Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
----------------
nem pontoznám
Ritkán ülök be úgy filmre, hogy nem tudom mirõl szól. Ilyenkor általában rendezõ vagy fõszereplõk miatt választok úgy, hogy nem tudok a filmrõl semmit. Eddig nem csalódtam, most sikerült.
Stephen Gaghan anno a Traffic-kel számomra nagyot alkotott. Tetszett a film hangulata, mondanivalója és fõleg a színészek játéka.
Ez a film egy Traffic 2 akar lenni. De nagyon nem sikerült a Traffic-et megütnie. Igaz teljesen más témával foglalkozik (Olajtéma, gazdasági-politikai érdekek, történések, összafonódások), de számomra legalábbis tökéletesen érdektelenre sikerült.
A traffic párhuzamos történetei, a karakterek jelleme mind sokkal színesebbek, érdekesebbek voltak mint a sziriana-ban láthatjuk. A film mellõz mindenféle feszültséget, ráadásul 1 órán keresztül még csak nem is sikerült felfognom mi köze van egymáshoz, illetve a történethez az egymástól látszólag teljesen különbözõ történeti szálaknak. 1 óráig szétúntam magam, rövid és érdektelen jeleneteket láttam, amik miatt lekezdtem forgolódni a székemben.
A film második felében már nem forgolódtam, hanem bóbiskoltam...
Ilyen nagyon régen esett meg velem. Azon gondolkoztam, hogy kimegyek, bár nem szokásom. Gondoltam megnézem az amúgy teljesen kiszámítható "végkifejletet".
A szereplõválogatást sem értettem. Clooney semmi extrát nem nyújtott a titkosügynök szerepében, ráadásul kiábrándító is a fizimiskája, szószerint idegesítõen szarul nézett ki, már magához képest. Nem ilyen karakter megformálása miatt bírom Õt, az biztos.
Matt Damon kiválasztása a svájci pézügyi tanácsadó cég kolléga szerepére meg kimondottan rossz volt, tökéletesen nem illett a szerephez, bár Õt is tehetségesnek tartom, de ebben a filmben nulla amit hozott és oda sem illett.
A többiek "elmennek".
Szal sztem hagyjátok ki. Se katarzis, se új világszemlélet, se apró titkok feltárása nem történik a filmben, kb. annyi mintha bekapcsolnánk a hiradót. Sajnáltam, hogy beültem rá...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I love this game!
10/10
iszonyatosan bejott, imadom 10/10 nc
BUDA > miskolc.
A falu meg arról, hogy egy közösség élhet-e teljesen elzárva, annak a tudatában, hogy van egy másik társadalom, ami kisegítheti õket a bajból. A "lények" ott csak statisztakén vannak jelen.
a farkasok sozvetsege es a village is arrol szolt hogy van valami az erdoben amitol fosni kell... errol szolt a film 80%... csak a csattanoja mas volt.. nem ertem neked miert okoz oromet hogy okoskodsz meg csakazertis mashogy allitod be...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Igen Tom szelek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Igen Tom szelek.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
<#vigyor3>#vigyor3>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tegnap elkezdtem, de ilyen értelmetlen párbeszédeket nem hallottam egy filmben se.
Nemtom, még nekiugrom 1x, de félek nem fogom bírni, idegesít ez az értelmetlenség.
Pedig a színészek rulzanak, Kevin Spacey, Sean Penn, Meg Ryan...
8/10
Nekem bejött a film, bár 1 kicsit "Hollywood" feelinges. Bandaháború, megbosszulom
az anyámat. sok lövöldözés, bár 1 kis lélektant is visz bele a rendezö. Összeségében aki nem nagy volumenü filmekre vágyik, csak ki akar kapcsolodni, annak jó választás lehet
Elnezest hogy nem vok olyan mint ti.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez annnnnyira találó ... eszek egy kis citromot mert néznek a kollégák, hogy mit vigyorgok itt mint a tejbetök 😊))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az egyetlen baj vele hogy tulsagosan rovid vala. De aki ismeri es vegig nezte attol meg nem halottam rola roszat csak itt de ami itt van az latom nemszamit 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MICSODA EMBEREK!
Habar ez Sg szal nem is tudom me' csodalakozok 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Talakoztam olyan emberrekkel akik szerint a Vissza a Jovobe trilogia egy nagy baromsag volt. Ok ilyen tudosok vagy mi a fenek es elkezdtek nekem egesz ejszaka arrol meselni mekkora fassag az egesz.
Ha ilyenre alapozod miszerint te mar sok sok Sci-Fi-t lattal es jobban tudod mint en akkor vedd mar figyelembe hogy talan nekem nem adatott meg latni mindet amit te lattal ergo akkor nekem sokkalta best a FF mint pl a SG1.
Most mond hogy nincs igazam. Ebbol az alapbol elindulva tercalis surrealitas maga a teny hogy nekem nincs akkora terem ilyen temakban tehat ami meg van adva en abbol alapozok.
Ertsd mar meg hogy nekem az a best es akkor jelentem ki amikor erzem.
Ez ennyire nehez? Az neked jo ha most lebaxol mint atom?
Nem akarok szemelyeskedni de nagy paraszt vagy hogy itt osztodd magadba az eszt es spameled a topikot. Egyszeruen nekem jogomban al azt feltetelezni amit akarok es ha nekem ez a velemenyem ezt miert nem tudod elfogadni? Miert kell mindig a legokosabb lenni es eroltetni? Jobb ember leszel talan ha lehulyezel engem ilyen alpari modon?
Es igen is a BG utan a FF a legjobb! NEKEM!
A Magyar cime az Urhaboru 2063 volt. Nem volt valami uber sorozat, de a Firefly-nal, szvsz jobb volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A bazd+ es leteremto hangnemedet, meg a csaladoddal oszd meg ha megkerhetlek.
A legjobb Sci-Fis sorozat, meg nagyon messze all attol a kijelentestol, hogy "szamomra a Firefly a legjobb Sci-fi-s sorozat.
Talan probald atfogalmazni, vagy atgondolni, hogy mit is akarsz kifejezni az irasoddal, mert a legjobb Sci-fis sorozat a Firefly kicsit eros.
De az elejen a kis szovege ezt hangujozza.
Tehat nem csondalom hogy neked szar.
- Az SGA jobb, mint az SG1. Nem sok részt láttam az SG1-bõl, de az nekem olyan volt, mintha a StarTreket néztem volna: soxor erõltetett témák, és megoldások, egy idõ után dejavu eérzésem támadt... Az SGA legalább akciódús, és jóval szebb megvalósítás.
- A FireFly egy nagyon jó sorozat. Nekem rendkívûl tetszett a világ, és a koncepció. Már régebben láttam a sorozatot, de azt hiszem, hogy képileg van olyan jó, mint BSG.
Nem hasonlítanám a Babylon5-höz, vagy az Andromédához, mert azok sokkal több CGI-t használtak, és több nemhumán faj szerepelt bennük. De azért azt nem mondanám, hogy szar... Esetleg kisebb a rajongótábora az impotens terjesztés miatt.
- Az FFVII:AC meg szar. Számomra értelmetlen történet, erõsen tipikus mangamegoldások (talán el is túlzottak?), tipikus japán filmmegvalósítás...
Amúgy a Space: Above And Beyond az micsoda?
Ez az utóbbi idõk legunalmasabb filmje, már majdnem olyan unalmas mint a könyv. Azt nem bírtam befejezni, pedig többször nekifutottam, ez is olyan, a végén már nem tudtam hova dõlni. Egyszerûen nem fogott meg, frusztrált, hogy nem történik igazából semmi, a filmben ez a sertéstenyésztõ is zavarosan volt felvezetve. Csányi Sándor meg nem hitette el velem, hogy õ egy naív jóhiszemû ember akit csak visznek magával a dolgok. Nem éreztette, hogy belefásult, hogy elment az életkedve attól, hogy rájött, hogy tehetetlen az egésszel szemben. Bár lehet, hogy ezzel egyedül vagyok.
Az, hogy Szabó István ügynök volt-e vagy nem, még csak eszembe sem jutott, nem követem a politikát, ettõl függetlenül értékelek valamit...
Nyugodjal mar le es hadd dontsem en el mi a jo nekem bazd+. Arrol irok velemenyet es olyat amilyet akarok es mirol.
Fel nem tudom fogni mi ez a lazadas bazd+.
sztem a korcsok teljesen rendben voltak.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elfogultsagodban tul jonak allitod be a sorozatot
Sot hogy teged idezzelek odaig mesz, hogy "Addig ez a film marad az egyik legjobaknak es punktum. "
Mi itt irtunk egy paran errol ellenkezo velemenyt.
A Firefly olyan messze van a legjobbaktol, mint a Psota Iren a bombanotol.
Na jo ez egy kicsit eros megfogalmazas, de semmivel nem tobb mint egy atlag sci-fi semmi extraval, sot nehol szinte nevetseges megvalositasi otletekkel.