Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szerinem is cool film.
Sephi
Hat az elso felora utan kidobtam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Dukes of Hazzard

nem értem miért húzták le, szerintem aranyos kis film volt, én jól szórakoztam rajta. és az a Charger <#szeret>

8/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Hat en is de addig tuti nem nezem meg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Jövõõõreeeee???????????
Bazz, remélem még idén tölthetõ lesz az egész 5th évad!!!! (nincs Fox-om amúgy)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
NEEEM!

NEM MEGNEZNI! MAJD JOVORE AMIKOR AZ EGESZET EGYBE! TUDOD NAGYON JOL MILYEN AZ AMIKOR A LEGJOBB JELELETNEL KESZ!

Dynamic
"sok olyan van amit hulyesegnek hiszunk.. pl az emberzabalas.. a matrixban megis mennyire zsir volt... pedig ott se derult ki hogy miert az embereket zabaljak.. csak az animatrixban derult ki hogy az emberek elvettek a napfenyt a robotoktol.. ok meg rajottek hogy ember=duracell"

Mondjuk ez már a Mátrix 1-ben is kiderült.

"anno felolvastak a radioban a konyvet.. fel amerika berezelt mert azt hittek hogy valodi a tamadas"

Ez így ebben a formában nem igaz, illetve félreérthetõ.Nem szimplán felolvasták a könyvet, hanem úgy adtak elõ egy jelenetet mintha éles közvetítés lenne.Jó, hogy beszart mindenki.Ha itt is hirtelen minden híradóban bejelentenék, hogy Magyarországot ellenséges gépek kezdték bombázni, itt is beszarna mindenki, függetlenül attól, hogy igaz-e a hír vagy csak álhírként egy huszadrangú ponyvaregénybõl olvasnak be valamit.
CSOCSO
hm.... <#fejvakaras>
Blasta
VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

""24": 5th Season, 2-Hour Premiere Tonight at 8/7c on Fox"

link

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Iori
hát a 2046ban biztos nem, kevered sztem vkivel (ha arra gondolsz akire én, a fõszereplõre)

I love this game!

CSOCSO
Wedding Crashers

ehhhh ez jo film volt... bar kisse kiszamithato...de inkabb nem huznam le... aki akar latni egy jo kis filmet az essen neki mert szvsz eleg jo film..persze van akiknek ez nagyon nem jon be de kit erdekel?😊
7/10
CSOCSO
meg ennel is rosszabb😄
CSOCSO
most van valami film amit leszedtem... ugyan az a csako szerepel benne.. 2046 a cime
Iori
megszereztem az OLDBOY soundtrackjét, nagyon ott van<#eljen><#eljen><#eljen>

I love this game!

PetruZ
Dead Man (1995, http://imdb.com/title/tt0112817/)
Ez a Jim Jarmusch nem egy egyszerû figura, képes úgy mûvészfilmet készíteni, hogy az ennek ellenére végig szórakoztató és élvezhetõ marad (elnézést a másféle mûvészfilmek rajongóitól 😉 ). Gondolom, a Ghost Dog-ot mindenki ismeri tõle, nos, a Dead Man sem rosszabb annál, sõt.
Hõsünk, William Blake (Johnny Depp), valamikor az 1800-as évek közepén pénzzé teszi mindenét, és útrakel a keleti partról, hogy a vasparipa akkori végállomásán, a vadnyugati Machine-ban elfoglalja leendõ állását, mint titkár a Dickinson Vasmûveknél. Csakhogy reményeiben csalatkoznia kell: a posta - akkori - lassúsága miatt jó egy hónapot késik, az állását már betöltötték. Utolsó centjeibõl vesz egy üveg italt, hogy jól leigya magát, amikor a véletlen az útjába sodor egy papírvirágokat áruló fiatal hölgyet. A kölcsönös rokonszenv már azon az éjszakán kifejezésre jut (ehhem 😉 ), de reggel betoppan a lány "úgymond" jegyese, aki kissé nehezen viseli a dolgot, a lányt lelövi, de Blake - aki akkor fog elõször pisztolyt a kezébe - az élete védelmében megöli a fickót, majd súlyos sebbel a mellében, elmenekül. Egy kiközösített, "Nobody" (másik neve: "He Who Talks Loud, Saying Nothing" 😊 ) nevû indián talál rá, és ápolja, és amikor megtudja Blake nevét, egybõl azon lesz, hogy a nagy angol költõ szellemét (mûvelt, világlátott indiánról van szó 😊 ) újra egyesítse jelenlegi testével. De semmi sem ilyen egyszerû: az a fickó, akit Blake megölt, Dickinson, a környék urának szépreményû fiacskája volt, így az öreg most minden elérhetõ gazfickót és sheriffet mozgósít, hogy kézre kerítsék a gyilkost, még külön a Vadnyugat három legmegveszekedettebb fejvadászát is a szolgálatába állítja. Nobody és Blake együtt haladnak át az erdõkön, miközben furcsábbnál furcsább alakokat sodor az útjukba a sors, akik - Nobody szerint - próbatételek, és mind Blake megtisztulását, és a következõ világba történõ belépését szolgálják. Pár nap alatt így lesz a városi, világot sohasem látott ifjúból olyan "költõ", akinek "költészete" a pisztolya... De vajon hol lesz a végállomás?
Az egész film fekete-fehér, ami jól passzol a fura, álomszerû, de ugyanakkor mégis éles képi megvalósításhoz. A sztori végig fenntartja az érdeklõdést, ha mással nem, hát ízléses poénokkal, finom humorral, esetleg megdöbbentõ, morbid jelenetekkel. A helyszínek, a szövegek, és a karakterek mind teljesen hihetetlenek, eltúlzottak, de azzal, hogy Jarmusch gondosan ügyel arra, semmi se lógjon ki az általa teremtett és látott világból, mégis egyszeriben hihetõvé válnak (a film keretein belül). Sajnos példákat nehezen tudnék sorolni, mert akkor spoilereznem kellene, hogy miért is olyan az, amilyen. Látni kell.
Értékelés: 9/10

Ui.: A szereposztás is nagyon eltalált. Depp az default jó, de pl. nem hiszem, hogy valaha is láttuk volna Iggy Pop-ot nõi ruhában, vagy Lance Henriksen-t emberi alkart fogyasztani. 😉 De ott van még Robert Mitchum (a kemény, szikár, vén Mr. Dickinson), Gabriel Byrne, Michael Wincott (felismerhetetlen a nagy bajusz és a skót tájszólás miatt 😉 ), Billy Bob Thornton, vagy Alfred Molina is. A Nobody-t alakító Gary Farmer meg pl. a Demon Knight-ból (az ütõdött dagi rendõr) lehet ismerõs.
Ui.2.: Nem tetszhet mindenkinek ez a film(stílus), csak az erre fogékonyak próbálkozzanak vele. 😊
Tegnap este néztem meg a Saw 2-õt(fûrész 2),hát nem gondoltam volna, hogy gyengébb lesz az elsõ résznél is, habár ebbe talán nincs annyi hiba, viszont az alakítások nagyon gyengék, és a történet is szar.Alapvetõen egyszer nézhetõ és egyben gyorsan felejthetõ.
4/10
Sziasztok!

Az túlzás, hogy most láttam (inkább olyan 10 éve 😊 ), de egy régi kalózos filmre lennék kiváncsi.
Nem sokra emlékszem belõle, csak olyasmikre, hogy volt benne fekete, piros, és kék kalóz (a színek nem biztos hogy stimmelnek....<#pardon1>) - közülük kettõt megölnek, és azok szellemei segítik a harmadik életben maradt kalózt a kritikus helyzetekben.
Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, mi volt ennek a filmnek a címe! <#help>
I.C.ram
ja az kimaradt, hogy...

SPOILER!!

Hogy rájött Donnie arra, hogy hogyan képes a jõvõt, és azokat a zselé-szerû csöveket, mint sorsunk irányítóit, amikre szintén van egy utalás, miszerint Isten ilyen csövekben irányít minket, és hiába megyünk vissza za idõben, nem nagyon lehet rajta változtatni.

Na mindegy álmost vagyok még 😄
I.C.ram
Meglestem Donnie Darkot rendezõi változatban. Most láttam elõször. Fasza volt tetszett.

Remélem jól értettem:

SPOILER!!:

Tehát az egésznek az volt a lényege, mint a Pillangó Hatásnak. Ha túléli azt az abszúrd balesetet, akkor megváltoztatja a legtöbb ember életét, és a legtöbb embernek bajt okoz. Elvileg miatta rúgják ki az irodalom tanárt, õ lövi le Franket, miatta hal meg Gretchen, stb.

A csaj mondja neki, hogy: mi lenne, ha visszamenne az idõben, és jobbá tenné a dolgokat. Illetve mikor Donnie mondja a kínai csajszinak, hogy holnap minden megváltozik, stb. Ezek már utalások voltak a végkifejlettre. Ezért Donnie úgy dönt, hogy inkább a szobájában marad, mikor a hajtómû becsapódik, ezzel megment jópár embert a haláltól, vagy más kudarcoktól.

Röviden, én így értelmeztem.

Pillangó hatás ugyanez volt, csak kicsit emészhetõbb változatban. Ott az ember szájába rágták a dolgokat, itt meg azért annyira nem.
The Legend of Zorro - A Zorro alarca tetszett. Az komolyabb volt. Ez meg mint valami vigjatek. Nem olunk senkit (csak a gonoszt a vegen) csak utogetunk. Mint valami bohozat 😞

Az eredeti nyelv miatt a hangok/akcentusok kiralyak voltak.

5/10

I.C.ram
privát ment
Bandew
Dehogynem, csak add meg a címed. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Én meg szopok Isohunttal. Nem tudod átküldeni mailben, vagy valami? 😊
I.C.ram
Ez ICram kérem'alássan
Bandew
De azért ez durva...
Tetszik valami és már meg is van! Ez a net.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Mindegy most már megvan. :-)

I.C.ram
Kicist megatáp profi vagyok 😛
I.C.ram
Jem: Finally Woken az album neve, úgy keress rá.
Bandew
Jah azaz, haveromnak megvan a gépén!

Bandew
Én is ott kerestem! :-D
Azért lehet enyhén skizó vagyok...

I.C.ram
Sehol nem találom ezt a számot 😞 Se ISOhunt se sehol 😞
I.C.ram
Asszem megvan.

Jem - 24

Nem tudom, hogy ez az, majd rákeresek mindjárt.
Bandew
De hát én csak annyit tok róla mint te.
Megnéztem a trailert és tetszett. :-)

I.C.ram
Akkor utánanézhetnél 😛
I.C.ram
Ugyanaz votl a csattanó, mint az 195x-es változatban 😛
Bandew
Na hallod-e, az engem is tök érdekel. :-D

I.C.ram
Valaki nem tudja, hogy az Ultraviolet trailerjének a második felében, a matrixos zene után mi annak a számnak az elõadója/címe? Nagyon érdekelne.
Sephi
Ismerkedni probal. Nem ertem mit vagy ilyen negativ.

CSOCSO
nahja...😊
fifi
ezt még sok helyre beírod?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hello

nxfn
de az ufóknak más kúltúrájuk vanhat, ezáltal a szkafanderhasználatot mellõzték vallási okokból, vagy túl magabiztosak voltak, vagy túl újregek voltak még ehhez, és még sorolhatném, sazl :@@@@@@@@

CSOCSO
nahja.. mondjuk akkor is nagyon osszecsapott volt a vege... lelottek azt amit.. kijott az ami es vege.. hat hurra..
jo volt ez a dolog..csak tul elkapkodtak...
PetruZ
Én is a színeset. 😊
Bandew
Amerikában mindenki berezel mindentõl. :-)

Iori
Amúgy te melyik verziót láttad? Állítólag létezik egy fekete fehér verzió is. Én a "színeset" láttam.

I love this game!

REALista
Mikor a könyvet írták még nem tudtak túl sokat sem a vírusokról sem az ûrutazásról!Ma már mindenki tudja hogy szkafander nélkûl nem lépünk új bólygóra!Emmiat ma már a tõrténet nem állja meg a helyét!Egyébként jó volt a film!Szerintem szarabb lett volna ha függetlenség napja szerûen az amerikai elnõkkel az élen legyalulják a gonosz UFÓkat!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nxfn
<#eljen>

CSOCSO
War of the Worlds

Nah meglestem... mit is mondhatnek... latvanyos volt az tuti... neha kicsit izgultam is! De ennyi..szinte semmi tobb. Tul hamar lett vege es nem is volt nagy csattano a vegen. Jo mondjuk a Jelek viziszonya sem volt jobb. De az a film megis ezerszer jobban tetszett.
De azert egy 7/10 est minimum megkap a film. Mert szarnak nem volt szar, csak nem volt 10 pontos... es ez a baj... ilyen sztori.. ilyen latvany... kar erte.

ja meg valami... ejfel van de nem gyengen hallgattuk filmet.. villamlaskor a melylada mindent megmozgatott a lakasban.. duuurva volt😄DD 1 pontot minimum ratesz az ilyen dolog!
uber hang uber elvezet!

Lanteenak:

"Szerintem már 100 évvel ezelõtt sem izgulták magukat halálra az emberek a könyv olvasása közben. 😞"

hat azert ez durva kijelentes! gondolom ismered a tortenetet ennek a sztorinak.. vagy nem? (anno felolvastak a radioban a konyvet.. fel amerika berezelt mert azt hittek hogy valodi a tamadas!!)

Nyiri:
"mar millio eve tervezik a leigazast, de akkor hogyhogy nem tudnak a bakteriumokrol."

ezt csak az orult csako mondta a pinceben... a filmbol aszem nem derult ki hogy miert vannak es miert jottek elo...

Bandew:
" Az meg a másik, hogy nem a legjobb "emberírtó" technikát használják, a Függetlenség napjában legalább rendes tömegpusztítás volt, itt meg egyenként szedték le az embereket aminek nincs sok értelme."

Igy van megirva a konyv... minek atalakitani sztarvarszosra?? nyomd meg a gombot es kaputt bolygo.... az izgalmasabb lett volna?

sok olyan van amit hulyesegnek hiszunk.. pl az emberzabalas.. a matrixban megis mennyire zsir volt... pedig ott se derult ki hogy miert az embereket zabaljak.. csak az animatrixban derult ki hogy az emberek elvettek a napfenyt a robotoktol.. ok meg rajottek hogy ember=duracell
lehet hogy ezt is ebbol a sztoribol loptak😄 ahogy azon se kell rohogni hogy tiszta half life ketto volt a sok robot.. nem inkabb a half life volt tiszta war of the worldos??.. nah mindegy
Iori
majd vmikor megnézzem az elsõ részt is, akkor talán átlátom amit írsz, de így nem igazán 😊 mmint értem mit írsz, csak más szemmel nézném ha láttam volna az elsõ részt

I love this game!