Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Én azért nem röhögtem könnyesre magam egyik részen sem. Nekem a kisember sztorikból Torrente sokkal jobban bejön, bár igaz, az kicsit más kategória. De abban sokkal ütõsebbek az ilyen szélhámos poénok 😊
Blasta
Igen, sokan láttuk, elég tré film, hagyd ki.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Énazé röhögtem eleget a folytatáson is. Pl. mikor ecseteli Rókának, hogy:

SPOILER

"Te vagy a minden idehozó ember, énmeg a mindenért ordibáló ember. Nem lehetnem hogy eccer te lennél a mindent elsõre elvivõ ember?"

vagy valahogy így na... :-)

Snecie Smicie
Látta már valaki a Descentet? (Barlang - tavaly évvégén jelent meg)

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Sephi
Hat baze en most nezem a Uvegtigris-t a TV2-on oszt konyekbe all a szemem ugy rohogtem a Sanyis jelenetnel amikor elbambul 😄DD

Fasz kivan a masodik reszben soha egyszersem rohogtem fel ebben meg nem egyszer.

AHHH

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nxfn
pedig könyvben ezerszer jobb. mármint a Kapcsolat

MrSpock
Légcsavar 10/4
Ezt a minap néztem én is,és egyetértenék,nekem valahogy olyan üresnek,és idegesítõnek tûnt az alkotás.Jobbra számítottam,pedig Jodie F.jó színésznõ,csak a Kapcsolat óta nemalkotott nagyot.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Te láttad a Honfoglalást?<#nevetes1>
Azért nemártana viszonyítani,mert szar@szar között óriási a differencia.
Nemmindegy hogy egy verébszart kensz szét az arcodon,vagy esetleg egy elefántürüléket.<#ravasz1>
Ha már csak esetleg az öperatõri munkát nézzük nemrossz film,és látványilag sem.Mellõzve vanank a nagyonbéna digitális trükkök.

Go Jeff Go!!!!

Blasta
Komolyan, röhej. Sokan angolul csak pár szót értenek (FÁJÖR IN DÖ HÓL, vagy KÁMÁN, FÁKJÚ) és "elszomorítónak" tartják, ha egy mostani mozifilmhez nem találnak magyar feliratot...

Nemtom, hogy sírjak, vagy röhögjek...

fifi
akkor segítsd a fordítók munkáját b+
ne csak kérni tudjál!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Tán tanulj meg angolul... <#nezze>

bigfoot
Légcsavar
10/6
alapvetõen nem rossz film ,de semmi extra,Felejtés jobb tom hogy sok közük nincs egymáshoz

banyek 😞
elszomorító 😞

Sil3nt
még nincs

valaki tudna nekem dobni egy feliratot a Jarhead-hez ?

bocs az offért nem akartam külön topikot nyitni
köszi

Blasta
Nézd, egy haverommal ültem be rá a moziba, de alig bírtuk már kibírni azt a 2 órát, szabályosan szenvedtünk a sok marhaságtól, eröltetett fekapoéntól, hogy ez a két barom mindig a legveszélyesebb, leggázosabb helyzetekben tudja egymást szapulni, mert ANNYIRA MEGALAZÁK...

Komolyan, fájt az a film. Én elviselem az akciófilmeket, de ez több volt a soknál, feketelistás lett azonnal...

REALista
Azért nem kell túlzásokba esni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Blasta
Tökre egyet értek, nálam BB2 minden idõk egyik legszarabb filmje...

REALista
???

ok baj.

BUDA > miskolc.

REALista
aha

nxfn
aha

Bucser
Ízlések és pofonok de az egyben ízléses humor volt (akár 100-szor egymás után végig tudtam nézni az elsõ jelenetet mikor a sültkrumpli miatt veszekednek a porscheban és megpróbálják elcsaklizni...) A 2-ben ez az újfajta rendõrfõnök (nem a színész más hanem a stílusa) nem jött be. Az üvöltözõ Pantoliano sokkal jobb😄 Téa Leoni meg szívdöglesztõ csaj!!!😄 A szerepcserés poénok meg egyenesen õrjítõek voltak😊

Na most a 2-ben hát rosszabb volt mint egy válásról szóló film.. mindenki szuszázik csak azt sem tudják miért, meg a hullákra koncentráló poénok és a minnél látványosabban szétdurranó agyak meg a Ferraricserélgetés (mert ugye 2 Ferrarival tolnak egy üldözést). É különben is hiányzott, hogy joe Pantoliano-tólegyetlen hangos szót sem hallottunk és Sanchez Ruez meg Lowrey és Burnett egymással való bunkózása is hiányzott... (lásd az egyben: Hova lett a drog? Az anyád elvitte! Miért nem hozod vissza? Mert mindet felszívta mikor áthívta a tiédet)

Szóval nekem az ilyenek hiányoztak nagyon az utolsó félóra a 2-ben meg egy rakás szar... csak azért volt benne, hogy még egy jelenet legyen... Majdbiztos a Miami rendõrök a kubai katonaság ellen és szétlövik az egész banda seggét.. nanemááááááááááááááááá

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Érdekes, én a Bad Boys 2. részét elõbb láttam mint az 1., és sokkal jobban bejött a második mint az elsõ, sokkal több poén volt benne, az elsõ uncsi volt!
héten volt szerencsém két animációs filmet is megnézni...

A vándorló palota - a megszokott csodálatos Miyazaki-stílus, képvilág szuper, történet magávalragadó! (persze belõlem a rajongó beszél) A zene ugyancsak kiváló, és a szinkron is telitalálat! Ha még nem láttátok, akkor csak ajánlani tudom!

A halott menyasszony - felemás, kicsit csalódás. Legfõképpen a magyar feliratozás volt nagy csalódás: nem adott vissza semmit az eredeti humorból - kivéve talán dalszövegeket, de mivel a dalok nem jöttek be annyira, ez nem javít a véleményemen. Talán nekem voltak túl nagy elvárásaim...
A történettel egyébként semmi gond, szereplõk nagyon jó, a megvalósítás is megérdemel egy nagy tapsot, a humor álló ovációt, a másvilág csúcs, és mégis ott van az az érzés, hogy nem stimmel... talán az utolsó jelenet volt rám ilyen hatással, ami felért egy gyilkossággal - megfullasztott a giccs! halott menyasszony=sok-sok lepkeként feloldódunk a holdfényben... de döntse el mindenki maga!
Sephi
aha

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
NAgyon egyszerû az magyarázza, hogy a múltal miért nem lehet babrálni mert már MEGTÖRTÉNT!!!! A jelen cselekedeteink befolyásolják a jövõt de már a kimondott gondolatok is! Ha a múltal babrálsz akkor a jelened is változik múltbeli szempontból a jövõd. Ezen nem értem mi lehet olyan bonyolult. de ha a Múltal babrálsz akkor az az idõsík megszünik amin te létezel és imádkozhatsz hogy az új idõsíknak is része legyél és ha nem vagy része az új idõsíknak akkor nem mehetsz vissza babrálni a múlttal ergo nem jön létra az új idõsík etc etc. etc. Ez az idõparadoxon....

JA hogy te NEM LÁTTAD a VISSZA A JÖVÕBE TRILÓGIÁT????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Loál János
Nézd újra, úgyis örökzöld. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
esküszöm, hogy nem emléxem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Alaphumor a filmben.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
lehet, hogy láttam, de nem emléxem...
akkora jelentõsége volt?

Sephi
Most mond hogy te nem lattal peniszt...

fifi
???

I.C.ram
Nekem a második rész is nagyon bejött. Szerintme hozta a szinvonalat 😊 CSak lehet túlságosan látszott rajta, hogy jóval több pénzbõl készült, és a varázsa már nem volt a régi, de amúgy jó film volt.
REALista
Mond csak bátran!

REALista
Ja

Iori
alap, remélem feltûnt a pénisz 😊

I love this game!

Blasta
Nemmerem!!!

REALista
Harcosok Klubja
9.5/10
Nagyon nagy film!!!!!!!!!!

REALista
Mond!

Blasta

fifi
Hetedik
ezt kb. tízedjére megnézni is nagy élmény
10/10

jointeer
aha

köcsög

nxfn
aha

Snecie Smicie
aha

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Sephi
aha ok koszi

REALista
aha

miért ne? Igenis jól megmagyarázza a filozófia alapjait. Nekem az a gondolat tetszett nagyon, amikor az egyik hozzáértõ beszélt az idõrõl, miszerint a jövõt tudjuk befolyásolni a jelen idõben történt cselekedeteink alapján, de a múltat miért nem? Semmi nem magyarázza igazából, miért nem lehetne a múltban turkálni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

most nem leszarod?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sil3nt
Domino

Huhh hát kicsit ravasz az agy, kicsit blöff fíííling, bár teljesen más történet, de a kamerakezelés, színek, képek eléggé hasonlítanak rá. Tehát bejött, bár iszonnyatosan kell figyelni a történetre mert ha elbambulsz 2 percre akkor benézted a filmet . Elvileg igaz történet, de ez nem jelent semmit 😄. Jovolt szépvolt, mégegyszer majd megnézem ha kijön dvd-én.
6/10

Night Watch\Nochnoy dozor <Éjszakai õrség>

Csodálatos kameramozgás, csodálatos effektek és matrix beütés igencsak jellemzi, ami nem negatívum. Igaz az alapsztorin kívül nem értettem a filmet 😄, de a lényeg az lejött...nekem annyira nemjött be, de ha jol olvastam nemrégiben már a folytatást is bemutatták. Érdemes megnézni de egy-két effekten kívül nem esett le az állam. Kicsit unottan néztem végig, de nem volr rossz.

4/10