Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huhh hát kicsit ravasz az agy, kicsit blöff fíííling, bár teljesen más történet, de a kamerakezelés, színek, képek eléggé hasonlítanak rá. Tehát bejött, bár iszonnyatosan kell figyelni a történetre mert ha elbambulsz 2 percre akkor benézted a filmet
6/10
Night Watch\Nochnoy dozor <Éjszakai õrség>Éjszakai õrség>
Csodálatos kameramozgás, csodálatos effektek és matrix beütés igencsak jellemzi, ami nem negatívum. Igaz az alapsztorin kívül nem értettem a filmet 😄, de a lényeg az lejött...nekem annyira nemjött be, de ha jol olvastam nemrégiben már a folytatást is bemutatták. Érdemes megnézni de egy-két effekten kívül nem esett le az állam. Kicsit unottan néztem végig, de nem volr rossz.
4/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hat probaltam vegig nezni de nem sikerult sehogy sem. Felejtos.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindig mondtam a haveromnak, hogy a Mátrix által felvetett elég súlyos filozófia igen is komoly, és lehet, hogy nem is olyannak látjuk a világot, amilyen, hanem azt minekünk bemagarázták. Merthogy csak azt "látjuk", amit az agyunk elfogad abból a másodpercenkénti 4000 milliárd bit információból, amit a szemünk képes befogadni!!!!
Létezik Isten?!?!?
Mi a gondolat?!?!?
hogy jön létre a függõség? Legyen szó fizikai vagy akár érzelmi függõségrõl...
Mi a szerelem? Ha szerelmesek vagyunk, akkor abba életünk párjába vagyunk szerelmesek, vagy csak egy függõséget akarunk kielégíteni, amit a szerelemhez kapcsolunk!?!?!?
Eszméletlen, hogy az ember milyen mélységekig képes leásni, ha filozofálgatásról van szó! Vagy nem is filózófia, hanem elég komoly kvantumfizika???? Többször meg kell hogy nézd ahhoz, hogy mindent megérts a filmbõl!!!!
Ha osztályozni kellene akkor 9/10, de csak azért nem 10/10, mert a kvantumfizikai doku-film jellege miatt egy kissé nehezen emészthetõ, de érdemes rászánni azt a kb 90-100 percet. Legalább egyszer!!!!
Megéri, mert tuti, hogy másképp fogod nézni a világot, miután megnézted, és meg is értetted a filmet!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SPOILER
csak annyit nem értek, hogy Macha is az õ személyisége volt, a többi elképzelt mellett?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Megtanultam hogy tobbet se az IMDB-be se az itt jelenlevok nagy reszere nem fogok halgatni filmugyi negativ kritikakra. GR-nek ujra sikerult megdombentenie ezzel a filmel. Egyeruen azon kaptam magam hogy nemzem mennyi van meg a filmbol mert nem akartam hogy befejezodjon. Hogy a fracba kap egy ilyen film 5.7 pontot amikor siman mehetne 8.5 korulre. Nekem nagyon teccet belole minden egyes jelenet.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ilyen esetekben egy barátnõvel inkább egy kora-délutáni, lehetõleg dögunalmas-kevésnézõszámú filmre érdemes beülni.
Igaz, nem is szoktunk a végéig maradni (a film végéig). 😊))
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Sorry, tökigazad van, ezt benéztem, de mentségemre legyen mondva, hogy a mellettem ülõ hölgy keze (pontosabban a kezének a helye) sokat rontott a film élvezhetõségén :-D
Te mit csinálsz a moziban, félpercenként odanézel?
RE !!!SPOILER!!!
A csaj összejött Cingárral.
Amúgy Lali barátnõjét Kerekes Éva alakítja. 😊) (Rossz arcmemória?)
nekem tetszik a film.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Világok Harca: látványos, Spielberg gondolom egy nap véletlen megnyomott egy Glow-effect gombot, azt bennmaradt' a filmben. Összességében a keretsztorit nem fogtam fel.
TriplaX 2: Annyira szerintem volt rossz, mint amennyire a kritikusok húzták le... Piff-puff nyers akció.
Garfield: Aranyos volt tényleg, meg nagyon csípem a képregényt is, de sztorija ennek sem volt.
Tök Alsó 2: Durvább mint az elsõ rész, de most is röhögtem sokat 😊.
Honey: Jau kis film, meg ugye igaz történet, stb... Jessica Alba powR :].
Fûre tépni szabad: Idétlen feka vígjáték, mielõtt néztem volna nem is ismertem, annyira nem volt rossz.
Nem nagyon jött be, hogy szinte az összes jelentben szerepel mind a 6 pihentagyú fõszereplõ.
Olyan érzésem volt, hogy ezek a srácok most rájöttek, hogy nagy karaktereket találtak ki és nagyon megakarták mutatni, hogy mekkora arcok ezek a csávók. Sok volt már na.
Most kezdem nézni a Sztálingrádot remélem,hogy jó lesz.
Az Üvegtigrisrõl meg annyit,hogy ha a hrmadik résznek lesz cselekménye akkor tuti jó lesz😊
-----------------------------
8/10
Jó volt. Semmiben nem különbözött az elsõ résztõl, mindazonáltal azt mondom: nem, kellett volna leforgatni ezt. Egy kultfilmnek csak rosszat tesz a folytatás, hogy egy idõ után már úgy kell említeni, hogy üvegtigris EGY.
Ettõl függetlenül jól szórakoztam egészen a VÉGÉIG!!!
A vége nagyon unalmas, összecsapott, kapkodós, bugyuta volt. És a vágások illetve a fényképezés sem tetszett a végén már. Egészen addig teljesen jó volt a film, voltak ütõs poénok, helyzetkomikum, jó beszólások, nagyokat röhögtem és biztos vagyok benne sok jó poént az újranézéssel fogok felfedezni. De az elsõ rész tuti jobb volt.
!!!SPOILER!!!
Valaki magyarázza már el, hogy mit keresett a filmben újra a süketnéma menyassony??? Mert a végén ott grasszált, ráadásul ugyan az a Nagy-Kálóczy Eszter játszotta aki Lali barátnõjét, aki ugye elhagyja egy másik fickóért...
BUDA > miskolc.
Constantine - 6/10
Ilyet már láttam eleget, semmi újdonságot nem mutat a film,
lehet tudni mi lesz a következõ mozzanat a filmben.
A tökjös fickó mindig túljár az ördög eszén, akinek minden fölött van hatalma, peeersze.
Macska-jaj - 3/10
Ez ilyen gagyi cigányos, csencselõs, szajrés, maffiózós, részeges film.
Nagyon igénytelen. Akár magyar film is lehetne, csak ez Jugoszláv, no mindegy az is itt van nem messze.
Dûne 6/10
A klasszikus sci-fi.
Elég elvont az egész film, de azért van benne valami megragadó is.
Abban az idõben ez forradalmi trükkökkel operált,
tényleg sok olyan dolog van benne amit azóta sem lehetett látni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
10/9.75
Vagy huszadszorra lattam es meg mindig imadom, nc aki szereti az ilyen filmeket alapmunek tartja.Kotelezo darab
BUDA > miskolc.
Szerintem is akkora butaság ez a film.
az elsõ rész még jó volt, de ez majdnem ugyanazokkal aszitukkal operál.
- Az a sok értelmetlen autós-üldözéses részt már nem kéne erõltetni.
- jönnek a tökös rendõrök, Ferrari -val üldöznek, DDD peeersze. DDD
van benne egy-két jó poén, de annyira erõltetett az egész.
a töténet is baromira gyenge, ilyet már láttunk ezerszer.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nekem nagyon tetszett, ötletes történet, jó zene, jó rendezés.A történet bonyolult sága ellenére könnyen érthetõ, jó film.
9/10
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
2/10 Unalmas az 1- humorosságához méltatlan alpáriság és a végén meg hát hogy kubában majd õk megmutatják.... Na Persze.... egy rakás szar...
Nyugodtan "nevezhet" az aranymálna díjra,garantáltan megnyerhetné
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2