Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
boeing reklám 😞
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
7.5/10
Izgalmas, akciódús, poénos.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Már a legelején is voltak olyan dologk, amiket épelméjû ember nem csinálna. Németek ott rohangáltak 5 méterre az amcsiktól annélkül, hogy észrevették volna õket, persze az amcsik leszedték õket simán. Volt pár olyan csata, ahol az a pár amcsi ledarált egy osztagnyi németet.
Tigrisrõl meg annyit, hogy mikor elötte menekültek az amcsik, mi a szarért nem lõtt géppuskával?? Gondolta, hogy majd inkább kilapítja õket?
Na mindegy hagyjuk a témát, nekem nem jött be. Hamár Spielberg, akkor inkább Elit Alakulat.
Hát voltak benne izgalmas és unalmas részek is!
Ha a végét jobban befejezik akkor egész jó film lehetett volna.
5/10 szvsz
A hidvedelemnel is kb. 2 ember maradt a vegen. Igaz hogy ott ledaraltak jopar nemetet, de vedeni egy varost konyebb mint bevenni. Tigrisek koztudottan szarok voltak varoson belul.
Szerintem a Ryanben harcban nem voltak kamu dolgok.
Engem nem tud lekötni az, hogy pár amcsi katona godmodeban ledarál egy ezrednyi német katonát. Az amcsi katonák hadászati zsenik, míg a németek csak össze-vissza futkosó céltáblák. Nevetséges. Lehet, hogy egy átlag mozinézõt ezek nem zavarják, de aki szereti a 2. VH körüli történelmet, haditechnikát stb, annak kurvára zavaró.
Ugyanezt mondjuk a Pearl Harbour címû borzalomról nem tudom elmondani😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lord of war a címe
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
...helyette megyek havat hányni <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezzel nem ertek egyet. A film jo. 1998 ban valszeg azt mondtad hogy MEKKORA KIRALYSAG... Most picit nottel es maris csak egy American Hero film. Nem igy kell nezni. Persze hogy vannak erosen tulzott jelenetek. De mit varsz egy olyan rendezotol, aki teljesen elfogult a masodik vilaghaborus esemenyekkel kapcsolatban? Persze hogy neki minden akkori nemet katona egy naci diszno aki csak olni tud. Ami sajnos szomoru felfogas de ez van. Nekem azok a reszek nem tetszettek, mikor az elengedett nemet katona lelovi a szazadost.
DE!!! A film tobbi resze, a partraszallas, a hidert folytatott harc mind-mind eszmeletlen jol van bemutatva. Szerintem azt nem lehet ketsegbe vonni, hogy minden idok egyik legjobban leforgatott haborus jeleneteit lathatjuk a filmben.
Nem vártam tõle sokat, ennek ellenére kellemeset csalódtam. Kár hogy annyi butasság van benne, lényegében ezek húzzák le. 6/10
I love this game!
Szar film, tele amcsi heroikus klisékkel. Sztálingrád és Vaskereszt vagy a Das Boot ezerszer jobb háborús filmek. Nyomukba sem érhet ez a majomkodás.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nézhetõ, de nyomába se ér a régi Hellraiser részeknek.
Vicc, hogy a Horror mint müfaj a 90-es évek óta elsilányult.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A maga kategóriájában 10/10 ez kétségkívûl. Nagyon jó sztori, kiváló szereplõk, Tim Robbins meg ahhhhhhhhhhh, iszonyat jó benne akárcsak Morgan Freeman. Az érzelmi részébõl nekem nem jött át minden, és számomra nem hagyott annyi nyomot mint talán másokban. Még 1 dolog amit hiányoltam az a szórakoztató faktor, lehet hogy nem egy ilyen filmben kéne keresnem ezt, de hiányzott nekem.
Az imdbs ranngsorát kicsit túlzásnak tartom, de talán pár év múlva más véleményt írnék róla. Még nem vagyok túl érett egy ilyem film teljes megértéséhez 😊
8/10
I love this game!
Tökéletes munka
10 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jarhead
Hmm kifejezetten élvezhetõ film volt Black Hawk Down-os vágásokal/zenékkel és a bulizós jelenetek erõsen hajaztak a Platoonra. Nekem nagyon tetszett jó volt, hogy nem arra ment a film, hogy hány katona halt meg és milyen körülmények között, hanem arról szólt hogy ott voltak és baszták a rezet 4 hónapig nem csináltak semmit és az életük mégis tönkrement néhányuknak és még így is az unalom volt a legnagyobb ellenségük nem az arabok.
Jó volt...
8/10-es számomra
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
8/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tök poén volt a film, jókat röhögtem rajta 😊
8/10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
na elkezdtem nézni,30percig néztem,aztán meg bele bele tekergettem kb a durva részeket láttam
hát nem tom,megfájdult a fejem,elég beteg a rendezõje sztem..
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Majd irok rola bovebben.
Hááááááát.... nem volt egy nagy cucc 😊 Volt benne egy-két jó poén, de mégtöbb szar. Rudolf Péter szvsz nem volt túl nagy durranás a filmben, többiek sokkal nagyobbat alakítottak. Nem vártam sokat a filmtõl, de valahogy ennél többet.
BUDA > miskolc.