Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SPOILER
"Te vagy a minden idehozó ember, énmeg a mindenért ordibáló ember. Nem lehetnem hogy eccer te lennél a mindent elsõre elvivõ ember?"
vagy valahogy így na... :-)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Fasz kivan a masodik reszben soha egyszersem rohogtem fel ebben meg nem egyszer.
AHHH
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezt a minap néztem én is,és egyetértenék,nekem valahogy olyan üresnek,és idegesítõnek tûnt az alkotás.Jobbra számítottam,pedig Jodie F.jó színésznõ,csak a Kapcsolat óta nemalkotott nagyot.
Go Jeff Go!!!!
Azért nemártana viszonyítani,mert szar@szar között óriási a differencia.
Nemmindegy hogy egy verébszart kensz szét az arcodon,vagy esetleg egy elefántürüléket.<#ravasz1>#ravasz1>
Ha már csak esetleg az öperatõri munkát nézzük nemrossz film,és látványilag sem.Mellõzve vanank a nagyonbéna digitális trükkök.
Go Jeff Go!!!!
Nemtom, hogy sírjak, vagy röhögjek...
ne csak kérni tudjál!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
10/6
alapvetõen nem rossz film ,de semmi extra,Felejtés jobb tom hogy sok közük nincs egymáshoz
elszomorító 😞
bocs az offért nem akartam külön topikot nyitni
köszi
Komolyan, fájt az a film. Én elviselem az akciófilmeket, de ez több volt a soknál, feketelistás lett azonnal...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
BUDA > miskolc.
Na most a 2-ben hát rosszabb volt mint egy válásról szóló film.. mindenki szuszázik csak azt sem tudják miért, meg a hullákra koncentráló poénok és a minnél látványosabban szétdurranó agyak meg a Ferraricserélgetés (mert ugye 2 Ferrarival tolnak egy üldözést). É különben is hiányzott, hogy joe Pantoliano-tólegyetlen hangos szót sem hallottunk és Sanchez Ruez meg Lowrey és Burnett egymással való bunkózása is hiányzott... (lásd az egyben: Hova lett a drog? Az anyád elvitte! Miért nem hozod vissza? Mert mindet felszívta mikor áthívta a tiédet)
Szóval nekem az ilyenek hiányoztak nagyon az utolsó félóra a 2-ben meg egy rakás szar... csak azért volt benne, hogy még egy jelenet legyen... Majdbiztos a Miami rendõrök a kubai katonaság ellen és szétlövik az egész banda seggét.. nanemááááááááááááááááá
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A vándorló palota - a megszokott csodálatos Miyazaki-stílus, képvilág szuper, történet magávalragadó! (persze belõlem a rajongó beszél) A zene ugyancsak kiváló, és a szinkron is telitalálat! Ha még nem láttátok, akkor csak ajánlani tudom!
A halott menyasszony - felemás, kicsit csalódás. Legfõképpen a magyar feliratozás volt nagy csalódás: nem adott vissza semmit az eredeti humorból - kivéve talán dalszövegeket, de mivel a dalok nem jöttek be annyira, ez nem javít a véleményemen. Talán nekem voltak túl nagy elvárásaim...
A történettel egyébként semmi gond, szereplõk nagyon jó, a megvalósítás is megérdemel egy nagy tapsot, a humor álló ovációt, a másvilág csúcs, és mégis ott van az az érzés, hogy nem stimmel... talán az utolsó jelenet volt rám ilyen hatással, ami felért egy gyilkossággal - megfullasztott a giccs! halott menyasszony=sok-sok lepkeként feloldódunk a holdfényben... de döntse el mindenki maga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
JA hogy te NEM LÁTTAD a VISSZA A JÖVÕBE TRILÓGIÁT????
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkora jelentõsége volt?
9.5/10
Nagyon nagy film!!!!!!!!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ezt kb. tízedjére megnézni is nagy élmény
10/10
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Huhh hát kicsit ravasz az agy, kicsit blöff fíííling, bár teljesen más történet, de a kamerakezelés, színek, képek eléggé hasonlítanak rá. Tehát bejött, bár iszonnyatosan kell figyelni a történetre mert ha elbambulsz 2 percre akkor benézted a filmet
6/10
Night Watch\Nochnoy dozor <Éjszakai õrség>Éjszakai õrség>
Csodálatos kameramozgás, csodálatos effektek és matrix beütés igencsak jellemzi, ami nem negatívum. Igaz az alapsztorin kívül nem értettem a filmet 😄, de a lényeg az lejött...nekem annyira nemjött be, de ha jol olvastam nemrégiben már a folytatást is bemutatták. Érdemes megnézni de egy-két effekten kívül nem esett le az állam. Kicsit unottan néztem végig, de nem volr rossz.
4/10