Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6.5 / 10
Hotel Rwanda
10 / ?
nem tudom, ezt a filmet még emészteni kell. (olyan 8 - 9 körüli)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De a Hideghegy is óriási film.
Hát nem hiába kapott 4-5 oscar jelölést. Szerintem csodálatos film, mégnagyszerûbb zenével. Díszlet, jelmez, kivitelezés tökéletes, és nagy hatása van a filmnek. Az a baj velem, hogy a legjobb filmekrõl nemtudok sokat írni.
Aki teheti nézze meg, kevésszer mondok ilyet, de megéri a mozijegy árát is.
---> 9.8/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I love this game!
Én is agyaltam annál a résznél, hogy az Jackie volt-e.Tényleg valami hasonmás lehetett.A The Rundownban is volt egy ilyen rész, az elején amikor Rock megy be egy szórakozóhelyre és összeütközik Schwarzival😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tom Yum Goong
A verekedesek latvanyosak voltak, sok uj dolgot tudtak mutatni, szal nem olyan mintha ugyan azokat a verekedeseket latnank mas sztorival...
a sztori? szerintem jobb volt mint az ong bak-e!
Szerintem jo film volt!!! 7.5/10
ja meg valami.. a repteren jackie chan hasonmassal talizott ossze vagy mivan?😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Akinek megvan, nyugodtan törölje le. Aki még tölti, hagyja abba. Nem éri meg!"
Pff, de jó, hogy NEM hallgattam rád.(Tudom, régi hsz).Nem tetszett az egy dolog, de pl. az "öt másodpercenként kameraváltás" már ott megbukik amikor az egyik jelenetben Kham megy egy épületben keresni az egyik fõgonoszt és kb 2-3 percig vágás nélküli(!) folyamatos akciót láthatunk.A kamerabeállításokkal sem értem mi volt a bajod, nekem nem szúrta a szemem, hogy közeli, nem közeli.Na, mindegy, azzal, hogy trágya meg élvezhetetlen nem is vitatkoznék mert teljesen szubjektív...hát, ahogy érzed.
Részemrõl nagyon jól szórakoztam és úgy érzem méltó "folytatása" az Ong Baknak.Itt sem kell világmegváltó sztorira számítani, de ez annyira nem is lényeges az iylen jellegû filmeknél.Pörgõ akció és látványos fightok ezerrel.Nekem tetszett.Nagyon is.
10/9
Hát igen. Jó lenne, ha rájönnének, hogy nem lehet az egekig emelni a jegyárakat. Mikor egy párnak ma már 2500-3000 Ft-ba kerül egy mozi, inkább átgondolja, hogy ér-e annyit az a film, minthogy megvárja a DVD megjelenést (sokan a letölthetõ verziót...) vagy az HBO premiert.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ez nem érdekesség, csak egy tény :-))))) <#hehe>#hehe>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Van Alien, Aliens, Alien 3 és Alien Resurection (és Alien vs. Predator)
Ezek közül válassz :-))
Bár láttunk ilyen filmet már elég sokat,
de nem rossz. jó effektek, sztori kissé lapos,
elõre lehet tudni mi következik,
de azért jó lehet egy-két estére.
nemtom ennek hány része van, én ezt láttam, és nagyon tetszett
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ilyen pörgõs filmet régen láttam, nagyon tetszett... Nem volt benne szerintem egy perc alapjárat sem. nagyon jó volt
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...