ez filmen sincs másképp szerintem. Főleg hogy a színészeket nem lehet a végtelenségig használni. Nem sok jelentőség teljes halál volt eddig a Marvel filmekben, mert hát a folytatások felülírják a történetek ilyetén kimenetelét. De mostanra elérkeztek egy pontra, ahol meg kell lépni egyesek kihúzását a sorból. Vagy azért, mert történetileg már nem lehet hova fokozni az övéket, vagy ha másért nem, akkor azért, mert ez egy dramaturgiailag megfelelő pont hozzá.
Ebből fakadóan Tony és a Kapitány a két legfőbb esélyes az elhalálozó szerepére. Nem hiszem, hogy mindkettő halálát meglépné a Marvel, de az egyik halála miatt a másik nyugdíjazza magát, így írva ki őket a továbbiakból. És ott van Marvel Kapitány, Sólyom vagy Bucky, akik átvehetik így vagy úgy az ő szerepeiket...
-Thanos felrakta a space gem-et is a kesztyűre, azt a Nova hadtest őrizte. Amikor Thor bámul ki az űrhajóból az valószínűleg a Xandar maradványa
-Úgy látszik hogy a "Get this man a shield" után valamilyen Wakandai alkarvédő/közelharci fegyver van Steve karján, elég fasza kis fegyó lesz
-Vision még azelőtt volt emberi alakban, hogy kivették volna a követ. Képes emberi alakot felvenni, hogy elvegyülhessen. Ott van a fejében lehet látni. hogy túléli-e kérdéses.
-Thort és csapatát nyilván megtámadják és Thort valahogy a Galaxis Őrzői találják meg, Banner a Földre kerül és elég szépen bevágódott úgy tűnt. Loki meg tudja nincs esélye Thanos ellen és inkább átadja a követ, hogy mentse magát. Azt még a fene se tudja, hogy végül ki mellé áll. Meg minek csalta volna oda Thanost? Strange kövéért úgyis oda kell mennie.
-Egy trailerbe nem zsúfolták bele még Ant-Man karakterét is. Sokan hiányoznak még de biztosan ott lesz.
-Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a sorozat szereplői nem fognak feltűnni az már túl sok karakter lenne. De remélem téves az infó.
-Szerintem ebben a részben már hullani fognak a fejek rendesen de végül Thanos legyőzése után szépen visszahozzák a karaktereket. Jellemző a Marvelnél, hogy ha valaki meghal az nem jelent semmit úgyis feltámad valahogyan.
Kissé csalódottan jöttem ki erről a filmről, az eleje jól indult, aztán volt benne néhány igazán ütős akciójelenet, amiért megérte moziban nézni, de egy nagy, értelmezhetetlen összevisszaság lett a vége, nem értettem egyáltalán, hogy mit is láttam most. Aztán pár óra alatt sikerült kiraknom a puzzle-t, hogy az egyes szereplők, események, helyszínek mit is szimbolizálnak valójában, és hogy az igazi történet egészen másról szól, amit így valószínűleg soha más filmben nem láttunk eddig.
Nagyon távol van a kasszasikertől, nem a tömegeknek találták ki, de kultfilm lesz belőle, az biztos. Fura, de kedvet kaptam, hogy újra beüljek rá.
9/10
Éppen Thanos szívbillentyűin zongorázva készít elő egy kiadós szívrohamot. 😊
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
végülis a bosszuállók 1-ben Loki volt übergonosznak beállítva, aztán valahogy mégis kapott újabb esélyeket...
Ebben a mókában meg még ennél is többen lesznek, mert ahogy láttuk, beugrik még pár ismert pofa... szóval a nagyállúnak lesz dolga. Csak győzze szuflával.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ott volt az csak nem elég nagy felbontásban nézted. <#hehe>#hehe>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
erre mondanám a thor spoilert, hogy akit érdekelt az a szál, már megnézte. a black panther pl. engem eddig hidegen hagyott. de mostmár megfontolom.
a picsába, megkell nézni azt is.
Big fakin kérdések, észrevételek a tréler után:
-Víziót látjuk emberi kinézettel. Túlélte vajon a végtelen kő kinyerést, és ember lett mint pinokkió?
-Banner vajon hogy került a földre? Akkor ezek szerint Thorral valahogy csak szétszakadtak egymástól az űrben.
-Aki anno sírt, hogy póki klasszikus pókösztönét és hálóvetőjét felváltotta Start technológiája az végre bekaphatja?
-Loki a tesseractot a földre hozta és odacsalta Thanost? A képregényben azthiszem hogy segítette Thanost, itt lehet kapott egy ultimátumot és eleve így tervezett el mindent.
-Nem láttuk Ant-mantet, na ő hol van? Pedig ő is bennevolt az univerzum-építgetésben. Sőt, én úgy tippelem hogy neki és a quantum realm-nek lesz szerepe Thanos legyőzésében (ott ugye nem működnek a végtelen kövek) Vajon fognak így ad-hoc egy marék új hőst berakni ebbe a bosszúállók részbe, mint anno tették pl. quicksilverrel?
-Jessica Jones-ék vajon feltűnnek, vagy más sorozatbeli szereplők?
amúgy a thor: ragnarok főcímdalának első verzéje is elspoilerezi az egész filmet <#idiota>#idiota>
We come from the land of the ice and snow
From the midnight sun, where the hot springs flow
The hammer of the gods
W'ell drive our ships to new lands
To fight the horde, and sing and cry
Valhalla, I am coming!
Maga az előzetes spoiler mentes, egyedül a végén miután kiírják a filmcímét még van egy jelenet, az spoilerezi a Thor 3 végét egy kicsit...