Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha osztályozni kellene az itteni szokások szerint, akkor nekem tuti 10/10!!!
Nem nagyon szeretem az akciófilmeket, de mivel Luc Besson nevéhez fûzödik (akiben eddig még nem csalódtam) megnéztem, gondoltam, hogy jó kis üldözéses film, stb.
Hál' Istennek nem csalódtam, SÕT!
Elég erõsen hajaztak a kaszkadõr jelentek a YAMAKASI-ra, ami szintén király film volt!
Szóval ez a B13 egy ûberfasza film!
Nézzétek meg!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
CSOCSO: ha neked a film tartalmának 30-40 %-a a lényeg a te dolgod😊 Én befejeztem a parttalan vitát... Ha nem érted mi az hogy mondanivaló sajnálom😊 Ennyi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(...most nyitottak ki a tv szobat es a gyogyszerek hatasa is kezd elmulni) <#idiota>#idiota>
jonnek ujra a deep impactal meg az armageddonnal de persze mivel abba mar nemt udtok belekotni inkabb kussoltok azzal kapcsolatban..igaz???
azert nem kussolok mert mert azt hiszitek hogy ti olyan faken okosak vagytok.. hunnenkoenig se erti miert hasonlitja MINDENKI ossze ak et filmet....
gondolom a ti faken okos agyatokkal akkor ti vagytok a normalisak es mindenki mas meg hulye.....
de akkor a telogikád szerint akár harry potterrel is összelehetne hasonlítani vagy a gonosz halottakkal és még robin hooddal is - tucker barát állítólag elég szörnyen nézett ki 😛
mondju kazt sose értettem hogy csocso ha vmit elbasz miért nem kussol inkább vagy miért nem ismeri be, de hát ez a világ már csak ilyen kemény.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nem az ugribugrit hasonlitom a dramahoz.. hanem a "mystery" reszt...
a deep impact meg az armageddon filmnel miert nem volt senki hogy mijafaszert hasonlitjak ossze mikor az egyikben felmennek az urbe robbangatni a masikban meg nem, tehat nem lehet osszehasonlitani???
leszartuk hogy mas alaku az ustokos.. leszartuk hogy elotte es utanna mas tortent a filmben.. megis egymashoz hasonlitjuk mert az alap gyokere 100%osan megegyezik...
csakugy mint itt.. jon a kurva szorny (feltehetoleg farkas) az erdobol es gyilkolja a nepet... errol szol a film ( meg ha nem is 80) de 30-40%-a...
nem
a köldökzsinórra önmagát felakasztó baba a rendezõi változat vége. ez biztos. hiába variálsz az emlékeiddel, meg a dátumokkal, az TUTI a director's cut!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
erdélyi
kicsit narrativan szinkronizálnak
ellenben nagyon olcsón
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Valamelyik topikban leírtam mindet, de má nemtom hol. :|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I love this game!
Pl a The Village-t sem tartom thrillernek.
A másik meg az, hogy nem kell ide a "lealázó" duma, mert nagyon gyermeteg.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Najó csak viccelek, meg amúgyis láttam régebben ezt a filmet, csak más befejezéssel.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
CCCccc... NEM NEKED VAN igazad... Ennyi... Fogadd el.. TE hasolítod a 2 filmet mikor Hunnenkoenig is azt mondta hogy a 2 film nem is hasonlítható... Akkor most ki a hülye?? Én vagy a postás??
De csak a kedvedért az IMDB-rõl:
The Village (2004)
Directed by
M. Night Shyamalan
Writing credits (WGA)
M. Night Shyamalan (written by)
Genre: Drama / Mystery / Thriller
Pacte des loups, Le (2001)
Directed by
Christophe Gans
Writing credits
Stéphane Cabel
Christophe Gans
Genre: Action / Horror / Mystery
Kiemeltem az egyetlen közös tényezõt csak hogy jól láásd... Egy lélektani drámát hasolítassz egy ugribugri akciófilmhez.. gratulálok a beszûkûlt csõlátásodhoz😄 Ez kb mintha az Angol beteget hasonlítgatnám a Hogyan veszítsünk el egy Pasit 10 nap alatthoz...
De azért erõlködj még nyugodtan.. Oldalalmról téma lezárva...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az ilyen "csak a külsõségeket nézem"-re pont aktuális példa, amit az egyik munkatársnõmtõl kaptam ma, hogy milyen beteg vagyok, nem érti hogy tetszhetett tegnap a tv-ben a Butterfly Effect, amikor pedofil van benne meg egy kiskutyát is megölnek😊Õ egy fél óra múlva elkapcsolta.Na mondom gratulálok, te is jól felfogtad a lényeget😊
lehet a pillango effektusra gondolsz csak valaki hulyen meselte el😄 vagy reszeg voltal mikozben hallottad😄
icram jott azzal hogy nem az van talan hogy egyedul vagyok a gondolatommal.. holott az egesz ugy kezdodott hogy mi a szare hasonlitja ossze a kettot MINDENKI....
nah..tehat akkor valszeg nem egyedul vagyok egy ilyen mondat utan hanem egy vagyok a sok kozul...
es igen.. pontosan ilyen osszehasonlitasi modszerrel lehet osszetenni az alien es az alone in the dark c. filmet.... mindkettobe szornyek vannak... ennyi... es a ketto kozul az alien a zsirabb.
Szoval jelenleg is ugy gondolom hogy neked/nektek csak az a fontos hogy beugassatok es okoskodjatok es egyutt fikazzatok le a szenvedo alanyt....
a film arrol szol hogy van valami az erdoben amitol fosnak az emberek... ugyan ez van minkdettoben!!!!!!!! a korites es a csattano kulonbozik... szerencsere hiszen enelkul a ket film ugyan az lenne... es azt imadom hogy ezekutan is idejottok es probaljatok belemagyarazni a fejembe hogy marpedig nem igy van...
"Nem tudom miert hasonlitja mindenki a ket filmet egymassal össze"
nah akkor most mirol beszelgetunk?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"