Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
A Mag 1/10

Fú vazzeg ez a film nézhetetlen!!!!!!!!!Nem sok köze van a realitáshoz és még a trükkök is szarok!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Fúúú királyul néz ki! Ilyet én is látnék a falamon.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Ein Film von Fritz Lang 😊 Van egy rendes moziposzterem a filmrõl 😊Jó nagy 😊

Ez :

Bandew
Milyen McGregor? :-D
Amúgy meg pont ezért van szerencséjük, csak túl idióták, hogy felfogják.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
Igazából csak azért nem tudnak rendes életet élni, mert iszonyatos feszültségek tombolnak bnnük a filmek végére. arra vérnak, hogy háborúba menjenek azért mentek oda és a végén egy puskalövés nélkül hazaküldik õket. Pont azért mert nekik ez egy nagy kaland. Ewan McGregor ezért akad ki mikor az õrnagy "elveszi a killjüket". ÉS soha nem tudják meg hogy milyen is embert ölni amikor egész 3 évig erre készítették fel õket... Nekem nagyon bejött.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a
jó jó még volt Fassbinder is stb. 😊 végén még kiderül, h a németek végeredményben tudnak filmet csinálni 😊

Bandew
Na és az sci-fi-k atyja a Metropolis? :-)

a
úgy néz ki a németek csak II. vh-s témában tudnak nagyot alkotni 😊 (Das Boot, Stalingrad, Der Untergang, Sophie scholl)

Bandew
Nekem is hasonló érzéseim voltak. Én is tegnap néztem meg.
Nekem az elsõ fele tetszett, de onnantól, hogy a srác megfenyegette a puskával a szemüveges haverját, nagyon nem tetszett.
Ez a "mivagyunk a frankó gyerekek és megvedétünk titeket" cucc teljesen belefért, mert az amcsi katonák tényleg ilyenek. Amíg nem tudják mi az a háború, addig azt hiszik, hogy ez egy kaland. Ebbõl a szempontból jó kritika volt a film, meg a "had lõjem le az ellenséget" dolog is, amikor a srác már sírva fakadt, mert nem ölhetett embert. Én teljesen el tudom képzelni, hogy ezek ilyen hülyék.
Viszont, ami baromira idegesítõ volt, az a próbálkozás, hogy a film megpróbált "magasröptû" lenni. A végén ott mutatják a szereplõket a valós életben, hogy mennyire megváltoztak, de a lelkük mélyén sosem felejték el azt, amit átéltek. Na ekkora ökörséget! Mit éltek át? Semmit! Láttak pár ocsmány hullát, ami ki is borította õket és tényleg durva lehet, de az igazi háborús poklot nem járták meg, akkor meg minek ez a felhajtás?
Döglöttek fél évet a sivatagban és közben az életrõl meg a megpróbáltatásokról elmélkedtek, aztán a végén meg majd bekattannak. Biztos nagyon sz@r lehet fél évig félelmek közt várakozni, de ez nem ad semmi tapasztalatot, amitõl teljesnek érezhetnénk a film végét. Persze próbál teljes lenni, de ez az erõlködés csak ront a helyzeten.
Mindenesetre az Amerikai szépség-nél jobban tetszett.

5/10

Iori
ja és a kedvencem: Welcome to the suck! 😊

I love this game!

Iori
Jarhead:

Már régóta megakartam nézni, de csak tegnap szereztem hozzá megfelelõ feliratot és azon nyomban meg is néztem.
Felemás érzéssel kapcsoltam ki a bsplayert a film végén, voltak nagyon jó pillanatok a filmben és jó póénok, de néha viszont sablonosnak és butának tûnt nekem. Nem tetszett benne hogy messiásként érkezetek meg az amerikaiak Kuvaitba, szóval az ilyen "mivagyunk a frankó gyerekek és megvedétünk titeket" hozzáállás nem igazán szeretem. Ezektõl eltekintve szórakoztató volt a film, érdemes egyszer megnézni. Donnie Darko meg most is bizonyított hogy remek színész 😊

7/10, tudtátok hogy játszik benne egy magyar színész is? Fenyõ Iván személyében

I love this game!

Bandew
Ki ért alatta szemetet? <#confused>
Amúgy nem kell a TV filmeknél maradnunk, hogy sok béna német filmet találjunk. <#smile>

Film szó alatt nem feltétlenül kell a szemetet érteni.

Arról nem beszélve hogy nem a TV filmekre gondoltam.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Bandew
Úgy gondolod? Pedig mennyi német B film van a TV-ben...

fifi
nagyon érdekes film! én szeretem, 990-ért mérik már különben...
ráadásul a börtönkísérlet tényleg valós dolog volt, de ha jól tudom ott nem halt meg senki.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A kísérletet (Das experiment) látta v.ki?

Imho hatalmas mozi. Valamiért német filmhez ritkán jut az emberfia itt Mo-n (biztos az átszelhetetlen földrajzi távolság), de az a kevés mindig nagyot "üt".

azért olvass végig egy fórumot a legfrisebb hsz-ig T. Újreg kartács, mielõtt nekiállsz valakit savazni. #24875-öt legalábbis.

mélyenszántó kritikát vársz esetleg, vagy elég leg két sor amiben kifejtem a véleményemet?

Jano
Mi volt a baj a megvalósítással?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

REALista
Pff!Ha már nincs egy filmben 10 atomrobbanás az már szar mi???

Sephi
Ne ne szerintem nezd meg mert tudod hogy izlesek es pofonok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Calver
hát nemtom, Dawn of the Dead után nem lett vmi nagy ijesztõ hatással rám... az se volt az igazi, de ott pl mókás jelenet volt mikor Andy nevû a tag a harapás után "ír valamit". belegondolva amugy jól kezdõdik a film, csak késõbb lesz lapos, és ezen bizony nem segít a félmeztelenül, szétvert arccal rohangáló fõhõs...

"The trees move. Do you not see it?"

Persze. Az okosok azt is belemagyarázzák a filmbe, hogy a néger zombi igazából nem más mint a rendezõ egy metaforikus kivetülése a vászonra, aki így akar vezekelni gyermekkori perverzióiért a társadalom elõtt 😊

Attól függetlenül sz.tem kafa kis horror 😊

Calver
28 nappal késõbb - 4/10
nem is tudom, okosok aszondják a film az emberi gonoszságról szól - hát, szólhat akármirõl, nem sikerült valami jól megvalósítani.

"The trees move. Do you not see it?"

Hát az a baj, hogy átlagos. Spielberg filmjeiben azt szeret(t)em eddig, hogy a legátlagosabb történethez is ad valami plusszt ami odaszegezi az embert a vászon/képernyõ elé.

Na itt speciel errõl szó sincs. Ha nem Spielberg/Hanks csinálta volna sz.tem ez el sem jut a vászonig, hanem egybõl a tékákban startol.

SASboy
Ez rossz hír. Nagyon vártam a filmet.

nice legs. what time to open?

Sephi
The Weather Man -

Kb feleig birtam. Sajnos Nicolasnak is lehet borzalmasan unalmas filmje 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vaaa
átlagos, tvbe való film 😊

hi

Most néztem meg a Terminált. Hát az mekkora egy fos...

Bucser
Hopp kimaradt Jerry Zucker ezúton is elnézést😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Jim Abrahams és David Zucker együtt jegyzi majd az összes Leslie Nielsen filmet (a klasszikusokat mint a Police Squad sorozat A nagy filmek a csupasz pisztolyból és majd az összes Filmes paródiát) Õk az igaziak😊

Bucser
NA kivételesen egyetértek😊 Filmes poénok voltak benne és nem pisi kaki viccek...

Frankie
Az orig az a 70-es években történt meg németországban. Mondjuk nem 1 pap volt, hanem kettõ és elítélték õket.

Hogy mennyire kamu az ördög létezése.. azt rád bízom <#nemtudom>

Mike
ez azért jó, mert aki tagadta Istent, egybõl meg is lehetett égetni, hioszen megrontotta az ördög

ki volt ez találva

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fifi
igaz...
bár ez az Ördög-Isten, melyik van, melyik nincs kérdés is megérne egy külön topikot 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
Scary Movie-et én is haverral láttam, a pláne az volt, hogy az egész teremben csak mi fogtuk a Budweiser reklámot 😄 igaz még a fordító sem a szaánalmas Geraappajával

Bar a havert nem ertettem. Hisz istenben, de bizik benne hogy nincs ordog 😊 Oke, hogy az ordog legnagyobb fegyvere az, hogy elhitette, hogy nem letezik. De ha valaki hisz Istenbenben, akkor hinnie kellene az Ordogben is. Mivel ha van menyorszag, akkor pokol is.

Nem nagyon erdekel, hogy igaz torteneten alapul. Nem erdekel, hogy szegeny Emily sirja zarandokhely. A tortenet kamu. Beteg volt a lany es kezeles hianyaban meghalt.

De a papot en sem iteltem volna el. A csaj sajat dontese volt. Ez van.

fifi
én nemtom, de egyházi berkekben ismert az a fogalom, hogy "ördögûzés"...

Ordoguzes Emily Rose udveert: Tegnap neztem meg este. Nem rossz film. Szobatarsam parazott rajta rendesen. Foleg mikor megtudta, hogy igaz torteneten alapszik. Mivel O hivo, nagyon bizik benne, hogy nem igaz 😄 Megnyugtattam, hogy kamu az egesz 😄

Valszeg hollywoodi tupir rendesen van rajta.

IGY VAN!!! Elso kurva jo volt. Moziban neztem par haverral. Szakadtunk a rohogestol. Masodik, az nem jott be. Harmadik ele ugy ultem le, hogy ugy is szar lesz, de David Zucker nem hazudtolta meg magat. Rohadt jo 😊

Jah es most az forgatokonyv irasaba belesegitett Jim Abrahams akinek az Airplane, Csupasz pisztoly, Nagy durranas-t is koszonhetjuk.

Jo lesz ez

A XXX2 nevû filmet láttam... Elég moslék de a a elején lévõ, kommandós támadós jelenet valami ki**ul jól meg van csinálva!

Ezért kap tõllem 1 pontot....
CSOCSO
szvsz a 3. a legjobb az osszes kozul
Blasta
Már a 3 is izzadtságszagú volt :-/

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Iori
ethnic group from slovakia

I love this game!

fifi
mi az?

Bandew
Hmmm...

REALista
Pokoli Lecke
10/10

Szerintem nagyon nagy film nagyon jó szereposztással!Akárhányszor megy a TV-ben szinte mindíg megnézem!Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Mike
ha a gumiban lennénk érteném mit akarzs, de így nem nagyon

Mike
amilyen kontextusban én hazsnáltam, ha valakit sért, azt meg is akartam sérteni
az, hogy mi volt a jelentése, az jelen pillanatban irreleváns
irhattam volna parasztot is, vagy SUV-os plázamacsót

Tirpakkal vigyazzal, mert az valakit serthet. Egyaltalan tudod mi az?