Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Es tudod mi a fo poen? Hogy a film cime Tigris és Sarkany 😄DDDDDDDDDDDDDD
vagy amikor a tirpákok beóbégattak az A.I. alatt, hát...
igaz, mondjuk a kiskölkök sem semmik
Mammutot is sajnálom, hogy úgymond eladta a lelkét a Cinema Multiplex láncnak. Sokkal jobb volt, mint önnálló mozi. Bár tele volt tirpákkal. Barna Péló is ott volt párszor a Galambos Dorinával, végigsinkogatták a filmeket, baromi idegesítõ volt.
egyébként én azt hittem, csak alatta van patkoló, mondjuk én ritkán mentem oda, akkor is tömeggel, mert nekem kiesik
én inkább a Lurdyba szoktam menni, kocsival, minél késõbbre, mert akkor már nincsenek kölkök, meg nézzünkvmifilmet tirpákok
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az ÜT1 is errõl szólt, hiába volt benne annyi jó poén.
De sztem is jobb az ÜT1, ez kétségtelen.
Nekem nagyon tetszett, de sztem a Dogville jobb volt. Biztos nagy botrányt kavart film, meg sokan rasszistának tartják, de ez engem hidegen hagy. Én nem láttam benne ilyet.
Most nem tudok sokmindent írni róla. :-)
8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szerintem az egyik legjobb színész Johnny Depp, így kihagyhatatlan volt ez a film is. Ugyebár Hasfelmetszõ Jack történetét "meséli' el a film, melyben Depp a drogos nyomozó. Szerintem majdnem tökéletes alakítás és rendezés, és kosztümök stb.
Nagyon ott van a film és az adott feeling is.
---> 8.5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
rossz helyen volt az a mozi 😊
Odajutni marha eccerû, parkolni meg ott a parkolóház, nem bonyolultabb mint más plázákban. De mind1
szék szempontjából szvsz a Corvin a legjobb, vagy a Mûvész Chaplin terme
teccetek volna oda soxor járni 😊 hogy legyen bevétel
Dawn of the Dead
lehet a sorrend volt a rossz, elöször néztem a paródiát, utána az eredetit, de nálam mindkettõ csak 6/10et kap... Shaun of the Dead-tõl komától hallottak alapján többet vártam, bár kétségtelen h voltak benne kegyetlen jelenetek és poénok, viszont a végét elrontották imho, Dawn of the Dead meg... hát, móka, de egyáltalán nem adja át azt a rettegést maga a film amit a szereplõknek át kellett volna élniük ilyen helyzetben. minden esetre mind2 egyszer nézhetõ.
"The trees move. Do you not see it?"
Nagyon jó film volt! Nem az a régivágású maffiafilm, de szerintem legalább volt olyan jó. Karakterek is nagyon jók voltak, szereplõgárda meg a szokásos maffiafilm-sztárok: Roberd DeNiro, Joe Pesci (Reszkessetek betõrök fogonosz 😄), Chazz Palminterri, és a szokásos gangsterfejek. Történet is jó volt nagyon. Volt benne dráma, akció, tiltott szerelem, és sok sok hangulat!
Egy dolog nem tetszett benne, azok a zenék voltak, bár Van Halen - Girl you really got me now-ja, jó volt, de sajnos rövid ideig volt csak 😊
Szóval jó film volt! Megnyugtató, hogyha már a retekklub nem is a tv2 azért még tud felmutatni némi kultúrát is.
Volt a Rózsadomb Centerben is egy ilyen jó nyugis mozi, de az kb 1 év alatt csõdbe ment 😞
Most lett vége a filmnek. Hát mit mondjak. Kicsit sablonos, de attól jó. Szerintem vasárnap délutáni kikapcsolódásnak nem rossz, de semmi több. 6/10
nice legs. what time to open?
gyanusan sokszor mondták a gyógyszer nevét gondolom nem ok nélkül 😄
megtörtént eset alapján 😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ha a westend zárt volna be, tán még pezsgõt is bontok, de pont ez a kis mozi, ami a legnyugisabb, legolcsóbb volt a jó minõséget nyújtó multiplexek között...
Sajnálom nagyon, ha tehettem mindig ide mentem.