Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
10/6
alapvetõen nem rossz film ,de semmi extra,Felejtés jobb tom hogy sok közük nincs egymáshoz
elszomorító 😞
bocs az offért nem akartam külön topikot nyitni
köszi
Komolyan, fájt az a film. Én elviselem az akciófilmeket, de ez több volt a soknál, feketelistás lett azonnal...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
BUDA > miskolc.
Na most a 2-ben hát rosszabb volt mint egy válásról szóló film.. mindenki szuszázik csak azt sem tudják miért, meg a hullákra koncentráló poénok és a minnél látványosabban szétdurranó agyak meg a Ferraricserélgetés (mert ugye 2 Ferrarival tolnak egy üldözést). É különben is hiányzott, hogy joe Pantoliano-tólegyetlen hangos szót sem hallottunk és Sanchez Ruez meg Lowrey és Burnett egymással való bunkózása is hiányzott... (lásd az egyben: Hova lett a drog? Az anyád elvitte! Miért nem hozod vissza? Mert mindet felszívta mikor áthívta a tiédet)
Szóval nekem az ilyenek hiányoztak nagyon az utolsó félóra a 2-ben meg egy rakás szar... csak azért volt benne, hogy még egy jelenet legyen... Majdbiztos a Miami rendõrök a kubai katonaság ellen és szétlövik az egész banda seggét.. nanemááááááááááááááááá
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A vándorló palota - a megszokott csodálatos Miyazaki-stílus, képvilág szuper, történet magávalragadó! (persze belõlem a rajongó beszél) A zene ugyancsak kiváló, és a szinkron is telitalálat! Ha még nem láttátok, akkor csak ajánlani tudom!
A halott menyasszony - felemás, kicsit csalódás. Legfõképpen a magyar feliratozás volt nagy csalódás: nem adott vissza semmit az eredeti humorból - kivéve talán dalszövegeket, de mivel a dalok nem jöttek be annyira, ez nem javít a véleményemen. Talán nekem voltak túl nagy elvárásaim...
A történettel egyébként semmi gond, szereplõk nagyon jó, a megvalósítás is megérdemel egy nagy tapsot, a humor álló ovációt, a másvilág csúcs, és mégis ott van az az érzés, hogy nem stimmel... talán az utolsó jelenet volt rám ilyen hatással, ami felért egy gyilkossággal - megfullasztott a giccs! halott menyasszony=sok-sok lepkeként feloldódunk a holdfényben... de döntse el mindenki maga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
JA hogy te NEM LÁTTAD a VISSZA A JÖVÕBE TRILÓGIÁT????
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkora jelentõsége volt?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
9.5/10
Nagyon nagy film!!!!!!!!!!
ezt kb. tízedjére megnézni is nagy élmény
10/10
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Huhh hát kicsit ravasz az agy, kicsit blöff fíííling, bár teljesen más történet, de a kamerakezelés, színek, képek eléggé hasonlítanak rá. Tehát bejött, bár iszonnyatosan kell figyelni a történetre mert ha elbambulsz 2 percre akkor benézted a filmet
6/10
Night Watch\Nochnoy dozor <Éjszakai õrség>Éjszakai õrség>
Csodálatos kameramozgás, csodálatos effektek és matrix beütés igencsak jellemzi, ami nem negatívum. Igaz az alapsztorin kívül nem értettem a filmet 😄, de a lényeg az lejött...nekem annyira nemjött be, de ha jol olvastam nemrégiben már a folytatást is bemutatták. Érdemes megnézni de egy-két effekten kívül nem esett le az állam. Kicsit unottan néztem végig, de nem volr rossz.
4/10
Hat probaltam vegig nezni de nem sikerult sehogy sem. Felejtos.
Mindig mondtam a haveromnak, hogy a Mátrix által felvetett elég súlyos filozófia igen is komoly, és lehet, hogy nem is olyannak látjuk a világot, amilyen, hanem azt minekünk bemagarázták. Merthogy csak azt "látjuk", amit az agyunk elfogad abból a másodpercenkénti 4000 milliárd bit információból, amit a szemünk képes befogadni!!!!
Létezik Isten?!?!?
Mi a gondolat?!?!?
hogy jön létre a függõség? Legyen szó fizikai vagy akár érzelmi függõségrõl...
Mi a szerelem? Ha szerelmesek vagyunk, akkor abba életünk párjába vagyunk szerelmesek, vagy csak egy függõséget akarunk kielégíteni, amit a szerelemhez kapcsolunk!?!?!?
Eszméletlen, hogy az ember milyen mélységekig képes leásni, ha filozofálgatásról van szó! Vagy nem is filózófia, hanem elég komoly kvantumfizika???? Többször meg kell hogy nézd ahhoz, hogy mindent megérts a filmbõl!!!!
Ha osztályozni kellene akkor 9/10, de csak azért nem 10/10, mert a kvantumfizikai doku-film jellege miatt egy kissé nehezen emészthetõ, de érdemes rászánni azt a kb 90-100 percet. Legalább egyszer!!!!
Megéri, mert tuti, hogy másképp fogod nézni a világot, miután megnézted, és meg is értetted a filmet!
SPOILER
csak annyit nem értek, hogy Macha is az õ személyisége volt, a többi elképzelt mellett?