Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
"(a holocauszt szemei magyar cimmel van kiirva az imdb-n!!!)"

Mivel fõleg magyar film. :-)

Amúgy senki sem szidta Spielberg bácsit, de azért jópár filmet megemlítettél, amibe azért nem igazán adta bele a magáét.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
Spielberg filmjei - amik nem feltetlen 10 pontosan de mindenkeppen kiemelkedo alkotasok. (szamomra: 1 csillag kiemelkedo 2 csillag meg uber film)

jelentol visszafele:

mint producer:

Memoirs of a geisha *
Terminal **
Catch me if you Can *
Ai **
Evolution *
Shrek *

(a holocauszt szemei magyar cimmel van kiirva az imdb-n!!!)

Saving Private Ryan **
Deep impact *
Men in Black *
Twister *
10 evvel ezelotti mese sorozatok mint az animaniacs vagy pinky and the brain vagy a veszhelyzet sorozat
Arachnophobia - ez lehet hogy mai szemmel szar de akkoriban nekem bejott
Back to the Future ***!!!!
Roger nyul a pacban **
Gremlins 😊 *
E.T. *

Director:
War of the worlds *
Minority Reports *
Jurassic park *
Hook *
Indiana Jones **
Jaws *

nah errol ennyit.. lehet hogy nem 10 pontos film mindegyik.. de az 1 csillagos filmjei is jobbak mint mas rendezok legjobb filmjei.. deep impact meg jaws meg hasonlok.. lehet hogy nem olyan hudejo filmek.. nomeg ott van az evolution meg men in black.. sokan fikazhatjak hogy szarsag de szerintem akkor is jobbak mint egy hetvegi rtl klub film... szerintem felesleges szidni spielberget... a filmipar elvise!!
CSOCSO
en anno lattam... akkor meg kiskolok voltam... nem mertem meg a duna kozelebe se menni nehogy ramugorjon egy capa...
magus
vannak filmjei amik nagyon tetszettek. bar inkabb iparos mint muvesz, de ettol fuggetlenul nekem a legjobban a kapj el ha tudsz tetszett, megfogott vmiert.

Bandew
Márpedig én azt mondom nincs ott. :-)
Tény, hogy nagyon jó üzletember és minden arannyá válik a kezében, de kimerem jelenteni, hogy ezt csak a jól mûködõ marketingjének köszönheti.
Spielberg nagyon termékeny rendezõ, ami nagy erény, de csak kevés filmje éri el nálam a kellõ hatást.
Természetesen csak magamról beszélek, elfogadom annak a véleményét is, akit Spielberg összes filmje elvarázsolt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nxfn
az az öt perc, amit a Cápából láttam, szar volt <#smile>

REALista
Én se azt mondtam hogy õ az atyaúrsten, de a legjobb rendezõk között ott van!!! Mondhatsz bármit

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Kapj el ha tudsz az még jó, de a többi nem. Sztem is az Indiana Jones volt még nagyon jó tõle a Cápa se rossz, de azért nem volt rám akkora hatással, a Párbaj-t viszont még nem láttam. Nem mondom Spielbergre, hogy hányadék, de egyáltalán nem az atyaúristen.

REALista
Ryan közlegény megmentése,Kapj el ha tudsz, ET, Schindler listája ???<#ejnye1>

mint a mai magyar szinkronok 98%-a 😞

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Calver
Identity - 7/10
mókás, izgalmas, a vége meg mégnagyobb poén, nekem tetszett.

"The trees move. Do you not see it?"

nxfn
The Island magyar szinkronja eléggé kakájos volt, számomra jelentõsen lecsökentette a film által nyújtott élvezeti faktort :-c

I.C.ram
Az is jó 😊

Spielbergnek csak a történelmi filmjeit nem szeretem, mert ott képtelen objektív maradni.
Rafaelo
és a párbaj ?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

zaki
lol

TheBerzerker
Az indiana Jones-okon kívûl a Cápa az egyetlen jó filmje a Spielberg-nek. A többi szerintem hányadék.

fifi
Brothers Grimm

maga a történet jó kis mese volt. viszont nekem a képi világa valami frenetikus. nagyon tetszett. minden egyes képkockában volt valami olyan plussz, amit eddig talán csak az Álmosvölgy legendájában láttam, de ott sem ennyire kiélezetten.
film:7/10
képek:10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SASboy
Megnyugodtam, mert idáig egyetlen nagyon rossz kritikát olvastam a The Weather Man-ról. Lord of War sok embernek tetszett.

nice legs. what time to open?

Iori
pimp my ride rulez 😄

The Weather Man

Nem csalódtam Nicolas Cageben most sem, iszonyatosan belebújt a karakterébe. Annak ellenére hogy komédia is, számomra sokkal inkább egy komor hangulatú dráma jött át. Néha már rossz volt nézni ahogy fõhõsünk szenved, nem tud megbírkozni a családi problémáival. A monológok tetszettek és a helyszínek is nagyon jól voltak eltalálva.
8/10

Lord Of Wart látta vki? Érdemes meglesni?

I love this game!

Mike at home
Charlie es a csokigyar (Tim Burton)

egeszen szorakoztato darab
nem tul mely,
enyhen megjatszott szerepek,
elejetol tudhato, garantalt vegkifejlet

de akkor is! Tim Burton, Danny Elfman, Johnny Depp
szal csak jo lehet

8/10

Ozonviz francia animacios film

mokas rajzok, a legnagyobb bajban is radragado vidamsag
elvezet vegignezni

9/10

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
öööö... érdekeseket:

Batman Begins - 1/10
egy baráti társulattal néztem házimozin (vele indítottak, szerencsére nem láttam végig, helyette söröztem)... öööö... SZÖRNYÛ! ezt a szemetet max 8 éves kiskölyköknek lehet eladni, hihetetlenül pocsék...

Day of the Dead - 7/10
ez viszont móka. pár ember bezárkózva egy katonai bázisra, döglenek össze-vissza, beözönlenek a zombik, minden fasza. nem az a "majd' gatyába csinálok" típusú horrorfilm, de móka, van benne pár jelenet ami ijesztõ. mindezek után hajnali 2kor tök üres utcákon végigmenni, na az megtette hatását - mielött kifordultunk egy sarkon mindig kilestünk komákkal...

CSOCSO
a csaj aki a kill billbol a felszamu csaj parodia karakteret jatsza.... (sophie monk) nah az nagyon jol fog kinezni a filmben
CSOCSO
-you are the hitch?
-do i look like will smith to you?????

:😄😄😄😄
CSOCSO
CSOCSO
igy van... nomeg most jon a date c. film.. vagy dating?? nah mindegy.. abban is lesznek jo poenok
nagy szüksége van rá a társadalomnak 😄

I.C.ram
Háh! 2006ban jön a Knight Rider mozifilm! 😄
REALista
Jaja!Rohadt jól megvan csinálva!<#eplus2>

desigo
Ez a cápa nagyon jó film!
1975-ös de nekem most is nagyon bejön!
próbáld meg leszedni valamelyik nagy külhoni torrentoldalról (isohunt, torrentspy, thepiratebay, mininova), magyar feliratot meg találsz hozzá a feliratok.hu-n.

Sajna nem egészen ide tartozik, de keresek egy filmet!

CALIGULA

A neten meg lehetne rendelni, de 13.750 Forintért magyar szinkron és magyar felírat nélkül kicsit tulzás!!!!

SEGÍTSÉG!!!!
Danny the dog.

Nemtom' mit istenítik annyira ezt a filmet, szerintem teljesen középszerû.

B13 - a tiltott negyed (vagy valami ilyesmi)
10/1 az elsõ öt perc pár kaszkadõrmutatványa miatt.

Mike at home
Zathura

hát... egyszer nézhetõ, nem egy etvasz

5/10

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hát ha már ez is sok volt nekik nem tudom mit csináltak volna egy partraszálássután. 😊
Calver
azért mert a kétlábú inkább nem akarja látni a folytatást. izgalmas, ezt is írhattam volna, de az nem volt elég drámai.

fifi
az idézõjeles részt nem értem, de a film tényleg jó, nem véletlenül lett kult...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

REALista
Ha olyan jó akkor mi ez az "én ezt most kikapcsolom és el nem kezdem mégegyszer" érzés??????

Calver
Night of the Living Dead (1990) - 9/10
ez jólesett. az egész film alatt benne bujkál az érzés az emberbe hogy "én ezt most kikapcsolom és el nem kezdem mégegyszer". egyszerûen istentelenül jól meg van csinálva, na.

Bandew
Ja ok. :-)
Én is tök elkezdtem utánanézni, hogy ennyire vaksi vagyok-e. :-D

Bucser
Bocsánaaaaattt csak annyira hasonlított rá😄

Szal Peter Sarsgaard😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Nem Õ öl le 9 katonát, csak párat, a többit megoldja ugye a kis háziállatuk...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Calver
Land of the Dead - 8/10
jó, legalábbis nekem tetszett. nem olyan Dawn of the Deades folyamatos gyilkolás, de mókásan van megcsinálva az egész, bár mindenféle leírások alapján én másra számítottam mint város. viszont ahogy elnéztem, Dawn of the Dead óta sebességükben nagyot változtak a zombik...

nxfn
egyébként nem lenne film :c
ték

Calver
pl Jim aki átment a film vége felé törperambóba - tulképp 1 csontsovány, kómából visszatért ember

*SPOILER*
leöl ugy 9 katonát hogy a haja szála se görbül? mindehez az a tipikus rambó-stílus is h szétvert fejjel rohangál és hú de kömény. a film eleje ahol leölte a csajszi Markot, na az még móka volt... utána lett csak lapos az egész kegyetlenül.

REALista
A Mag 1/10

Fú vazzeg ez a film nézhetetlen!!!!!!!!!Nem sok köze van a realitáshoz és még a trükkök is szarok!

Bandew
Fúúú királyul néz ki! Ilyet én is látnék a falamon.

I.C.ram
Ein Film von Fritz Lang 😊 Van egy rendes moziposzterem a filmrõl 😊Jó nagy 😊

Ez :

Bandew
Milyen McGregor? :-D
Amúgy meg pont ezért van szerencséjük, csak túl idióták, hogy felfogják.

Bucser
Igazából csak azért nem tudnak rendes életet élni, mert iszonyatos feszültségek tombolnak bnnük a filmek végére. arra vérnak, hogy háborúba menjenek azért mentek oda és a végén egy puskalövés nélkül hazaküldik õket. Pont azért mert nekik ez egy nagy kaland. Ewan McGregor ezért akad ki mikor az õrnagy "elveszi a killjüket". ÉS soha nem tudják meg hogy milyen is embert ölni amikor egész 3 évig erre készítették fel õket... Nekem nagyon bejött.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a
jó jó még volt Fassbinder is stb. 😊 végén még kiderül, h a németek végeredményben tudnak filmet csinálni 😊