Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirpakkal vigyazzal, mert az valakit serthet. Egyaltalan tudod mi az?

Sephi
Jovanna. Agyalviragom. Ugyilibugyuli cukormorzsa 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
lelkem?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Nem lelkem mert 100% hogy nem ugyanott neztuk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
hányan voltatok? csak ketten? mert akkor nem ti voltatok

Sephi
Be kell vallanom eletemben egyszer csinaltam olyat hogy beultunk haverral moziba es vegig rohogtuk az egesszet de ugy hogy haurol nem azt oridbaltak hogy kuss hanem ha van e meg levegom 😄

Es tudod mi a fo poen? Hogy a film cime Tigris és Sarkany 😄DDDDDDDDDDDDDD

Mike
mozis utolsó ilyen negatív élményem - az amúgy jó, Kossuthban - volt, Tigris és Sárknyt néztem, és volt egy társaság aki minden, nem éppen valóságos esemény láttán harsány haotázásba kezdett, ergo végigröhögték a filmet, élvezhetetlen volt

vagy amikor a tirpákok beóbégattak az A.I. alatt, hát...

igaz, mondjuk a kiskölkök sem semmik

I.C.ram
Én a Pasarét környékén lakom, mi is kocsival mentünk oda általában, és parkolóhely gond egyszer sem volt, még csak nem is kellett soha fizetni. Burzsóáknak is volt hely a sok SUV-nak. Szóval én nagyon sajnálom, hogy bezárt. 😞 Egy hátránya volt, hogy a jó filmek késõbb értek el oda, és azok is idétlen idõpontokban voltak, valószínû ezért ment csõdbe.

Mammutot is sajnálom, hogy úgymond eladta a lelkét a Cinema Multiplex láncnak. Sokkal jobb volt, mint önnálló mozi. Bár tele volt tirpákkal. Barna Péló is ott volt párszor a Galambos Dorinával, végigsinkogatták a filmeket, baromi idegesítõ volt.
I.C.ram
Inkább õk fel se fogják, hogy milyen "mocsokban" élnek, és ez nekik tök természetes.
Mike
no de a fent a hegyrõl gondolhatod, hogy nem tömegközlekednek

egyébként én azt hittem, csak alatta van patkoló, mondjuk én ritkán mentem oda, akkor is tömeggel, mert nekem kiesik

én inkább a Lurdyba szoktam menni, kocsival, minél késõbbre, mert akkor már nincsenek kölkök, meg nézzünkvmifilmet tirpákok

Blasta
Így is van, a poénok tesznek róla, hogy ne szomorúnak tûnjön, de attól még egyértelmû, hogy mind gázos helyzetben vannak és ezt próbálják így-úgy palástolni - mint az emberek többsége, csak nem mindenki kerül a mélypontra...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
szerintem pont nem az hogy szomorú, ezek a manuszok nem siránkoznak hogy milyen sz@r nekik hanem próbálnak tenni és élni, legalább is nekem ez jött le.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
szomró=szomorú

Blasta
Azért mert egy szomró társadalmi kérdést, a MÉLYPONTOT feszegeti a film, hiába van tele vidám poénokkal, ezek mint a mélypontra kerülést és az ott lébecolást mesélik el irónikus körítésben.
Az ÜT1 is errõl szólt, hiába volt benne annyi jó poén.
De sztem is jobb az ÜT1, ez kétségtelen.

Uvegtigris 2: Csalodas. Voltak nagyon jo poenok, de a film egesz hangulata elegge szomoru es banatos. Nemtom miert.

I.C.ram
Münichet látta valaki? Érdemes megnézni? Kicsit részrehajlónak tartom Játékhegy István filmjeit, ezért kicsit tartok tõle.
Bandew
MANDERLAY

Nekem nagyon tetszett, de sztem a Dogville jobb volt. Biztos nagy botrányt kavart film, meg sokan rasszistának tartják, de ez engem hidegen hagy. Én nem láttam benne ilyet.
Most nem tudok sokmindent írni róla. :-)

8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
a film egesz jo..ez lapos.. persze hogy kivagtak.. de vegulis belefert volna.. a film kb ilyen szinvonalu😄
I.C.ram
Nekem is kb ez volt a véleményem errõl a szarrol... Vártam, hátha lesz a végén valami csattanó, de semmi, tök lapos :/
Sephi
Marha vicces.... <#rolleyes>

Kivagott jelenet a Scary Moviebol...
Kar volt. Mar vagy 20x lattam de meg most is nevetek.

LOL

I.C.ram
Mi mindig tudtunk ott parkolni. Soha nem votl gond a megállással. Új udvar mögött volt egy nagy ingyenes parkoló, ott álltunk mindig, és volt kb 3-4 autót, ott és volt kb 30 üres hely... Eljutni sem nehéz oda szerintem, arról nem is beszélve hogy van oda tömegközlekedés is, nem is kevés.
Sil3nt
From Hell

Szerintem az egyik legjobb színész Johnny Depp, így kihagyhatatlan volt ez a film is. Ugyebár Hasfelmetszõ Jack történetét "meséli' el a film, melyben Depp a drogos nyomozó. Szerintem majdnem tökéletes alakítás és rendezés, és kosztümök stb.

Nagyon ott van a film és az adott feeling is.

---> 8.5/10

Bandew
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
SPAM! KURVA ELET!

Mike
akkor én nem vágtam a választ, sry 😊))

Blasta
Most úgy csinálsz, mintha nem vágtam volna le a poént és magyarázni kéne :-)

Mike
"rossz helyen van az a kocsi"

Blasta
Te vagy rossz helyen... :-)))

Mike
mert vmi irtó béna 2x12 sávos kockaköves út vezet oda, parkolóházba is onnan kell ráfordulni

rossz helyen volt az a mozi 😊

Sephi
Ne irjal ma' ennyit ma'!

Blasta
Oszt mét?
Odajutni marha eccerû, parkolni meg ott a parkolóház, nem bonyolultabb mint más plázákban. De mind1

Mike
én meg vmelyik nap egy Takeshi film utolsó harmadát láttam a Dunán vagy az M2-n?

Mike
nem lehetett normálisan parkolni, meg odajutni

Mike
no igen, de a háttámla nem ért fejig, és én meg azt szeretem
szék szempontjából szvsz a Corvin a legjobb, vagy a Mûvész Chaplin terme

Mike
de nem eleget 😊

Mike
az új udvar pont emiatt zárt be
teccetek volna oda soxor járni 😊 hogy legyen bevétel

Mike
nézd meg, pörgös akció volt, de enegem nem kötött le

SASboy
szerintem is jobb a tv2

nice legs. what time to open?

Calver
Shaun of the Dead
Dawn of the Dead

lehet a sorrend volt a rossz, elöször néztem a paródiát, utána az eredetit, de nálam mindkettõ csak 6/10et kap... Shaun of the Dead-tõl komától hallottak alapján többet vártam, bár kétségtelen h voltak benne kegyetlen jelenetek és poénok, viszont a végét elrontották imho, Dawn of the Dead meg... hát, móka, de egyáltalán nem adja át azt a rettegést maga a film amit a szereplõknek át kellett volna élniük ilyen helyzetben. minden esetre mind2 egyszer nézhetõ.

"The trees move. Do you not see it?"

I.C.ram
Bronx-i mese:

Nagyon jó film volt! Nem az a régivágású maffiafilm, de szerintem legalább volt olyan jó. Karakterek is nagyon jók voltak, szereplõgárda meg a szokásos maffiafilm-sztárok: Roberd DeNiro, Joe Pesci (Reszkessetek betõrök fogonosz 😄), Chazz Palminterri, és a szokásos gangsterfejek. Történet is jó volt nagyon. Volt benne dráma, akció, tiltott szerelem, és sok sok hangulat!

Egy dolog nem tetszett benne, azok a zenék voltak, bár Van Halen - Girl you really got me now-ja, jó volt, de sajnos rövid ideig volt csak 😊

Szóval jó film volt! Megnyugtató, hogyha már a retekklub nem is a tv2 azért még tud felmutatni némi kultúrát is.
SASboy
Jim apja kemény tag 😄DD

CSOCSO
jaja.. en is lattam a The Man-t es szerintem aranyos kis film.. azert ...majdnem 7/10
I.C.ram
Az a furcsa, hogy pont ott ment tönkre a mozi. Elég forgalmas hely a Kolosy tér, arról nem is beszélve, hogy egy köpésre van a jól megtömött emberektõl.
I.C.ram
Jaja meg volt a VIP terem is ,ahol bõrfotelek voltak 😊 Baromi nagy lábtérrel, és nem volt külön VIP jegy,hanem ha ott volt éppen az elõadás, akkor mákod volt 😊

Volt a Rózsadomb Centerben is egy ilyen jó nyugis mozi, de az kb 1 év alatt csõdbe ment 😞
SASboy
The Man(2005)

Most lett vége a filmnek. Hát mit mondjak. Kicsit sablonos, de attól jó. Szerintem vasárnap délutáni kikapcsolódásnak nem rossz, de semmi több. 6/10

Rafaelo
emily rose üdvéért 7/10

gyanusan sokszor mondták a gyógyszer nevét gondolom nem ok nélkül 😄
megtörtént eset alapján 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Blasta
Ja és tudtommal sehol nincsen Bp-en DUPLA karfás székek, tehát nem kellett osztoznod a melletted ülõvel a karfán :-)

Blasta
Hát ezaz.
Ha a westend zárt volna be, tán még pezsgõt is bontok, de pont ez a kis mozi, ami a legnyugisabb, legolcsóbb volt a jó minõséget nyújtó multiplexek között...
Sajnálom nagyon, ha tehettem mindig ide mentem.

I.C.ram
Bezárták az Újudvart? 😞 Pedig jó mozi volt. Kis termekkel, normális személyzettel, olcsó árakkal, és kevés emberrel. Kár érte 😞