Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A borítón is JÖJJ van, meg ugye így is van a cím szóhasználatban, a szinkronban az idióták mégis tûz JÁRJ velem-et mondanak. na mind1.
Akinek tetszik a sorozat, annak ez a film is be fog jönni. Eszméletlen szürreális dolgokba hajlik bele néha a film, nemtom komolyan gondolták-e, vagy csak a kokó volt sok. Ettõl függetlenül nagyon jó, és sok mindenre fény derül, ami a sorozatból pl. nekem nem jött le. A két csaj vizíója a kocsmában azzal a szívszaggató zenével, meg vmi elképesztõ...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
-----------
7/10
Szvsz közel nem olyan megrendítõ, izgalmas illetve magávalragadó film mint Spielberg korábbi történelmi munkái. Sokszor éreztem, hogy elnyújtott a film, izgalmakban sem bõvelkedett, de a hullámvölgyeket nagyon jól hozta vissza.
Eric Bana nekem tetszett. A vége nagyon komoly, a szex jelenet üt.
Amúgy nem lesz kedvenc film, de jó volt megismerni a részleteket és a háttérben munkálkodó szálakat errõl a tragédiáról.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
10/8
májkul kén -t birom egész jó benne
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
de lehet rosszul tudom.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
zsenialis! En reg nem rohogtem ekkorat. A szereplok , helyszinek tortenet es zene imadnivalo mind 😄
Ez a film remek pelda arra hogy hogyan keszitsenek el egy magyar vigjatekot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Igen. Megcsinálták. Az utóbbi idõk leglátványosabb filmje, méltó folytatás. Az elsõ fele kicsit leül néha, de nagyon jó film.
Fantasy rajongóknak kötelezõ!
9.8/10
Hát azért a bottom 100-ba nem kellett volna belekerülnie.Voltak benne vicces poénok.7/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
amugy sztem szineszek kozul csak Csanyinal santit
amugy meg mit varsz az egyik legrosszabb magyar konyvtol, finoman fogalmazva szarbol nem lehet varat epiteni, raadasul ez nem az a konyv amit filmre lehet vinni, belso monologok vannak benne (ami csak egyszer jelenik meg a filmben, teljesen feleslegesen)
ha akartok szemetet nézni hát elõre. iszonyat. a filmben 1 szereplõ volt aki élt, Kardics karaktere (Eperjes Károly) - az elcseszett röhögésével együtt -, a többi csak ugy próbált valamit csinálni. összefüggéstelen az egész, semmi elõzmény nélkül egyszercsak a fõhõs bejelenti egy libának hogy "mindent eldobna érte", és hasonlók. pocsék színészi játék, a pontot az i-re Lina (Tóth Ildikó) hisztije tette. egyszerûen hihetetlenül ócska az egész film, ellenségeimnek sem kívánom ezt a 2 óra kínzást.
"The trees move. Do you not see it?"
Hat roszabb volt mint jo. Szerintem egyszer nezheto de ez valami roppant szomoru.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jó kis mesefilm volt! Ezerszer jobb, mint a mostaniak (Narnia pl). Jók voltak a karakterek, a jelmezek is, a díszletek is. Egyedül a végérõl hiányoltam a csattanót 😊
Mondjuk, hogy elégett a könyv, és emlékezetbõl írja a meséket újra Jacob, és így születnek a ma ismert Grimmesék, mert összekeverte a karaktereket 😊 Egy ilyen csattanóval sokat lehetett volna még dobni a filmen.
Már jó ideje nyomjátok le kéne állni!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mostani kioktató generáció.. mintha olyan öreg lennél😄
Meg látom provokálod a flame-t megint😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
btw: Szerinted miért hagytam abba a vitát? Én nem fogom meggyõzni õt (szándékomban sem volt csak õ kicsit allergiás más véleményére én csak megkérdeztem hogy lehet összehasonlítani 2 teljesen különbözõ alapú filmet) ÉS õ meg pláne nem fog engem azzal hogy összevissza vagdalkozik a 2 egymással szögesen ellentmondo mondataival. Hát na fogalmazni tudni kell...
Jajjmár. IQ kérdése és bárkivel szemben megbvédi magát az illetõ...
<#wave>#wave>
Nem volt rossz film, egyszer nézõs kategória, bár szerintem a túrós palacsinta jobb<#wilting>#wilting>
6.5/10
Kell neha a balhe hogy levezese az ember a duhet ha mar ott kint nem birja.
Tipikus SG stilus! De van akinek mar nem tunik fel mert megszokta 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
miert nem birok normalisan valaszolni? mert elegen van abbol hogy bullshitelnek az emberek es nem ertik meg azt amit mondok. hiaba irom le barmilyen szajbaragosan hiaba irok mert nem arra valaszolnak amire kell stb..
elegem van az ilyenekbol hogy kossuk bele masokba feleslegesen... leirtam hogy nekem melyik tetszett jobban ennyi... mindent ossz elehet hasonlitani a masikkal..
a pokemont is a karake kiddel.. kinek mi jon be..
igen.. vegulis ha megkerdezik mi a lenyeg a vilidzsben akkor azt mondom hogy van egy csapat akik mire megoregszenek titokban terrorizaljak a sajat nepuket hogy azok fossanak kimenni a varosba....
ha igy nezzuk akkor en a rizsarol beszeltem. a ket film rizsajat ossze lehet hasonlitani es nekem a farkasok szovetsege rizsa jobban bejon... nah igy mar mindenki happybb??
de amugy igyis-ugyis jobban tetszik a farkasok szovetsege...a rizsat felreteve
A Farkasok szövetségében a lényeg a titokzatos lényes vadászat míg a village-ben ez csak a körítés... te pont a körítést hiszed lényegnek... MAgyarul képzelõerõ és elvonatkoztatás = 0?
Igen hát ha azt mondod, hogy a Farkasok Szövetsége jobban tetszett akkor valszeg összehasonlítod vele nem?? Vagy én beszélem rosszul a magyart?
Sephi: Ne kezd a kenetteljes dumát.. itt senki sem angyal mindenki ezt csinálja és nekem pl most szúrta a szemem hogy a 2 totál különbözõ film valamily módon össze volt hasonlítva.. (mert ha én azt mondom, hogy nekem Star wars jobban tetszett mint a kukinézõben címû mûsor biztos lehülyéztek, hogy minek hasonlítom össze a 2-t mikor semmi közük.. ez kb ugyanaz) ahogy neked szúrta, hogy az a Sci-fi film le volt szarozva. Ennyi
mert mindkettoben arrol van szo hogy az erdoben van valami felelmetes leny.... ez a kozos a kettoben..csak a korites teljesen mas...
Hunnenkoenig 2006. feb. 27. 09:30
Nem tudom miert hasonlitja mindenki a ket filmet egymassal össze, mikor abszolut semmi közük egymashoz...
nekem ebbõl úgy tûnik mégiscsak összehasonlítottad...
a többi rinyálásod azóta pedig sommásan arról szól hogy 1, nem is hasonlítottad össze, 2, ha meg mégis akkor szerinted jogosan +++ játszod itt az ellenvéleményekkel szemben ezt az elbaszott mártír "na akkor szerintetek mindenki hülye" stílust... ami lazán kimeríti a flame fogalmát. Passze, nem vagy már 11 éves, mégha júeszéjbe mindenki annyi.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amondo vagyok a sok fika helyet probalnatok meg emberesen viselkedni es nem azt nezni kibe es hogyan lehet kotni.