Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem látom miért kellett pár perccel megtoldani az eredetit, mikor szinte semmi lényegeset nem tett hozzá. Itt-ott árnyalt karaktereket, de nem igazán számít. De ettől függetlenül még mindig az egyik legjobb háborús film. Nagyszerű jelenetekkel, zenével és karakterekkel. És most kiszúrtam, hogy még a Coster-Waldau (Szőr Jaime a Trónok Harcából) is szerepel benne egy rövidet. Hihetetlen mennyien a színész gárdából futottak be kisebb-nagyobb karriert hollywoodban azóta...
9/10
Stranger Than Fiction (Felforgatókönyv)
Az egyik személyes kedvencem ez a film. Kissé bugyuta és lehet benne találni hibákat, de ez az a film, amit bármikor megtudok nézni. Ferrell és Gyllenhaal párosa nagy aranyos, imádom nézni őket. És a sztori is egészen eredeti. Fantasztikus film...
8/10
The Whole Truth (A teljes igazság)
Unalmamba raktam be, de a végére kiderült, hogy ez nem is egy olyan rossz film. A tárgyalótermi dráma és a történet szép lassan behúzott és kíváncsivá tett, hogy mi az igazság a végén. Bár kissé úgy érzem csaltak a készítők, de talán nincs igazam. Egyet mindenképp megér.
6/10
Blade Runner 2049
Nem igazán tudom mit gondoljak. De azt hiszem, hogy jó volt. Kellenek az ilyen filmek is, amik nem csak arról szólnak, hogy mindent szét lövünk. Mert látom magam előtt, hogy más rendezővel ez a projekt milyen generic blockbusterbe fulladt volna. Autós üldözés, hatalmas lövöldözések és leamortizáljuk a várost. Helyette egy sokkal érdekesebb történetet kaptunk, ami talán lehetett volna erősebb is, de így is megelégedtem vele.
7/10
Az utolsó akcióhős
"Mert én vagyok a nagy komédiás Arnold Braunschweiger..."
9/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Skyline 2010
- Beyond Skyline 2017
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.01.02. 18:34:54
Jól összedobott és látványos. Néhol még vicces is 😊
Nekem jobban bejött mint az első rész amihez (a játékon kívül) szerencsére nem sok köze volt..
Idei kezdésnek részemről legyen: 10/9.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Sok jót olvastam erről a filmről, minden fórumon áradoznak róla általában, de én nem tudok sajnos hasonló jóságokat mondani.
Nem mondom hogy rossz de maradjunk annyiban hogy másra számítottam. A poénokon nem igazán nevettem, inkább gyermeteg és egyszerű az egész. Ha az a poén hogy egy 2 méter széles árkon nem tudnak átugrani és ezért csak kiabálnak egymásnak, vagy hogy a fekete swat ruhás kommandósok csatárláncban fésülik át az erdőt miközben egy pálmalevél alatt bújnak el mellettük - hát köszi de én ebből már kinőttem.
Egyszer meg lehet nézni, de kb. ennyi.
Nálam 6/10
GOOBY, pls
Egy újabb hétfő az irodában. Ráadásul a világ végén Bogotában, ahol a cég kénytelen nyomkövetőt beépíteni az ember tarkójában, az esetleges emberrablások könnyebb felderíthetősége miatt.
Mindenhol a szokásos arcok, a kávé is hideg. És még a hangosbemondóba is csak szórakoznak az emberrel. Öljetek meg 30 embert, különben mi ölünk meg 60-at.
Rossz vicc.
Aztán hirtelen lezáródnak az acél zsanérok az ablakokon, és felrobban a szembe ülő kolléga feje.
Nem kívánok ilyen munkanapot holnapra.
Olcsó és pofon egyszerű vérgőzös hent-film, ami nem is akar többnek látszódni. Az emberi viselkedés kielemzését, nyugodt szível ugorja át a rendező egy fejlövéssel. Nem mondom, hogy elképzelhető, de elégé hátborzongató szituáció, pont annyi szereplővel, hogy azok vérével 1,5 óráig elfröcsöghessenek a készítők.
Egy megnézést teljesen megért, nem lesz maradandó emlék, nincs annyi benne. Viszont még megnéznék pár ilyen részt (a végén utal is a lehetséges folytatásokra), bár félő, hogy ha lesz, azokba vagy már némileg velősebb mondanivalót és történetek próbálnak meg majd betuszakolni, vagy épp a másik oldalra esve, akkora hülyeségre és agyatlanságra fordítják át a történeteket, hogy az már az élvezhetőség rovására fog menni.
Oszt ne legyen igazam. A lényeg, most pont eltalálták mindenből azt a mennyiséget, amivel én személy szerint elvagyok.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kikapcsol, szórakoztat esetleg elgondolkodtat..
Például azon, hogy szokás e egy ilyen helyen boldog új évet kívánni? <#hehe>#hehe>
Ha nagyon off, akkor bocs, de bújjék mindenki ahová..<#nyes>#nyes>..értitek: B.U.jjÉ.K.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.31. 09:16:28
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Unfortunately, for those wanting to see more of Blade Runner 2049, the four-hour version won’t see the light of day, and Villeneuve has explained why. In an interview with Screen Crush , the director stated the reason is because, like all first cuts, the four-hour version was still very much a work in progress, and that he’s confident the theatrical release is the definitive version of his film. Villeneuve said, “I will not show it to anyone, the four hours, it doesn’t work. The movie you see right now is the one.”
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Karácsonyi horror/thriller.
Bár végig egy házban játszódik az egész, engem végig lekötött, a főszereplő srác meg nagyon jól játszott. Kisebb hibák ellenére jó kis beteg humorú film. 😄
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Először azt gondoltam, ez a Da Vinci kód folytatása, az Inferno meg ennek a folytatása, de mégsem..
Informálódtam a wikin..
Ott azt írják, hogy nálunk (Magyarországon) ezt is és a Da Vinci kódot is két nappal az amerikai bemutató előtt bemutatták..ez tök vicces 😊
Hogy a túróba mutathatnak be nálunk hamarabb egy amerikai filmet, mint Amerikában? 😄
Én meg korábban azt hittem, csak viccből mondta valaki..
A film maga nem volt rossz. Ezek a szimbólumkutatók valahogy kicsit amolyan kalandorfélék nem? Nyomába erednek egy egy jelnek, mint Indiana Jones a kincseknek, és végül mindig találnak valami titkot vagy misztikumot 😊
Ez is volt olyan jó, mint a Da Vinci kód...de az Inferno még vár rám 😄
10/7.
Bugyuta kis film. szép és jól szól, és kb ennyi. Ja, és hosszú. techdemonak jó
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Például van olyan, aki szerint Borat sem paródia, hanem a kazah nép kigúnyolása.
Én szeretek minden véleményt átfutni, mert nekem tetszik ha más másként értelmez eseményeket, történéseket mint én.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A legtöbben olyan véleményekhez szólnak hozzá, amivel nem értenek egyet.
Veled viszont mindenki egyetért, úgy látszik 😊
Csak simán sztrájkolsz? 😄
Hol írtam, vagy sugalltam, hogy meg/besértődtem?!
Egyszerűen elegem lett abból, hogy itt a vélemények véleményezése IS zajlik.
Szerintem felesleges megsértődni (gondolom azért nem ír filmekről) bárki miatt is.
Ki így, ki úgy látja ugyanazt 😊
Zephyr Retiring: így már nem vicces
Minek részletezzem? Ha figyeltél, akkor láthatod, hogy jó ideje nem szúrok be ide komolyabb ajánlást - az Everly volt hosszú idő után az első... és sokáig az utolsó is, pedig nem hagytam abba a filmnézést. Megszámoltam: 20 film.
Átterjedt a "szomszéd" szavazó totyikba is az SW-mizéria 😊
Inkább részletezd mit néztél legutóbb..
Ez csak egy film! Semmi több!
Tiszta románc, Született gyilkosok, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown vagy Kill Bill széria"
A Tiszta románc (forgatókönyv) és a Született gyilkosok (író) hogyan került bele a sorba? 😊
Szerintem nem mindegy hogy rendező vagy író!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.29. 11:40:18
GOOBY, pls
Engem meg már a főcímzene megfogott..aztán csak lestem.
Amúgy is kedvelem a bosszúállós filmeket, fene tudja miért..várom a vol.3-at is..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.29. 11:38:04
Pulp Fiction (Ponyvaregény) 1994 IMDb
Köveket, illetve bocsánat: szavakat lehet előkészíteni, félő lesz akiknek akaratlanul is a lelkükbe gázolok<#nyes>#nyes>
Tarantino egy zseni, ehhez kétség nem fér. Ám eme véreskezű alkotása egy rakás trutyi.
Tiszta románc, Született gyilkosok, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown vagy Kill Bill széria..<#eljen>#eljen>
De talán nem is Tarantino-t kellene hibáztatnom. Bruce Willis-el is lehetnek némi gondok. Példának okáért ott van a Sin City. Na akkora kakát is rég láttam már. Ha nincs Madsen, talán végig sem nézem. Bár így sem volt valami nagy élmény.
Belekezdtem a Breakfast of Champions vagyis idehaza Bajnokok reggelije címen ismert mibe is? <#falbav>#falbav> Az a film már olyan irdatlan nagy gáz, hogy a távirányítót is dühösen csaptam a falhoz. Hol van az a Bruce Willis, akit én szerettem? Hol van Joe Hallenbeck? És John McClane? Vagy a hős szerelmes Bill Capa? Hová tűnt John Smith és James Cole? Hogy Korben Dallas-ról már ne is beszéljek..
Komolyan mondom, ha ez a Bruce gyerek jövő januárban nem tér vissza valami tökös Paul Kersey-ként, magam rángatom ki a sírjából Charles Bronsont, aki olyan bosszút áll rajta, hogy abból még Butch Coolidge-ként sem verekszi ki magát<#hehe>#hehe>
Ebben a kultfilmmé avanzsált káoszban egyetlen jó jelenet van összesen, amikor Travolta kijön a budiból és szembe néz saját mordálya csövével.. Na ez volt az egyetlen pillanat, amikor pár másodpercre felvillant Bruce szemében a tökösség. Na jó, volt még egy, amikor visszament a szamurájkarddal a pincébe, ahol épp meghitt édeshármast játszottak a nagyfiúk<#hehe>#hehe>
De két fasza jelenet miatt hagy ne essek már hasra..
Egyszer nézős volt, és nem pontozom. Nem fájdítva tovább ezzel is a rajongók szívét..
Apropó..mi lett Jules-el?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan mélyen csalódtam, hogy elő kellett szednem valami kellemesebbet vigaszként..<#nevetes1>#nevetes1>
Erin Brockovich (Erin Brockovich, zűrös természet) 2000 IMDb
Akárcsak az előzően megtekintett alkotást, ezt is díj ajánlások garmada és pár jogosan kiosztott díj is kísér.
Amit tudni kell, megtörtént esemény alapján vitték vászonra, Julia Roberts full hitelesen formálta meg Erint, aki minden bizonnyal az életben is nagyszerű vitapartner lehet máig. A 90-es években kipattant vita az áramszolgáltatóval 2011-ben ismét folytatódott..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
idézet Erin Brokovich 2011-es nyilatkozatából.
Ezek szerint vannak akik sosem tanulnak a saját hibájukból..
Harmadjára láttam a filmet, és még most is odaragasztott a tévé elé.
10/9.
Az ünnepek lassan elmúlnak..s vele a..
Red Nose Day Actually (Végül is szerelem, vagy Igazából szerelem 2) 2017 IMDb
Hát ez kurva rövid lett<#wilting>#wilting> Így az leszek én is. Csak két kérdésem van:
1) hol vannak a többi régi szereplők?
2) miért kellett értékes perceket pazarolni töketlen Bean ugyanazon poénjára?
Különben meg erre mit is adhatnék pontot? Lett volna inkább 30 perc a régi szereplőkkel sorban..de nem..
Durva milyen betegségek vannak..... és mégdurvább ,hogy ez a valóságban kőkeményen így van = mocskos sok ember hal meg mert félre vannak kezelve <#levele>#levele>
De az orvoslás már csak ilyen nekik csak -1fő de eladtak sok sok gyógyszert
Next PC upgrade: 2022
Nagyszerű színész, kár hogy befejezi...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.12.28. 18:59:13
Jackie Chan újra itt van és olyan, mint régen volt. Nagyon jól hozza a film elején a megtört apát. Pierce Brosnan is jó a szerepében. A karakterek jól müködnek, sztori is van, igaz, már ezerszer is láttuk, de akkor is hoztak bele valami újszerüt. Remek kikapcsolódás volt, az a majd közel 2 óra hamar elrepült.
9/10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A képregényben Valerian már elég közel jár a 40-hez. Egy ilyen alakról már jobban elhinném, hogy sokat megélt ügynök mint erről a fiatal Dicaprio klónról. 😊
Szavazó topik
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
//* = Elvis unokája.
Nos ami jó volt: a film eleje. A hawai bolygón élő kopasz csillogó űrlények. Meg ahogy felépül az űrállomás, egyre nagyobb lesz és egyre több és különösebb faj jön és mindegyikkel kezet fogunk. Nagyon tetszett, jó kis összevágott anyag volt.
Aztán. A fajok, as fantázia. Sokszínűség. Ez is jópofa volt.
A főszereplő lány csinos.
Ami szar volt. A két főszereplő mint ügynök? Mármint olyan fiatal tiniket soroznak be a jövőben? Ez a gyerek volna a kemény legény? Oké ne egy Scharzennegger legyen, az is túlzás, de ne tejfeles szájú nyikhaj legyen már a szuperügynök. Nevetséges. Egy atletikus, sportos termetű, férfi akiről ellehet hinn hogy túl élt ez azt. Na, az kell ilyen szerepbe.
Na és a társa Oké nagyon csinos,...de...nála is ugyanez a gond, hiteltelen!
A történet.. hülyeség. Meg a sztori szálak olyan szarul állnak össze, zagyván, a karakter motivációk semmilyenek.
Hát nem lett egy Ötödik elem. Az sokkal de sokkal jobb volt.
Nem tűnt hosszabnak nézés közben, mint az új sw. A képi világ, a hangok (nem is nagyon nevezném zenének) nagyon jó volt, szinte öröm volt nézni frameről framere.
Lehet ha a sok utazgatásból vágtak volna le, akkor csak azzal nyertek volna fél óra játékidőt, de itt valahogy nem bántam, a sok 'átvezetőt'.
Tetszett
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/