Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem tudok mit elmondani. ez a film tökéletes.
"The trees move. Do you not see it?"
ha az mgs filmet o csinalna.. akkor szamitsatok hogy pofanbaszom egy tortaval.... amibe belesz*rtam...
nice legs. what time to open?
Hát szerintem négeres, füvetszívós, vígjátékos filmecske. Szeretem az ilyen filmeket, szeretem a feelingjét. Igazából mst nem lehet írni a filmrõl 😊 mert csak a szívásról szól vígjátékban megcsinálva.
---> 7/10
hát...
rá nem jöttem volna 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
King Kong is pozitív volt számomra, pedig nem szeretem a KK filmeket.
Azért ajánlom a Mennyei teremtmények-et, mert az még régebbi filmje, még nem volt ekkora támogatás alatt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Láttad pl a Mennyei teremtményeket? Ha nem akkor azt ajánlom, az tényleg nagyon jó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez még mindég a beste azóta is! Abszolút 5 pontos a témában! Christopher Walken túlnõ még saját magán is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyzser nézhetõ "izé", én mint SF rajongó KIKKÉREM magamnak G.Paltro-t.
Zathura
EZ gyjó vót, 4 éves keresztlányom végigrettegte szegény, de még neki is tetszett. Egyszer nézhetõ, de szórakoztató. Mindenesetre a Jumanji-nál sokkal szórakoztatóbb volt, pedig az profibb film, profibb színésszel.
David Cronenberg
Jean-Pierre Jeunet
Lars Von Tier
Michael Haneke
De ha közvetlenül a hollywoodi rendezõknél akarok maradni, akkor Peter Jackson, Tim Burton, David Fincher vagy James Cameron is jobb sztem.
és én még teljes áron vettem meg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ez a régi változat nagyon jól hangzik, én is megvezsem, ha látom majd vhol <#eljen>#eljen>
van új is? ezt nem tudtam... bõvebben?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nagyon szép film barátságról, szenvedésrõl, összetartásról,kitartásról, élni akarásról, szabadságvágyról...
Nekem ez minden idõk talán egyik legjobb filmje, remélem senki nem fogja sajnálni rá az 1db ezredest amennyiért mérik/ezért a filmért röhej/
10/10
érdkes stílus és látványvilág, de valamiért mégis unalmas, a szereplõk idegenek,nem kötõdnek a nézõhöz, nincs közöttünk kapocs. Éppen ezért érdektelen a sorsuk, sõt a világ sorsa is, csupán nézõk vagyunk
Arról nem beszélve, hogy mennyire elég volt, a "hõs aki a megmenti a világot" klisébõl
510
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Alex Chandon
😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nekem nincs vele bajom, ha nem értesz egyet velem, de megindokoltam és tiszteletben tarthatnád más véleményét, esetleg végig is gondolhatnád más szemszögébõl a dolgot mielõtt azt írod rá, hogy hülyeség.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!