106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Fall
Nagyon tetszett a történet, legalábbis ami mögötte rejlett.
Talán a befejezés lehetett volna más...esetleg jobb is. Így 10/8 nálam -
Rendes film lesz, a régi szereplőkkel. -
sandor8206 #41329 hát elvileg most úgy van, hogy film lesz -
de olyat is olvastam, hogy animáció lesz. azt nem szeretném =( -
sandor8206 #41327 hát drukkoljunk, hogy igazak legyenek a hírek, hogy tervezik a 3.részt -
de örülnék egy új résznek, viccesek lennének az idős szellemirtók :D -
tíz perce fejeztem be:
szellemírtók 10000000000000/10 :)
minden másodperce klasszikus, fenomenális!
Don't cross the streams! -
Marathon életre-halálra 7/10
A hihetetlen Hulk 8/10
Az arcnélküli ember 8/10 -
Azért a pedofil és az őrült nem egy kategória, ahogy a pedofil és a pedofil között is van különbség.
A mély harapást nem merem megnézni, az nekem rémálmom, nemhogy még pénzt is adjak ki azért, hogy lássam a dolgokat. -
Clara's summer
kicsit csalódtam mert olyan kidolgozatlannak éreztem a karaktereket.
Olyan mintha nem történne semmi érdekes, csak vagyunk "oszt' kész"
egy romantikus filmtől többet vártam, drámát, érzelmeket, dűhöt-haragot,
gyűlőletet-szerelmet, nem csak holmi pipogya sodródást.
nem érintet meg, nem éreztem a színészek játékát hitelesnek.
-
Mély harapás (2007)
10/1 Ilyen egy beteg filmet :| -
Tiszta Kamera által homályosan, csak kevésbé humoros.. -
OFF
HEHE...
bebújt a bisztró előtt egy traktor alá egy késsel, és össze-vissza beszélt, úgy kellett seprűvel, meg ezzel azzal kikotorni.
ja meg jut eszembe: a házát teljesen össze festette kivül-bévül.
meg amikor az elején még rajzolt télapót festett csészealjakkal, mi meg azt hittük hogy csak nagy művész, és még kiállítást akartunk neki összedobni...
szerintem minden faluban/városban van pár ilyen őrült, csak lehet azok jó családapának tünnek, közben meg kisgyerekek fotóit tárolja a computerén, azok is vannak ilyen veszélyesek....
ON -
sandor8206 #41318 kemény, még olvasva is beszarás
-
bakker
szerencse,hogy nem nyírt ki senkit :/
-
Hát nem irigyellek az élményért -
egy nővére, de hát az is családos..
gyógyszerre ivott, attol kattant be -
küld el holywoodba a sztorit....egyébként nem volt családja? -
OFF
egy kis "izgalom" délelőttre
Csak erős idegzetűeknek!!
1.először adásnélküli szemcsés tv-hez beszélt mert az idegenek így akarták vele felvenni a kapcsolatot,
2. kezdett nem fürdeni, nagyon büdös volt, zagyvaságokat beszélt. kezdtem nem beengedni mert nem akart elmenni
3.fakabaráti szeretettből meglátogattuk. az udvaron a tyúkok láb nélkül
hemperegtek, felszolgálta nekünk a lábakat egy tányéron,mint holmi ropit.
A kutyája kimosva lengedezett a szárító kötélen a füleinél felcsipeszelve(puli volt). bezárt minket egy szobába egy balta segítségével, és addig nem engedett ki minket míg nem beszélgettünk a szobában lévő, sütőtökökkel amikre emberi arcok voltak karcolva
többet nem mentünk hozzá
4. persze többször elvitték de aztán mindig kiengedték
5. a végén sms-ben beszélt, beszédközben számolta a karaktereket, és 160-nál újra kezdte.
5. egy köteg villanyvezetékkel mászkált az utcán amire végül is felasztotta magát egy fára az ovada előtt hogy a gyerekek is jól szórakozzanak.
ez mind megtörtént, még más is ami nem jut eszembe
kár, mert előtte művészlélek volt a baráti társaságomban, festegetett&írogatott szösszeneteket.
na ilyen egy jó horror!
-
gyereknek hazudtam :) -
Az ilyen a faszé nem akassza fel magát még AZELŐTT, hogy kismacskákat tapos szét?!?!?!? -
OFF
nekem tényleg volt egy haverom aki széttaposott egy kismacskát
élve hogy milyen érzés amikor kijön a lábujjaid között.
olyan 2 év alatt teljesen megőrült, a végén felakasztotta magát.
lehet azért vagyok ilyen érzékeny a dologra
ON -
Áh, én drogok nélkül is fárasztó alaphülye vagyok, képzeld, ha még szúrnám is magam... TEJÓÉG! (najó vodka-szedukszen az még szódával elmegy) -
becsaptad? hogy morfiumhoz juss? ez már 2.... :) -
Há kisgyereket már csaptam be keményen, de csak játékból és hogy szórakoztassam, szal. az nem számít. A többi meg bullshit, közöm sincs hozzá. ERGÓ én akkor is érteni fogom, mer csak! (vagy keresek olyan lowlife személyt, akinek a többi megvolt és kiszedem belőle az infót szadomazo módszerekkel...) -
Túl jó ember vagy blasta :D -
asszem 2 :D
Szal felesleges nekifutnom a filmnek, úgysem fogom érteni :) -
Ha én tapostam már el kismacskát de nem mezítláb akkor az igennek vagy nemnek számít?:DDdddd -
még nem tapostál el kismacskát és nem hazudtál gyereknek? nem hiszem :) -
1
de attól még a The Fall Rohadt jó film, olyan 8/10-es. :) -
Akkor felmérés: kinek hány igen lenne a lenti hat kérdésből, nem kell megmondani melyik az igen :D
talán nem voltál még drogfüggő?
talán nem hagyott még el szerelmed?
talán nem csaptál még be kisgyermeket?
talán nem vesztetted el a lábaidat és nem egy hordágyon fekszel?
szájjal festményeket készítve?
talán nem tapostál el mezítláb egy kismacskát, és nem voltál kegyetlen és hazug sosem?
-
"ha ezek a tapasztalatok mind kellenek akkor nem sok mindenki érthei meg a filmet, ne viccelj már :D"
Igen, ez kissé viccesen hangzik. :) -
ha ezek a tapasztalatok mind kellenek akkor nem sok mindenki érthei meg a filmet, ne viccelj már :D
Nem a mesével volt a gond, hanem a meséléssel, sok párbeszéd értelmetlen volt, olyan volt mintha elsőre felvették volna mindet, voltak bakik stb... persze megértem, kislány volt, összevissza beszél stb, de vhogy nem jöt át... mint mondtam Faun labirintusa jobb volt és láttunk már jobb gyerekszinészt is.... -
hát lehet sok szappanoperát nézel)))
én alattad 100% mást írtam
mint írtam nem bírtam elaludni utána
talán nem voltál még drogfüggő?
talán nem hagyott még el szerelmed?
talán nem csaptál még be kisgyermeket?
talán nem vesztetted el a lábaidat és nem egy hordágyon fekszel
szájjal festményeket készítve?
talán nem tapostál el mezítláb egy kismacskát, és nem voltál kegyetlen és hazug sosem?
na ezek a hiányzó tapasztalatok mind kellenek hogy megértsd a film lényegét és üzenetét. Tudd meg a film nem pozitívan zárult, a vége volt kegyes hazugság, mert a mese a főhősök halálával járt valójában és csak a kislány kedvéért változtatta meg a végét! -
The Fall
talán SPOILER :)
nos, jobbra számítottam, a látvány lenyűgöző volt, de a történet elég bugyuta, és maga a mesélés is elég gyenge lett...nem igazán tartott izgalomban a történet, ez a gyere mondok neked egy sztorit de utána hozz nekem kábszert mert fáj a hátam, meg otthagyott a csajom, elég béna volt.... mindezt ellensulyozta a látvány, eszméletlen képek, szinek, jelmezek.....Faun labirintusa sokkal jobb volt....egyenlőre a másik indiai mesélőnek jobban megy még ez, bár neki is voltak már baklövései :)
-
ja, tegnap este megnéztem A Zuhanást.
Megrázott, és felindult a lelkem rajta nagyon.
A rendező tényleg úgy játszott velem, ahogy ő akart.
nehezen aludtam el utána... -
valaki látta már a Fantomlakó-t? (Spanyol horror)
Érdemes leszedni? mert amúgy a spanyol filmek bejönnek.
ma lesz a hálózattv-n, ami persze nekem nincs. -
"Mi sem hihetőbb, minthogy az amerikai elnököt védő egyik testőr átáll a sötét oldalra?"
Hűű, ez aztán tényleg marha hihetetlen fordulat.Főleg egy filmben.Még az is hihetőbb lenne, hogy Godzillává változik és megeszi a Szabadság-szobrot egy hordónyi mustárral.
-
A BHD Szomáliában játszódik. -
sandor8206 #41292 jó
amúgy ha menetét kereste az tényleg gáz, de ha valamelyik céget,kórházat, orvost az belefér, mondjuk bombakészítés is van fent