Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel fõleg magyar film. :-)
Amúgy senki sem szidta Spielberg bácsit, de azért jópár filmet megemlítettél, amibe azért nem igazán adta bele a magáét.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
jelentol visszafele:
mint producer:
Memoirs of a geisha *
Terminal **
Catch me if you Can *
Ai **
Evolution *
Shrek *
(a holocauszt szemei magyar cimmel van kiirva az imdb-n!!!)
Saving Private Ryan **
Deep impact *
Men in Black *
Twister *
10 evvel ezelotti mese sorozatok mint az animaniacs vagy pinky and the brain vagy a veszhelyzet sorozat
Arachnophobia - ez lehet hogy mai szemmel szar de akkoriban nekem bejott
Back to the Future ***!!!!
Roger nyul a pacban **
Gremlins 😊 *
E.T. *
Director:
War of the worlds *
Minority Reports *
Jurassic park *
Hook *
Indiana Jones **
Jaws *
nah errol ennyit.. lehet hogy nem 10 pontos film mindegyik.. de az 1 csillagos filmjei is jobbak mint mas rendezok legjobb filmjei.. deep impact meg jaws meg hasonlok.. lehet hogy nem olyan hudejo filmek.. nomeg ott van az evolution meg men in black.. sokan fikazhatjak hogy szarsag de szerintem akkor is jobbak mint egy hetvegi rtl klub film... szerintem felesleges szidni spielberget... a filmipar elvise!!
Tény, hogy nagyon jó üzletember és minden arannyá válik a kezében, de kimerem jelenteni, hogy ezt csak a jól mûködõ marketingjének köszönheti.
Spielberg nagyon termékeny rendezõ, ami nagy erény, de csak kevés filmje éri el nálam a kellõ hatást.
Természetesen csak magamról beszélek, elfogadom annak a véleményét is, akit Spielberg összes filmje elvarázsolt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
mókás, izgalmas, a vége meg mégnagyobb poén, nekem tetszett.
"The trees move. Do you not see it?"
Spielbergnek csak a történelmi filmjeit nem szeretem, mert ott képtelen objektív maradni.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
maga a történet jó kis mese volt. viszont nekem a képi világa valami frenetikus. nagyon tetszett. minden egyes képkockában volt valami olyan plussz, amit eddig talán csak az Álmosvölgy legendájában láttam, de ott sem ennyire kiélezetten.
film:7/10
képek:10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nice legs. what time to open?
The Weather Man
Nem csalódtam Nicolas Cageben most sem, iszonyatosan belebújt a karakterébe. Annak ellenére hogy komédia is, számomra sokkal inkább egy komor hangulatú dráma jött át. Néha már rossz volt nézni ahogy fõhõsünk szenved, nem tud megbírkozni a családi problémáival. A monológok tetszettek és a helyszínek is nagyon jól voltak eltalálva.
8/10
Lord Of Wart látta vki? Érdemes meglesni?
I love this game!
egeszen szorakoztato darab
nem tul mely,
enyhen megjatszott szerepek,
elejetol tudhato, garantalt vegkifejlet
de akkor is! Tim Burton, Danny Elfman, Johnny Depp
szal csak jo lehet
8/10
Ozonviz francia animacios film
mokas rajzok, a legnagyobb bajban is radragado vidamsag
elvezet vegignezni
9/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Batman Begins - 1/10
egy baráti társulattal néztem házimozin (vele indítottak, szerencsére nem láttam végig, helyette söröztem)... öööö... SZÖRNYÛ! ezt a szemetet max 8 éves kiskölyköknek lehet eladni, hihetetlenül pocsék...
Day of the Dead - 7/10
ez viszont móka. pár ember bezárkózva egy katonai bázisra, döglenek össze-vissza, beözönlenek a zombik, minden fasza. nem az a "majd' gatyába csinálok" típusú horrorfilm, de móka, van benne pár jelenet ami ijesztõ. mindezek után hajnali 2kor tök üres utcákon végigmenni, na az megtette hatását - mielött kifordultunk egy sarkon mindig kilestünk komákkal...
CALIGULA
A neten meg lehetne rendelni, de 13.750 Forintért magyar szinkron és magyar felírat nélkül kicsit tulzás!!!!
SEGÍTSÉG!!!!
Nemtom' mit istenítik annyira ezt a filmet, szerintem teljesen középszerû.
B13 - a tiltott negyed (vagy valami ilyesmi)
10/1 az elsõ öt perc pár kaszkadõrmutatványa miatt.
hát... egyszer nézhetõ, nem egy etvasz
5/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ez jólesett. az egész film alatt benne bujkál az érzés az emberbe hogy "én ezt most kikapcsolom és el nem kezdem mégegyszer". egyszerûen istentelenül jól meg van csinálva, na.
Én is tök elkezdtem utánanézni, hogy ennyire vaksi vagyok-e. :-D
Szal Peter Sarsgaard😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jó, legalábbis nekem tetszett. nem olyan Dawn of the Deades folyamatos gyilkolás, de mókásan van megcsinálva az egész, bár mindenféle leírások alapján én másra számítottam mint város. viszont ahogy elnéztem, Dawn of the Dead óta sebességükben nagyot változtak a zombik...
*SPOILER*
leöl ugy 9 katonát hogy a haja szála se görbül? mindehez az a tipikus rambó-stílus is h szétvert fejjel rohangál és hú de kömény. a film eleje ahol leölte a csajszi Markot, na az még móka volt... utána lett csak lapos az egész kegyetlenül.
Fú vazzeg ez a film nézhetetlen!!!!!!!!!Nem sok köze van a realitáshoz és még a trükkök is szarok!
Amúgy meg pont ezért van szerencséjük, csak túl idióták, hogy felfogják.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF