106840

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Solo gyerek már a Hail Caesar!-ban is hatalmasat alakított...
A Landot játszó Donald Glover pedig zseniális, a The Community nevű sitcomból ismerem, ő csinálta most a Childish Gambino - This is America c. dalt is (zenészként ez a művészneve), nagy jövő áll előtte. -
Prof William #100169 Solo 7(talán8)/10
Én sem igazán értem a fanyalgást. Szerintem bőven jó film volt úgy valahol a Rogue One szintjén. Szépen össze volt rakva és érdekes helyszíneket is láthattunk.
Azt is meg merem kockáztatni hogy jobban sikerült mint a Last Jedi. Sokkal koherensebb és pörgősebb volt a történet mint LJ vad űrhajszájában. :)
Az meg mondjuk külön röhej hogy a Soloban több és érdekesebb helyszín volt mint a fősodorbeli Last Jedi -ben.
Ami viszont mindig furcsának találtam a SW-ben hogy aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robot "halálokon" így úgy gyászolnak a szereplők mintha élő személyt veszítenének el. Ebben a világban nem lehet fogni egy csavarkulcsot és megjavítani a robotot? Anakin egy komplett protokodoidot guberált össze ócskavasból, szóval olyan nehéz lenne megjavítani őket?
A film jó volt és külön jó pont aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bemutatásáért. Anno még hivatalos könyvben is írják hogy a Rohamosztagosok csak rendfenntartó + spec erők jó volt látniháborúSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyenek az "igazi" katonák akik a fronton harcolnak.
A színészekkel is minden rendben volt. Annyira lehúzták -már előre- a Solo srácot pedig teljesen korrekt alakítást nyújtott. De a legjobb Lando volt. :)
Emilia kisasszony is teljesen vállalható volt és külön piros-pont hogy nem játszották el az a fordulatot amire egy előzmény esetén számítani lehet, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a főhős csaja meghal a film végén, mert másképpen hogyan jönne majd össze Leiával?
A végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darth Maul feltűnése nekem hatalmas piros pont. Jól meg volt csinálva az egész jelenet és örülök hogy most már a filmek világában is vissza van hozva ez a karakter. A fénykardos rész tényleg gáz volt kissé olyan "essen már le mindenkinek hogy EZ DARTH MAUL" de ettől eltekintve jó volt.
A megnézése előtt ezt nem hittem volna de szívesen megnéznék akár egy trilógiát -de még egy részt minimum- is Solo kalandjaiból. Egyre növekvő tétekkel, egyre nagyobb monumentalitással és perszeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főellenségként a bűnszervezet Darth Maullal az és az excsajjal az élen. :) -
Jah, eddig ebbe bele sem gondoltam, de tényleg ez az első Star Wars film, amiben nem szerepel Skywalker. Ugye, még a R1-ban is benne van Vader.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Darth Maulos fénykardos rész tényleg ultragáz volt. Ami még kínos volt, hogy egy birodalmi tiszttől kapja a Solo nevet. Nem lehetett volna, hogy Han találja ki? Chewie viszont nagyon jó volt benne. -
Solo - 7/10
------------------
Nem értem az anyagi bukást és a fanyalgókat. Semmivel nem rosszabb a Last Jedi-nél és csak kicsivel múlja alul a Rogue 1-t. Tartottam a fosz. sráctól, de végig szimpatikus bírt maradni és úgy hozta a laza csempész(nek készulo) karaktert hogy egyszer sem akartam osszehasonlítani Ford-dal. Ugyanakkor annyira Ford-os, hogy nem éreztem cikinek vagy eroltetettnek egyszer sem. Felolem eljátszhatná még párszor a karaktert, gondom nincs vele semmi.
A film nyilván nem tul mély, de nem is vártam tole ilyesmit, sot, a lassan izzadtságszagú Skywalker vonalnál már sokkal jobbnak tartom ezeket a filmeket. Porgos kis laza akció-kalandfilm, ennyi. Láttunk már látványosabbat, láttunk kiszámíthatatlanabbat, izgalmasabbat, de így sem kell szégyenkeznie. De valóban, kicsit talán látványosabb jeleneteket elbírtam volna viselni, de ez csak szorszállhasogatás.
A tobbiról spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Negatívumok: A film végén gondoltam csak bele, hogy az eleje egy szaros idohúzás csak. Amikor meghiusul a nagy vonatrablás (ehe-ehe) az gyakorlatilag csak megágyazott a fo cselekmény szálnak, de sztem erre 20-30 perc túl sok volt. Persze világos, hogy kozben is árnyalták a karaktereket és épitették a kapcsolatot kozottuk, de ezt kicsit rovidebben talán meg lehett volna oldani.
Aztán sztem nem volt Solo annyira sziporkázó mint megszoktuk tole, kb 2x nevettem fel/mosolyodtam el a poénokon, talán tobbet vártam volna a galaxis leglazább csempészétol, de tudjuk be annak, hogy még fiatal :)
Továbbá sztem a végét kicsit túltolták ezzel a tobbszoros "mindenki átver mindenkit" dologgal, de elfogadom, hogy ilyen ez a csempész-élet :)
Meg miért és hova sétált olyan szép lassan Beckett a végén Chewie-val ott a sivatagban? Ugyan már...
Pozitívum(?): Darth Maul. OMG. Ezt azért nem gondoltam volna, hogy egy mozifilmnél ennyire kinyúlnak a konyvek/képregények sztorijába és visszahozzák a félig robot Maul-t. Én anno az elozménytrilogiában imádtam a nem-túl-bobeszédu gyilkológép Sith tanítvanyt és ismét nagyon elmosolyodtam a film végén. Ugyanakkor cikinek éreztem a "bekapcsolom már videotelefonálás kozben a fénykardom, hogy vágja minden hulye, hogy valóban Maul vagyok" jelenetet. Ez gáz volt, de a tény, hogy visszahozták nekem tényleg bejott. Aztán meglássuk kezdenek-e vele valamit, mert a film sajnálatos bukásával lehet elhal ez a kezdeményezés is.
Bejott az is, hogy L3 adatbázisát/cpu-ját/mittomén épitették bele a Falcon-ba, sztem fasza dramaturgia, jo arc volt a robot és szépen csinálták, hogy így kvázi "lelket" adtak vele a legendás hajónak. Well done.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2018.05.31. 21:06:01 -
Nekem se jött be túlzottan a film, és írom ezt úgy, hogy egyetlen Tomb Raider game-el sem játszottam. Akkor valószínűleg még úgy sem tetszene. -
Hát nem Vikander-en múlt ez a film... szar volt a rendező és a forgatókönyv is elég gyenge lábakon állt, nem beszélve a béna jelenetekről, pl mikor egy szál nyíllal lenyomta az egész tábort, bonuszként még egy helikopterre is ráfogta :) -
Prof William #100164 Ráadásul az eredeti történetben azért elég komoly természetfeletti szál is volt. Én Pl. Himiko "szolgáit" vártam volna. Ők elég érdekesek voltak a játékban.
+ a sziget csak egy üres földdarab volt míg a játékban évszázadok/ezredek óta szenvedtek ott hajótörést emberek + az I-II VH-ban komoly Japán + Német konigens is odatelepedett hogy Himiko titkát vizsgálják.
Szóval elég hangulatos helyszín volt ősi japán falukkal, világháborús építményekkel + töménytelen repülő és hajóronccsal amik az évszázadok alatt odajutottak. A Solarii szektáról meg már nem is beszélve.
És mindebből csak egy kopár, üres szigetet láttunk egyetlen nyamvadt repülőgéproncssal.
Nem volt rossz film szerintem de sokkal SOKKAL többet is ki lehetett volna hozni belőle. -
Tomb Raider (2018)
Hát... sok futást menekülést láthattunk, meg csapdakikerülést, de ennek a filmnek nem volt semmilyen más vonatkozása. Egyedül a látvány értékelhető benne, de amúgy egy 0 izgalom és atmoszféra az egész. Lapos sztori, lapos dialógusok stb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hittem Himiko mítoszával kezdenek majd valamit, pl. hogy életre kel, és hívja a seregét, meg nagy irtást rendez a rosszarcúak között, de semmi ilyen nem volt... csak egyszer megmutatták a tetemét, és kész... tökéletesen kispórolták ezt a lehetőséget, ami egyébként a legnagyobb aduja lehetett volna a filmnek, hiszen végül is róla szólt a sztori
A főszereplő asszonykával nincs különösebb gondom: zsír nincs rajta, szálkás, tud futni, sőt számomra nem rontott a Lara Croft élményen, de ő egymagában mégis kevés, hogy megmentse a filmet. A főgonosz csávó ha lehet így mondani, egy nagy semmi, az égvilágon nem tett hozzá semmit a filmhez a jelenléte.
4/10 -
A Legendás állatok és megfigyelésük van (meg jön a 2. rész meg majd több folytatás biztosan), de az előzmény spinoff... -
Jelentem sikeresen átrágtam magam a H.P. és a Halál ereklyéi első 146 percén... 
Az előzményfilmek többé kevésbé tetszettek (mindet böcsülettel végigdrukkoltam) ,de ez valami iszonyat tré epizód volt..
Mély levegő [megnyugtatja magát] egy kicsit összeszedem a gondolataimat, eszem-iszom-alszom egyet, majd rászánom magam a végső 130 percre.
Jut eszembe: van tervezve még több filmepizód ebből a fantasy-ből?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.05.29. 22:45:44 -
Miért lennél mutáns?:) A kritikák meg a nézők többsége is szerette a filmet.Azt te se gondoltad komolyan hogy pont a Star Wars-nál nem lesz egy hangos kisebbség aki persze utálja?:D -
A hideg engem is ráz tőle. :D -
MrAndree #100158 Én is szeretem, bár vannak részei amik feleslegesek teljesen, simán lehetett volna 15-20 perccel rövidebb. -
persze. Én úgy értettem, hogy a filmes és amerikai focis körökben kollektívan klasszikus státuszban van a film. Így nem túlzás kijelenteni attól függetlenül, hogy kinek mennyire tetszik... -
Kinek mi ugye... ezért tettem idézőjelbe.
Nekem mondjuk ebben a foci témában jobban bejöttek:
* "Remember the Titans (2000)"
* "Gridiron Gang (2006)"
* "Invincible (2006)"
Az a 158 perc baromira sok volt. -
nem csak mondhatni. Kategóriájában klasszikus... -
"és megannyi jelenete alatt ráz a hideg.:DD"
Igen, nagyon sokan vannak így... csak éppenséggel rossz értelemben...
-
[1999] - (imdb) - "Any Given Sunday" - (Minden héten háború) - 7/10
(2018.05.27) (158 perc, amerikai) - Drama, Sport
Director: Oliver Stone
Writers: Daniel Pyne (screen story), John Logan (screen story), John Logan (screenplay), Oliver Stone (screenplay)
Stars: Al Pacino, Dennis Quaid, Cameron Diaz, James Woods, Jamie Foxx, LL Cool J, Oliver Stone (egyik TV bemondó), Sean Stone (a rendező fia)
Mondhatni "klasszikus" amerikai foci film, nagyágyúkkal. -
Kezdem azt érezni, hogy én valami mutáns vagyok, ugyanis még mindig iszonyúan tetszik a Last Jedi, simán a legjobb Disneys SW produkciónak tartom, és megannyi jelenete alatt ráz a hideg.:DD -
Pedig szerintem jobb volt mint az utolsó jedik -
a szinkronos előzetesre várok. Mégis csak úgy ismerem őket. Mikó már megvolt az első előzetesben... -
-
83,3 millió dollár - ennyit sikerült összekalapoznia az első hétvégén a Star Wars franchise legújabb felvonásának. Ha mindez önmagában nem lenne elég elszomorító, a nemzetközi piacon mindössze 65 milliót tett hozzá a fenti összeghez, ami azt jelenti, hogy a film eddigi összbevétele csupán 148,3 millió dollár.
A pótforgatásokkal és minden szarral együtt elég karcsú lesz ez így a Solonak.... -
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[2001] - (imdb) - "Jurassic Park III" - (Jurassic Park III) - 6/10
(2018.05.26) (92 perc, amerikai) - Adventure, Sci-Fi, Thriller
Director: Joe Johnston
Writers: Michael Crichton (characters), Peter Buchman
Stars: Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni
//A Remastered miatt újranézve.
[1997] - (imdb) - "The Lost World: Jurassic Park" - (Az elveszett világ: Jurassic Park) - 5/10
(2018.05.26) (129 perc, amerikai) - Adventure, Sci-Fi, Thriller
Director: Steven Spielberg
Writers: Michael Crichton (novel), David Koepp (screenplay)
Stars: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Richard Attenborough, Vince Vaughn, Ariana Richards
//A Remastered miatt újranézve.
//Jobbra emlékeztem, sőt, mintha a 2. és a 3. eseményeit össze is mostam volna. A valóság kijózanító hatású.
[1993] - (imdb) - "Jurassic Park" - (Jurassic Park) - 8/10
(2018.05.24) (127 perc, amerikai) - Adventure, Sci-Fi, Thriller
Director: Steven Spielberg
Writers: Michael Crichton (novel), Michael Crichton (screenplay)
Stars: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Ariana Richards
//A Remastered miatt újranézve. -
A quiet place
Egyszeri szörnyes filmnek teljesen jó volt. Tetszett az egész atmoszféra, ahogy megoldották "okosba" hogyan maradjanak viszonylag csendben. Az ilyen "hangos" filmeknél mindig az a gondom, hogy mégis mennyire jó a hallásuk? Néha száz méterekről (kilométerekről?) meghallják a normális zajokat, máskor meg 2 méterről is csak a ketyegést...
A végén már kicsit olyan Végső Állomásos érzésem volt, hogy minden, ami csak rosszul sülhet el, az rosszul is sült el :)
7/10 -
A trailereket gyorsan össze szokták dobni, nem mindig a végleges hangokkal (és jelenetekkel) jönnek ezek. -
LOL.
Nem is ezek a rendes filmben a szinkronhangok. :D
-
-
[2018] - (imdb) - "Den of Thieves" - (-) - 6/10
(2018.05.25) (149 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama
Director: Christian Gudegast
Writers: Christian Gudegast (screenplay), Christian Gudegast (story)
Stars: Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr., 50 Cent
//A "Közönséges bűnözők" (The Usual Suspects (1995)) fordulatának és a "Szemtől szemben" (Heat (1995)) zsarujának és végjátékának esszenciája összekeverve egy kis "A belső ember" (Inside Man (2006)) utánérzéssel.
//Az udvarló megfélemlítéses szösszenet nem volt annyira feka orientált, mint a Bad Boysban, sokkal komolyabban ütött :)
Amúgy a film nem volt annyira rossz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.26. 01:58:15 -
Future World
Édes. Drága. Jóisten. Ez meg mi vót? Nem vártam tőle sokat, de ez katasztrófa minden szinten. A "nagyobb" nevek kb. azért voltak benne, hogy valaki legalább megnézze, mert ha ezt kihozzák nevenincs szereplőkkel, akkor az IMDB-n kb. -5 ponton állna. James Franco attól "igazán hiteles" őrült-gonosz figura, hogy Jokert próbálja utánozni, de nem jön igazán össze és inkább tűnik röhejesnek. Milla hozza a szokásos "resident evil-es" színvonalat :(SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lucy szerepel kb. 5 percet, amibőlDe legalább a halála az jó volt. +1pontSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3at az ágyon fekszik csukott szemmel
A medencés gladiátorharc... azon lementek hídba!
Néhol egész szépen volt fényképezve (+1pont), de a lens flare-eket már majdnem JJ Abrams-i mennyiségben tolták.
Végignéztem + a csaj feneke (+1pont)
3/10 -
Szerencsére semmit sem adok a véleményedre! -
Solo: Egy Star Wars-történet:
Hát ez egyértelműen az eddigi legszarabb SW film. Küzdenem kellett, hogy ne aludjak el. -
Az tuti, mert meg ugy sem tudnek olyan izlesficammal rendelkezni, mint te. -
Death Wish (Bruce Willis-es) - 7/10
Tök jó kis film volt. Végre egy értelmes Bruce Willis film, annyi év után. Nagyon jó mellékszereplőkkel! Jó a sztori is, és a film üteme is, sztem.
Az egyetlen negatív dolog nekem pont magam WIllis volt, Iszonyatosan szar színész lett. Vagy mindig is ilyen volt? -
Nem hát. :) -
Nem néztél még mást idén gondolom....
-
Másik t-ben a válasz. :) -
:))) Akkor ide is :)
Kötekszem, oké?
Te írod: "2018 legjobbja eddig!"
Kérdésem: mi szerint az?
- A 2018-as évben megjelent filmek közül (azt már meg sem merem kérdezni, hogy láttad-e mind a 10-20 ezer filmet, ami idén megjelent a világon)?
- Netán az általad idén eddig megnézett, de nem csak idei, azaz 2018-as filmek közül?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nos, én kíváncsi lettem, hogy nálam ez miként alakulna: az előző 20+ évben megjelent, és a 2018-as év ezen időszakáig ÁLTALAM megnézett filmek, a saját pontozásom alapján.
3/10 --- (2018.02.07) - [2017] - (imdb) - "Geostorm" / (Űrvihar) - (110 perc**, amerikai) - Action, Sci-Fi, Thriller
3/10 --- (2018.03.10) - [2017] - (imdb) - "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi" - (Star Wars: Az utolsó Jedik) - (152 perc, amerikai) - Action, Adventure, Fantasy - PEGI 12
3/10 --- (2018.04.17-19) - [2017] - (imdb) - "Chai dan zhuan jia" (Shock Wave) - (Lökéshullám) - (119 perc, kínai) - Action, Thriller
3/10 --- (2018.04.22-23) - [2016] - (imdb) - "Masterminds" - (Lángelmék) - (95 perc, amerikai) - Action, Comedy, Crime
4/10 --- (2018.02.19) - [2017] - (imdb) - "Bleeding Steel" - (-) - (110 perc, kínai) - Action, Sci-Fi, Thriller
4/10 --- (2018.03.18) - [2013] - (imdb) - "Identity Thief" - (Személyiségtolvaj) - (121 perc, amerikai) - Action, Comedy, Crime -- "16", Unrated
5/10 --- (2018.01.10) - [2017] - (imdb) - "Mi-ok" (A Special Lady)/ (-) - (91 perc, dél-koreai) - Action, Crime
5/10 --- (2018.03.02) - [2017] - (imdb) - "Ri-eol (Real)" - (-) - (138 perc, dél-koreai) - Action
5/10 --- (2018.04.03-04)[2017] - () - "" () - (The Merciless) - (-) - (121 perc, dél-koreai) - Action, Drama
5/10 --- (2018.04.08) - [2018] - (imdb) - "A Single Shot" - (-) - (105 perc, amerikai) - Crime, Drama, Thriller
5/10 --- (2018.04.09) - [2013] - (imdb) - "Closed Circuit" - (Behálózva) - (97 perc, brit) - Crime, Drama, Mystery
5/10 --- (2018.04.27) - [1996] - (imdb) - "Before and After" - (A gyanú árnyéka) - (108 perc, amerikai) - Crime, Drama, Mystery --- PG-13
5/10 --- (2018.05.05-06) - [2017] - (imdb) - "Jungle" - (Dzsungel) - (116 perc, amerikai) - Drama, Biography
6/10 --- (2018.01.01) - [2017] - (imdb) - "Baywatch" / (Baywatch) - (122 perc, amerikai) - Action, Comedy, Crime
6/10 --- (2018.01.03-04) - [2017] - (imdb) - "Blade Runner 2049" / (Szárnyas fejvadász 2049) - (164 perc, amerikai) - Drama, Mystery, Sci-Fi -- R
6/10 --- (2018.01.06-07) [2017] - (imdb) - "Kkun" (The Swindlers) / (-) - (118 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Drama
6/10 --- (2018.01.12) - [2015] - (imdb) - "The Lobster" / (A homár) - (114 perc, brit-ír) - Comedy, Drama, Romance -- R
6/10 --- (2018.01.27) - [2017] - (imdb) - "Suburbicon" / (Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház) - (106 perc, amerikai) - Crime, Drama, Mystery
6/10 --- (2018.02.14) - [2017] - (imdb) - "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" - (Három óriásplakát Ebbing határában) - (112 perc, amerikai) - Crime, Drama
6/10 --- (2018.02.18) - [2013] - (imdb) - "Seu-pa-i (The Spy Undercover Operation)" - (-) - (122 perc, dél-koreai) - Action, Adventure, Comedy
6/10 --- (2018.02.25) - [2017] - (imdb) - "Lady Bird" - (Katicabogár) - (94 perc, amerikai) - Comedy, Drama
6/10 --- (2018.03.03) - [2017] - (imdb) - "Zhan lang II (Wolf Warrior 2)" - (-) - (123 perc, kínai) - Action, Drama, Thriller
6/10 --- (2018.03.19) - [2017] - (imdb) - "Small Town Crime" - (-) - (93 perc, amerikai) - Crime, Mystery, Thriller --- 'R'
6/10 --- (2018.03.25-26) - [2011] - (imdb) - "Moneyball" - (Pénzcsináló) - (134 perc, amerikai) - Biography, Drama, Sport -- 'PG-13'
6/10 --- (2018.04.06) - [2018] - (imdb) - "The Commuter" - (The Commuter: Nincs kiszállás) - (105 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama
6/10 --- (2018.04.08) - [1991] - (imdb) - "Night on Earth" - (Éjszaka a Földön) - (128 perc, amerikai, francia, olasz, finn) - Comedy, Drama
6/10 --- (2018.05.11) - [2018] - (imdb) - "Terminal" - (-) - (96 perc, amerikai-magyar) - Crime, Drama, Thriller
6/10 --- (2018.05.21) - [2017] - (imdb) - "Cargo" - (-) - (105 perc, ausztrál) - Drama
7/10 --- (2018.01.09) - [2017] - (imdb) - "A Single Rider" / (-) - (98 perc, dél-koreai) - Drama, Fantasy
7/10 --- (2018.01.10) - [2016] - (imdb) - "Leokki" (Luck-Key)/ (-) - (113 perc, dél-koreai) - Action, Comedy
7/10 --- (2018.01.11) - [2017] - (imdb) - "BumJoedoshi" (The Outlaws)/ (-) - (122 perc, dél-koreai) - Action, Crime
7/10 --- (2018.01.16) - [2017] - (imdb) - "Last Flag Flying" / (-) - (125 perc, amerikai) - Comedy, Drama, War
7/10 --- (2018.01.20) - [2013] - (imdb) - "Snitch" / (Csapda) - (112 perc, amerikai) - Action, Drama, Thriller
7/10 --- (2018.01.27) - [2017] - (imdb) - "Roman J. Israel, Esq." / (-) - (123 perc, amerikai) - Crime, Drama
7/10 --- (2018.02.04) - [2015] - (imdb) - "The Gift" / (Az ajándék) - (109 perc, amerikai) - Drama, Mystery, Thriller
7/10 --- (2018.02.23) - [2014] - (imdb) - "Seullowoo Bidio (Slow Video)" - (-) - (107 perc, dél-koreai) - Comedy, Drama, Romance
7/10 --- (2018.02.25) - [2017] - (imdb) - "Singwa hamgge (Along With the Gods: The Two Worlds )" - (-) - (140 perc, dél-koreai) - Action, Drama, Fantasy
7/10 --- (2018.03.07) - [2017] - (imdb) - "Jumanji: Welcome to the Jungle" - (Jumanji: Vár a dzsungel) - (120 perc, amerikai) - Action, Adventure, Comedy
7/10 --- (2018.03.09) - [2017] - (imdb) - "브이아이피 (Beuiaipi)" - (V.I.P.) - (128 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
7/10 --- (2018.03.15) - [2017] - (imdb) - "Salinjaui Gieokbeob - A Murderer's Guide to Memorization" - (Memoir of a Murderer) - (-) - (119 perc, dél-koreai) - Action, Drama, Thriller
7/10 --- (2018.03.21) - [2012] - (imdb) - "범죄와의 전쟁 : 나쁜놈들 전성시대" (Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae) - (Nameless Gangster: Rules of The Time) - (-) - (134 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
7/10 --- (2018.03.24) - [2017] - (imdb) - "침묵" (Chim-muk) - (Heart Blackened) - (-) - (126 perc, dél-koreai) - Crime, Drama
7/10 --- (2018.03.30) - [2017] - (imdb) - "강철비" (Gangcheolbi) - (Steel Rain) - (-) - (140 perc, dél-koreai) - Action, Drama
7/10 --- (2018.04.02) - [2017] - (imdb) - "군함도" (Goonhamdo) - (The Battleship Island) - (-) - (133 perc, dél-koreai) - Action, Drama, History
7/10 --- (2018.04.08) - [2013] - (imdb) - "The Railway Man" - ( A háború démonjai) - (117 perc, brit-ausztrál-japán-thai) - Biography, Drama, Romance
7/10 --- (2018.04.08) - [2017] - (imdb) - "Sun Dogs" - (-) - (94 perc, amerikai) - Comedy, Drama
7/10 --- (2018.04.08) - [2017] - (imdb) - "비정규직 특수요원" (Bijeongkyujik Teuksuyowon) - (Part-time Spy) - (-) - (118 perc, dél-koreai) - Action, Comedy
7/10 --- (2018.04.15) - [1995] - (imdb) - "Devil in a Blue Dress" - (Kék ördög) - (102 perc, amerikai) - Crime, Drama, Mystery
7/10 --- (2018.04.20) - [2008] - (imdb) - "신기전" (Singijeon) - (The Divine Weapon) - (-) - (135 perc, dél-koreai) - Drama
7/10 --- (2018.04.28) - [2018] - (imdb) - "염력" (Yeomryuk) - (Psychokinesis) - (-) - (102 perc, dél-koreai) - Action, Adventure, Fantasy
7/10 --- (2018.05.02-04) - [2010] - (imdb) - "이끼" (Iggi) - (Moss) - (-) - (163 perc, dél-koreai) - Drama
7/10 --- (2018.05.12) - [2011] - (imdb) - "Source Code" - (Forráskód) - (94 perc, amerikai) - Mystery, Romance, Sci-Fi --- PG-13
7/10 --- (2018.05.14) - [2010] - (imdb) - "포화속으로 / 포화 속으로" (Pohwa Sokeuro) - (71: Into the Fire) - (-) - (121 perc, dél-koreai) - Drama
8/10 --- (2018.02.28) - [2017] - (imdb) - "I, Tonya" - (Én, Tonya) - (120 perc, amerikai) - Biography, Comedy, Drama
8/10 --- (2018.03.03) - [2017] - (imdb) - "Ai Kaen Seupikeu (I Can Speak)" - (-) - (119 perc, dél-koreai) - Comedy, Drama
8/10 --- (2018.03.04) - [2009] - (imdb) - "불신지옥 - Bulshinjiok (Possessed)" - (-) - (107 perc, dél-koreai) - Horror, Mystery, Thriller
8/10 --- (2018.03.12) - [2018] - (imdb) - "Annihilation" - (Expedíció)*** - (116 perc, amerikai) - Adventure, Drama, Fantasy --- 'R'
8/10 --- (2018.03.15) - [2017] - (imdb) - "Jang-san-beom (Jang-san Tiger) - The Mimic" - (-) - (100 perc, dél-koreai) - Drama, Fantasy, Horror
8/10 --- (2018.03.25) - [2011] - (imdb) - "Carnage" - (Az öldöklés istene) - (80 perc, amerikai) - Comedy, Drama
8/10 --- (2018.04.01) - [2005] - (imdb) - "연애의 목적" (Yeonaeui Mokjeok) - (Rules of Dating) - (-) - (121 perc, dél-koreai) - Comedy, Romance
8/10 --- (2018.04.26) - [2016] - (imdb) - "비밀은 없다" (Bimileun Eobda) - (The Truth Beneath) - (-) - (103 perc, dél-koreai) - Thriller
8/10 --- (2018.05.01) - [2018] - (imdb) - "空海" (Kűkai) - (Legend of the Demon Cat) - (-) - (129 perc, japán-kínai) - Action, Adventure, Fantasy
9/10 --- (2018.02.08) - [2017] - (imdb) - "Taeksi Woonjunsa / (A Taxi Driver)" - (Egy taxisofőr) - (138 perc, dél-koreai) - Action, Drama, History
9/10 --- (2018.03.27-28) - [2017] - (imdb) - "Molly's Game" - (Elit játszma) - (141 perc, amerikai) - Biography, Crime, Drama -- '16' -
Gengszterzsaruk
------------------------
2018 legjobbja eddig! -
Star Wars - Solo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos már én is elég régen láttam. Pont azon filózok én is, hogy újra kellene nézni, hogy hogy is voltak a dolgok, de halvány gőzöm sincs már, hogy melyik évad melyik részében voltak a Darth Maul-hoz köthető részek. Ha jól emlékszem el volt mesélve az eredet története - hogy valami sötét erőt használó banya milyen módon rabolta el a falujából és tette erő használóvá - és az is benne volt, hogy miként élte túl a Naboon a zuhanást.
Nah, közben kigugliztam. Ezeket találtam a Youtube-on. (4. évad)